Бившият президент на Ботев Пловдив и настоящ член на Борда на директорите в клуба изригна срещу публикация във Facebook и обяви че е сезирал полиция и прокуратура! Ето какво написа Палийски:

“Уважаеми С.С.
След като прочетох вашия гнусен, долен, интригантски и пропит с омраза коментар искам да Ви информирам, че след като търпях достатъчно време обиди , епитети и чудовищни конспираций всичко си има своята граница на търпимост, която Вие преминахте и прекалихте днес лично сезирах прокуратурата и полицията , като подадох сигнал за вашета публикация.
Надявам се в хода на разследването Вие да имате смелостта и достойнството да посочите вашите ” ДОКАЗАТЕЛСТВА” с точните имена. И да си помислите до тогава дали зад тези “ДОКАЗАТЕЛСТВА” всеки път , когато нашият отбор загуби дали не стоят едни и същи информатори на които така им е удобно, като Ви използуват за тяхно острие. Понеже същите ” те” умрели от страх и пропити с интриги през последните две години в желанието си да кадруват в Ботев – прекалиха.
Аз лично се радвам , че най-после Вие се усмилихте да кажете , че имате доказателства за да може с ваше съдействие най-после истината да излезе на яве. А не като до сега да се крият зад гърба на някой. Дошло е това време цялата
общественност да получи истината и само истината.
Въпреки, че аз съм изключително спокоен и убеден , че никога футболист , треньор или който и да е от спортния щаб на Ботев няма по никакъв начин и за нищо на света и то точно в този финал да постъпи по обвиняван от Вас долен начин. И тук е момента да Ви напомня , че само до преди дни всички Ние възхвалявахме нашите футболисти. А сега заради информацията на вашите анти ” Доказателства” ги нарекохте продажници. Недостойно, мръсно и подло е това. Разбирам напълно вашият гняв от загубения финал. Затова подадох този сигнал за да излезе истината най-вече с ваше съдействие след като имате ДОКАЗАТЕЛСТВА” Още един път поздравления за проявената смелост. А всички посочени от Вас “ДОКАЗЕТЕЛСТВА” при необходимост да се подложим всички на детектора на лъжата,
За всички останали обвинения достойни за научно, фантастичен филм относно ” лапаницата” Ви го пожелавам и на Вас от все сърце да ви се случи ( справка финансово счетоводни документи съхраняващи се в клуба ) но и с голямо ” НО” да дадете и една стотна от това , което аз съм дал като средства през тези години. Нещо с което никога не съм се афиширал и парадил през тези трудни периоди тъй като възможноста ми да помогна е било гордост за мен. ( справка всички бивши и настоящи членове на СД, както и служители на клуба )
Надявам се на вашета подкрепа и съдействие до пълното изясняване на случая. Отбора и Общественноста го заслужават.”

Реакцията на Палийски е продиктувана от след ето този пост:

“Всики говори , че мача е даден! Това е Факт! За 90мин да нямаме удър в очертанията на вратата , само не ми изкарвайте Белия виновен!!!
Колкото и да сте специялисти по тънката тактика и го обвинявате , че е сбъркал състава, нека един да ми каже ЗАЩО последните 15мин топката като е в нас пред тяхното наказателно, никой не стреля във вратата случайно да не вкара. Вутов им крещи да му е дадът , но те си я цъкат там тошо лъчо и тонев( за негъра не говоря той е леш).
Та как се дава мач; изпълнява нареждане от горе и пр.
Нали Бойко делан и ко няма да звъннат на капитаните директно?
Тук се явявя един червендалест гнусен субект с наколенки наричащ се Ангел Палийски който винаги е бил свръзката между дириктивите , тотото , съмнителните обрати…и ето ти както винаги се е хвалил за “неговите” момчета в отбора , играят ганкиното и купата е дадоха на циганите.
След три дни хоп, както винаги става, извършителя се връща на местопрестъплението! В събота застава на стадиона във Варна като президент . Една година го няма по мачове и точно вчера ли реши, веднага да видим спасителя. Който вече ни построи стадион и ни оправи задълженията.
За всеки един съмнителен мач имаме доказателства и инфо ча палийски стои зад тях и заради него загубихме и финала като влияе на двете капитанчета!
За справка нека всеки един от вас да си пусне репортажа от обръщалката с лудогорец 2:3 в коматево и да гледа за тяхния трети гол от корнер как тошо прекляка да му мине над главата а лъчо се разкрачва да му мине през краката, в същото време минев виси горе и покрива засадата! …
За баража със славия ангел стоя 4дни преди това в софия. Звъним на Сталев да му правим проблем за съдиите, а той ни отговаря, че сме имали ТРИМА хванати какво ревем! …
С берое там обръщалката- също.
Домакинския есента в коматево срещу буферите0:1, където белия не издържа и вече открито му скочи и тогава палийски беше пратен в девета глуха а Йотков седна отпред.
Подлива вода на г-н Самуилов -(Йотков) и на г-н Киров. Хората които го отдаличиха от лапаницата в нашият любим клуб.
АНГЕЛЕ ЩЕ ИМА ВОЙНА НО ТИ В БОТЕВ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕШ!!!
Тодоре незнам какво си му длъжен и с какво си зависим от него, на вече няма как да станеш легенда на нашия велик клуб! Ти се продаде не един и два пъти на тоя боклук!”

186 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    15-5…..
    По-ми харесва 0-1
    Пийте си хапчетата и тихо жълто тихо , да не събудим буферите ,че пак ще ни почнат

  2. 7
    3

    Ангеле, браво за действията. Крайно време е някой да разкара тези мафиотски образования на пропаднали типове от стадионите, които наричат себе си фенклубове, агитки, групировки и на майка си путката.
    Тази страна се превръща в едно царство на беззаконието, наглостта, пошлостта и най-вече на ПРОСТАЦИТЕ! Всичко сравнително годно отдавна се изнесе точно по тази причина!

  3. 6
    8

    Пичаги дошло е време разделно да се хванам на оружие да избършим дупарите от срама и всички мощно да запеем…….ООООООООО МОЙ БУТВФЪ НИЙ ЗА ТЪИЙЕБ ГА ЖА УМРЕМ.

