Наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира загубата на тима от Черно море в мач от 34-ия кръг на Първа лига.

“Няма как да не даде отражение мачът от преди няколко дни, така стана и техния гол, ситуация безобидна, трудно е и на състезателите, и на треньорите, поуспокоиха се нещата в един момент, трябва да излизаме от такива ситуации. Мотивация няма как да липсва, но мачът от преди няколко дни тежи. Отпуснахме се в хода на мача, но не успяхме да реализираме”, коментира Киров.

“Имах разговор с президента, действително представянето на отбора, не беше такова, каквото очаквахме, има два мача до края на първенството, след което ще направим анализите, в тези мачове ще подхванем новия път, който щем не щем ще го подхващаме”, добави той.

“Имам договор за още една година, трябва да забравим слополучния финал и да се готвим за следващия сезон, има и други финали”, завърши специалистът.

256 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    12

    ЖЪЛТА ПЕДЕРАСТКА СГАН КЪДЕ СТЕ МИШКИ ЕБАХМЕ ВИ НА ТЕРЕНА ЕБАХМЕ ВИ НА ТРИБУНИТЕ,ВСИЧКИ УЛИЦИ СА ЧЕРНО-БЕЛИ НЯМА НИКЪДЕ ПЕДЕРАСИ ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКОМОТИВ! 0-1

    • 3
      1

      Мечтите са безплатни грингоооо😂😂😂! Феновете в София го доказаха! Ама за съжаление не можеш да броиш, а и да четеш, защото всички вестници показаха бройките на финала! Категорично ПЛОВДИВ Е ЖЪЛТО-ЧЕРЕН!

      • ОЩЕ ВЪВ ВТОРАТА МИТУТА ДАНИ КИКИ ИМ ГО НАБУТА,
        И ПОЛУЧИ СЕ КАРТИНА НЕПРИЯТНА ЗА МНОЗИНА..
        ЖЪЛТИТЕ ПАК ГИ МИНАХА БЕЗ ВАЗЕЛИНА!

    • Мангал недоклатен бихте един мач и сега изкочихте от кофите за боклук….следващите 100 години пак ще бъдете там.

  2. 7
    2

    Защо никой не търси предателите в нашия клуб, а се търси само вината в Белия. Три години подред Белия направи и невъзможното да ни закара до финали, като миналата година пак ни спряха, освен съдията, точно тези същите предатели и някои други, които вече не са в клуба. Палийски, гнидо мръсна, не разбра ли, че нямаш никакъв шанс да се върнеш. Умри, предател!!

    • 1
      1

      Какво да гледа като за разлика от вас може да чете! Виж пресата и TV предавания и сам ще се увериш гринго! То е ясно! Пълна доминация на жълто-черните!

  3. 8
    6

    Тая мастия ли ще прави стадион бе?
    След края на сезона бай Георги ссамуила си тръгва. Кви фондове кви 5 лева. Та такова нещо няма Фонда на фондовете. Звучи ми като хумор. Махай се копелдак и си вземи протежето зафира дето си го взел да ти прикрива далаверите.

    Ай ша ви еба майката комунистически продажни курви.

    • 8
      10

      Зоро, а ти ли ще направиш стадиона, путка майна, Самуилов е сериозен човек, не вярвам да ни провали. Но ако реши да гони Бялото мекотело, аз съм твърдо за!!!

      • Искам да ми отговориш ти от колко време гледаш Ботев и какво си видял, колко купи си видял, колко медала си видял и какви ?????

      • 1
        2

        Надявай се пОтко на пиян хОй !

  4. 13
    7

    Братя сигани -15-то май е новото Бангу Васил -за пръв и последен път станахми чампиони и зехми купа. Саде доку.

  5. 9
    4

    До ник: Ботев Пд 1912
    Човече, никога не бих обиждал друг ботевист, както ти го правиш. Относно Тошко казах, той сам се провали, най-много до Коняспор да стигне, Тито финото, той сам си го направи. Ако за теб това беше просто 1 финал, то за нас, повечето ботевистите това беше ФИНАЛЪТ! Който не игра ще си бере срама завинаги. Край. И не знам какво общо има Ачо, който за мен е абсолютна селска пръчка, но какво общо имаш, та го споменаваш. Остани си със здраве и розовите очила.

    • 7
      5

      От мемоарите на една гейша…….Болката е огромна но за сметка на това пък ще бъде много дълга и продължителна…….Стоянка канарева от Стряма.

    • 8
      4

      Тебе кво те ебе докъде ше стигне?
      Мен ако питаш най-добре цялата му кариера да мине в БОТЕВ ПД, така се става легенда.

      • 5
        3

        И над прерията вятъра ще носи легендата за ушатия толуп ,
        който геройски носеше колците в Майнц.

        • 9
          4

          Хахаха за прерията не знам но Стара Загора проехтя от мощното МАЙКА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА на Камбура кога ви еба в 87, цигани лилави.

      • 7
        2

        Изобщо не му обяснявай на този, който не обиждал, а само сра на новата история на клуба и плю върху неговата емблема Неделев, Тодор, който спаси отбора индиректно, както ни спаси някога Коце Видолов, ма ти му виш ника само, чуждопоклоник и се мисли, че само на него му е гадно, но да плюеш по най святото нещо, което е излезло от този клуб последните 20, 30 години, а и от къде изобщо знае какво иска Неделев, че аз желая да завърши кариера при нас, че всичко най – хубаво идва от него в този клуб, че той е свеща в пещерата за 99 % от Ботевистите…..пък после не обиждал ботевисти, ти се изхрачи върху нас повече отколкото Стикс с всичките си писания не успя…….

        • 4
          1

          Като се има впредвид че стикса е уж буфер , пазач в училище и неговите си го знаяте че е леко тъп. А тоя ботевист и сере , ама не е само той , нароиха се много фенове дето не знаят какво искат…..за жалост

        • 4
          3

          Брат, извинявай за това, което ще напиша, но много легенди на Ботев, които не съм и гледал на живо, смятат, че Тошко се покрива в някой мач, защото е със селски манталитет. Това го казват легенди, а аз съм един никой, чуждопоклонник, който просто мисли същото. Тошко се провали във ФИНАЛА, защото е едно селянче!

          • Глупости на колелета.

            Балтаната и Тони Ви не му аресвали щото били говеда от София.
            Неделев не му аресвал, че бил от село.

            Угодия няма, земи млъкни вече…

  6. 18
    3

    Апапи, още на полувремето стана цирка! Ники Дудука и Мамин Ваню са зачекнаха, кой повече е крал!?! Единия пиян, другия надран! Феновете, вместо мача гледаха цирка на централната трибуна! Президента умря от смях, Тютюка се правеше на приятно разсеян а Славчо надъхваше електората от вси страни и се облизваше за кокала! Цирк да ти види окото! Докато се усетят, гаднити Буфири ни лепнаха Питата и мача взе, че свърши !?!?!? Дейба и гаднити Буфири! Цирк да ти види окото! Ай, канаря!

  7. 9
    7

    ДЕ Е ОНЯ С ГОЛЯМАТА УСТА-КАПИТАНА? ДА ДОЙДЕ И ДА СЕ ИЗВИНИ И ДА КАЖЕ ЩО НЕ ИГРАХА? МРЪСНО ГОВЕДО, ТЕ ЗА ТВА НЕ ТЕ ИСКАТ В ЛЕВСКИ ЩОТО ЗА ХУЙ НЕ СТАВАШ! ДИГАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ И СЕ МАХАЙ! КОЛКО ГОДИНИ РЕАНИМИРАТЕ ЛЕВСКИ? СРЕЩУ ЦСКА ЩЕ СЕ СЧУПИТЕ, АМА СРЕЩУ ЛЕВСКИ СЕ НАВЕЖДАТЕ! СЕГА СРЕЩУ ЛОКО КОЛКО ВИ ПЛАТИХА? ТОЛКОВА СТЕ НЕКАДЪРНИ, ЧЕ И ЕДИН ТЕАТЪР НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗИГРАЕТЕ. ЖАЛКО, ЧЕ И НАШИТЕ МОМЧЕТА ВИ СЕ ВОДЯТ ПО АКЪЛА. А ЗА БЕЛИЯ НЯМАМ ДУМИ. АМА КАТО ГО СГОТВИТЕ, ЩЕ СЕ УСЕТИ. НО ЩЕ Е КЪСНО!

