Въпреки еуфорията от спечелването на Купата на България, което хвърли цял Пловдив в екстаз, няма как да не обърнем внимание на потресаващия непрофесионализъм от страна на органите на реда, който съпътстваше един иначе перфектен ден!

Ние от фенклуб Локомотив Пловдив – най-старият в България, искаме да изразим възмущението си и недоумяваме как е възможно професионалната лига и полицията да претърпи такъв провал в организацията на събитието!

Настояваме отговорните за следните недопустими действия да бъдат своевременно обявени и да поемат нужната отговорност за некадърно свършената  работа! Ако това не беше футболна среща, а концерт, вие господа трябваше да връщате пари за билети обратно!

  • Защо полицията задържа повече от час тръгването на екскурзията на Локомотив от стадиона?
  • Защо не беше организирана колона, по правилата за движение по пътищата с ескорт на колоната? Почти през целото пътуване по магистралата скростта беше 60км в час!
  • Защо се позволи задръстването на бус лентите на входа на София?
  • Защо отново имаше неадекватност и липса на какъвто и да е било синхрон между полицията в София и Пловдив така, че да има ясни критерии относно това, какви знамена може да се допуснат, колко дълги дръжки и тн?
  • Защо не се забави започването  на срещата за да могат хилядите фенове да изживеят всеки един момент от този незабравим мач?

Заради вас половината публика на Локомотив изпусна почти цялото първо полувреме!  Настояваме да получим отговор на тези въпроси от отговорните лица – полицията и професионалната футболна лига. Въпреки опитите ви да опорочите събитието и тенденциозното отношение към нашата публика, ние достигнахме нашия триумф, но това не оневинява потресаващата ви некадърност!

Защо ПФЛ като организатори на турнира „Купа на България“ и на самия финал, не осигури сцена и декор за носителя на купата  както се прави всяка друга година?

Не е ли това сериозен признак на неуважение към ПФК Локомотив Пловдив и хилядите му фенове?

Също така искаме да попитаме и господата  Тотев, Титюков и областния управител З. Димитров, защо не излязоха пред избирателите си заедно с Купата на България. Знаем фенските им пристрастия и мъката след загубения, исторически финал, но очаквахме да празнуваме заедно, защото сме преди всичко пловдивчани, а те преди фенове са градоначалници.

77 КОМЕНТАРИ

  1. Ами като гласувате следващия път, гласувайте за локомотивец, а не за “господате Тотев, Тютюков” и разни други недоразумения.

  2. 3
    1

    пребихте старец и взехте знаме от дете —- какви хора сте цяла България ви видя

  3. 3
    1

    Боеко, прибери си купата, както направи Наков. Тя не е тяхна.

  4. 2
    2

    Лилави кво има на чаршафа в сектор “Г”

  5. 4
    5

    над 100 деца от вашите 28 000 от вчера викат по дет. градини само ЛОКО !!!!!!!!

    • 2
      1

      ПЪК ДАН ТИ ГУВОРЯ КВО Е В СТУЛЮПИНУУ!!! СИЧКИТЕ ТИНЕКИИ УТ СИРЕНЕ СА В ДЕЙСТЕИЕ!! ДУМКАТ МАЛКИТЕ КЛОАКОМОТИФФЧЕТА МОШТНУ!!!:)))))))))

  6. 12
    12

    Ние от фенклуб Локомотив Пловдив – най-старият в България

    Ха ха ха те нямат история пък и най старият фен клуб има ли.Да ви е честита подарената купа.
    Първа и може би последна.
    Пълни безмозъчни същества.

    • 11
      1

      Доктор Радева ми е забранила да пия вода…..и да смъркам повече от една линия.

    • 6
      2

      ЖЪЛТ И БЕЗМОЗЬЧЕН ВИСОКО- ПЛАНИНСКИ НАСРАН И МИРИЗЛИВ ЦЬРВУЛ….

  7. 8
    6

    Пребихте възрастен човек, взехте знаме от дете пред Цяла България

  8. 1
    1

    https://www.segabg.com/category-sport/lokomotiv-pd-poluchi-stadion-i-baza-na-koncesiya-sled-spechelenata-kupa
    Два дена след финала зрителите станаха 24хил.! Над 16хил. от Ботев останалите 7/8хил от Локо! Лъжата лъсна, която беше срещу Пловдив и нуждата от голям стадион! ВМЕСТО ДА СМЕ ОБЕДИНЕНИ ЗА ТАЗИ ИДЕЯ…!