      • 3
        1

        Майка ти като мирише , и тя ли е мангал ?

  4. 16
    7

    Само да питам, Бойко нареди да спечелим финала на полувремето докато го гледаше с жълтура Зико ли?!

  5. 14
    2

    Няма купа, няма светлина
    Само тиня и Буферски говна

  6. 14
    10

    И така понеже Пловдив Дерби закъснява със излъчването на Коматевския сериал”Наклецани и изоставени” ето малко от други медии за локомотивците с пуканките:
    Иван Чворович напусна Ботев и отива в Хебър.
    Белия е даден курбан и ще бъде заменен от Чичо Гошо Дерменджиев(може би в чест на легендата на Ботев)
    Тодор Белоземски и Костов ще бъдат трансферирани със сигурност
    Кайзер е отказал да поднови договора си и си тръгва без пари.

    To be continued.,….

  7. 3
    7

    купа в бг от бфс= 50 000лв за доко
    купа на италия лацио=30 000 000евро
    за шампионската по съм съгласен да се съжалява ама да си го пожелаят отбора а не влизане в 6та и финал за купата само…

  8. 10
    14

    Пилешки мозъци, подариха ви една купа, за което заслугата е на зализаният и се взехте за голям отбор. Вие сте тото курвите на зализаният, закривай

    • 12
      12

      Абе жълта курво, как ние ще сме ТОТО курви, като вие ни подарявате титла, кой са курвите, жълти селяни????

      • 1
        1

        Имам в предвид тяхната купа от преди 2 години хаха

  9. 18
    5

    Жълтъците много добре са осъзнавали какво ги чака ,но сега търсят под вола теле и притъпяване на болката в анусчето….ето един пророчески коментар преди мача :

    Тодор The Great
    15.05.2019 at 11:14
    23 5
    И така приятели, дойде деня Х.

    Деня Хъ, в който наште малки чернобели приятелчета, от сектор Г, ще заемат стойката Гъ и ще издадат звука Ъ! :):):)

    Шегичка.

    Време е да поразсъждаваме логично и аргументирано за шансовете на двата отбора като се въздържаме, доколкото е възможно разбира се, да говорим за цигани, мангали, лилави амеби, жълти селяни, криви глави и прочее. За това имахме достатъчно време досега, а и занапред ще имаме възможности бол.

    И така- БОТЕВ ПД срещу Локо Пд.

    На пръв поглед нашия отбор изглежда много по-класен- и в полузащитата и особено в нападение на хартия изглеждаме далеч по-солидно. С Балтаната, Васко Шопов и ТОДОР НЕДЕЛЕВ в халфовата линия и напред с Тони Ви и Доре би трябвало да сме фаворити.
    Но, в такива мачове никога нещата не са такива каквито изглеждат и се очакват и изненади никога не са изключени.

    Срещу нас са Митко Илиев, който не е лош никак, Аралица, който също е ОК, въпреки безбройните му пропуски и Карагерен, който пък въпреки че напоследък е тотално незабележим, винаги може да проблесне с някое изненадващо изпълнение. Игор Банович също не е лош никак.
    Честно казано, аз дори се надявам Бруно да излезе с Аралица вместо с Ожболт, който за мен е много по-добрия им нападател, но това няма как да го знаем в момента.

    Основните ми притеснения около нашия отбор са свързани с бековете и с дефанзивния полузащитник.
    Много е важно в каква форма е Джони и дали той ще играе на десния бек.
    Бруно може и да е физкултурник, но не е идиот и ви уверявам че отсега си е направил сметката да сложи Момчил Цветанов на лявото крило.
    Цветанов не става да вкарва голове, но е идеален да прави пробиви по крилото и да центрира-бърз и техничен е и който и да играе срещу него ще види зор.
    Ужасно ме е страх да не почнем с Фичо-него бързи нападатели го правят безпомощен, спира ги само с фаулове и шанса да си изкара червен картон е МНОГО голям.

    Другия ни ГОЛЯМ проблем е дефанзивния полузащитник. Почти сто процента съм сигурен че Николай Белия Магьсоник ще започне с Радо Терзиев и тръпки ме побиват още отсега. Тоя човек може да спира атаки на противника само и единствено с фаулове, при това повечето за картон.
    Аз ако съм на Бруно, ще сложа човека който ще играе зад централния им нападател-било то Митко Илиев или Карагерен да пресира непрекъснато Терзиев и да се опитва да минава през него нон стоп. Картоните са абсолютна гаранция.

    Както ви казах и преди, нека не се заблуждаваме от резултатите досега на Локото през пролетта. Няма никакво значение как са играли срещу Етър, Октомври или Славия. Срещу нас ще играят по съвършено различен начин. Ще са супер мотивирани, ще тичат, ще пресират, ше се защитават в началото с много хора и ше си чакат шансовете.
    Бруно знае че футболно не може да се сравнява с нас, но което не става с футболни качества, става с желание, себераздаване, търчане и борба. Локото традиционно са добри в това.
    Ако докарат мача до 0-0 в някъде 70тата минута е по-вероятно да бият. За нас на-добрия развой би бил ранен гол за нас и след това да ги хванем на контри.

    Както във всеки друг мач, и днес формата и настроението на гения на българския футбол ТОДОР НЕДЕЛЕВ ще са решаващи за евентуалния успех на отбора ни. Всичко от което имаме нужда са няколко гениални проблясъка-3-4 паса, корнера или пряк свободни от него. Надявам се Бруно да му сложи двама трима персонални пазачи, Белия да го дръпне малко пред централната линия и да освободи място за Тони Ви и другите да нахлуват.
    Другите ни основни играчи очаквам да бъдат ДиДжей Тони Ви, който след трите мача които пропусна, днес ше е супер надъхан и Лъчо Балтаната, от който очаквам да се раздаде в средата на терена. Шопов също може да направи някоя асистенция.

    И така, прогнози е излишно да се дават, защото е финал, един мач, дерби и всичко, ама АБСОЛЮТНО всичко може да се случи.
    Надявам се да гледаме приличен футбол, надявам се че всички тръгнали към София ще се приберат живи и здрави вкъщи и се надявам довечера да вдигнем купата.

    АААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНААРИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!

