Старши-треньорът на Ботев Пловдив и капитанът на канарчетата говориха след загубата от Лудогорец. Вижте какво заявиха:

 

 

176 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Понеже на тв мога да връщам предавания до седмица,мога да кажа.Хегемония в жълто.Жалкари,жалки сте в очите на всеки.От сектор Б до края на козирката на сектор А,малко са свободните места.На свинският сектор имаше повече,страничният до него,полупразен,както и за страничните наблюдатели.Гледах и животинското дерби.Ако това бяха 10000,ние в сряда колко бяхме.Никоя от двете агитки не бяха повече от тези на получовците.А ние поне три пъти повече.Макар че загубихме,доказахме че циганите са поне три класи по позещаемост.Вижте ,,символа на Пловдив,,.Съвпадение,което дребните ,,беси,, не възприемат.

    • Ей жълт бълхар, три пъти повече във вашите медии от спортала, ще ви еба майката смешна, никъде не е излезнало инфо от централата на евентим, това си го съчинихте вие, да ви еба в помаците смешни!

  2. 5
    5

    И от 15 000 как един не си вдигна телефона, като мъж ?! Нито преди,нито след мача! Мишки!

    • 3
      4

      Иначе бият дядовци и крадат знаме от майка с дете, че и гордо се снимат….Това са най-големите страхливци!От най-малкия до най-големия!Предават си страха от баща на син(справка Божо страхливото полицейско куче и жествения му син Йоан)
      Пълни путки!

      • Жълти манговци, толкова сте далече от ултра културата, че изобщо няма смисъл да ви се отговаря на тъпотиите…
        На финала се видя селско-турския ви манталитет, който за пореден път ви изложи яко…Бяхте просто размазани!И терен и на трибуни…
        СБОГОМ КУРВИ!
        1505

  3. 6
    4

    Вижте нещо което не знаете,съмишленици.При такъв бюджет не можете да си позволите повече от колкото мечтаете.Богати ли сме за да си позволим нещо над средното.Само ви питам.За да имаш претенции трябва да имаш бюджет.Ако този президент направи Колежа,със зали,фенклуб магазин и други в место като Каменица2,,знаете ли какво ще стане.Седалка 21 ми стои в избата .Ще я раставрирам и ще я откупя за цял живот на двамата ми сина и наследниците.За сега като наследник се явява внучката.

    • 3
      10

      Седалката с 21 си я заври в дивия селски там ще има МОЛ.

  4. 10
    4

    Пичаги вече ми липсват ГОРД ЖИТЕЛ НА ШИКЕРА САМУ ЛОКУ………ВЕЛБЪЖД. ЮВЕ. ЛОКО…….0-2……ТОДОР МИЯЧА НА ЧИНИЙ……и естественно психопата ФЕКАЛИО……ако някой знае нещо за тях да звънне на 012 в Стряма при Стоян канара за отчет ва да гоейба.

  5. 5
    8

    Ако не друго, поне се видя, че сте или цигани по кръв или в душата. Само те празнуват по една седмица. Нормалните българи се черпят ден-два и после се връщат в ежедневието си – работа, деца, приятели…

    • 10
      3

      От коментара ти се разбира само едно ….как е заседнала буца на гърлото и мъка в душата на поета…..карай я по ведро ма жълтурке я виж какво лято предстои….а на вас едно мачле майката ви разката селяни скапани.

      • 4
        5

        Много ви се иска да е така… но купи 3 пъти повече и публика 3 пъти повече е реалността.

        • 4
          4

          И какво от това , цяла България видя как бяхте разпорени на сред националния стадион смешници!! Това ви оставя за цял живот и връщане няма, затова си мълчи и се поклони пред господарите на Пловдив както го направиха ритнитопковците в жълто на 15.05

          • 3
            3

            Шанс, босненско катеначо, схема 10-0-0, калиткарски гол в ялов мач, лежане… разпорване нямаше. Луков май го удари метеорит, момчето падна на земята в гърчове без да го е докосвал някой.

            Иначе господарите на Пловдив е много ясно кои са… преброихме се!

          • 2
            3

            Цяла България видя, че в Пловдив сме 3 пъти повече от вас. 3 към 1 ! Не го забравяй това и си го припомняй винаги като стъпиш на Лаута и преди да заспиш !