  9. 7
    5

    Мургави отрепки,колкото и да си показвате простотията и дебилщината,по-големи боклуци от Андрей Спасов който УМИШЛЕНО е направил форума си ГНУСНА КЛОАКА с цел противопоставяне и лична облага НЯМА ДА СТАНЕТЕ!”Какъвто бащата ,такъв и сина!”Помислете с малките си колкото половин аспирин мозъчета върху това и …лека нощ!

  10. 20
    12

    Превъзходството на трибуните беше тотално. Беше много интересно да се видите как жално гледахте препълнените трибуни срещу вас.Със сигурност си припомнихте Бургас.Това е истината , пловдивския любимец е друг,казва се Ботев.Това го показа Пловдив.Време е да спрете самопровъзгласили се грандомани.

  11. 13
    9

    Цигани столипински, един от ваште малоумници тука разправя че за пръв път играете финал за КБ, моля некой със завършен пети клас да му обясни как стоят нещата, то е верно че сте имбецили, ама чак пък толкова…

    Требваше да поканите Цецка Цачева на празненството, в тая масовка уроди с чернобели парцаля, щеше да изглежда направо нормална, ахахаха, дейба ваште мамита некъпани лилави!

    • 4
      4

      Педераст, оправи си правописа! Не се прави на интелигентен! Пълна противоположност на заявени интелект и възпитание! Ти си един напълно деградирал тип, загубил мъжко достойнство, изтъкан от жлъч, злоба, и изключителна комплексарщина! А морално ненужно на никого копеле, освен на манафите задоволяващи извратените си сексоални наклонности! Позор, долна мъжка курво!

  12. 4
    5

    НАВСЯКЬДЕ ПО СВЕТА СТАВАТ ТАКИВА НЕЩА ,КОИТО НЕ ОДОБРЯВАМ ,НО ТАМ ИМА ПРОФЕСИОНАЛИЗЬМ А ТУК ВСЕ НЕДОВОЛНИ,ТАМ НЯМА ДА КАЧИШ КОЛАТА НА ТРОТОАРА АМА ТУК КАЧВАШ И ПОСЛЕ НЕПРОФЕСИОНАЛНО СЛОЖИЛИ ПЛОЧКИТЕ НА ТРОТОАРА

  13. 9
    2

    1.Защото два от рейсовете на Ботев не бяха пристигнли на време както вие така и ние тръгнахме с 1 час закъснение ! Кой разумен човек ще пусне две екскурзии на две агитки да тръгват едновременно?
    2.Точно поради тази причина, защото двата отбора не тръгнаха с 1 час разлика а с 30 минути разлика и да не се засекат на магистралата !
    3.Щото Софиянците са маумни !
    4.
    5.Едвали на някой му пука кой е влезнал и кой не е все пак финала е в Шопия , а не в Пловдив !
    Поне така аз си обяснявам отговорите ! Повече с екскурзия никога ! И друго искам да питам – нямаше ли как да се сложи един контейнер и там да се хвърлят бутилки и т.н , а не да се прай цигания !

  14. 14
    16

    Като не ти харесва, марш в Кюстендил. Там ще храниш кмета, а той ще ти вее с перо от терасата на кметството. Даже ще ви даде и шампионската купа от 2004, хахаха, смях стееее

    • 5
      6

      В Кюстендил нямат сателит,КАКво да правят там, тая сган от лилави венци, цигани начело с Крюшо командва Ботев!!!!!!!!!!!!! Ние сме сателит на локо, Ботев губи корените си, ние сме САТЕЛИТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ

      • 4
        1

        И на този изрод изгрев бойс ката дрога му е дошла страшно много!

    • 3
      1

      НЕЗНАМ САМО КОЙ-СТАНА ЗА СМЯХ.НО ЗНАМ ЧЕ ЗА ТОВА ЩЕ СЕ ГОВОРИ И ПОМНИ И ОТ ВНУЦИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА….

  15. 20
    13

    Няма такова племе, целият свят им е виновен, заводите са виновни че феновете на Ботев били повече , БФС виновни че нямало сцена с декор за тях , Полицията виновна че закъсняли за мача, Кмета виновен че не излезнал да се снима с купата, папата е виновен че ни ги е поканил в Ватикана с купата , и така нататък. Тези от злоба и комплекси не могат да се насладят на победата .