    • 16
      8

      Трябва да призная,че миячът перфектно е прогнозирал. Браво! Но защо сега , Мияч0, наричаш Тошко и ботевЪ КУРВИ НА ЛОКО???

      • 13
        2

        Плешив интернет хулиган, води си записки, изучавай старателно в дългите самотни нощи писанията на могъщия интелект и после плачи от безсилие, кради му ника и продължавай да грозиш сайта с нелепите си, малоумни, шизофренични пещерни драсканици, тийбамайката умрела!

        • 2
          2

          Тодоре, не всеки е благословен като теб да има до себе си в леглото пакистанец.
          Така, че не се надувай само заради това

    • 7
      4

      Единствения нормален, разумен и достоверен анализ в тоя иначе малоумен сайт.

      Чак се възхищавам от себе си колко съм добър.

      Четете и си водете записки, мои малки, малоумни, ебани във въшливите главички, столипински проятелчета.

      • 3
        3

        Ебати анализа след като си писал, че дебелия, продажния и Шопов в средата и лилипута и черния дядо са по-класни от Митко, Банович, Бахтич, аралица и Ожболт?!
        Ебаси смешника дето си, а коментара ти е жълт мокър сън

  10. 18
    8

    Боли приятели, много боли! Цяла седмица не съм спал…

  11. 27
    3

    Палийка, за тия тюлюмбеци никъв гювеч! Само огън,ебан и сеч за тия катунари! От сега нататък Ангел Кошмара ще ми викате ! Гниди неблагодарни !

  12. 13
    10

    От 15.05.2019 отново се събуждам със сутрешна ерекция, похвалих се на лекаря, а той ме пита:
    – Старче, да не се завиваш с жълта завивка?
    – Да и КАЛЪФКАТА МИ Е жълта.
    -Всичко е ясно, насън чукаш курвите на ЛОКО, ботевЪ!
    -Баси,Тея жълтите по големи проститутки от жриците на любовта, най- големите КУРВИ, ботрвЪ, за 100 процента ерекция…

  13. 17
    8

    Жълти мастии, Бойко Борисов гледал финала на купата с баш-жълтура Зико, същия ви назначи нов онбашия след като стария ви бутна стадиона и избяга. И сега тоя ни бил подарил купата на нас ли бе мърши утрепани? Мама ви дейба нагла тъпанарожълтурска!

    Вие сте курвите на всяка власт, жалки червеи!

  14. 19
    6

    Индианци, благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом.

  15. 12
    7

    Това да си жълта курва си е диагноза……крякаха като луди че щяли да бият с разлика наляха гипса на играчите си и накрая като се изкефиха на петичката хоп мача е продаден……..ама вие ако наистина си мислите че такъв мач като дербито на дербитата който я се играе някога я не сте го дали просто сте се обезличили като клуб…….знам че болката е огромна но за сметка на това ще е много продължителна…..ай селяци яжте му главата.

  16. 19
    8

    Локомотивци, приятели, в сърцето ми се появи местенце за една нова любов…към най- успешните циркаджии във футбола, цирк ботевЪ, с циркови трупи, както следва: циркаджии индианци, циркови артисти Канарски, клоуните 🤡 от Кумативо, хит е ревящото като жена 130 килограмово тарторчето на Y trup , и най- новата атракция – наречи отбора си КУРВА НА ЛОКО, всичко това се разиграва на летен театър СТРОЕЖА…
    Е НЯМА ПО ТЪПИ ИНДИВИДИ 🤡 ОТ БУЛТРАСИТЕ, как да не се пристрасти към шоуто им 🤡

  17. 14
    8

    Боли канари, много боли. Не мога да спя вече 5 нощи. Сигурно цял живот ще ми е в главата онази петичка на гадния буфер. Кажете ми някакво успокоения. Жената и децата ревът в къщи, как да ги успокоя. Помагайте канари, много ви моля. Много боли. Буфирите ни направиха за смях. За много години напред, не можем да им затворим миризливите усти.Няма край тази мъка

  18. 6
    11

    Мангали, отивайте да гласувате, че повече купа няма да видите

    • 13
      7

      И тая нощ ли не спа😂😂😂😂Петичката явявашели ти се цяла нощ в кривата кратуна😂😂😂😂

    • 11
      3

      Брат канар, това ли успокоението? Да казваме, че някой им подарил купата? Така спи ли се. Действа ли, кажи. Всички канари не можем да мигнем след онази петичка. Кажи това дето го пишеш действа ли. Успокява ли нервната системе. Казвай че луднахме, няма спасение от тия буфери.

  19. 5
    12

    Бойко си дойде за гласовете след като уреди купата за мангалите

    • 10
      4

      И тая нощ ли не спа😂😂😂😂Петичката явявашели ти се цяла нощ в кривата кратуна😂😂😂😂

    • 12
      4

      Брат канар, това ли успокоението? Да казваме, че някой им подарил купата? Така спи ли се. Действа ли, кажи. Всички канари не можем да мигнем след онази петичка. Кажи това дето го пишеш действа ли. Успокява ли нервната системе. Казвай че луднахме, няма спасение от тия буфери

    • 7
      1

      Щом е подарена, признаваш, че сте най-гнусните приститутки , ма курво недоклатена! Кой може да даде точно такъв мач ? Само най-гнусни мастии, жълти долни курви наведени на всяка власт

  20. 23
    2

    Трябва да спрем да се излагаме и да приемем загубата с достойнство. Голямо реване. Приемете те го вече. Ботев не е някое футболно страшилище от което всеки трепери. Напротив, ние сме отбор, който играе красив футбол, но продължава да е непостоянен в изявите си. Това е голямо падение – да обвиняваме точно Тошко и Лъчо! Съберете сили насочете мислите си само към довършването на стадиона. За да продължим напред трябва да простим и да честитим на победителите.

    П.С. Тошко винаги ще е легенда Ботев Пловдив.