        • 3
          2

          пак лъжеш, селски. Имате една купа и то подарена от Лудогорец, а шампиони сте били по времето на Хитлер, когато е имало 3!! отбора…

        • 2
          2

          статисти с кренвирш в джобчето под строй от КЦМ с раздадено пилетче

        • 3
          3

          Тази купа има символика, бе селски! Играят двата пловдивски отбора, което се случва за пръв път на финал! Тук се намесва дългогодишната надпревара, кой е по-добрия кой ще е господаря на Пловдив, пак символично! Явно с годините жълтия отбор го е обзела завистта, злобата, комплекса към Локо, и това ви пречи да сте нормални! Селски, това е ваш проблем! Ние ви смачкахме на финала, радостта ни е голяма, а за бъзиците бъдете сигурни ще продълъжат още много години, както онова 3:7от 1974г..Валидола под езика и кой на село, кой в Изгрев бойското гето, и Тихо!

          • А бе, може ли да си толкова елементарен циганин бе?
            Отборът ви спечели купа, ти вместо да се радваш, пак жълтите са ти в устата и се радваш не на постиженията на посредствения си тим ами на това, колко щял да натяква и да злобее срещу опонента.
            Това е голямата разлика между вас и нас!
            Големите проявяват благородство, радват се на победата и не хвърлят клетви към победения а вие правите точно обратното. Това означава, че тази победа не ви е достатъчна да се почувствате по-големи от Ботев и е поредното доказателство, че сте обречени да гниете в сянката на големия отбор на Пловдив – “Ботев”пд

        • 1
          1

          Не лъжи, жълта шафрантийо!
          Те си знаят едно – били 15 000 и това е най-важното за тях. За тях няма значение, че ги шибаха безмилостно, че бяха унизени пред погледа на цяла България в определения от самите тях предварително мач на века, в който ще се види кой е Господарят на Пловдив!
          ОТ една седмица повтарят една и съща мантра – 15000 на 5000 и се надяват светът да им повярва, че това е било истина. Както и да намерят утеха в тази лъжа…
          Е, не става, жълти шафрантии! Истинските цифри са 11000 за Ботев и 9000 за Локомотив.
          ОТ тези 11000 имате 2000 подарени бирета от ПИМК, 2000 от КЦМ и 1000 от ОБщината, закупени в сектор А. Всички тези 5000 билета бяха натикани в гърлото на пълни безхаберници, които вероятно стъпваха за първи път на стадион.
          Тоест, истинските цифри са 9000 за Любимецът на Пловдив и 6000 за обитателите на Пловдивските околии.

  6. 10
    5

    На 15.05 се преброихме. 3:1 ! Веднъж завинаги стана ясно кой кой е в Пловдив. Рухна митът за “черно-бялата половина на Пловдив”.

    • 6
      3

      Митове и легенди, истината е една, моята пета!!!

      • 2
        2

        Какви митове и легенди бе, тъпчо. Мачът беше онзи ден.

        • 1
          7

          и вие вече създадохте лъжлив мит – бяхте около 10 000, а ние около 8 000.

          С тази разлика, че при вас половината бяха статисти докарани под строй.

          • 5
            1

            АААААААААААААААААААААААААААААХАХАХА 10 000 на 8000 вика.
            Лекувай се, манго

          • Ти да не си от Flat Earth Society? 10 на 8 били, ми не 15 на 5. Сигурно и купите не са 3:1

    • 1
      3

      Да повече сте, но има доста големи села около града, а всички знаем че феновете на БотевЪ са изключително от селата и изгрев бойски фен клуб!

      • То знаем и че феновете на Локо са предимно от малцинствата. Питай Зума!

    • 1
      3

      Недей да лъжеш, жълта шафрантийо!
      Жълтите шафрантии си знаят едно – били 15 000 и това е най-важното за тях. За тях няма значение, че ги шибаха безмилостно, че бяха унизени пред погледа на цяла България в определения от самите тях предварително мач на века, в който ще се види кой е Господарят на Пловдив!
      ОТ една седмица повтарят една и съща мантра – 15000 на 5000 и се надяват светът да им повярва, че това е било истина. Както и да намерят утеха в тази лъжа…
      Е, не става, жълти шафрантии! Истинските цифри са 11000 за Ботев и 9000 за Локомотив.
      ОТ тези 11000 имате 2000 подарени бирета от ПИМК, 2000 от КЦМ и 1000 от ОБщината, закупени в сектор А. Всички тези 5000 билета бяха натикани в гърлото на пълни безхаберници, които вероятно стъпваха за първи път на стадион.
      Тоест, истинските цифри са 9000 за Любимецът на Пловдив и 6000 за обитателите на Пловдивските околии.