  8. 11
    6

    Криви глави прости. Ако сте дали мача е още по срамно за вас и още по достойно за Локомотив, защото това показвва, че вие сте курви и лепнахте петно на Ботев за цял живот и за всички времена, не може да бъде изстрит този резил който поднесохте. ЗАВИНАГИ ОСТАВАТЕ НАДУПЕНИТЕ ЖЪЛТУРИ В ПАМЕТТА НА ХОРАТА. ОТБОРЪТ ВИ ВЕЧЕ НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ!!!!!!!!!!!

  9. 11
    11

    Киров: “ще подхванем новия път, който щем не щем ще го подхващаме“. КИРОВ, ГНИДО БЕЗПОЛЕЗНА, ПАК ПОЧВАШ С МРЪНКАНЕТО, КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА МАРШ В МИША ДУПКА, БЯЛ ПЛЪХ!!!

  10. 18
    1

    Време е и всички летящи да се извинят на футболистите и Киров , защото ги поставиха в много лошо положение на явен фаворит , а във финален мач нещата не са баш така , ще бием с 3 гола , с 4 гола , ще мачкаме и тъй нататък , гипсирахте момчетата , а Локото играха перфектно и хоп ………Затова не слагайте тигана преди да хванете рибата ………….

    • 2
      4

      Перфектно?????? Догодина направо в Шампионската лига

  11. 7
    10

    Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев може и въобще да не получи оферта от турския гранд Фенербахче. Ръководството на клуба от Истанбул е намерило по-добър вариант за футболист, който да подсили лявата зона на жълто-сините, твърди местното издание “Spor Haber”.

    Става въпрос за бразилеца Жоазиньо, който преди време игра в Левски, а сега е част от руския Динамо (Москва). Има вариант той лесно да разтрогне договора си с московчани и да се озове във Фенербахче като свободен агент. За Неделев обаче турците ще трябва да плащат солидна трансферна сума и това може би ще ги откаже от сделката.

    • 5
      10

      Тошко сам си го направи, да се беше постарал повече на финала, а не да се сети да играе чак след като ни вкараха и да шутира сватбарски. Ако беше играл от 1-та минута щяхме да спечелим и сега Фенербахче щяха да се молят за подписа му. Сега и Кършиакаспор му е много. Това е положението, не може да си толкова тъп, че да си мислиш, че и да загубиш ФИНАЛА, пак ще те искат.

      • 7
        4

        Слез на тревата и играй ……гледам , че много ги вдяваш и все си компетентен ……ти къде играеш ……..не казвай знаем ……….на Тошко може само да му ……..

        • 6
          5

          Братле, бъдещето ще докаже думите ми. Това беше мача на живота за Тошко, макар че за съжаление той не го беше разбрал. Бие и излиза в чужбина като шампион. Сега трансфер през крив макарон. Някои неща са непростими, всеки, който изгуби ФИНАЛА, ще потъне в забрава.

      • 1
        5

        А защо Тошко не се стара на финала??? Защо двата му удара в мача бяха в…..тъч???
        Отговор: За да можеш сега да се радваш…с

        • 7
          4

          Аз не се радвам, аз вярвах в Тошко и в Белия, и сега страдам, като всеки ботевист, който милее за отбора си. Но… нищо не остава безнаказано, не може да се осереш и да не миришеш. Тошко свърши завинаги за големия футбол, трансфер – най много в Ереван!

          • 10
            3

            Мерзавец, това си ти, Неделев като отиде в Германия без да го желае и го напънаха по стечение на обстоятелствата после не спали ли клуба с парите от трансфера си.
            ….откъде такава свещена простота да кълнеш Тошко, ти си шибан боклук и нищо повече, но никой няма да ти се върже освен няколко от Ачовците, но вие не сте Ботев Пловдив, нито всичките му фенове, така, че чезвай и ръси интриги другаде……запомни ти си никой и ние не те познава ме ……Мерзавец долен, такива като теб разбиват отборите, гадни интриганти …..Тошко завинаги ще бъде в нашите сърца и никой и нищо не може да го очерни…..

          • 5
            1

            Ти на кой си фен?
            На БОТЕВ ПД, на Фенербахче или на некой друг отбор, че искаш ТОДОР НЕДЕЛЕВ да си ходи?

  12. 8
    11

    Благодаря на всички черно-бели сърца за безпощадната гавра с ботевЪ! Никаква милост за сателита, който “подарява” купи!

    Суперкупата също е черно-бяла!

    САМО ЛОКО!!!

  13. 13
    2

    Абе къде е Адалберт Зафиров? Или се е заел да мъти водата на Николай Киров?

  14. 7
    10

    Как е, жълти сателитчета, днес ще подарявате ли нещо?Освен усмивки и щастие за Локомотивци, разбира се,благодаря ви, че ви има и че носите радост и адреналин на своя голям “брат”.Сателити жълти, ще подарявате цял живот дупето си на Локомотив, сега стана ясно, това е вашата съдба… под ПЕТИТЕ на Пловдивския любимец…

    И ще помните ли този ден, КАК Е В БЕЗВРЕМИЕТО???…https://www.youtube.com/watch?v=3mD1KrDy-ZQ

  15. 16
    22

    Ах, колко е хубаво да четеш как се обясняват и търсят оправдание жълтите курви!😊😊😊😊
    Де е купата? Жълти курви?

    • 9
      3

      курвити сми ний на Лаута , ама не сме жълти , а лилави !

    • Тая купа да не би да те направи по-здрав,по-успешен,или по-умен??!!
      Радвай се сега ти се е паднало…Радвай се,че знаели човек??? Палачинката се обръща….хи-хи-хи

      • Тъй де наборке, кат ви казвахме за
        палачинката, трябваше да си измиете ушите да чуете.
        Хи-хи

  16. 24
    11

    Нека лилавите венци да пишат тук каквото си искат. Истината обаче е,че Ботев им пусна финала! Пусна го защото така му е било наредено от някъде. Футболистите и спортно техническото ръководство на Локото естествено не знаеха за това,както не знаеше и съдията…В хода на мача на практика ние нямахме отбрана,а офанзивните футболисти дори малкото положения които им се откриха, ги биха високо и в страни….сакън` да не вземе да влезе някой случаен гол…
    А вие от Локото се радвайте и пишете днес едно утре друго там..както ви устройва..Но знайте!
    Има провидение.

      • 6
        9

        Вашите са по-нарядко !
        С нашите или вие изпадате или ви закриват, хи-хи-хи

    • 1
      3

      Обичам леките жени , които пускат.
      Яко на задна , да помнят !

  17. 10
    16

    Само ний стрямалий вярваме безрезервно на Киров…..той е нашия водач и пътеводна светлина и за туй бат Стоян канара утре жа заколи един коч и жа направи курбан за здраве и бъдещи творчески успехи ва да гоейба.

  18. 15
    23

    Чета, чета… Гледам и не вярвам на ушите си! 1. Индианците паднали, щото видите ли трябвало да ПОДАРЯТ финала. Ами мерси, ама ако е така, кво се чудите- значи сте сателит на Локото и е нормално да падате когато играете с по-Големия. 2. С толкова бюджет- такава игра… Мамините сладки пиленца мааа… Само за ваше сведение- официалните бюджети за 2018/19 са Ботьяф- 5,6 милиона, Локомотив 2,8 милиона. Ако имате толкова мозък, че да разбирате какво значат сухите цифри. 3. Цифрите при празнуването пред Общината: Ботьяф само преди две години 1000 индианеца, Локо- не може да се преброят точно, но между 5 и 10 хиляди, а защо е така? Много е просто- основната фенска маса на племето е от селата и кой нормален селянин-индианец в това усилно кърско време ще си заебе доматите и арпаджика и ще тръгне да си губи времето с няква си купа? и 4. Искам ви тихички и кротички- като в 90% от финала!