  21. 21
    11

    До всички тъпанари – конспиратори и жалки буфери:
    За най срамната загуба в историята на отбора е виновен единствено и само великия Киров:подценяване, грешен състав, грешна тактика и т. Н.
    Не може срещу отбора на ювето😉да излезеш защитно та те не минават центъра срещу Витоша…
    Не може да сложиш два бека един пред друг и да чакаш да атакуваш
    Не може Терзиев да е дефанзивен халф в този и който и да е мач той не може да борави с топката камо ли да подава…
    Просто великия ники се осра и е редно да подаде оставка!
    Последно искам да питам колко мача ще вземе Киров без Тодор Неделчев във състава…….?????
    П. С. Тошо е най силния ни футболист последните 20 г. Така че спрете с тъпите си коментари селски тикви!

  22. 29
    4

    Апапи, па съ усрафми
    И цяла нощ пяфми
    Катуна преминаваааа
    Паланки и селааааа
    А купата я нямаааа
    У наща махалааа

  23. 14
    6

    Щом ръководител пише усмилихте вместо осмелихте, какво да говорим за пилешкото ниво на мозъчетата им…? Добре, че ги закрихме, та няма скоро да кудкудякат

  24. 11
    1

    Бат Бойко, що ги оставяш да те обвиняватжв престъпление, бе майна?!

    Я по-сериозно!!

  25. 13
    5

    СКРЪБНА ВЕСТ вчера след няколко дневни терзания и невиждани мъки загубихме известния на всички ФЕКАЛ АНАЛОВ. Предпочете да приключи със срама и се удави във фекалните води на утайника до Ягодово. Но. ТОЙ не Умира.

    • 14
      2

      второто аз на Тодор The Loser …. когато не си е пил хапчетата

  26. 16
    1

    Крайно време е някой клеветник от тези кенефни форуми да бъде осъден.
    В болшинството от случайте това са пропаднали типове, които дори не разбират какво пишат!

  27. 13

    Олеее мн са зле тези от сс толкова са зле че няма да се очудя ако те са посегнали на детето със знамето
    Срам за Пловдив

  28. 17
    3

    Бареков, озапти си малко кретените,бе! Тягостно е да чета глупостите на хора с умствени увреждания..,. Пример? Един, който постоянно кибичи тук, писа че Тошо Футзала струва четири пъти повече от Хари Кейн:))))))
    Проверявайте я тази питейна вода по селата!!!!!! Има нещо в нея!!!!

  29. 17
    4

    Г-н Бойко Борисов, тук разни ботевисти Ви обвиняват в манипулиране на мачове.
    Вие няма ли да кажете нещо?

    • 16
      1

      това си е наказуемо престъпление.
      Не е ли време клеветника да влезе в затвора?

  30. 20
    6

    Чудна работа са тези папагали. Ако фенът и палийски се явят на матура за 4-ти клас…. бая зор ще видят😂😂😂

  31. 21
    5

    Пальо, ми те са умряли що се занимавш с тях.

  32. 22
    6

    Палийски от 1 години си строй хотели навсякъде и не се занимава с Ботев… дори вече не е и президент… обаче все ще се намери неорентиран деградирал наркоман който да го обвини в нещо свързано с Ботев…

  33. 33
    9

    Папагали, моля ви се продължавайте да тръбите, че Бойко ви е наредил да дадете мача. Моля ви се!
    Скоро ще стигне до него и ще видите стадион (па дори и стадион Пловдив) на куково лято!

    Как може да сте толкова прости да си го забивате за 2-ри път за 1 седмица. Първо ви ебахме на финала, а сега вие сами се преебавате като тръбите наляво и надясно, че Ботев е продажен клуб в продажници от горе до долу!
    Как беше – “Любов, вяра…” забравих.
    А сега било продажници!
    И после искайте тъпите ви играчи да седят да ви играят без пари. Вие дори не се осещате, че ги обиждате по този начин!

    Тъпири!!

  34. 23
    11

    Този жьлт глупак бухала който ги пише тези неща в супер олигофрен и казвам веднага защо .. От кьде това самочувствие имате кой сте вие че да ни давате купа от редовния сезон в топ 6 сте донор на всеки .. Цяла бг знае че сте братя с Киро три обрьщалки с тях .. Анисе Панов Пауло дадени за почети без пари Хамза случайно или не .. Подценявате локомотив всеки нормален папагал да погледне че Локо ПД победи Левски взе му равен защото не дадоха явна засада и ни изравниха .. Локомотив победи в Разград това което Ботев ще санува доста дьлги години .. Локомотив има най много победи срещу лдгорец от всеки в Бг .. Другото което е аз сьм реалист отбора ни е слаб но бяхме ощетени поне с над 10 точки в редовния сезон .. Отиваме на финалния мач .. Локомотив надигра сьперника сьс сьрце и битка до край ако бяха по точни анте и Карагерен при 0-1 резила ставаше пьлен .. Проблема е че Бруно спря Неделев а Ботев е това .. Балтанов капитанчето което вдигаше купи беше за гонене направи 16 фала .. Чико направи за смях смея да твърдя силния им десен бек .. Между нас и тях няма как да има оговорка .. Другото което е Локомотив победи Ботев в Коматево .. Ботев нямаше точен удар може би пак беше тото.. Идва победата на Ботев на Лаута . При 0-0 се вдига засада на анте който излиза сам срещу кайзер пуснете запис и вижте .. при 0-0 анте мина пет души и след това кайзер спасява .. След това след статично положение ботев бележи гол ранен .. Груба грешка и майсторски изпьлнеение на Тошо решава мача ..

    • 15
      15

      Само като прочетох “силния им десен бек” и ми стана ясно, че тва може само умствено увреден мангал да го напише.
      Чудя се тука от чернобялата гмеч има ли ПОНЕ ЕДИН с IQ над 35?

      • 10
        3

        Има. Ама аз много се учудвам, че ти дори знаеш какво е IQ…
        Айде бегай да надуваш на пакито дудука

      • 4
        2

        Миячката си мисли че IQ е лакмусова тест лентичка за измерване чистотата на чиниите

    • 13
      6

      Много точен анализ.

      Папагалите са тъпана на шестицата, но се мислят за Барса.
      Онзи дебелия и ушатия го скъсват от балони, а то … НЯМА ОФЕРТИ!!!

      Хахах. Кажете ми има ли поголеми шизофреници от тези индианци?!

  35. 18
    5

    Ний ся жъ зиами ли пари тоа месец?! Кажи уа,Палийски! Га не,жъ пишим па!

