Локомотив Пд е новият носител на Купата на България! “Черно-белите” надиграха с 1:0 градския съперник Ботев и за първи път в историята си триумфираха с този трофей.

Първата възможност за гол беше за Антонио Вутов, който в 7-ата минута стреля с глава над горната греда от няколко метра. “Черно-белите” пък отвърнаха с опасно влизане в наказателното поле на Димитър Илиев, но Балтанов изчисти в корнер неговото подаване. Секунди по-късно всички на трибуните аплодираха снимката на таблото на Динко Дерменджиев, който напусна този свят в началото на месеца.

В 14-ата минута Момчил Цветанов изведе Ожболт сам срещу Кайзер. Ожболт обаче бе с гръб към вратаря и не се ориентира в ситуацията, с което пропусна изгоден шанс, тъй като стражът изби в ъглов удар.

Първият жълт картон получи Кардосо. Вутов имаше възможност да стреля опасно, но Луков спаси слабия му изстрел в 31-ата минута. Много активният за Локомотив Момчил Цветанов няколко пъти проби през Джонатан Перейра, но колегите му в атака закъсняваха, за да нанесат голов удар.

Момчетата на Бруно Акрапович изиграха отличен тактически мач. Те бяха по-добрият отбор през първото полувреме, а след почивката използваха шанса си с гол.

Единственото попадение в срещата падна в 73′. Точен за “смърфовете” бе Ален Ожболт, който изпрати в еуфорията “черно-белите” привърженици.

В последните минути Ботев опита да изравни, но липсата на креативност в офанзивен план не доведе до желаното попадение.

Така Купата този сезон е Черно-бяла!

Локомотив получава още една голяма награда – място в Лига Европа през следващия сезон!

 

Ботев Пловдив: Даниел Кайзер, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Тодор Неделев, Джонатан Перейра, Александър Тонев, Лъчезар Балтанов, Антонио Вутов

Локомотив Пловдив: Мартин Луков, Йосип Томашевич, Димитър Везалов, Милош Петрович, Стивън Езе, Ален Ожболт, Абделхаким Нур Буна, Игор Банович, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Анте Аралица

 

224 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    7

    Да се радваме, че на жълтите им беше наредено да не се напъват. Иначе Крушарски си заминаваше и хвърляше акциите.

    • 3
      5

      С цялото си поведение на терена футболистите на Ботев показваха че има нещо нередно в този мач.Някой беше решил и наредил как да завърши финала.Локо постигна двойна победа,купата и оставането на Крушарски.

  2. 9
    6

    Най-болезнената загуба за цялата ни история. Прекрасния гол на Неделев от центъра, спечелената с ЦСКА битка на полуфинала, подкрепата по трибуните, любовта към Белия – всичко отиде по дяволите. Това петно няма измиване – вмирисаните мангали ще има за какво да приказват десетки години. Реванш за такъв резил е възможен само на нов финал за купата. Сто пъти да ги бием за първенство, да ги елиминираме на полуфинал – няма да е същото. Само финал за купата ще измие срама. Но Локо НИКОГА, ама НИКОГА няма да ни даде такъв шанс. Дори ако хипотетично си представим ние да сме на единия полуфинал и Локо на другия полуфинал – те ще легнат, за да не ни дадат реванш. НИКОГА няма да ни дадат реванш. Цялата кариера на Киров и целия талант на Неделев са никому ненужни вече. Остава ДЕСЕТИЛЕТИЯ да им търпим подигравките и циганските подмятания за петичката в 73 минута. От тук несетне се чудя дали ще мога да се зарадвам на Киров, на Неделев, на Лъчо, на Тони. Всичко отиде по дяволите. Циганите ни биха напълно, напълно, напълно, напълно заслужено.

    Поздравление на Локо за извоюваната победа!

    • 2
      2

      Taka e mnogo si prav tozi mach osmislqshe sezona i nai vajnoto shtqhme da igraem v evropa sega i sto pati da biem kva faida prosto godinata si zamina v nai vajniq mach da se podhodo taka

    • 3
      3

      Пич, предлагам ти да отидеш и да се напиеш от мъка и ще ти мине. Ако не-просто се гръмни.