    • 3
      2

      Копеле жълто , на нас който ни беше виновен го смачкахме като бърз влак:ботевЪ Сопот! Другото е плод на фантазиите на познатия олигофренски, селско-цигански, жълт репертоар! Големия Ожболт ски биберон и по селата!

  16. 15
    12

    Защо? Защо? Защо?
    А защо не тръгнахте по рано за мача?Защо сте толкова малко?Не знаете ли че в София трафика е голям.
    Не знаете ли че на магистралата се извършват ремонти.
    Били гласоподаватели? Че вие сте толкова пренебрежимо малко че никой не ви брой.
    Нали знаете че в Пловдив сте гости.Виж в Кюстендил щеше да е друго.Колкото и история си измисляте и години хората знаят кои сте.

    • 4
      3

      Мърляч жълт, с Кюстендил нямаме изибщо нищо общо, за разлика от вас селянките! Локомотив се казваше Локомотив и сега пак е Локомотив! Ботев се казваше Ботев, но вече не е Ботев, а прекръстен Металик Сопот на БотевЪ! С празната си квадратна глава схващаш ли огромната разлика, А!

  17. Статистика и само ФАКТИ за Пловдивското дерби
    10
    13

    Общо- Купа на България 12 мача, първенство 108 мача, 120 мача, победи за ботев 45 победи, за Локомотив СТО ЧЕТИРИДЕСЕТ И ДВЕ(142)…

    КУПАТА НА КУПИТЕ СТРУВА КАТО 100 ПОБЕДИ, жълтокожи, към нас се обръщайте на вашия език -ВОЖДОВЕ…

      • 12
        5

        НЕ- МОЙТО МОМЧЕ ….ТОВА Е ИСТОРИЯ ЗА ИСТИНСКИТЕ -ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ ОТ ПЛОВДИВ КОИТО ВИ НАПРАВИХА ЗА СМЯХ И ВИ ДОКАРАХА ДО СЬЛЗОТВОРНА И НЕИСТОВА ВЕЧНА ТЬГА….БЬДЕТЕ- ЗДРАВИ……..

      • 10
        4

        Идиот иди виж в Столипиново, циганите са ваш приоритет 42000 мангала в Изгрев бойс! Иди, и прочети историята на жълто-черната циганска сбирщина! Ако си грамотен да четеш, или не си дрогиран!

  18. 18
    17

    Първо вие сте цигански отбор от Столипиново и дори това че ви допуснаха да стъпите в общината си е голям жест, второ на мача бяхте 4000 а със закъснелите в края на мача бяхте не повече от 4500 и дори и в училището в Столипиново могат да ти кажат че 500 човека не са половината и трето от сега за в бъдеще много трудно срещи между двата отбора ще се наричат дерби просто защото Ботев няма как да играе дерби мач срещу отбор с толкова малко фенове .мога да се обзаложа че ако Ботев бяха играли срещу Спартак или Марица те щяха да имат повече от вас.за съжаление дербитата ще останат с Левски и Цска както между другото винаги е било.и благодарете на крушу за безплатните автобуси и платените посетители защото без тях щяхте да сте не повече от 2000

    • 19
      6

      Ще ви се пръснат трътките ауууууу , умираме от густо да ви гледаме как ревете жълти к.рви , цървули има господ и той гледа , станахме шампиони вие изпаднахте, сега дигнахме купата точно пред вас смешници , вечно ще страдате.
      Голям цирк сте цяла България ви видя
      Хахахахаха Къде е купата смешници!!!!

      • 9
        5

        По логика в другото първенство следва щастлива раздяла с измислиния отбор2011г. нарече ботевЪ!

    • 11
      5

      Теб дрогата не те е пуснала още, а може психически вече да ни издържаш, след смачкването от Локо на финала! Изроде, за познай се с ръководството на жълтия, цигански фен клуб Изгрев бойс! Там психо, ще видиш кой е от ботевЪ:42000 жълто-черни мангала! За твое най-голямо разочарование е това, че Локо нямат сдружение от цигани както вие! Сега следва да лапнеш големия биберон, автобус 20 и на село! Пловдив е Черно-Бял! Жълт оскубан папагал!