  36. 32
    15

    Няма как да сте били 15 000 човека, законите на физиката не позволяват на такава маса фенове, да се изпари яко дим, за толкова кратко време. Вие изчезнахте със скоростта на купичка крем карамел в ръцете на Ангел Палийски

    • 27
      25

      15 на 5 – това е положението! Пловдив е само наш!

      • 28
        18

        Няма как! Още звучеше свирката за последния съдийски сигнал и вас ви нямаше. Само зърнах късче налъм как зави зад изхода, иначе щях да си помисля че са ви телепортирали.

        • 21
          22

          Не ми се оставаше да ви слушам маанетата. Ако имам нужда – винаги мога да хвана Вълчо с нелегалното такси да ме докара до епицентъра на тържествата в Столипиново.

          15 на 5 – това е положението! Пловдив е само наш!

      • 23
        21

        Пловдив е на този резултат 0:1!Вие колко селяни сте дошли, изобщо не ми пука! Пловдив е ЧЕРНО И БЯЛО, останалото е жълта, селска сбирщина!

  37. 19
    10

    Палийка, срещу 50 кинта на глава прибирам катунарите по махалите! Щом пара има и мир жа има !

  38. 18
    19

    Аз ако съм на Палийски не бих обърнал внимание на толкова неграмотно написан постинг.

    Той не че не е путка де, но тва е все едно да приемаш Стикса насериозно.
    Или 99% от пишещите тука чернобели несретници.

    • 21
      10

      Ти си един от неграмотните драскачи! Пишеш с диалект, допускаш изключително много граматически брак, арогантен, циничен! Един оформен психопат!

        • 17
          4

          Типично жълто изказване. Кажеш му няколко обосновани приказки, а той в безсилието си и в неспособността си да отговори интелигентно започва да ръси традиционните обиди. Напомни ми на една реплика от един български сериал от близкото минало: “Когато се работи с такива като теб, диалог няма”.

    • 9
      4

      Пич, като си говорим за грамотност, ти кога ще се научиш къде се пише запетайка?!

      А и не бих се учудил, ако автора аси точно ти – аз не познавам по-голям идиот по тези форуми.
      Няма повече да те бавя – знам, че те чакат в миячното

  39. 22
    8

    Махнете онази безсмислена в дясно гласуване. Там е ясно, нямам как да има Гомнеж

    Пуснете , гласуване, кой ще пребие другия . Палийски и сс битката на истината!!!

  40. 27
    7

    Браво, Ачо!!
    Крайно време е някой клеветник в жълто да бъде осъден.
    Дали разследването ще стигне до дъното? И дали има замесени хорас от сдружението?

    • 20
      5

      Дано най-после прокуратурата си свърши поне един път работата.
      Дано не се потули пак всичко

      • 26
        12

        Ще ни вземат купата от мача с Лудогорец. По добре да не разследват

  41. 26
    11

    Отивам да си направя пуканки,че циркът тепърва предстои!

  42. 18
    11

    След деня идва нощ,
    след нощта идва ден!
    Щастието за едни е
    нещастие за други!
    Колкото и да ни е неприятно в момента, денят ще дойде. Палийски не съм съгласен с този пост във фейса /дори и да е истина/, НО ти си ми меко казано много противен и гнусен лъжец! Не си желан в БОТЕВ. Скрий се някъде из хотелчетата си и нито искам да те чувам, камо ли да те чувам!

  43. 23
    9

    Вратарят Иван Чворович повече няма да играе в Ботев (Пловдив). Договорът на играча изтича и няма да бъде подновен, а Чворович вече не тренира с отбора, съобщава PlovdivNews.bg

    • 5
      13

      Ахххаа, това се знаеше бе, палячо… Още от миналата седмица, нали затова взеха Аргилашки

  44. 20
    10

    Сериала “Безсъници в Команчево” се очертава много интересен и много дълъг. Заредил съм се с пуканки и бира и с нетърпение чакам всеки следващ епизод. Няма такъв кеф.

    • 3
      18

      Какъв кеф. Аз не бих се радвал на подарена купа.

  45. 22
    8

    Оставете битовите скандали в жълтия вигвам,
    кажете нещо за крановете !!!
    Сега Бойко като даде купата на Локото ,
    кога ще ви прави стадиона ,хихихи ?!?

  46. 21
    13

    Братя канари, боли, много боли. Не мога да преживея загубата. Не знам дали ще доживея до утре. На ръба съм, по-вероятно е да не успея.

  47. 23
    8

    Взимам пуканките, сипвам си водка Рахманинов и почвам да чета коментарите.

    • 4
      10

      Един от малкото мангали, които могат да четат – браво!

  48. 20
    12

    Палийски, има доказателства! Бяхме 15 000 души на стадиона, а отбора ни сра на главите!!! Още имам лайна в ушите! Ела и виж! Ако ти стиска!

      • 16
        14

        Официално си призна колко си комплексиран

      • 18
        17

        Само в циганските глави е толкова.15 000 точно, на 5 500. Официално. Твоето е изсмукано от лилавите пръсти. И винаги е било така от както съществувате. И така ще бъде. Кажи нещо и за раздадени кренвирши , за билети по фирмите и как насила хората са заведени на стадиона, как от казармата са принудили войниците да викат за Ботев, а те всички били локомотивци. Как учениците са били принудени да отидат и да викат за Ботев срещу по добри оценки и т.н и т.н. Може ли да сте толкова прости да ви еба майката тъпа циганска.

        • 12
          7

          Може и с тоталитарни подходи да сте действали, та вие сте БКП, АФД отбор, Ха!

  49. 25
    10

    Кошмара е голям, дано успея до сабале !