      • Това новата мантра в циганските среди ли е? Нещо като 1926?

  7. 11
    10

    Ейййй! Човек да не си направи малко майтап. Веднага като шарани се закачиха… Тошко и Кристиян в задния двор на аграрния ще дойдат точно НИКОГА. Ясно ли е, подчовеци бяло-черни?

      • 1
        2

        Да 42000 са в Изгрев бойс! За Тошко тъпото си е Тошко тъпото!

  8. 15
    8

    Първо : Белият е аут. На 29-ти просто ще се чуе официално . Второ : ало мангалите, хайде вече да се успокоим млако, а? С купа и без купа, пак сте си едно жалко малцниство.

  9. 12
    10

    Бял, га жа довадят крановете ва?
    На 29-ти ли?

  10. 12
    7

    Тодор Неделев и Кристиян Димитров преминават в Локомотив Пловдив след края на първенството в Първа лига. Двамата са подписали предварителни договори с носителя на Купата на България веднага след финалния мач на 15.05. Според запознати, двамата ще подсилят Локомотив за първите му мачове в ЛЕ, след което при добри оферти ще заиграят в чужбина. Условието на двамата футболисти е ръководството от Лаута да не прави никакви спънки при напускане на отбора.

      • 9
        5

        Кристиано, Меси, Неймар, Рамбо и Сандокана подписват в понеделник с носителя на купата. До момента момчетата имат силни мачове в Шекера Юнайтед. Новите футболисти няма да заемат места за чужденци извън ЕС, защото имат български паспорти.

    • 5
      9

      Надявам се да е истина. И двамата са страхотни футболисти, а са и българи. Само Локо!

    • 6
      3

      Това никога не може да се случи. Стига лъжи и измислици.

    • 11
      9

      Буферите много на сериозно са се взели, щом за Тошко и Кристиян почнаха да си измислят. Малоумна бяло-черна сган…

    • 2
      1

      ТИ СИРЬОЗНУ ЛИ БЕ АБИ??? СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФ!!!! АКУ ЗЕМИМ ТИЯ АПАПИ ША СТАВАМИ ШАМПОАНИ!!:))))))) ПУФ ПАФ

    • 2
      7

      Ушатия Белоземски урод си го слагам на оная работа, може да дойде в Локо ама само да чисти калеврите на Ожболт петата xaxaxa…..

  11. 11
    12

    Минавам само да питам кюстендилците кога ще махате Крушо? Нали плакати, лозунги, тапети? Крушарски вън или вътре? Или май вътре-вън, като..сещате се?

    • 9
      7

      Интриги прайм, а. Това ли само измисли индианския ти мозък?? Тъпо.

    • 6
      7

      Защо да си махаме собственика? С него спечелихме купата, той взима Неделев и Димитров, плаща навреме.

    • 4
      2

      Допреди месец му вдигахте тапети из целия град и на стадиона, цигани. Неподвластнити никуму никуга или май не беше точно така? Иначе за Тошо и Кристиян можете само да се молите, клошари вмирисани.

  12. 7
    7

    А ва кънари снощи колку бяхми ва? Пак ли 15 иляди? Даваа ли пак бизплатин билет и кибапчи с хлябчи?
    Аз нимужай дъ дойда щоту селския гъз ощи мъ були от финалъ с локуту. Кой нъ фани той нъ шибъ амъ ний сми издръжливи. Ай чи и кравити тряя дъ рана.

  13. 15
    6

    Ден 7 от великата победа. Купата е черно-бяла.

    • 13
      14

      Когато Ботев я спечели,беше ненужна тенекия!Сега сигурно е рубинена!Бандитско-кюстендилска история.

  14. 8
    15

    Баси, от тоя миризлив клуб даже и маймуните се махат. Тръгвам си и аз. Сбогом, мангали.

    • 10
      5

      Няма драма, така се бяхме разбрали с ръководството на Локо – да съм до лятото. Имаше варианти да остана, но по-добре да потърся нещо друго. Много обичам и уважавам този клуб и пак бих работил за него”, допълни Станков.”Очаквам Локо да покаже добро лице в евротурнирите. Няма да е никак лесно, но и не е невъзможно да се остави следа. Важно е и каква селекция ще се направи. Сигурен съм, че Локо ще се върне подобаващо на международната сцена. А публиката ще е много важен фактор. Отборът е приличен, но феновете са много силен играч”, каза още Станков.