    • 15
      3

      Хубаво е да си информиран точно – Ботев Пловдив разполага с 200 000 лева на месец, Локомотив около 250 000 на месец с 5.7 милиона ако имаше Ботев ще е пред Левски в класирането, това не е измислица , а реалността, та даже се чу, че Самуилов е свалил на 150 000 на месец, след 3-та Лудогорец, ЦСКА, Левски разполага с 5.5 милиона, та ако смяташ, че 12 месеца по около 200000 са 5.7 милиона. ………

    • 19
      3

      Ахахахаха, да около 80 000 циганина беха пред общината, там някъде, плюс минус…

      Пореден епизод от сагата Цигански приказки, басни и легенди!

      Тежкия комплекс на малкото човече, с малката пишчица, с малкото фенове, на малката си джамийка…..жалкари..

      • Шшшш Тодор, Тодоре дърто магаре, ти много се отвори бе индианец!!! До преди два дена беше по нисък от тревата!!! Гледай си разпадащия отбор и недей бери грижа за Пловдивския Любимец! Селтак бягай да копаеш арпаджика!!!

    • От всичко което си написал се разбра само,че можеш да четеш…Въпреки,че и това е доста дискусионно….По-добре стой до топлия гъз на жена си.

  19. 16
    21

    Изключително удоволствие е да гледаш и четеш как селските полумаймуни, мучат и лижат големите си рани от блъсналия ги влак ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

  20. 31
    6

    Такаааа , малко хронология – Доре беше болен до финала , Вутов не игра 3 мача , Джонатан 3 месеца вън от строя , Карачанаков така и не влезна както трябва този сезон след контузията , която получи при нас , Марин пълна дупка , Терзиев без коментар става само за Верея , взеха ни Серкан по никое време , взеха ни Стивън по никое време , Зехиров тъкмо можеше да запълва дупки и се контузи , Тонев може би догодина ще може да даде нещо на отбора , Кардосо взимаш го за краен , пускаш го от зор крило , Пиргата редува мачовете , както и Балтана , останаха един Тошко , който не е почивал от 5-ти клас както се казва и цялото напрежение в него , и Кайзер , който не подписва и го боли фара за Ботев и Николай (Копърфилд) Киров бил виновен , че Локото ни думнаха , замислете се ……….ама без розови очила ……..

      • 18
        4

        P.S. НО! Това в никой случай не го оневинява че обърка състава за финала, нали, казахме го тва….

        • 17
          2

          Прав си обърка и аз му теглих майни целия път от София , но като се замислих следващия ден , че той почти няма избор , то просто няма кой , Локото наредиха една кошница загуби ма се пазиха за фина , бяха свежи , нашите мачове трудни кой от кой , ми пътя до финала нашия и техния …….континент разлика

          • 19
            2

            За мен Крис Добрев вместо Кардосо и Васко Шопов вместо Тонев щеше да бъде по-логично, но знаеш, като се обърне колата, пътища много.

            Майната му, минало, гледаме напред.

        • 7
          2

          А бе човек, ти присъства ли на тренировъчния процес в дните преди мача? Знаеш ли кой в каква кондиция е бил, с какви проблеми? Сбъркал състава! Аз по скоро бих казал че Джонатан и Кардосо подведоха Киров, паникьосаха се и не знаеха къде се намират. Очакваш Белия да влезе в обяснителен режим ли?Да ти дава обяснения защо е пуснал този а не онзи? Ти така нарече и Чико глупак, че пуснал Еди кой си, а не който ти си искал на един от мачовете за ЕКТ. То било пълно с капацитети в редиците на Бултрас…и да, на пръстите на двете ръце се броят головете вкарани след комбинация. Гола на Доре след солова акция, гола на Тошко също. Гола на Балтанов срещу чорбата бе един от малкото голове в триходова комбинация. Колкото до Балтанов-да биткаджия, но паса му е трагедия, овладяването също, удара слаб и неточен, дрибъл никакъв. Какво остана? А да, като го изведат сам пред вратаря може и да вкара. Ами все едно че описах Терзиев, с тази разлика че Радо няма да може и да вкара на празна врата.

          • 8
            1

            Чакай малко….Джонатан се връща след контузия след три седмици вън от игра, то не е нужно да си гений, та да се сетиш че няма да е на 100%.
            И не, обяснения не ми трябват,то резултата на терена го показа кой е прав.
            Същото като с Чико, светла му памет. Или айде сега като е легенда, да се правим на слепи?
            Ето как ше познаеш дали съм бил прав или не, когато казвам личното си мнение за треньорския подход в даден мач-по резултата.
            Отстранихме ли Фенербахче-грънци, взехме ли купата-таратанци.

            Пусни си пак мача с Микре и гледай пак гола на Тони ако искаш комбинации. А гола на Доре беше след двойно с Тошко, ква солова акция, кви пет лева.

            Начи Васко Шопов може да играе в предишните 3-4 мача, във финала не мое, Крис Добрев-също, но могат да играят Кардосо и Тонев, чийто КПД, на двамата събрано, умножено по 5 и качено на квадрат е …..да….НУЛА!

            Стига се втренчва в Балтаната, каза ти се вече, ЗАЩИТА НЯМАМЕ! От там започни, ако ше критикуваш.

          • Няма смисъл повече да се връщаме на този мач. Киров си е направил нужните изводи, Самуилов също, да се надяваме че ще направят нужните промени. Губили сме и други финали, чакали сме с години да спечелим нещо, но никога не сме предавали отбора, нито сме събличали треньори. Никаква “храна” за онези от задния двор на гъзъ на географията!

    • 14
      4

      Забравих Димитров , който който за мен е перфектен и Васил Шопов , който още търси себе си и въпреки всичко Белия измъкна всичко каквото можеше от тези всички футболисти , пълен макс , без Белия ще е тежка борба за оцеляване 100% и той е човек и гафи но гафовете с наличния материал са сведени до минимум

      • 4
        4

        Ако не беше това перфектен не бих отговарял перфектни бяха младенов раков хорозов и…..димитров е не лоши качества а хайде вижте при повечето голове неси покрива човека

        • 10
          3

          Ти нали осъзнаваш че това е ПЪРВИЯ сезон на Бачи Кико като основен стълб в защитата?
          И нали осъзнаваш че Панчо и Митко Младенов играха сто години заедно,затва синхрона им беше перфектен.

    • 10
      3

      Анализа е много прост : няма как в финал срещу отбор от втората седмица който не е виждал победа от месици насам да ми излизаш с 7 дефанзивни футболисти които не могат да си направят два паса и да изкарат топката от наща половина ,ами само я ритат напред търсийки дребният Вутов който е пазен от дву метрова маймуна, поне като си избрал такава тактика вкарай Дорето да се бори за високите топки. Пускаш ми Кардосо и Терзиев а ми оставяш на пейката Доре, Шопов и Добрев, нямам думи .

      • 3
        1

        Пич, напълно си прав. Как ще спечелиш финал със 7 дефанзивни футболисти и 2 нападатели които не са играли 3 седмици преди това – абсурд. Белия поне да излезе и да каже Сори сгреших.

    • 3
      3

      Кредит на доверие, каквото Белия има при нас, не съм го видял другаде в България. Съгласен съм, че ни донесе много радостни моменти, но те бяха преди почти 2 години. В последните 2 сезона имаме епизодични проблясъци и играем основно посредствен футбол. Лично мое мнение е, че нашият стил е “да закараме топката до Тодор, пък той да я мисли”. Миналата година играхме само с отбори от долните дивизии до полуфинала. Там ни се падна Славия, където бяхме заклани от съдиите в двата мача, НО … какво играхме в двата мача ние при положение, че поведохме с 2:0 до 25 мин??? Нищо! Както играем нищо и този сезон с много редки изключения, най-вече в полуфинала с ЦСКА. Гледайте реално, Белия даде много, но не може всички останали да са виновни, а той никога не. Интервюто му след финала беше убийствено – 1 грешка решила мача. Бял, ти сериозно ли?!?! И не ми говорете, че имаме слаби футболисти, защото колко ли пъти съм чувал “най-добрите сме в бг”, “след Лудогорец сме ние” и т.н. Този отбор се крепи на Неделев и ако той си тръгне жална ни майка с Белия начело.

      • 2
        1

        Toва за ТОДОР НЕДЕЛЕВ е много вярно и се видя в мача с говедата.
        Направо не ми се мисли кво ше играем и как ше се класираме като си тръгне.
        А тоя момент все някога ше дойде.