      • 4
        2

        Не, смятам да чукам жена си. Помага в такива ситуации. Що не пробваш и ти с жена някой път?

        • 2
          6

          Побързай! Омръзна ми да чета тъпи буферски дрисни-Да идвал Овчия, да махали Киров, този срам нямал измиване…отиди и празнувай и не се прави на Ботевист.

    • 7
      4

      Селска тояго, ти си един от онези последователи на Сибила, които предричаха разгром на Локомотив. Сега пак се напъваш да драскаш неща свързани с бъдещето.Нека ти помогна – всичко читаво изчезва от Коматево , а вие, публиката си оставате същите криви помашки тикви , бленуващи да избият комплексите си от мач на мач с носителя на купата.

    • 2
      2

      Да не е свършил света, пич. Мислиш ли, че поколенията след нас ще ги интересува тая купа? Важно е да обичаме и да останем верни на Вярата, Красотата, Борбата! Супер комплексари тр да сме, за да ни е болно цял живот за тая никому ненужна купа.
      А мача просто го дадохме по нареждане, след месец ще е ясно що и какво.

  3. 6
    3

    Близнаците и Косьо се изпокриха като мишки. Искам сега да не ви виждам никога повече. Браво господин Крушарски.
    Сега искам близнаците и Косьо с една от свойте декларациики да се извинят на всички и да си бият шута от Лаута.

  4. 6
    3

    utrepaha na baa maamu obachi smi morlniti pubiditili nal tai
    jalt nasran mangal ot komatevo

  5. 12
    4

    Играчите на “Ботев”Пловдив тотално разочароваха феновете си които бяха два пъти повече от тези на съперника.Николай Киров се изчерпа като старши-треньор на “Ботев”според мен…или трябва да се даде шанс на Кочев или нов.

  6. 17
    3

    Честито на Локомотив ! Киров да излезе и каже нещо смислено, ако ли не да се маха веднага, най – малкото да се извини на феновете, не за изгубената купа, а за самата игра, или по скоро липсата на такава, целият Свят знае Бруното как играе само Белия НЕ…….Как може да желаеш да вкараш мача в продължение, без дори да си опитал някаква игра, че ние бяхме абсолютни статисти на терена, а Локомотив не са Реал Мадрид, че да нямаш един удар (точен) към Луков, ако не са ви наредили да играете така сте за разстрел, начело с теб БЯЛ…..още след 15 минута се видя всичко, който е тренирал професионално веднага разбра, че е въпрос на време да ни треснат…Как не разбра, че тоя изрод Марин е за махане, пускаш ми Джонатан, който не е играл 2 месеца, ти ги обърка Бял…Ти и никой друг…..Пак да честитя на Локомотив купата……ТРАГИЧЕН БОТЕВ, МОЖЕ ДА ПАДНЕШ, ДЕРБИ Е, АМА ДА СИ ТАКЪВ ГИПС, СЛАБ ТРЕНЬОРСКИ ЩАБ…..

    • 11
      4

      Да Идва Овчия, знае как да играят за публиката и със сърце, Киров – вън. Срам на беше играта ни, не че загубихме.

      • 2
        3

        Ти нормален ли си, дебил ли си? Какъв Овчи, малоумник?!

        • 2
          2

          Не, просто е буфер маскиран като Ботевист. Кой ли ще му се върже.

    • 6
      2

      Освен карикатурата Лазар Марин и Филипов и паметника Терзиев трябва да се прогонят аз не разбрах Балтана игра ли вчера да паднеш от този отбор на буферите с такава игра – без коментар

  7. 9
    5

    важно за всички локомотивци:
    Отборът на Локомотив Пловдив ще вдигне Купата на България от терасата на Община Пловдив. Церемонията ще се състои ДНЕС в 18:00 часа.
    В 17:00 часа шествието ще потегли от стадион “Локомотив”, начело с представителния отбор и ще спре на площада пред сградата на общината.