  50. 27
    13

    Г-н Палийски,моля ,ако вие/умишлено пиша в с малка буква/ или някой от камарилата ви прочете това което ще напиша да обърне внимание на мнението ми.Г-н Палийски ,вие сте представителна извадка за културата и интелигентността на родните “добре облечени бизнесмени”.Нека аз -служителя в частна фирма със средно образование да ви дам един малък урок по правопис и българска граматика…Г-н Палийски,дума КОНСПИРАЦИЙ няма,има конспирации,УСМИЛИХТЕ няма,има осмелихте,НА ЯВЕ е наяве,ДО СЕГА е досега,ОБЩЕСТВЕННОСТ е общественост,ПАРАДИЛ предполагам е парадирал,НАУЧНО,ФАНТАСТИЧЕН е научнофантастичен,ВАШЕТА е вашата и така нататък.За един обикновен фен е нормално волно или неволно да прави правописни и граматически грешки,но за обществена личност като вас не!!!Г-н Палийски,вие и вашата паразитираща клика “Божо и сие” не сте желани като “ръководители” нито от по-старите “канари”,нито от младите ни фенове!Самото ви появяване в ложата до Адалберт Зафиров на стадион “Тича”след злополучния финал за купата е меко казано нелогично и неприемливо!Великолепната публика на “канарчетата”изпълнила стадион “Васил Левски” с повече от 15 000 запалянковци не заслужава подобни “ръководители”като вас и подобни на вас!Само “Ботев”!Апропо, по повод сезирането на прокуратурата и полицията от Палийски имам следния въпрос-кой и как трябва да се сезира за да бъде принуден Андрей Спасов да въведе ред тук защото е изключително гнусно и отвратително няколко изрода да “ръсят”под всякакви “псевдоними и анонимно псувни,гнусотии и вулгарност?Сигурен ,че тук четат деца което е НЕДОПУСТИМО Е!Нека компетентните институции бъдат сезирани,нека се намесят и тази гнусна клоака бъде закрита а въпросния Спасов-син съответно санкциониран!

  51. 35
    17

    Отбора на жълтия катун е трагедия от началото на първенството. Имат трима човека които ги до бутаха до тук. Първият е Кайзер. Този спаси поне 20 гола 100%-ви. Втори е съдията. Измислени дузпи за жълтия катун и обратното 100% не отсъдени против тях. Отделно съдииите ги подпираха в голяма част от първенството. Трети е Тодор Неделев.
    И от тук , някой ги изкараха ,че могат да играят футбол.
    Обратното, Локомотив беше ощетен в повече от половината мачове в първенството. Поне 15 точки бяха откраднати от съдиите.
    Какво стана. Първо-Съдията свири безпристрастно. Второ Неделев беше неутрализиран. Трето кайзер, нямаше как да удържи, вратата си чиста, при няколко то 100% положения за Локомотив Пловдив

    Случи се логичното, по-добрия отбор победи!

    Пловдив е Само Локо!!!. Пловдив е черно- бял !!!

    • 15
      22

      Манго, мноо си прост! Ходи при Айшето да ти даде оборота от Скобата, пийни малко пърцуца и си лягай!

      • 7
        1

        Тва ли измисли бе .,.. лешпер… 15.05.19.. на жена ти на челото да го татуирам

  52. 27
    24

    Коментиращите че мача на 15-ти се е играл , и не е нареден от ГОРЕ , сигурно са кьорави и не виждат снимката на Мутрата , Зума и Узуна в братска прегръдка. Тя говори повече от всичко. Ботевистите да се готвят за бунт. Колеж няма да има. Мутрите ще строят хотели там , ясно е…

    • 21
      10

      Като ви запукаме с палките само на бунт ще ми станете

    • 7
      10

      Няма нужда от бунтове.Просто да спрем да гласуваме за тях

    • 12
      8

      Ще си протестирате в Коматево индианци.Пловдив не ви е поле за селските ви комплекси!!
      НА СЕЛО!!!
      Мърши нещастни,мноооооого много ама много ще ви държи влага!!!

    • 5
      2

      Там да и Тотев и Зико. Това няма нищо общо. Не си измисяй

  53. 15
    27

    ДАВАТЕ КУПАТА НА ЛОКОМОТИВ И ВИ ПРАВИМ СТАДИОНА. ТОВА Е ПЪРВАТА ИСТИНА. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ, ЧЕ БОТЕВ НЕ ИГРАЕ. ТОВА КАКВО МИСЛЯТ И В КАКВО ВЯРВАТ ЛОКОМОТИВЦИ СИ Е ТЯХНА РАБОТА. КУПАТА Е ТЯХНА, МАКАР И ПОДАРЕНА. ВТОРАТА Е : ЦСКА ШАМПИОН. УТРЕ БОТЕВ БИЕ ИЛИ ПРАВИ РАВЕН С ЛУДОГОРЕЦ, А ЛЕВСКИ ПАДА ОТ ЦСКА. НА ЛЕВСКИ Е ОБЕЩАН СЪЩО СТАДИОН. НА ДОМУСЧИЕВ НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАТ ПОРЕДНА ТИТЛА. ЗАТОВА ЛУДОГОРЕЦ СЕ МЪЧИ ВСЯЧЕСКИ ДА Я ДАДЕ.

    • 20
      12

      Да видим така ли е? Самовлюбени игоисти, злобари, завистливи и най-вече комплексари, това са феновете на тъй наречения БотевЪ! Затова и реакцията на тези извратени фенове за продаден мач и не знам още какви ли не идиотизми, са в резултат на огромния комплекс от градския любимец ЛОКОМОТИВ! Този комплекс започна през далечната 1974г.на 08.09.!!!

    • 18
      13

      Цяла България видя как докарахте помаци и селяндури от села и паланки с безплатни билети,нямащи нищо общо с футбола!Без тях щяхте да бъдете колкото нас!
      Цяла България видя как бяхте разгромени и смазани на терена и по трибуните!
      Как цял месец натяквахте че ще ни размажете и погребете,как до почивката резултатът щяла да е поне 3-0.Сега като не ви отърва и мача бил даден!!!
      ЖАЛКИ,СМЕШНИ,МИЖАВИ СЕЛСКИ ИНДИАНЦИ!!!

  54. 35
    7

    Как не ви е срам да разпалват такива интриги? Нима тези футболисти не играха незабравимите мачове срещу Берое, Черно море и ЦСКА, нима не бяха богове които възхваляват след подвига срещу червените останали с 9 човека? Мога да Ви кажа че този клуб е пропит от интриги от една година насам. Господа спрете се, че започвам да съжалявам че 5 години дадох всичко на което съм способен за този клуб, давал съм и средства от себе си. Това вече не е Ботев който за обичах от първия мач който изгледах на стадиона, аз чуждия от Бургас. Ботевисти изчистете интригантите от клуба и около него. Умолявам Ви.