      • 10
        13

        Така е Станков,всички 138 фенове са много силен играч!

        • 3
          2

          пак не разбра тъпия ти куфар бройката не е важна…

  15. 10
    12

    Мангали, спахте ли или пак сънувахте жълтото море, в което се давите? Гадно ли е, че бяхте 5 хилки на финала? С безплатна екскурзийка при това…

    Мъка циганска…

    • 14
      4

      Хахаха. Гласът ти трепери. Усещам те. Не си мигнъл. Олжболт петата никога няма да го забравите.

      • 5
        6

        “МигнЪл” ли бе, манго? Пише се “МИГНАЛ”. Учете го тоя български език, бе! В България живеете, БГ паспорти ви даваме… В чужбина “българи” ви наричат… А на оня с петата името е Ожболт, ама ти откъде да знаеш като повече мразиш Ботев, отколкото обичаш льоко, както повечето манговци…

    • Какви пет хиляди, те половината им бяха говеждите любовници.

        • 2
          1

          И за теб ще има – условието е да да си направиш клизма и да се ползва презерватив. При циганите е опасно…

  16. 19
    8

    ДОБРО УТРО
    ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ
    КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА

    • 15
      5

      Няма да забравя тези думи на коментатора на Диема след мача. Беше невероятно густооооо

    • 3
      6

      Черното е заради мангалите от махалите, а бялото сме ние българите. Напоследък, обаче за радост, градът ни стана бял, защото мангустите се изнесоха към Дойчланд-мойчланд.

      • 9
        4

        Никакви ви няма. Пратиха ви на село където ви е мястото. Цъкам си на Дриймса биричка с мезе и с черно-бялата фланелка. Поздравяваме се с локомотивците по главната и си прайм кефа

        • 2
          3

          Не всички мангали са се изнесли за сега, но се надяваме, че и ти скоро ще поемеш към Германия.

        • 5
          1

          Нормално. Българите работят, циганите на помощи, по цял ден се чудят какво и от кого да откраднат.

        • 2
          2

          От рано си почнал с бирата, ми се струва. Нормалните хора по това време са на работа, а мангалите от опашките за помощи, ТЕЛК-ове, пунктове за изкупуване на вторични суровини направо в кръчмите…

        • Сбъднатата мечта на един селски кантонер – да лочи бира с мезе на “Dreams” да се чеше по косматия тумбак, който нахално се подава изпод черно-бялата фланелка имитация на екипа на “Ювентус” и закупена от пазара в “Столипиново”
          Селско-циганска идилия!
          В същото време, нормалните хора са на работа за осигурят средствата, които ти получаваш във вид на социални помощи!

    • Така е, Пловдив е черно-бял в съотношение 3 към 1 – три части бели хора и една част мангали.

  17. 17
    7

    Побелял, благодаря ти за позора, който донесе на ботевЪ. Завинаги един от нас…

  18. 7
    13

    Радвайте се мангали буферски, ама ние пак сме пред вас. Останете си с тази купа,а за нас първенството свърши затова по спокойно.

    • 14
      4

      Абсолютно алогично пасквилче?! Цигани във футболните среди има само в организиран фен клуб Изгрев бойс притежание на ментето ботевЪ?! Натази купа така и се радвхате, все едно че сте станали европейски шампион! Тази купа е най-важната след шампион на БГ! Като прибавим и това, че двата съперника от Пловдив са на финала, да омаловажавате събитието е курвенско въртене на задника! Това не ме учудва, защото вие сте си курвите на БГ футбола! Всичко това което пишите против събитието, не може да оправдае провала ви на финала, и изключително надиграния ботевЪ от Локо! Победа постигната по безапелационен начин! Едно клише:ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!

      • 6
        11

        Точният,толкова си тъп,че дори и “Стефан Караджа”не си завършил!Мангал прост!

      • 3
        7

        5000 срещу 15000.Хахахаха. Между другото,вие Европейски шампиони ли станахте с тая купа?А и през лятото ще се грижите за доброто ни настроение!!!Кой ви фане ще….