    Нека всички заедно да споделим радостта от този исторически момент!

  8. 8
    7

    Ох братя жълтури мангали и обикновени помаци пак на гази Локомотива и на ебаха вай вай Алах Коматево рев и сопол у джамията вай вай ваййй

  9. 12
    8

    Киров.Балтанов.Неделев да излязат и да кажат
    защо отбора не игра….кой и на какво ниво реши изхода на този мач.Сега очаквайте до седмица да се започне работа по стадиона.

    • 8
      10

      Такова густо няма и на оня свят…..и сега всички жълти курви начело с бат Стоян канара мощно……оооооооооо мой Бутвфъ ний за тийъб га жа умрем.

  10. 24
    1

    Явно Киров е забравил да гледа мача срещу Локото на Коматево от есента! Абсолютно копие на финала. И тогава можеще да паднем с повече от 0:1. Няма какво да коментирам мача. Заслужена победа за Локомоив, а играчи и треньор се подиграха с всички тези жълто-черни сърца, които дойдоха да ги подкрепят. С лека ръка съсипахме един много успешен сезон. Честита купа на Локомотив.

  11. 14
    6

    Аве къде е Тошко от Центъра, искам да го питам нещо спешно :)))

  12. 13
    9

    Честита победа на Локо! Очаквах да бием с 3:0, но нашата тактика беше че ние ще бием без да играем. Локо играха на върха на възможностите си а нашите се разхождаха се едно са на главната. Отстранихме силни отбори за да паднем от слаб отбор на финала. Вината си е само на футболистите и на треньорския щаб. По добре купата да е в Пловдив отколкото при свинете, говедата или резаците. Играч на мача е печката Езе, най-слабия играч на мача- Тонев. Не само че не заслужавахме да спечелим а ми не заслужавахме даже да изравним. Поздравления за истинските фенове на Локо, а на нещастните завистливи комплексари и злобари с по 5 ника които само сеят омраза и злоба- яжте ми хуя.
    Само Ботев!

    • 15
      9

      ей боклук, вместо да се радваш, че отнесохте само едно парче, ти си тръгнал да обиждаш. Достоен селяндур!!

      Вашия отбор е един БАЛОН. Самочувствието ви е надуто от удобните журналисти на медиите на вашия собственик!!

      Щом и днес не го разбрахте… безнадеждни сте

    • 11
      3

      а забравих, Езе ти праща много поздрави. Той скоро ще играе в отбор от силно европейско първенство, а вашия Тошко… къде?!

    • 10
      4

      Ебане за истолията.Къде е центъра и Тошку!

  13. 17
    3

    Аралица, Ожболт, М. Илиев, Езе, Банович, Цветанов, Буна….абсолютни профисионалисти и страхотни футболисти. И под диктофката на немския възпитаник Бруно Акрапович, този отбор става един от най-силните в България. Тепърва още много ще се развива и върви нагоре. Индианците усетиха много добре моща и силата на този Локомотив. И да почерпят, че се отърваха с малко

    • 15
      3

      Това са играчи израснали в западни школи, въобще не могат да се сравняват с нашите ритнитопковци като Вутов, Балтанов, Марин, Филипов, Терзиев. Те се обучават от 3 годишни в профисионални школи и кото сложим немската машина за треньор, Локо напълно заслужено спечели.

      • 3
        2

        Едни и същи правописни грешки на един и същи мангал-комплексар, който сам си отговаря на коментарите – факт…

    • 3
      2

      Факт е, че си грамотен на ниво втори клас, което за вашите цигански стандарти си е направо висше образование.