  19. 8
    13

    Бе то купа взехте ама сте толкова,мизерни и гнусни говеда от Говедарци,че нямате равни… много се превъзбудихте с тая купа. Тоя пуяк пияния с другия Чаво дето бидон не му стига ще цъфнете …сега заголете добре черните гъзове в Лига Европа.А пък не сте и сънували купа,че да Ви поръчат и Бойко и Путин и Меркел ако искате да се снимате с тях…. палячовци.

    • 10
      1

      Изроде, Д-р ОХБОЛТ ви инжектира в разпраните, гнусни тръткиАлкохолик или не това си е негов проблем! Вади 22 милиона и оправя стадиона и базата на Локо в Пловдив(не на село)! Вие жълто недоразумение и такъв нямате! Лапай големия хуй на Езе, еби си путката майчина, и вечното изгнивате на село!

    • 3
      1

      ТАКА ЩЕ ТЕ БОЛИ ОЩЕ ДЬЛГИ ГОДИНИ ЖЬЛТ ЦЬРВУЛ…..ПРОСТО ТИ СЬЧУСТВАМ НО ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ С ТАЗИ ЗЛОБА….

  20. 17
    10

    Галя си петата, нов полов орган срещу жълтокожите криви глави.АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ

    КУПАТА Е НАША,ЧЕРНО-БЯЛА, ЗАВИНАГИ В ПЛОВДИВ СТЕ ВТОРИ…

    • 9
      12

      Много гнусен си, бе, Мноооого. Такива като теб полицията да прибира, ами и почти деца четат бе, малоумник

      • 11
        6

        А, кога се сетихте, че цензурирането и културно изказване- полов орган е проблем??? Криви глави, всяко ваше мнение завършва с ПУ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА, индианци, обяснете първо значението на ебане на майка, а след това и полов орган!!!

        НЯМА ПО-ТЪПИ ОТ БУЛТРАС,НЯМА, НЯМА и ПЕТАТА ще ви влиза цял живот…

        • 5
          11

          Щото Вие магалите не пеете само едно и също-” ей ……майка ви шейба”…. хаха какъв малоумник недодялан си ти,колко пъти си ходил на стадиона бе свиня миризлива?

        • 10
          7

          ЛЕЛЕ ,НЕ Е ЛЕСНО ДА ГЛЕДАШ ТОЛКОВА ДЬЛГО КАК ВЛИЗА,ВЛИЗА, ВЛИЗА ОКОЛО 50 МЕТРА, НЯМА,НЯМА,НЯМА ТАКЬВ ГОЛ!

          • 3
            1

            НЯМА- НО СЕГА ИМА ГОЛ- ШЕДЬОВЬР ОТ КОЙТО ВЕЧЕ И СЬН НЕ ВИ ХВАЩА….

  21. 19
    13

    Цигани, разберете простия факт: още 5 купи да спечелите, в Пловдив винаги ще сте втора цигулка, винаги ше сте мършите от циганските махали, така че не се превъзбуждайте излишно!

    • 11
      4

      А пък вие винаги ще сте селските К.рви скъсахме ви трътките пред цяла България!!! Хахаха густо майна каде е купата смешници….. Калоянов маноле Стряма купата е няма хахахаха

    • 9
      3

      Я ПО ДОБРЕ СИ ЛЯГАЙ ЧЕ УТРЕ ЩЕ ДОИШ КРАВИТЕ БЕ ИНДИАНЕЦ- ЖЬЛТ….

    • 6
      2

      Питам за еди жъл идиот, 42000 хиляди цигани в Столипиново не са ли членове на жълтия фен клуб Изгрев бойс, А олигофренче наебано? Кой играе на село? Ботевисткото ръководство на Пловдив не ви иска да стъпите в града! Този факт е достатъчен, за това що за изроди сте!

  22. 19
    15

    Ахахаххаха, защо Румен Радев бе неше на терасата? Путин и Тръмп КАДЕ бяха?
    Папата защо не уважи купата?!?

    Ахахахаха, уникални, уникални идиоти!!!

    • 13
      10

      Дрогата, злобата, завистта и най – вече комплекса от пловдивския любимец ЛОКОМОТИВ, ви кара да се побърквате, г-да изгрев бойски цигани, селяни и помаци! След смачкването ви на финала, десетократно е увеличена работата на кадрите на здравеопазването в Пловдив, и най-вече на психиатрията! Пожелавам ви докато ви закрият(явно това ще стане в най-скоро време) да сте все в това състояние, но тихи, кротки и по колибите в Изгрев бойс и къщите по селата! Не забравяйте големия биберон, плътно в лайняни те ви устенца!