  19. 13
    6

    Белия с Кристиян Димитров са вече в ЦСКА

  20. 22
    5

    Пичаги не са издържа вече ходихме по ходжи правихме амулети нищо не става и сега за всички стрямалий бат Стоян канара я обещал че жа на води на таен ритуал ….по тъмна доба ша на фърля у рекътъ и ний ша са давим но мощно под вода жа пеем …..ооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

  21. 13
    3

    Епизод 6: Кривокраките нападат Кривите глави с кюнец и въглен!

  22. 11
    14

    Никой не му е виновен на Белия, сам си се закопа с интригите… Жалко!

  23. 19
    16

    Една битка никога не решава войната. Орисани сте винаги когато искате да погледнете към нас, да гледате нагоре. Стоим високо над вас. Пловдив е Бил, Е и Ще бъде жълто-черен. Малцинствата са по природа жилави за да могат да оцеляват, и това е което правите-оцелявате, но НИКОГА не можете да достигнете нивото и величието на орисаните да бъдат ПЪРВИ и вечни. Липсва ви синята кръв. Лилавите венци не стигат да я заместят. Желая ви късмет-ще ви трябва.

    • 17
      7

      Ква синя кръв бълнуваш бе селски?! Ходи пекирай доматите

    • 2
      3

      Това го кажи на децата ти, да видиш колко странно и с насмешка ще те дзяпат !

      • 7
        3

        Виждаме от десетилетия – Пловдив е градът на Ботев. Било е и ще бъде.

        А вие завиждайте, пръскайте се от жлъч и злоба. Малки циганета.

    • 1
      1

      изселници от Македония и селата напълнихте Пловдив станахте жълти…

  24. 18
    17

    Заради 1 загубен финал ще ви се разпадне жалкия отбор напълно. Само загуби, скандали с ръководството. Директора ви плаши феновете със съд за клевета. На стадиона останахте 5 глупака. Дори Лудогорец имаха повече фенове от вас на собствения ви стадион на 500 километра от Разград

  25. 13
    4

    Определено трябва да има промяна, то е явно, не може така, за 12 мача да имаш 1 победа, и отделно тука който дойде да ни бие… А,пък гол от кога не сме вкарвали? Не,не стават така нещата, и на никой не му пука, едно и също оправдание всеки път слушаме и така до следващия загубен мач

  26. 13
    12

    Тръгвам си!
    Ебал съм ти и президента и директорите и циганската публика!
    В тоя цигански бордей не се трае!

  27. 18
    8

    Белия за пореден път на строи отбора си срещу себе си. Да, публиката го боготвори, но той загуби най-важното – доверието на своите футболисти. Ето затова Ботев е без купа, защото няма единомислие, защото той мисли само за себе си, а не за отбора и клуба!

    • 8
      11

      Манго, беж оттук, че ще ти оперирам и последните 3 останали зъба.

    • 15
      9

      Белия всяка година прави нов отбор на магия. От отписани играчи взима максимума и държи добро ниво. За три години има купа, финал и полуфинал. На който не му се играе под ръководството на нашия треньор може да си търси друг отбор. Ето примерно Реал М спешно се нуждаят от много нови.

      • 12
        7

        Е те затова мангалите се трепят да пишат тук уж от наше име. Циганска работа.

  28. 13
    12

    Жълти помяри,
    1.Легнахте ни на финала, следователно сте наши КУРВИ!
    2.Бяхте три пъти повече, но ви разпорихме чалмите от викане и се чувствахте гости!(това звучи доста срамно….)
    Разбрахме се!
    Точка!

    • 12
      7

      Медицината е безсилна в този случай.
      Вдигам ръце!

    • 11
      10

      Три пъти повече сме, въпреки загубата. Имаме и три пъти повече купи.

  29. 12
    10

    Така е тя.Едни вече са във ваканция с пълни джобове.Чакат мачове за Суперкупа и Лига Европа,а други са пред закриване!!!

      • 7
        9

        Молете се за градушки, че няма финанс. Напълнил съм душичките на момчетата с обещания за сега. Дано им държи дълго, че парите са кът.

  30. 10
    8

    И треньорите на Верея ги сменяха след толкова много поредни загуби, вече са 5, очертават се 6. Ама Белия е непокатим! Защо?!
    Пълководец с пораженческо минало няма как да направи безстрашна и боеспособна армия!

    • 9
      8

      БОТЕВ И ВЕРЕЯ ,НЯМА ДУМИ ЗА СРАВНЕНИЕ………………………………………..