      • Защо подяволите нищо не казваш за продажбите и невъзможността Киров да изкара два сезона с еднакви футболисти и не ми разправяй за основни състезатели , защото Косоко , Виана , Генев , Панов , Паоло , Бризола , Густаво , Серкан , Стивън все водещи футболисти при нас се изнасят , а после Белия виновен , с кой да ги замени без пари ………малко по-реално

  21. 9
    2

    Мен друго ми е интересно: ” в тези мачове ще подхванем новия път, който щем не щем ще го подхващаме“

    Тва кво ли трябва да значи? С любопитство очаквам да видя стартовия състав за мача с Делиорманец..

  22. 2
    3

    Не похабявай добро желязо за гвоздеи или добри играчи за малко пари!

  23. 11
    8

    Който се радва на чужда беда, ще плаче от своя.Успех в Европа!!!Битката е загубена но войната НЕ!!! НИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА!!!

    • 7
      3

      ами защото еие много се радвахте, та затова…

    • 5
      10

      На кой връх, бе селски цървул?! Както вървят нещата в катуна от Сопот и Коматево, ще драпате да не стигате върха на втора дивизия!

  24. 13
    13

    Сега най-вероятно ще се нагъзят и на лудогорец на коматево,обаче тоя път Цацаров да ги разследва за системно гъзене на турците и гласене на мачове.

    • 19
      8

      Ще разследваме майка ти за незаконна проституция на Скобата и пренасяне на опасни болести по полов път, пича въшко.

      • 6
        4

        Там нашите майки не можем да тортосаме! Майките и дъщерите от Изгрев бой са окопирали Скобата, бащите и синовете разпространението на всякакви весели,, лекарства”! 42000 хиляди изгрев бойски циганета сте! Не можем да припарим, и ние да изкараме някоя стотинка! Съдба!

  25. 10
    11

    ОЩЕ ВЪВ ВТОРАТА МИТУТА ДАНИ КИКИ ИМ ГО НАБУТА,
    И ПОЛУЧИ СЕ КАРТИНА НЕПРИЯТНА ЗА МНОЗИНА..
    ЖЪЛТИТЕ ПАК ГИ МИНАХА БЕЗ ВАЗЕЛИНА!

    • 14
      7

      Кики просто изкара късмет че беше на пътя на топката бе, олиго…

      • 5
        5

        Вашия късмет знаеш ли къде е, бе квадратна маймуно? На село, и в Б група!

    • 5
      3

      Тези жълти курви са алащисали, от толкова много гъзене на кой ли не! Обаче най-вече на рязани те карабини от Разград!

  26. 11
    15

    Киров махай се едно босненско менте те направи смешен в най-важния за Пловдив

    • 7
      8

      Менте ли писа полумаймуна та от скелето в Коматево? Това,, менте” за разлика от,, супер треньора” Киров, има 160 мача като футболист в Биндес лигата, и школата в Кьолн за треньор! Този как му беше името Киров като вратар на,, големия” отбор на Добруджа, отнесе за една друга купа9 гола от Локо! Биберона и вечно на село за винаги жълти олигофрени!

  27. 13
    7

    Не плюйте Балтанов и Вутов защото всеки мач се потят и оставят сърцето си на терена повече или наравно с всеки един наш кадър!

    • 9
      10

      И кво играят? Балтанов е като житен бегач Дадат му топката и той я връща назад. Вутов от 5 положения я вкара едно, я не вкара. Кат се затича и после 5 минути въздух не може да си вземе. Изглежда много му идва пиенето. Да не говорим колко мача е наказан, контузен, или се крие по терена. Те ако са много хубави ще си стоят в Левски. Ама такива като теб разбирачи ги боготворят. Ей за тва нямаме отбор

      • 9
        3

        Кой предлагаш да вземем с настоящия бюджет?

      • 15
        4

        Значи като кръсти таблото на циганите и като еба сфинете в София беше много ОК, сега житен бегач?

        Тони Вутов като донесе купата срещу Делиорманец беше супер, сега много бил пиел….басимайката все едно слушам некое говедо….

        Вие-ти и подобните ти, мое ли ИЗОБЩО да си гледате по-далече от носа и имате ли ВЪОБЩЕ памет за повече от три мача назад?

        • 7
          8

          Нещо друго има ли да изброиш? ГОЛЕМИТЕ се раздават всеки мач, а не на 5 един! На кое място си тази година? Падна ли от буферите? Колко победи имаш в първата шестица? Догодина ще се радваме да не изпаднем.

        • То ли беше този цигани изнасилели майка му?

        • 6
          6

          Пакистанската мастийо мое ли некое уточнение, за кои цигани става на въпрос? Защото във футболните среди на Пловдив има само едни, и те са от великия жълт фен клуб Изгрев бойс Столипиново! Бъди точен изказа си жълтурско олигофренче! Мъжка курво!

      • Прав си, но за толкова пари такива играчи можем да си позволим. За съжаление.

    • 6
      4

      Да оставиха и телата си, с Ушко след 60-та минута се влачеха по игрището, като че ли ги беше прегазил ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

  28. 10
    13

    Пичове, не се връзвайте на малоумни тролове, които дори свестен бъзик не могат да измислят. Игнорирайте ги!

    Най-важното е да разгадаем що е то “нов път”. Според мен Киров има предвид продажба на всички конвертируеми футболисти, гонене на скъпите и включване на повече играчи от школата и млади българи от други по-малки отбори. Това вероятно ще доведе до лоши класирания, загуби и нерви, но пък замислете се, кои в момента са най-добрите ни играчи – Неделев и Димитров. Своя ред чакат много други – Крис Добрев, Слави Шопов, Василев… те още може би не са напълно готови, но времето изисква от тях да станат бързо мъже.

    Дай боже да се нареди пъзела с финансирането на стадиона и всичко ще е що годе приемливо. Ако имаме стадион и посещаемост средно 8-10 хиляди, то ще можем да минем и без продажби на всяка цена.

    И най-накрая да сме наясно, броят на феновете е по-важен от всичко, защото те правят бюджета, а парите в съвременния футбол носят резултатите.

    • 6
      3

      Като е така, що Киров, или някой от ръководството не излезе и да го каже, ами ти го казваш? А видя ли с кой подновиха договорите? С всички изхвърлени бивши левскари! А кажи не е ли така?

      • 7
        2

        Подновиха договора на Неделев последно.

        Виж братле и аз искам Мбапе и Салах, но за момента нямаме пари.

        • 6
          2

          Aз искам ВВД, тва момче Де Лихт от Аякс, тея двамата от Сити и Барселона десното бече….айде наглАсихме ги…

          • 6
            1

            Чувам, че и Лирой Сане им е излишен. Не е лош.

          • 6
            5

            Ми кат се радвате на изгонени от Левски, как искате да ги бием, или да влезем в тройката? Ще бъдем вечна реанимация. Всяка година Левски идват с по няколко загуби подред и ние им бутаме. Питай Зехтински. Едно време още в Пазарджик падаха с 3:0!

          • 7
            2

            Кой да вземем? 2-3 имена кажи. Лесно е да мрънкаш.

    • 5
      7

      хаха 8-10 000 средно на мач?!
      Наполеон, веднага в стаята!!

    • 5
      3

      В Изгрев бойс ритат една камара Мбапета! Вземете ги, ще ви излязат без пари!

  29. 10
    11

    Не исках да го споделя но ме предизвика . Вместо да се радвате на купата вие пеехте жалките си песни за жълтите. Празника много наподобяваше на първомайска манифистация,а ако погледнеш махалата от дрон гледката е същата повярвай ми!

    • 4
      2

      Вие нали сте отбор на БКП, която организираше такива манифестации и ги разбираш нещата! Между другото, пише се манифестации!

  30. 9
    9

    И какъв е този нов път? СЪС стари курви ще правим нов бардак. Стълбовете на отбора Пиргов, Балтанов и Вутов са с подновени договори, а Димитров, дето го хранихме 5 години е продаден. Що не вземеш още някой от Левски, че да си правят каре? Знаеш ли как ни викат Левскарите: абонатите и реанимацията!? Играйте си тотото и не ни занимавайте с вас. Догодина и ти ще си биеш камшика и ще оставиш отбор-развалина!

    • 6
      5

      Левскарите какво точно спечелиха тази година, че не се сещам? А миналата? А по-миналата?