    • 20
      5

      Така е ,брат , простотията ,интриганството и лапачеството са завладели нашите ”фенове”.
      Срам ме е,в спорта има победи и загуби , този път ни биха.
      Срама е голям,защото това беше първия голям финал , ние не играхме нищо и
      ще се помни от поколенията.

    • 12
      4

      ХХХ,ако си ти значи може да кажеш мнооого неща от кухнята за един човек.Макар,че Йотков го следва вече…

      • 22
        1

        Да, името ми е Иван Цветанов и не се крия като други тук.

  55. 26
    9

    Това наистина го няма никъде,
    Типично селски манталитет.
    Допреди една седмица браво момчета велики,машини,какви мачове с цска, канари юнаци и т.н.т.

    И изведнъж фенчета (комплексари, които освен да плюят и да изливат пумия друго нищо не могат да правят) отново наддадоха глас.
    НЯМАМ ДУМИ
    Хейтърчета оставете хората да работят на спокойствие, тъкмо си стъпим на краката отбора върви имаме страхотен треньор имаме и доста добър състав финансово сме стабилни, неможе от една загуба да рушим всичко така с лека ръка.
    Да в такива моменти е трудно,но така е в спорта, след такива моменти се иска характер а не злоба.
    САМО БОТЕВ!!!

    • 2
      14

      Митре ле, ти май си кьорав помак. Мълчи и бъркай качамака! Тъп си и ти личи!

  56. 34
    10

    Какво нагласяне, какви уговорки… ние сме пълен леш, циганите ни разкриха, имаме един Тошко с добър плътен удар, които го мързи да бяга. Какви мачове взехме, че се превърнахме във фаворит? Шампионска лига ли взехме като бихме чорбата? Хайде малко по сериозно.. нагласено било, това било, такова било, онакова било. Циганите затвориха всички топки към Тошко, негрото в защита беше безгрешен, вкараха си положението и ни биха. А какво да говорим за бездушната игра на Балтанов, които по мое мнение беше за гонене, направи 200 нарушения и нищо друго по терена. Какво ви накара да вярвате, че сме фаворит? Че буферите паднаха 2-3 мача в които играха с резервите? Погледнете реално какво направиха циганите срещу Лудогорец, Левски.. ако е имало подценяване, треньорът да си поеме отговорност! Надиграха ни тотално по всеки точка на терена

    • 25
      5

      Сега правоверните ходжи от Коматево ще те анатемосат

    • 20
      8

      За всичко си прав. Само определенията “цигани” са плод на яда от загубата.

    • 22
      3

      Така ще е много дълго време! Моля се, само едни други да не се изтрепете!

    • 9
      3

      И аз питам веднага-защо не пое отговорност тренера, май не е това, кво ще кажеш?

    • 9
      3

      Канара-лайнара, за кои цигани пишеш бе? За тези от Изгрев бойс Столипиново облечени в жълти парцали! Други във фен клуб цигани няма, да знаеш селянче!

  57. 16
    2

    Закривай катуна !!! А тоя палячо “анонимния” мн скоро ще яде кура ама ще е твърде късно за извинение

    • 24
      11

      Още малко гавра с жълтия катун и ще се закрие сам

  58. 30
    16

    Голям смях с индианците хахахахаах
    Локомотив Пловдив надигра, жълтата курва. Курва, да! Даваше си гъза на всички преди този мач и накрая си го получи два ката.

    Локомотив Пловдив, винаги и завинаги ще бъде отбора на Пловдив!!!

  59. 22
    9

    Аз лично не мога да преброя правописните и пунктуационни грешки в тази статия. Може и да съм ”циганин”, знам ли???

    • 5
      15

      Ами писана е от неграмотен индивид от малцинствата. В най добрия случай от гуруто на локомотивската общност ерудита Вълчо Нелегалното Такси.

      • 20

        За страницата на Centrum Crew ли става на въпрос?

  60. 30
    6

    СЕРИАЛА МАЛКАТА БУЛКА ЖЪЛТУРКА!!!

  61. 24
    6

    Господин главен прокурор ,
    имате IP на този фен , разпитайте го ,
    за да докаже или не за продадените или уредени мачове
    играни от Ботев.
    Да изрежем тумора докрай, честните хора са с вас.

    • 3
      7

      Ти да не си Цветанов бе , гербав лайнар ? Искаш ли да промериш моето IP ? Айде давай , ДЕПМ…

      • 8
        1

        Ей,шушлек , не се прави на хакер ,
        е сега ще мине патрулката с пеленгаторите

  62. 26
    4

    Добре де това ако е така тогава кои са ТОТО КУ. ВИТЕ НА БЪЛГАРИЯ?!!

  63. 4
    25

    Гнусарите от задния двор на гъзъ на географията се опитват да интригантстват. Слабичко мангали, много слабо!

  64. 32
    2

    Срам ме е , няма такива мъстии
    като нашите дроги

  65. 31
    8

    Индианците взеха да се замерят с лайна ,
    извадиха насраните гащи.
    Харесва ми,взимамси пуканките и ще следя
    коматевския сериал с трепет.

    • 21
      3

      Голямо густо 🙂 нали?

  66. 28
    7

    Бахти кефа майна ! Пия си кафето на центъра и ям локум с ядки! Голямо густо !

      • 10
        7

        Центъра не го харесвате само вие,защото сте криви селтици и влизате с винетки в Пловдив.
        А в Центъра се е родил ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!!!

    • Както правят правоверните мюсюлмани!
      Саде турско кайве, саде локум и саде Локо!
      МАШАЛЛА!

  67. 26
    4

    Тъпаниари, сами ще се заигрием ей. Много прост народ има сред нашите фенове.

    • 1
      20

      Мангалски интриганти. Не се впрягай. На две магарета сено не могат да разделят-тръгнали интриги да всяват.

  68. 21
    3

    Двама неграмотни налоумника се карат и заплашват чрез фейсбук! БГ класика!

  69. 10
    18

    Не мога да разбера защо този човек си натиска парцалите,при положение,че всички ботевисти НЕ го искат.Що за мазохист трябва да си.Някой на сила ли те кара да стоиш там…?