  31. 11
    7

    ЗА СЬЖАЛЕНИЕ ,ОТБОРА БЕ В ТАКОВА НАСТРОЕНИЕ ОЩЕ НА ФИНАЛА ,НО НЯКОЙ ДЕН МОЖЕ И ДА РАЗБЕРЕМ,ДОРИ НЕ ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ В КАМЕРАТА ПРИ ИНТЕРВЮТО,ХОРАТА СМЕ ЗАВИСИМИ И НЕ ВИНАГИ НЕЩАТА ЗАВИСЯТ ОТ НАС 2017 КУПАТА БЕ ЗА БОТЕВ……..2019 Е ЗА ЛОКОМОТИВ…………………………

    • 9
      10

      Ние никога с цигани няма да станем братя

  32. 17
    12

    Индианци, които не им спираха устите , сега не мога да ги позная. Все едно гледам непознати хора.
    Смирени, тихи 😆
    Почвам да се притеснявам, дали, не сме им нанесли психическа травма за цял живот 😆

  33. 17
    19

    Николай Киров ще остане в историята на Ботев на първо място със загубения финал за Купата срещу Локо.И чак след това евентуално някой може да си спомни, че е спечелил Купа и Суперкупа.Той не само не надгради, а унищожи отбора.Абсолютен некадърник, никакъв мотиватор, бял боклук.

  34. 10
    10

    Тези гей бандити са много забавни. Хвалят се наляво и надясно с моята купа. Идеално заспа над камината на вилата. Добре, че началника я измоли за мен.

    • 15
      14

      Да и в историята заспа! Първото дерби-финал, в годината на Пловдив, Локото уж аутсайдери, гол с пета на номер 12….абе, вълшебно! Жълтите курви от село ги тряска който иска!

      • 12
        8

        Кой си ти бе, гей бандит? Я си кажи веднага презимето, за да взема мерки. Няма да си отваряш устата. Дерби било. Бащицата да е жив и здрав. Без него сега нямаше да имам нищо над камината.

    • 16
      14

      Ботев- Лудогорец 0-2 12 зрители . Това е положението!

      Красота, вяра и пета-Ожболт 12!!!

    • 16
      9

      15.05.2019 ли? Помниш,куче,помниш.Ти и твоите деца,дори и внуците ти ще я помнят тази дата,защото този мач е мачът на мачовете,най-важното дерби играно някога между двата отбора,в което ЛОКОМОТИВ се поздрави с победата,а за Вас остана вечния кошмар-да си спомняте всеки за този мач всеки път,когато някой изрече името ЛОКОМОТИВ.Това е истината.Айде със здраве!!!

      • От фен който не е разбра кога в годините станахте 26!
        15
        11

        Maчът на мачът?! Мачът на мачът е за вас, защото за първи път от както имате фенове други освен цигани сте свидетели на финал, да за вас , защото играете срещу вашият най-голям съперник. А за нас си беше финал! Финал, който не както мачът на мачът през 91ва и изпусната купа срещу говедата, а просто финал! Финал като тези с Лудогорец! А вие винаги ще бъдете по-малко от нас, защото нямате манталитета на победител, зашото вдигате купата и пак към нас гледате, пак за нас говорите, пак ние сме ви в устите! Така ще бъде и за напред, дори и 4 купи да имате , ще кажете ние имаме повече от Ботев! Ботев ви дава живот! Ботев ви дари отново живот! Ботев е за всички (запомни го)!

      • 9
        6

        Манго, разбирам, че за теб е бил мачът на мачовете – не съм се и съмнявал за секунда. Нали се бяхте изпонасрали още преди самия мач.

        За мен обаче Ботев – Лвески е по-голям мач.
        Вечен кошмар? хахах – пий си хапчетата. Може да ти се иска, но не би.

        Знам, че това боли, но това е положението.

        • 2
          2

          Защото с Левски Ви е най-големия,за това ли се разпадате в момента,а селчо. Колкото и да приказвате,си ви бихме и тази победа ще остане за историята,пък нека с Левски да ви е дербито. Айде и да не забравиш БОЛИ МЕ ПЕТАТА! ХАХАХХАХ

      • 6
        2

        А бе циганино, ние купи сме печелили и ще печелим още! Не ни мисли нас, радвай се на спечеленото, че ще ви е едиствено и и то благодарение на жребия и на отбора на Ботев, който ви разчисти пътя до финала.
        Радвайте се защото едва ли късмета ще ви споходи друг път така и не се мислете за някакъв фактор, защото още в първият кръг на Лига Европа ще ви приземи отбор от ранга на Партизани, които ние бихме в тренировъчно темпо.
        Май много си повярвахте, забихте си две пера в задника и се помислихте за жар-птица а всъщност сте си същите мърши!

