Локомотивци, след бурните последни дни на неописуеми емоции от паметния мач за Купата на България, в който футболистите бранещи черно-бялото рае, записаха имената си в историята, е време да погледнем и в миналото, към тези, които „донесоха“ слава на Локомотив, а вече не са сред нас.

Миналата година, от Бригада Пловдив и Фенклуб Локомотив Пловдив, организирахме фенски турнир по футбол в памет на великия Аян Садъков, под наслов „Легендите не умират“. Сега е време да продължим традицията като този път турнира е насрочен за 02.06.2019, неделя, от 09:00 часа. Както предходната инициатива, така и тази, ще бъде с цел набиране на средства за „Алея на славата“, като началото и беше поставено с паметника на бате Айко. За целта сме поставили скромна такса за всеки отбор от 30 лв, както и кетъринг, като всичко закупено от него ще допълва сумата, която ще дарим за идеята.

Ето и условията за записване:

  • Отборите ще бъдат в състав от минимум 6 играчи (5+1);
  • Ще се проведе в групова фаза и директни елиминации след нея (жребият ще се тегли 3 дни преди започването на турнира);
  • Продължителността на всеки мач ще бъде 20 минути (по 10 минути на полувреме);
  • Записването става с позвъняване на телефон – 0897773260, като трябва да се заяви име на отбора;
  • Ще има и много изненади за малките локомотивци по случай 1-ви юни – Деня на детето;
  • Песните, бирата и забавлението са задължителни!

Нека докажем, че знаем как да уважаваме легендите на Локомотив! Заедно можем!

18 КОМЕНТАРИ

  1. С поклонение, отдаване на почести и полагане на венци и цветя, в Пловдив ще бъде почетен Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България – 2 юни.

    Церемонията ще се проведе на 02.06.2019 г., неделя, от 11.30 часа пред паметника на Христо Ботев в Цар Симеоновата градина. В нея ще вземат участие Военен духов оркестър, представителен взвод и венценосци. Слово ще произнесе Антон Баев, удостоен с традиционната Награда „Пловдив“ в Раздел „Художествена литература“ за ярки постижения в културния живот на града, реализирани през предходната година. Водещ е Златко Павлов.

    Денят на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България се чества всяка година в България в деня на смъртта на поета и революционер Христо Ботев (2 юни 1876 г.) За първи път се отбелязва във Враца и Пловдив през 1884 г. Официално се чества от 1901 г., когато на тържествата на връх Вола (Околчица) присъстват Ботеви четници. На 2 юни 1948 г. точно в 12 часа е даден първият сигнал за едноминутно мълчание в цялата страна.

  2. 11
    7

    Да не се забравя резултата: 15 на 5 за Пловдив!

    • 11
      8

      Такова густо забравя ли се ве помак 0-1 73м. Ожболини.

      • 2
        1

        Той не е пумак а идианец хаха.Болката е малка срамът е голям!

  3. 10
    10

    Димитър Христолов – младши отбеляза във вратата на БотевЪ , с което Локо победи жълтите родени 2009. Гаврата с ботевЪ не стихва от 15.05.2019 и онази Пета на Ожболт…

    • 9
      3

      Аха, а миналия ден двата набора на Ботев като биха Локо си мълчиш. А това, че Ботев отново ще е на много нива шампион? Поне за ДЮШ си мълчи, че там сте трагедия в сравнение с нас.

  4. 12
    10

    Като говорим за фенски инициативи, какво стана с посрещането от ония наркомани бултрас на своите жълти футболисти, защо няма видео???

    • 10
      1

      Беше ангажирано да снима как на майка ти и порят задника на Скобата

  5. 11
    7

    Ще е незабравим празник за всички деца. Ще има много изненади и за малки и за големи. Само Локо

  6. 11
    11

    Андрей е индианец в депресия, вече не знае , след петата,жив ли е мъртъв ли е, всички индианци в жълто обмислят самоубийство???02.06.2019 е деня за почит на легендите…

  7. 13
    11

    На 2 юни, денят на Ботев, пловдивчани ще празнуват КУПАТА. Каква ирония на съдбата само. Каква подигравка с индианците. ХахахахахаХАХАХАХАХАХАХ

    • 14
      6

      Мургава отрепко,на 2 юни българите почитат паметта на гениалния поет -революционер Христо Ботев и падналите за свободата на България.Поднасят се венци и цветя пред паметника на Христо Ботев и се извършва тържествено възспоминание.В 12:00 сирените свирят и всички нормални хора стават прави докато не спрат в знак на почит към героите дали живота си за България.Така нормалните българи отбелязват 2 юни,за боклуците и отрепките не знам.

      • 4
        10

        Ох, как те боли . Свиквай, защото ботевЪ УМРЯ…стана КУРВА НА ЛОКОМОТИВ!!!

        • Какво общо има Христо Ботев с жалкото ви мижитурско отборче пред разпад,бе гнусен миризлив помашки селски индианец??
          Боклук седи си на село,миризливец

  8. 13
    6

    Много хубава инициатива. Ще се съберем доста хора.
    На Митко му отива Купата на Купите, определено. САМО ЛОКО!!!…

    • 8
      3

      Станиславе , само да не дойдеш бай х*й….звънни на Владо и двамата идвайте да ритате!

Коментарите са затворени