    • 16
      8

      Как Митьо Селския си натискаше парцалите 10 години ? Да не би болшинството от ботевистите да го искаха ? Така е и с Ачо Червенбузев . На всичко отгоре е ясно че играе момче за връзка между Клуба и Мутрите , управляващи страната. Мачът на 15.ти е нареден от Горе. Лично от Тиквата Боко – факт.

      • 8
        9

        Ами тогава да не гласуваме повече за тях.Мангалите поне открито ги заплашиха многократно,че видиш ли Пловдив не било само Ботев.И май взеха та им угодиха

  70. 21
    29

    Да го духат всички мангали, САМО БОТЕВ.

    • 30
      18

      Жълт мангал, да го духа майка ти. Само ботяф си го пей в столюпиново……….

    • 13
      4

      Много сте говньо! 42000 холяди сте в клуба изгрев бойс Столипиново, ти ли ще им покажеш как се духа?!

    • 11
      2

      И аз това викам- да го духат всички мангали само от ботев!

  71. 30
    19

    Няма по гнусни от индианците. неделев, които ги носи сам толкова време го изкараха- продажник, улично куче, нещастник, курва, педерасТ, хахах

    Тошко Неделев да си разтрогне договора и да подпише с Локомотив Пловдив.

    Тошко, Бог да го прости Чико. Неговите думи са. За малкото време когато бях в Локомотив Пловдив, видях толкова много любов към мене, където другаде не съм виждал!

    Добре си дошъл в локомотив Пловдив!

    • 17
      5

      Крушарски: Една от трансферните ни цели е Неделев

  72. 26
    3

    Край ………….Кой каквото си направи никой не може да му го направи , РАЗБИХТЕ ОТБОРА , КОИТО И ДА СТЕ ВИЕ ………ВСЕКИ СИ ТЕГЛИ ЧЕРГАТА КЪМ НЕГО , ТАКА ИЗЛИЗА ………ЖАЛКО……МНОГО ЖАЛКО……….НО ДА ЗНАЕТЕ , ЧЕ И ОТ ЕДНАТА И ОТ ДРУГАТА СТРАНА СТЕ АБСОЛЮТНИ КРЕТЕНИ…..КАК ТАКА С ЛЕКА РЪКА СЕ ОБВИНЯВА , БАЛТАНОВ , НЕДЕЛЕВ И ТН……ТОЗИ КАЗАЛ ….ОНЗИ КАЗАЛ ….КАТО ИМАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ГИ ПОКАЖЕТЕ ……

    • 8
      18

      АБЕ ПАЛЯЧО ,КЪДЕ Сер.Ш В темите за ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ. НЕ СЕ ЛИ ВИДЯХТЕ НА СТАДИОНА КАКВА МАЛОБРОЙНА И ЖАЛКА публика СТЕ..ВИДЯ СЕ ПЛОВДИВЧАНИ КОЙ ОТБОР ПОДКРЕПЯТ-15000

      • 14
        3

        Е И !? 0 на 1.!!!Вие пак на село с една голя а пета в гъза! Това не бяха пловдивчани, а селяните от пловдивските села!

      • 12
        3

        Видя се де…Пловдивчани размазаха от викане турците и циганите от околните на Пловдив села!
        Пловдивчани се видяха и на двете шествия с рейсовете!
        СБОГОМ КУРВИ ПРОДАЖНИ!
        1505

      • 4
        2

        Ти идиот ли си или не можеш да четеш , или и двете , какво общо има горният пост с твоя

  73. 9
    13

    Боклук крадлив ти си по голяма мьрша и от селския вьн от Ботев

  74. 23
    13

    Вай вай, няма купа, няма стадион, има съд за клевета…

  75. 16
    5

    EI…..DA NE SI BOTEVIST…JALKO ZA OTBORA ZA IGRA4ITE…KAK SE 4UVSTVAT AKO 4ETAT VSI4KI TEZI PROSTOTII PO FORUMITE…JALKA BG KARTINKA

  76. 30
    16

    Г-Н ПАЛИЙСКИ, ДРЪЖ СЕ! ПЛОВДИВ Е СТЕБ…

    АХАХАХАХАХАХАХА МИЯЧЪТ за чинии изгоря…

    • 9
      16

      Ей рахит ще те потроша тебе много скоро ненормалник тъп пазач на училище

  77. 25
    16

    Тодор The Great ще се завърне някой ден от далечна Англия след дългогодишно миене на чинии и ще ви поеме! Не се притеснявайте. Още малко пари да изкара. Чувам че работи по 12 часа в миялното след което го пращат да чисти и тоалетни за повече пари

    • 4
      6

      На Тодор The Great можеш да му поемеш възголемшкия уй у лилавата задна фуния.

      Но той е гнуслив и не би се прежалил.

      • 5
        1

        Обаче ти куче на исляма … Четеш ама седиш с подвита опашка ..губиш се нещо:)спадна ти активноста

  78. 18
    18

    ахахахахахахахахаха ХХААХХАХАХХААААХАХАААХАХААХАХАХАХХАХАХАА ЦИРК…

  79. 26
    17

    Ачо Салзата и Гошо Самуилов ще ви заебат!
    Ще останете сираци! Сами феновете ще събере 50 милиона за стадион нале?

  80. 28
    17

    Бойко Борисов, Шейх Мансур, Путин и илюминатите са виновни за победата на Локо. Всички те платиха космически суми на футболистите на Ботев за да не играят в най-важният им мач за годината. Те обещаха, че ако Ботев загубят мача ще им построят Камп Ноу в Пловдив и че ще доведат Моуриньо и Пеп Гуардиола на школа при Николай Киров- да се учат на треньорски стратегии.
    Всичко това само ако Ботев загубят нарочно мача. Ясно е

    • 9
      4

      Само една поправка. Мача на века не на годинита 🙂

      • 4
        6

        Не, мачът на съществуването на вселената! Тая купа е по-свещена от граала. Дано султан Крушан само не си я прибере като Наков!

  81. 37
    11

    Защо сега палите тези интриги?
    Боли много от загубата, но според мен това са глупости.
    Само Ботев

  82. 33
    24

    Взех пуканки и следя!
    Сериала ще е супер!

    • 16
      15

      Викни и майка ти,да и дам от моя захарен памук

Коментарите са затворени