  31. 14
    11

    Локомотив Пловдив шампион!!! Само Локо!!!

    але але оооооооо але але ооооо

  32. 16
    8

    Никакво махане на Киров, доказал е че знае за кво иде реч!

    Но много неща в тоя отбор трябва да се променят.
    Като за начало предлагам да си намерим отнекъде бекове. Нямаме ни ляв ни десен. После, да си намерим един дефанзивен полузащитник.
    Първо разбира се да разкараме следните псевдоиграчи: ТЕРЗИЕВ (веднага веднага, веднага!!!!), Филипов, Марин, Кародо, Перейра, Ничев….МЕТЛА МАЙКА ВИ ДЕЙБА некадърна!
    После Карачанаков, Зехиров, Тонев….пропускам ли некой?

    После Белия да седне, да размисли и да си даде сметка че процентното владение на топката не значи НИЩО при положение че играта върви е така: Кайзер към Бачи Кико, той надесно към Фичо, той обратно към Кайзер, той наляво към Марин, който намира Пиргата, той към Терзиев…..тъч за противника….
    И така ХИЛЯДА ПЪТИ на мач.
    С тая игра няма как да стане.

    Тъй че Бял, било квото било тоя сезон, забравяме го и от новия почваме начисто…

    • 11
      6

      Що не си миеш чиниите, ами си тръгнал акъл да даваш? Имаш мозък, колкото равновесие да пазиш, а пък за култура да не говорим!? Ей сега ще започнеш всички да ги таковаш!

      • 14
        14

        A ти що не си ебеш пичката майна циганска у лилавия гъз тееба у циганина смрадлив столипински!

          • 11
            8

            Запалих на майка ти сиренясалата путка от чимбери, мангал лилав!

    • 9
      2

      За абсолютно всички разбирачи и устати разбирачи да кажа, започнете от там ,че ние не трябваше да сме на този финал… И после си задавайте въпроса защо го изгубихме

      • 2
        6

        И защо да не трябваше да сме на този финал.

        • 3
          5

          Предполагам си гледал втория мач с цесека. Там съдията приказваше не сте за финал. Но ние не ще идем.. Пак се замислете защо загубихме..

    • 1
      2

      Тодоре, нали ти казах че нямаме класа. Забравил си и Балтанов. Всички мачове до тук ги вземаме с голяма доза късмет и борба. Гола от центъра е колкото плод на майсторство, толкоз и на безсилие. Утре Тошко или някой друг ще се пробва и от нашето вратарско поле-от безсилие разбира се. Опитвам се да си спомня колко гола имаме от комбинации, повечето са от наказателни, корнери, от центъра, от воле при нещастно избита от вратаря топка…сещам се за 3-4 не повече. Лоша работа, а по лошото е че няма пари за готови добри футболисти. Остава да налагаме юноши и да не очакваме бързи резултати, ама като гледам много от вас са свикнали да бъдем шампиони и носители на купи, та не могат да чакат. Ти казваш че помниш Бенкса, Зехтински и Компания. Колко титли и купи помниш с това златно поколение.

      • 6
        2

        Колко гола били от комбинации…..ше умра….като за начало: Балтанов срещу Литекс, Доре, пак срещу Литекс, всичките голове на Тони тоя сезон и още и още…

        Глупости говориш и търсиш под вола теле. Не Балтанов е проблема на тоя отбор, далеч не, но с тая смешна защита сме точно за никъде?
        Ако ти сметна само олигофрена Терзиев колко точки ни загуби тоя сезон, мани купата нали, ше те заболи главата. Като добавим Фичо, Марин, Ничев….в защита сме ЖИВ ТАШАК мой човек, оттам трябва да почне метлата…

    • 9
      3

      Тодоре, казвал ли ти е някой че си кретен?!
      Стига псува като каруцар!!

    • 2
      1

      Като тебе мастии от световна класа пък и на чисто, Ха!

  33. 18
    2

    САМУИЛОВ НЕ ДАВА ПАРИ НА ТРЕНЬОРИТЕ ,КАКВО ГО БОЛИ ФАРА ЗА ФЕНОВЕТЕ!!!!! САМО ОБЕЩАНИЯ. ЗА КАКВО ДОКАРА ЗАФИРОВ ,ЗА ДА КАЗАВА ПИТАЙТЕ СОБСТВЕНИКА. Браво на Крушарски на който на му трябват 5/6 директора които не знаят за какво са там.Вместо заплати за по класни играчи пари за некадърни Лапачи.

  34. 11
    14

    Как не се намери един голям бизнесмен точен човек да направи Колежа и отбора като върви 20 000 хил по трибунити ,тая велика публика заслужава това и човека щего носим на ръце ,друго кво да искат хора

    • 15
      14

      Каква велика публика. Днес 3-ма човека. за 3=ма стадион ли да строи?

      • Той човека си го каза …” и отбора като върви 20 000 хил по трибунити”е ,аз да добавя и безплатни билети и сyха храна ако има 20 000 може да не сте обаче 15 000 със сигyрност ще сте……ха ха ха.

  35. 20
    17

    Прав е Самуилов да е недоволен. Плати хиляди левове за зрители,които не се интересуват от футбол, само и само да направи така да има фенове на отбора му. И накрая, парите с платените фенове му отидоха на вятъра. Белия да си намали заплатата и футболистите, тези пари бяха да имат подкрепа, а те не се възползваха. Сега да им ги намалят!

    • 14
      11

      Пич, платените фенове ги търси другаде! Сещам се за един президент, който осигури 20 рейса с екскурзианти до столицата и освен тях нямаше други! Рехава рсбота! Добре, че се поразредиха, че да изглеждат повечко и президента да е доволен! На това му се вика “платени фенчета”!

      • 6
        3

        Нас защо ни пропускаш? Имаше и люлински говеда.

      • Тва ми се струва като “крадеца вика дръжте крадеца”

      • 4
        7

        Здравейте, казвам се Юсуф Мехмедов. Живея в Куклен и работя в КЦМ. Мога лично да потвърдя, че в сряда ми заповядаха да ида на мач в София ако искам да работя в КЦМ.
        Дадоха ми билет и безплатна суха храна

        • 7
          7

          Kaзваш се Станислав, работиш като пазач в училище, плешив си и си алкохолик.
          Живота ти няма смисъл, нямаш бъдеще, приятели, нормално семейство.
          Ти си утайка, която всеки сочи с пръст, погнусен и ти вика ПУДАТИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА, като му се присламчваш да просиш пари за пърцуца.

      • 3
        4

        До фееена, къде идиотино е купата? Кои курви бяха наебани? Жълтите, долни, циганско-селските курви! Боклук, биберона в устенца та червиви и по селата, хайде мъна!

  36. 13
    2

    Самуйлов чака да падне правителството и чал ,тоя е ясно че той няма нищо да прави ,март ,април ,май 2020 г март да ама не лъжи и само лъжи човека въобще не го интересува ,сама иска да лапа парии

  37. 10
    8

    Нищо не зависи от Киров.С това което разполага е нормално.Да не забравяме резултатите които постигна и радоста която ни донесе до сега.Никой не е застрахован от загуба на финал.Друг е въпроса за играта срещу локомотив.Някои мои приятели локомотивци ми благодариха за начина за спечелване на купата. Да им е честита и успех в европа.Ние трябва да се обеденим в едно и това е КОЛЕЖА. БОТЕВ ТРЯБВА ДА ИМА ДОМ.СПОРЕД МЕН САМУИЛОВ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСИГУРИ.ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ. НА 15 МАЙ ПОКАЗАХМЕ КОЙ Е ОТБОРА НА ПЛОВДИВ И КОЕ Е ДЕРБИТО НА БЪЛГАРИЯ.САМО БОТЕВ И НЕККА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПДКРЕПИМ ИГРАЧИТЕ КОИТО СЕ РАЗДАВАТ ЗА ОТБОРА ЗАЩОТО ИМА МНОГО ТАКИВА!!!!!!!

    • 10
      16

      Играта ви е трагедия. Победите основно ви се дължат на съдиите и някои на Неделев.
      Футболистите на Локомотив, като единици са класа над ботев. Резултата е резонен, изненада щеше да бъде ботев да бият

  38. 13
    8

    Белия е човек на Юли Попов и Делян П как да се махне квото му кажат на тая ученичка тва е

  39. 16
    12

    Правиш 5 поредни загуби, включително и финал и ти казват, че си велик треньор. Това го няма никъде. Киров върви си.