    • 9
      11

      Не бе,беше 30 към 1,с безплатните билети.И се видя на другия ден,10 хил пловдивчани ликуваха!
      А като чуете вече за ЛОКОМОТИВ,ще е като французите за Емо Костадинов и ноември 93-та!

      • 9
        5

        Ясно – ние бяхме 15000 с безплатни билети раздавани по заводите, с безплатни кренвирши и с безплтни дъждобрани или квото там тъпите ви тикви бяха изсрали.

        А вие с безплатна екскурзия бяхте 5000. хахахахаха – е браво на вас!

        А след като ние бяхме 15000 в София, вие посрещнахте купата с 10000 (това п овашето броене, гарнация не над 5000 значи). Браво бе мангали – надминали сте себе си! хахаахахахах

        • 6
          9

          Цяла България ви видя резила по трибуните и на терена!
          Цяла България видя как на другия ден Пловдив ликуваше!
          Каквото и да говорите и измисляте,има факти,така че издишате много много яко!
          А както са казали мъдрите хора:„Когато фактите говорят и боговете мълчат“!

          • 5
            4

            Абсолютно си прав – 15 на 5 – това са фактите! Време е да мълчиш значи.

            Дай сними да ви видим 10те хиляди с купата в Пловдив, дай снимки и от нашето посрещане на упата преди 2 години, след уж, според вас, не толквоа важния финал. Дай да видим, манго!

          • Какво точно видя цяла България? Как до гола не се чувахте освен когато публиката не замлъкваше на 100% в някои песни. В останалто време все едно ви нямаше! А как се насирахте като чуехте “ЦИГАНИ”!!!

  35. 13
    17

    Тоя бял вожд ли черен ли е да му сера на фейса продажен.

  36. 16
    10

    Само едно не мога да разбера от цялата шумотевица покрай финала: ужким мача даден,продаден или там както се опитват да го изкарат.Добре и така да е(въпреки,че ми се струва нереално),но все пак да Ви попитам,жълти лицемери,защо не бяхте толкова активни и морални,когато Ви подариха купата през 2017?Ама тогава Ви беше добре,нали?Тогава може-щом купата е при вас, за морала не Ви е грижа.

    • 9
      12

      Това ли е новата мантра, че ни подариха купата? Не забравяйте за безплатните билети по заводите, за дъждобраните и кренвиршите. Но не казвайте на никого, че въпреки безплатната ви екскурзия, докарахте ведва 5000 – мъка невиждана…

      15 на 5 – Пловдив е само наш!

      • 9
        12

        Много са ти три линии! Личи си, ти си пред мед. помощ! Престани, че ще ти бият камбаните, жълт идиот!

        • 15
          15

          Боли ли, мангал? Кофти ли е вечно да си в сянката на Ботев и да лаеш като пинчер срещу немска овчарка?

          Това е положението, черен – 15 на 5! Пловдив е само наш!

          Господарите на Пловдив

          А ти се задавяй от жлъч, върти се в леглото докато сънуваш, че се давиш в жълтото море. Тъпак!

      • 12
        11

        15000 мълчащи телета…..много имате да учите,за да стигнете качеството на локомотивската публика.Никъде по света не съм чул някой да брои публиката,като брой.Навсякъде се гледа качеството-такова,каквото Вие нямате! Жалки сте,като манталитет.

        • 3
          12

          а сега де а вие къде се чухте …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….че викате- може би тонколоните ви бяха със запис а .

          • 11
            6

            Ако си изкараш главата от задника на Домуса,може и да чуеш!!!!!!!!!!!!!!!

        • 2
          4

          Качество ли? Повечето са пълни отрепки…

        • А бе какво е това вашето качество бе – мангал смотан, като до седемдесетата минута по телевизията се чуваха само песните на Ботев и мощно – ЦИГАНИ, ЦИГАНИ!
          Нарочно гледах повторението. Сигурен съм, че си го гледал и ти!