  14. 15
    7

    Добър вечер! Както казах по-рано вчера. Предстои ви кошмарен ден жълти курви – и на терена и извън него. Като бройка на мача бяхте повече разбира се. Но бяхте надвикани 90 минути и освен жалката хореография с която само се заядохте с ЦСКА-рите и ги предизвикахте да ни подкрепят и те, друго не направихте цял мач.
    На терена : надиграни тотално от първата до последната секунда. Ако не беше добрия ви вратар и малко повече късмет разбира се реалният резултат е 0:4.
    Още преди мача станахте за смях, както казах Левскари ви готвят засади из София. Равносметката – само арестувани хора а вие станахте за смях пред цяла България като набихте 80 годишен дядо.
    Който не вярва че ви предсказах всичко това да върне темите 1 ден назад.
    И да не забравя…

    ЕБАХМЕ БОТЕВ В ГЪЗААААААААААААААААА
    ЕБАХМЕ БОТЕВ ВЪВ ГЪЗААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  15. 9
    2

    Тия жълти путки се подиграха с феновете на отбора. Киров – страхлив мишок.
    П.С. Капото беше пълна трагедия.

  16. 11
    1

    Днес победихме Ботев с повече желание и агресия.Техните футболисти не могат да играят срещу противник който се затваря и това беше нашия шанс да вземем купата.Стана еедин страхотен спектакъл САМО ЛОКО

  17. 26
    6

    СЕГА СЕ ВРЪЩАМ ОТ МАЧА И МИНАВАМ САМО ДА ЧЕСТИТЯ НА ПЛОВДИВЧАНИ КУПАТА ,А НА КОМАТЕВСКИТЕ ПОМАКИНИ ДА ТЕГЛЯ ПО ЕДНА ПУТКА МАЙНА , ЕЙ ТАКА , ЗА ЗДРАВЕ И БЕРЕКЕТ , ЗА ДА ЗНАЯТ ДОБРЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗАТВАРЯТ ЛАЙНЯНИТЕ УСТИ !

  18. 7
    11

    С Белия бяхме до тук. Има попадения. Но за 2 години тъпче на едно място. Все по един и същи начин го прецакват. Оттук-нататък в Ботев той нищо повече няма да постигне, защото си сра на пометеното с този мач и няма как да си върне авторитета пред футболистите. Може би е по-добре на Кочев да се даде шанс.

  19. 22
    6

    Още веднъж честита първа купа на Локо. това ви е най-великия момент в 80 и незнам колко годишната история. Спечелихте първата си купа като бихте Ботев на финала. Мечта. Радвайте се. Ние сме имали и по-добри моменти. Респект, че почетохте Чико. Страхотни и двете публики, едната 2 пъти по-голяма. Поне там ви бихме :Р

    • 1
      16

      Тоя пък им честити… Те го плюят, той си мисли че дъжд го вали… Ех…

    • 11
      8

      Локомотив имат и купа на Съветската Армия и Супер купа, а най-великия момент, сельо е когато станахме шампиони- нещо, което вие никога не сте били и няма да бъдете. така, че си наври иронията в гъза

      • 6
        3

        Я помисли малко. Сигурен ли си, че не сме ставали шампиони?

        • Нямате живи свидетели на титлата си , ха-ха

  20. 17
    5

    Честита купа на Локото!Напълно заслужена с оглед играта на терена,нищо че ние извървяхме доста по-труден път до финала.Браво и на момчетата,които бяха подготвили хореото и всички в секторите.Толкова хора и тирето и говедата рядко закарват на дербитата си.Най-добрата публика в България,на фона на това ,че 6 години сме без стадион – наистина браво.
    За Ботев от тук нататък има само един път – да се върнем на Колежа,всичко друго е ала бала.

  21. 12
    1

    Некадърниците в жълто, днес вдигнаха Чико от гроба! Как не ви е срам, подиграхте се с него! Хал да ви е, сакати футболери! Нали се кълняхте в него…. Пу да ви е…. Копелда..

    • 18
      2

      Поклони се пред баща ти .. и му налапай барабар с ташаците … Ай лайнар лягай днес не ти е ден

  22. 36
    3

    И тъъйййй, като отминаха няколко часа и първоначалната еуфория у едните и шока у другите попреминаха, време е да поразсъждаваме реално какво се случи днес.