    • 4
      6

      Великия Тодор от Лондон е на друго мнение , недей така…..

  40. 16
    3

    По повод статията на Любомир Минчев в Новспорт (http://www.novsport.com/news3141088_1068.html) написах следното:
    Много добре Г-н Минчев! Мнението и позицията Ви, обаче са едностранни. Защо? От гледна точка на феновете позицията Ви е точна, но трябва да разберете и Г-н Самуилов. И да разберете, че нещата не стоят субективно, да разгледаме и другите инвеститори в Българския футбол. Г-н Домусчиев налива пари в Лудогорец, но в Разград отборът е един и общината прави всичко за него. Нека си спомним, че беше променена концесията, както пожела той. Бяха отпуснати пари и от държавата, а и БФС прави всичко възможно Лудогорец да играе всяка година в Европейските клубни турнири! Добре, че ги хвана малко срам, че последните години започнаха да отстъпват Купата на останалите отбори, за да могат и те да спечелят по нещо! В Левски и ЦСКА имитират някаква активност, но повече на думи. Щом се появи някой добър футболист и за него се дават добри пари, веднага го продават. В цял стадион никой не инвестира. И как да инвестира, като няма сигурност, че ще се върне инвестицията. Посещаемостта е ниска, хората са бедни и не могат да плащат скъпи билети, търговските площи не се търсят, наемите са ниски, задава се отново криза и т.н. Но най важното е, че изхода на футболните срещи не се РЕШАВАТ СЪС ФУТБОЛНИ СРЕДСТВА!!!!! Кой луд ще влага милиони, за да рискува някакъв съдия да му съсипе успеха с неадекватните СИ ОТСЪЖДАНИЯ и на всичкото от горе един вечно пиян и деградирал президент да отсече, че съдийството е все по-добро!!!!! Футболните школи не са мотивирани да вадят добри млади футболисти, защото ще бъдат откраднати за жълти стотинки!? Треньорите създали добри футболисти не са мотивирани! Треньорите на професионалните отбори гледат да си докарват комисионни заигравайки се с мениджъри и футболисти. Всичко това е на гърба на инвеститора!!! Е, тогава защо тези хора да инвестират? За да губят, а печалбата да я делят други и като награда да стават пазванти. Риска да го носят те, а парсата да е разпределят разни въжеиграчи. Вие ще сте съгласни ли да бъдете на тяхно място? Не, нали! И след като сте загубили куп пари да Ви държат сметка, да Ви псуват, да Ви замерят с камъни и т.н. Спомнете си Христолов, Кеби, Батков и т.н. Кой ги помни и с какво ги помни. Ние българите не сме БЛАГОДАРНИЦИ, ние знаем само да плюем! Кой плаща сега на всички в Ботев? Това ли е тона, който заслужава Самуилов? Това ли е тона, който заслужава Киров? Само преди няколко години в Ботев се сменяха треньор, след треньор! Не бяхме сигурни, че ще оцелеем. Сега загубихме финал и питаме “ Спите ли спокойно г-н Самуилов?“ Къде са ЦСКА, Левски, Славия? А ние сме недоволни, че бяхме на финал!! За съжаление във финалите, победител е само един! БЪДЕТЕ ПО СМИРЕН Г_-Н МИНЧЕВ! Не се поддавайте на настроения, иначе ОЛЕКВАТЕ като капацитет! Може да се харесате на някои фенове, на здраво мислещите не ще Ви оценят ВИСОКО!

    • 6
      1

      Две неща: първо, дума “благодарник” в българския език няма и неблагодарник няма антоним. Както и несретник…и нелеп….и други…

      Второ-ти изобщо чете ли статията, на която опонираш?

      Не че си го написал зле и не че не си прав, но автора на статията друго е искал да каже и тва ти е убегнало като че ли.

      • 3
        6

        Благодаря ти, Бареков! Все пак си учител по български. Би трябвало поне тези неща да ги знаел.
        Иначе видяхме колко струваш. Чак с лайна те замеряха

    • Кавалче, не знам дали знаеш, ама си голям бастун! Хората инвестират милиарди евро и долари е стадиони, а дали и на световно ниво се решават мачовете с чисто футболни средства! Ами такъв гол като на Ливерпул срещу Барса и в махалата не сме вкарвали- 6-7 човека в защита да се обърнат с гръб към топката при изпълнение на корнер!? А това , че дълговете на такива като Барса и Реал са почти милиард? А това че такива като Христолов, Крушарски , Самоилов и Домусчиев никой не ги знаеше и бръснеше за слива и станаха известни покрай отборите, които финансират? А това, че Христола спечели милиони от обзавеждането на корпуса за многонационални сили, че шиеше обувките за Българската армия, а че Самуилов бълва безакцизно горива- това може ли да стане , ако не са спонсори на Ботев! А държавните поръчки за Крушарски – дали ще поръчват само на него ракети ако не дава за Локомотив? Така, че спонсорството е компенсирано и не бери грижа за спонсорите! Посещаемостта е ниска, защото, освен наговорените мачове и низкото качество на футбола, формата на първенството е такава, че има много безсмислени мачове, публиката се разглези с мачове по телевизията, цената на билетите не е проблем!

  41. 11
    14

    ВЪН ОТ БОТЕВ НЕКАДЪРНИКО. СКАПАН БЯЛ НЕГОДНИК.

  42. 6
    7

    Подарихме КУПА на лилавите венци, мръсните цигани , НИЕ СМЕ САТЕЛИТ на локо.

    крушарски е по- лош и от христолов, хъмпи се гаври по-лошо от калигулъ

    САТЕЛИТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

    • 8
      4

      Пфахахаха, нали се сещаш Стикси, алкохолизиран плешив педераст, ако нема ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЧЕРНОБЕЛА СТОЛИПИНСКА В ЛИЛАВИТЕ ГЪЗНИ ФУНИИ е ясно че ти си го писал, удушен, умрел червей…

      • 2
        3

        Този рязания явно ти го отпраши, и започна да се бъркаш, от теб по-голям педераст няма! Ти надмина и Жоро! Циганите в пловдивския футбол са от изгрев бойс, не ги обиждай, те са влюбени в жълтия цвят, така както и педерасти те! И още нещо, едно изречение в което си допуснал единадесет грешки от граматическо естество! Тодоре долна мъжка курво, скрий се, че нормалните хора и от двете страни започнаха да повръща от простотии те ти!

    • 4
      4

      Тошко, изкуфял тапир, каква купа сте подарили вие, бе тъпак…точно на нас ще подарите купа, Тъпанар.Вие кои сте Тотнъм ли?! Всички големи отбори губят мачове само великият коматевски отбор, като падне мачът е даден или продаден, малоумник! Физкултурника ви игра много правилно-изолира тракоториста от с.Белозем и без него сте едно голямо нищо.Не ви даде да си играете вашата игра и е нормално,когато ви се неутрализират силните страни да загубите.По-добре питай вашия голям специалист Белия, що почна с ония мангал Кардосо, който трябва да си плати билета за мача, щото само присъстваше на терена! И като гледа, че губите средната линия, що толкова късно се сети за Шопов? Не ми е работа да ви правя разбор и не искам, но потърси грешките при вас, а не да пишеш глупости само, малоумник!

    • 4
      11

      Когато каже Крушарски, ние сме сателит на циганите от Локомотив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Разбирай НИКОГА ,буферите няма да ни позволят да влезем отново в Пловдив!!!!!!!!!!!1 Мръсни цигани!!!!!!!!!!!!

      • 7
        5

        Сега и визи ще въведем за селяндурите

    • Не разбрахте ли кога е путкина та Коледа, А?

  43. 16
    15

    Какво сте се вкопчили в Белия? Все едно без него Ботев е свършен? Трябва нов треньор да вдигне отбора! Белия да се маха незабавно!!!

  44. 11
    3

    Кайзер и Чворович си тръгват.Взехме Аргилашки,който за марулите за 2 години има два мача.Писаха за Кацарев,който във Верея направи страшни мачове,млад е!Е, юноша е на буферите но мисля, че ще ни свърши работа.Защото ако не вземем вратар ще е страшни!