  23. 12
    14

    УЖ НАШИЯ ПРОВАЛ ,НЯМА КАК ДА СКРИЕ ВАШАТА ФАЛШИВОСТ ,КОЛКО СТЕ ! А ПО ПОВОД МРЬНКАНЕТО ЗА ОРГАНИТЕ НА РЕДА ,ТЕ БЯХА НАВСЯКЬДЕ И СИ СВЬРШИХА ПРОФЕСИОНАЛНО РАБОТАТА,НЕ СМЕ ВИДЯЛИ НИКАКВИ ЗАТРУДНЕНИЯ,А ВИЕ ЯВНО НЕ ХОДИТЕ ПО СТАДИОНИТЕ И НЕ СТЕ В ЧАС!

    • 34
      2

      Какво професионално виждаш в допускането на няколко жълто-черни наркомана да пребият 85-годишен старец. Явно имаме различни разбирания за професионализъм.

  24. 20
    19

    Ама мн си повярвахте, потурнаци, чак сметка ще държите на градоначалниците що не били на терасата, хахаха, ох няма такъв смях, нямаааааа.

    • 10
      5

      Хо, Хо един голям в гъзо! Марш на село, жълта мършо! Щом ги храним от нашите заплати, ще им държим сметка, без значение, кой отбор харесват! Ти селяндури с биберона в уста, и на село!

  25. 21
    17

    Заедно можем всичко момчета! Футболистите го казаха, Зума го каза. Въпреки че бяхме по-малко от онези Пимкаджиите с безплатните билети, бяхме истински и подкрепихме отбора от началото до края !
    Предстоят още важни битки, които трябва да водим заедно.
    На 3ти юли всички на същото място! Да си вземем и суперкупата срещу Лудогорец. А 20 дена по-късно всички на Лазур. Приказката на Лига Европа започва

    • 11
      10

      СЬБИРАЙ ПАРИ ,БЕЗПЛАТНИТЕ ЕКСКУРЗИИ СВЬРШИХА ,КРУШО ВИ ГЛЕДА ВЕЧЕ КАТО БАНКНОТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • 24

        Прав си, ние в първия предварителен кръг на ЛЕ работа нямаме.

  26. 19
    7

    Не,вие сте от гетото.Радвайте се че на центъра са ви пуснали мечкарииии

    • 3
      12

      МлъкНи и прочети за какво става въпрос, бе, лумпен малоумен!

  27. 19
    26

    Тоя триумф ни го подариха от БФС и политиците, да са радваме и цяло столюпиново да гласува за тях. Ощи в стряда го казах на мойто Асан, ама той нали й прост -ни вярва и аз го бухнах с тигана по главата. Сига много вярва.

  28. 36
    12

    Всички са срещу нас кметове,бивши и настоящи! Заповеди от милиционери да не се бърза с превоза и прочие ….но всичко им се обърка и въпреки тях и свитата им, купата е ЧЕРНО-БЯЛА ЗАВИНАГИ ! Тях това ще ги влудява тепърва,непрестанно като Самсара ще ги мори за поколения напред!

  29. 15
    13

    В Коматево се чува единствено звука на машинката за стригане !!!

  30. 19
    14

    На къро съм ощи. Ей сегиз са прибирам. Бат Андрю пиши за мачо у Варна. Какоз е резултато? Зехми ли купъта? Га жа довадат крановити?
    Бат Андрю мола ти са пиши и за нас не само за буферити. Ше са обеса

  31. 18
    13

    И запяха всички мощно…..оооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

  32. 15
    18

    Уффф, тепърва ще ядем ядове с тая купа. Крушарски ще си я занесе у Говедарци, а ний пак с кор в уста.
    Отделно, ще ни пукнат от бой в ЛЕ с тия наши пайтаци. Бошко Балабан вече ни чака..
    Вай вай вай..

  33. 25
    15

    Могъщата армия от Бултраси 15 хил. на брой днес атакува Варна. Първо премина през пенсионерския фен клуб на “Моряците”, наби всички дядовци и баби, след което превзе Тича със съотношение 100 към 1 срещу феновете на ЧМ и запя любимата песен на град Пловдив : Тошко ще прегърнеее…

    • 13
      19

      братчед , сигурно много жълти пишки си ял, а?

Коментарите са затворени