          • Не им изнася да си го признаят, както и 3 към 1, както и много други неща, но нали затова са цигани.

    • 9
      2

      Курви и морал?! Защо изобщо се замисляш?

    • 9
      9

      Малко кюстендилченце сладко мило и черно свали си мача на Ботев финала 2017 и виш какви положения изтърва Лудогорец накрая.И изгледай пак финла от 15 май аз там чисто голово положение за нас не видях.Дай доказатолство че са ни подарили купата ????

      • 8
        9

        Ти жълто-черно изродче, свали очилата си с гадния и педерастки, жълт цвят! Първото положение беше на фалшивият ботевЪ в 7-та минута на Говедото с номер 7!Удари на капитана ви и той говедо, на Неделев, на онова момче от Дунав, на дългата и Черна Дора, това малко ли са ударите, А! Пусни си мача и виж, но си свали педерастките очила, сложи два валериана под езика, за да не получиш удар от реалното прегазване от ЛОКОМОТИВ!

        • 5
          1

          Какво всъщност каза? Не се разбра дали имаше, или нямаше, мисъл…

        • До вчера разправяхте, че нямаме положение, сега изкара, че сме имали повече от вас и излиза, че сте ни били по случайност.

        • “Онова момче от Дунав” изобщо не игра, толкова си гледал мача явно…

          • Момчето от Дунав влезе резерва след гола. Мисля, че на мястото на Балтанов но не съм сигурен.
            Имаше един много плътен удар към вратата и ако беше малко по-точен циганьорите може би нямаше да са толкова наперени сега!

  37. 21
    15

    Една пета, и купата Белия е сънува до заранта!!!
    Ожболт 12

    • 9
      10

      Не си прав, всичките жълти идиоти ще сънуват Петата докато са живи!

  38. 14
    17

    Бял, подавай оставка, не мъчи хората!

  39. 21
    11

    В сряда вечерта бе регистрирано силно земетресение в центъра на София.Трусът е бил ПЕТА степен по скалата на ОЖБОЛТ.Няма данни за физически пострадали хора.Информацията сочи, че е предизвикало единствено високи нива на стрес и страх в неколцина жители на краен пловдивски квартал.От сеизмологичната служба обясниха, че няма повод за притеснение.За всеки случай е издадено предупреждение с ЧЕРНО-БЯЛ код, касаещ мераклиите финалисти и най-вече тези, които цял живот прегръщат разни купи и титли ! Край на съобщението…

    • 5
      5

      Извинявай, но не ти е пълна информацията! От психиатрията съобщават, че легловата база е препълнена(по двама на легло)! На главния лекар му е направило впечатление, че всичките паценти са с квадратни глави!

  40. 22
    20

    То Белия добре,каза че Локо направо ни унищожиха .Но по време на интервюто на Балтанов видяхте ли как един N8 като призрак премина,6 дни дума не обелва,на клиповете преди финала първа китка,а сега …… страхливец.Колко малко трябва да преминеш от Осанна до Разпни го.Локото с един мач ни унищожиха и края се не вижда.

    • 14
      7

      Стана ясна точната бройка продадени билети за финала в турнира за Купата на България. От Професионалната футболна лига, която администрира състезанието, заявиха, че продадените пропуски за сблъсъка между Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) на Националния стадион „Васил Левски“ са точно 20 500.
      Разбивката на числото показва, че 15 000 от зрителите са били фенове на „канарчетата“, а останалите 5 500 – симпатизанти на „смърфовете“.

      • 4
        8

        А резултатът е 0 на 1, и Пловдив за години наред е Черно-Бял!

        • 6
          4

          Ботев е печелил тази купа три пъти, а вие само един път. 3-1, също като публиката.

          • 2
            2

            Грешиш, и Локомотив е печелил 3 купи. Май не можеш да броиш.

      • Туй “официално” от един алкохолик в спиртал ва

  41. 14
    7

    За една купа преди две години ще се клатят още много пъти.Ако ще и Самоилова да ви е президент.Кой не знаеш как ще завърши този мач, няма такъв.

  42. 10
    5

    Прав е човека не знам къв начин трябва дасе извинити та дави простим . То бива бива ама стия хора подигравка не бива

  43. 18
    13

    С извинения не става Бял дела се искат а не дави дойдат 15 хил и вия безхаберниции и мрънкате нищо не играете ама нищоо

Коментарите са затворени