    • 8
      5

      Каквото каже Крушарски, това ще вземем, ние сме сателит на циганите- ПОДАРИХМЕ ИМ КУПА, НАГЪЗИХМЕ ИМ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • 5
        4

        Защо пък да сме сателит на Локото? Кой “назначи” Крушарски и Самуилов?

      • 3
        1

        Аз мисля,че Кацарев ще свърши добра работа.Млад,кадърен и пловдивчанин!Ако се наложи в отбора и пари ще вземем!

        • Той е пловдивчани, а дали ще иска да играе на село? Питате ли го?

  45. 8
    11

    Станахме сателит на циганите, всички са за бесило, начело със Самуилов , Белия и Неделев!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Умрете изроди

  46. 10
    7

    Пак ще ви го кажа: Финала беше нареден. Самуилов предварително излезе с декларация по адрес на феновете на Ботев да спазват евро поведение преди, по време и след мача, защото ще им се стори доста странен мач предвид загубата и особено симулативната игра.
    Кайзер щял да преподпише ако Ботев вземе купата, обаче 5 дена преди финала Ботев прави първи трансфер като взима по никое време резервния вратар на Берое Аргилашки, който се гласи да смени Кайзер на вратата.
    ПОРНО отвсекъде. Никой не смее да излезне и да каже 2 думи защо паднахме, къде са интервютата с основните ни футболисти. Все пак не сме паднали с 5-0 та да ги е срам. Нали са професиалналисти, с това си вадят хляба. Само Марин постнал в Фейса 2 приказки. ХАХАХАХАХАХА

    Един умрял финал наредиха та кво да говорим за порното Ливърпул – Барса.

    • 6
      3

      А какво ще кажеш нашите днес колко бяха свежи физически срещу Черно море, все едно не са играли финал преди два дни. Друг е въпросът, че бяха проверили нос и им беше все тая ще бият ли, ще паднат ли…

      • 11
        4

        Ми те на финала си починаха, нито бягаха, нито скачаха за първа, нито влизаха в единоборства, нито си изпотиха фланелките. Кво говориш – ти на финал знайш ли как се играе. Не да изорат терена ами не знам кво трябваше да направят ако наистина това беше финал.
        Ти мани ами Тошко ако беше по погрешка е вкарал от пряк свободния ква беля щеше да стане. За малко да съсипе залозите на шефовете. Че нямаше време след това Локото да вкара. Щеше да стане голяма обърквация.

        • 2
          5

          Локомотив тотално премаза прехвалените селяни! Не търсете под вола теле, че ще го хванете за кура, но вие това и искате! Нали сте курви те на БГ футбола! ЛОКО не ви позволи да играете, защото играха с перфектна тактика! Биберона плътно в червивите си устенца и марш по селата!

    • 9
      4

      Трябва веднага да започнеш да се лекуваш.

    • 8
      4

      Toва за Аргилашки е изключително добро наблюдение, и аз забелязах същото и ми стана ясно че Кайзер си тръгва, оттам да се сетиш че мача е реден, не се изисква кой знае колко…

  47. 19
    4

    Ботевисти , не търсете вината за положението в което се намирате у локомотивците , у невменяемия Станислав ,или у филанкишията. Проблема си е във вашия двор , търпете си критиките и бъзиците ,но си решавайте и проблемите , а те не са малко…Замислете се , другото е ала бала в нета ,която не решава нищо…

    • 9
      1

      Във вас не ни е проблемът, но ако му търсим решение трябва да сменим държавата

  48. 6
    8

    Имаме нов сателит, Локомотивци, след Рилски спортист, новият сателит,новобранците, играят в Коматево и им написахме саморъчно химна на финал в София…

    https://www.youtube.com/watch?v=3mD1KrDy-ZQ

  49. Статистика и само ФАКТИ за Пловдивското дерби
    6
    13

    Общо- Купа на България 12 мача, първенство 108 мача, 120 мача, победи за ботев 45 победи, за Локомотив СТО ЧЕТИРИДЕСЕТ И ДВЕ(142)…

    КУПАТА НА КУПИТЕ СТРУВА КАТО 100 ПОБЕДИ, жълтокожи, към нас се обръщайте на вашия език -ВОЖДОВЕ…

    • 18
      5

      Прав си тази купа ще се помни вечно, но все пак само 1 може да я спечели, е това бяхте вие, честито! Дано друг път пък ние да бием за нещо значимо! Но факт е, че купата на купите е във вас!

  50. 14
    2

    Този отбор защита няма, няма ляв бек, десен бек, централната двойка играе когато звездите се подредят правилно и хороскопа е позитивен, няма дефанзивен халф, отзад сме РАЗГРАДЕН ДВОР!!!

    Киров да почне от там.

    И стига с тия пасове по ширина на терена че ми писна на уя!

    • 15
      4

      Съгласен 100 % съм с теб, Киров не е виновен като цяло, пара няма

  51. 8
    3

    Ние феновете трябва да умеем да затворим скучната книга, да си тръгваме от лошия филм и да се сбогуваме с хората, които не ни ценят. По тази причина не е лошо да покажем отношението си към футболистите, тези от Националия стадион. В последния домакински мач за сезона срещу Лудогорец оставете трибуните в Коматево празни , както беше празен терена в сряда. За да не ощетявате клуба, купете си билет, но си тръгнете.

    Ние, феновете обичаме приказките, но не вярваме в тях. В последната – изобщо, нали!

    • 8
      4

      А защо пък точно да не напълни базата като за последно и така да покажем, че си обичаме отбора въпреки всичко?! От кога да си ботевист означава да чакаш купи и медали. Да, дразнят циганските, но е смешно да се говори, че тази купа била по-важна от купата преди две години. Нека ви кажа нещо – срещу който и да е друг отбор Локото не биха я спечелили, гледайте на тях като на малкото ни братче (идиотче) което е намазало покрай нас. Далеч по-важно е да си направим изводите сега защо не сме конкурентни на Левски за медалите, защо се дъним все срещу Лудогорец и как да започнем да ги бием, от колкото да съсипе всичко, което се гради като отбор през последните 2-3 години!

      • 3
        5

        Еми купата ви от преди две години ви е точно щото все се дъните срещу Лудогорец. Вие сте им малкото братче помаче.

  52. 8
    7

    Братяя ,братяя голяма измама стана с тоя мач ,но хората не можеш даги излъжиш Самуйлов и Белчо знаят кво са направили ,няма балами вече

  53. 6
    3

    Прав е човека .Само публиката е на ниво друго няма

  54. 11
    3

    Който и да дойде все е тая без пари и без стадийон нищо не става .Всяка година едно и също

  55. 11
    20

    Бял, Ботев вече не играе нападателно както когато ти дойде. Явно си прихванал звездоманията и разбиранията на Мъри, Хубчев, Феро и т.н. които търсят сигурност в защита пък напред каквото стане.
    За мен ти си главния виновник отборът да играе така страхливо. Какво от това че държим топката като ги караш да връщат все назад.
    Бял, ти си изчерпан и страхлив – моля те подавай си оставката и си поеми школата пак.

    • 19
      6

      С кой да играе нападателно бе господин Разбирач, дай 5 милки да дигнем бюджета и ще играем без защитници даже, големи професори, Белия бил кофти, Тошко не знам си кво, що не си смените дилъра, а давате съвети ! Локото ни изнесе лекция в сряда , чиститим им купата и чакаме другия сезон, като сложим Ферарио та голям килипир !

      • 2
        7

        Феро го знаем колко може – и аз не го харесвам, но Белия си стигна тавана и това е истината. Тошко може да играе само в отбори като Ботев, Берое, Черно Море, но нагоре няма кой да го търпи да се разхожда по терена. Само талант не стига, исак се и хъс.

  56. 37
    6

    Ботевисти, не се лъжете по злонамерени коментари, да Ники Киров може и да обърка някъде, но не забравяйте в какъв момент дойде начело на отбора. …..Много къса памет имате…….Белия е най – добрия вариант за нас ! Да загубихме и то от Локомотив, и то финала, който ще се помни вечно, но живота продължава и има и други мачове и дай боже финали, да не като финала на финалите ноооооо все пак финали…..Ние спечелихме купа , същата тази, която загубихме в сряда и направихме чудесни мачове в Лига Европа ……Искам да вмъкна и това, че ние имаме къса скамейка, а Локомотив имат 2 почти равностойни отбора, момчетата ни прегоряха в най лошия момент, но ни дариха преди това с толкова много положителни емоции и то благодарение най вече на Николай Киров и неговият екип. …..Киров е принуден да продава основни състезатели за да влизат пари в клуба, та той постоянно прави от нищо нещо, за да ни държи на добро ниво……Та дори при Мъри и многомилионият бюджет взехме една калъфка , нима забравихте, та ние не сме купили никой всички са свободни агенти, а Белия докара над 2 милиона приходи, бъдете реалисти, да не говорим за ИЗРОДА, КОЙТО ГОВОРИ ПРОТИВ НЕДЕЛЕВ, ТОЗИ УРОД ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ, ЩЕ МУ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО, ДОРИ НЕ СМЕЙТЕ ДА СИ ПОМИСЛЯТЕ ЛОШО ЗА НЕДЕЛЕВ ……….Честито на Локомотив ! Перфектно позициониране на мача и респективно победа, няма повече какво да се коментира…….направиха ни монолог на терена, но живота е такъв !!!Красота -Вяра -Борба

    • 6
      9

      Пич, ти видя ли на финала едно от трите?! Нито красота, нито вяра, нито борба! А Белия защо говори само за футболистите и треньорите? Ботев ще го го има и с други футболисти и треньори, защото има Привърженици! И точно на тях Белия дължи изеинение, защото все още няма усмихнат Ботевист след финала, със сигурност много ни боли и тежи след “играта” на финала.

      • 16
        1

        Пич ти видяли Меситата преди няколко дни какво им спретнаха и от 3-0 отпаднаха, хайде по спокойно, че само къщата на Меси струва колкото целият ни клуб барабар с базата…Та нека сме по земни, щото ние сме Ботев Пловдив и караме както можем, а не както искаме. …..

    • 17
      2

      На истинските ботевисти като теб-благодаря за адекватното мнение!

      На другите-лумпени и палячовци-мислете си каквото искате,ако това ви помага да приемете загубата по-безболезнено,но истината е,че Бруно ви излъга в най-важният мач.

      Хайде със здраве!

    • 5
      2

      За абсолютно всички разбирачи и устати разбирачи да кажа, започнете от там ,че ние не трябваше да сме на този финал… И после си задавайте въпроса защо го изгубихме

  57. 12
    6

    Язък за тия хорица .Белия да излезе в понеделник с играчити пред медийти и да кажат кво става .Кой ще понесе вината стига крийници. Или ние тия 15 000 хил сме виновни

    • Точно вие сте виновни.Как се играе когато видиш жълтите сектори yж пълни пък пеят едва 1/3 и феновете на противника визyално по-малко пък надвикват твоите.И тия факли в сектор А накрая…ега си.

  58. 14
    15

    Киров кво може да направи след като Самуилов му казва че трябва да дадат купата на Локо по нареждане на Тиквата. За комунистите ние сме само материал, бройка, число,- нищо друго. Те нямат род и родина. Не вярват в Бог и когато ги вербуват се отказват от майка и всичко свято , за да служат на Интернационала.

    Никакво стъпване на базата и никакво гледане на български мачове. Ай духайте супата нещастници.

    • 6
      6

      Толково бълвоч и глупости на едно място не бях чел . Ти , човече, добре ли си ? Не е лошо да отидеш на лекар.

  59. 4
    1

    …ще подхванем новия път, който щем не щем ще го подхващаме…
    Моля?

    • Ми какво не разбрахе бе кривоглави.Толкова е просто , отбора си остава без стадион и ще не ще хваща новия път към долните грyпи.Са повторя ако пак не сте разбрали???

  60. 10
    4

    Апапи, зя жъ държим на Тошко големите ушаци и жъ зъ молим “бяла пита да не ни мини пътя”….дейба и Буфирити скапани

  61. 8
    5

    Прав си Киров . Има и други финали . Но…..ПЪРВИЯТ е само един и той се помни винаги .

    • 4
      3

      Циганите ще го помните винаги, защото ви е първа и последна купа. Ботевистите ще го помнят до следващия финал.

  62. 4
    3

    Неее саа наяяяддоооааа тиия аапаашии ,багаабонтии ,крааддциии

  63. 17
    6

    И като се махне белия кои да дойде бе малоумни.

    • 11
      17

      Има кой да дойде.Ферарио Спасов даже е тук.Белия некадърник изобщо не е незаменим.

      • 6
        1

        Я ми кажи ти, къде Феро е постигнал нещо в последно време? Пълна нула в Етър, Берое и Монтана, даже избяга от последния отбор като мишка. И си спомни като беше в Ботев какви средния и бяхме въпреки парите на КТБ.

        • 3
          6

          А ти ми кажи какво е постигнал Киров след онази купа преди 2 години.Виж класиранията на отбора, а и играта виж.Сляп ли си или не виждаш, че играем все по-зле?

          • Играем все по-зле, но едва ли Феро ще оправи играта и той е кръгла нула, ако е нещо отдавна Ганчев да го е прибрал в ЦСКА.

      • 1
        1

        Херо-да, но другите двама в последно време ги видяхме.

  64. 3
    12

    Как вървити из улиците и как гледате хора не знам и семейства има ,тия хора от бюджета пари са дали на мача да дойдат а Белия и Самойлов шашми правят

  65. 6
    6

    И кво така си имал разговор с Самойлов нищо ,тоя комунист защо не прави Колежа а заблуждава хората

  66. 13
    8

    Тук само буфери във темите за Ботев ! Гледайте си купата и не се занимавай те със Ботев ! Киров и Неделев само можете да мечтаете за такива личности !

    • 7
      9

      Защо да само да мечтаем?Отиваме на ЦИРК БАЛКАНСКИ и е същото като цирк ИНДИАНСКИ на Киров Петата и неделев падащия на колене…

  67. 10
    13

    Бял, ти се изчерпа и в момента пречиш на Ботев много повече отколкото помагаш.

  68. 7
    8

    Затова няма публика по стадийонити само измами и далавери правят а хора нека си дават парити ,как спят тия футболисти и най вече Белия не знам

  69. 19
    16

    Бял кажи направо, че Балтанов, Неделев и Терзиев продадоха мача с пари на ония цървул палийски, за да си тръгне Самуилов и той пак да довтаса.

    • 14
      9

      Това е абсурдно. Тошко да си провали успешен трансфер, взимайки няколко хилки за мача. Та той отказа 3000000$ от Китай! Не ставай смешен. Сега след тоя провал и Фенербахче няма да го иска. Никой не би провалил кариерата си така!!!

  70. 13
    12

    Има други финали, но няма да има ФИНАЛЪТ НА ФИНАЛИТЕ ,побелял, ти оставаш в историята като ОПОЗОРИЛИЯ коматево, оставаш като бялата ПЕТИЧКА!!!…

    • 4
      2

      Да бе, други купи няма, щото тая я спечелили някакви мангали. Айде у лево!

  71. 15
    10

    15 000 хил дати дойдат и ти нищо ама нищо да не играиш тва е престъпление ве Бял срама няматели от тия хора хляб ядете от тях само мрънкаш

  72. 9
    10

    Изписах силни хапчета на господин Киров след тежкия финал, за да може да заспи.
    Той пък взел, че предозирал и се надрусал. За какви бъдещи финали говори, като отбора му губи от всеки?
    Въй въй, следващият път му изписвам нещо по-тежко

  73. 9
    4

    По малоумен коментар от този не бях чел няма и да прочета

  74. 10
    34

    Бял не бъди путка! Подай оставка веднага! Чашата преля! Взимай си всичките манекенчета Терзиев, Мерзиев, Дорета, Перейри и пускай юноши до края на сезона! И най-вече прехвалената звезда Тодор да излезне и да каже защо от 5 мача не може да уцели вратата. Последния му гол беше срещу ЦСКА и не се израдва. Повече не го пускайте! Да си отива в ЦСКА от сега. Ясно е. Всички вън

    • 5
      1

      А какво игра докарания от парашутиста Зафиров – Ал. Тонев? Нали се хвалеше че е докарал голяма звезда?

Коментарите са затворени