    Отсега казвам,че нямам никакво намерение да обсъждам конспиративни теории за тва как сме подарили купата на Локото, мисля да ги оставя на по-малките фенове.
    Защото аз този мач съм го гледал. Поне десетина пъти, ако не и повече.
    Мача, в който ние, спокойни че имаме еехееее колко по-добри футболисти, излизаме и разхождаме фланелките, а Локото с желание, тичане и игра ни бият.
    Наште футболисти трябва да разберат едно елементарно нещо: Локото никога, НИКОГА не се бият сами и ако некой е очаквал от тях да се търколят по гръб, да вдигнат лапички и да дадат да ги почешем по коремчетата, значи нищо не разбира от футбол и си няма грам представа за историята на това дерби.
    Локото може да играят 20 мача подред като пълни путки, да падат от който ги хване, НО когато дойде деня да играят с нас се преобразяват напълно.

    Днес беше същото. Съжалявам че бях прав като ви казах че ако до 70тата минута мача е 0-0, губим. Но това е положението.

    Тотално разочарован съм от нашите “футболисти”, от схемата ни на игра, от постройката….от всичко. Днес не бяхме отбор, бяхме някакъв сбиротък от псевдоиграчи с жълти фланелки.
    И дори не искам персонално да обвинявам оня абсолютен нещастник под чийто крак мина топката на Аралица за да стигне до Ожболт, ако не беше влязло тва, щеше да влезе онова на Карагерен или онова на Езе…или някое друго.
    Просто днес Локото искаха повече победата и я постигнаха.

    Първото полувреме просто не можех да повярвам че гледам Ботев, пасове настрани, бавене, бавене, никава мисъл. Второто малко живнахме ама крайно недостатъчно.

    От друга страна срещу себе си имахме мотивиран, правилно подреден отбор, който игра много много разумно.
    ТОДОР НЕДЕЛЕВ беше обезвреден и му се налагаше да взима топката пред наказателното ни поле, Балтанов беше незабележим, но честно ви казвм, най-много ме издразниха тея високи пасове към Вутов.
    Как очакваш да има шанс срещу некой на когото Тони стига до подмишницата, не знам…
    Тонев изобщо не знаеше за какво е на терена, опасенията ми за десния бек се оправдаха напълно и ако Момчил Цветанов знаеше как да центрира, можеше да ни вкарат повече.

    След тоя мач Локото трябва да вдигнат малък паметник на Езе на Лаута. Тва момче днес им беше половината отбор и се справи с абсолютно всичко, което се опитахме да направим през него. Респект.

    Изобщо, без да блестят, без някакви супер звезди, днес Локото за пореден път ни показаха че когато се играе със сърце, с желание, с мотивация….можеш да спечелиш и без да си галактико.

    Още веднъж поздравления и успех в Европа.

    А ние-back to the drawing board…..

    • 12

      Нямаме класа да мачкаме Тодоре. казвал съм го и пак ще го кажа. Само с таланта на Тошко не става. Или става ама понякога-не всеки път.

      • 17

        Човек, айде да не говорим за класа.
        Локото каква класа имат? Никаква, НО, имат желание, имат мотивация, имат правилна подредба на терена и заслужено биха.
        Не ми пука че сме паднали, разочарован съм че нищо не играхме,

        • 10

          Ами не са в техния отбор Терзиев, Марин, Кардосо и другото бразилче дето Шивача го разминаваше брутално. Това малко ли е? Мотивация и мускули само не достигат, трябва и класа, поне малко. Силата ни е в играта на контра, а как да контра атакуваш когато противника ти не те мачка. Всичките ни слаби мачове са срещу затворени отбори. Без класа как да пробиеш такава отбрана. Трябва класа за да можеш да сменяш тактиката спрямо противника. Не си ли съгласен?

          • 8
            1

            Е на Лаута със същите тея играчи им скрихме топката, за кво ми говориш…
            И Белия много добре знаеше че Бруно ше ги прибере в техната половина и няма да правят глупости, много добре знаеше че ще му се наложи да пробива гъста защита…ииииии……..нищо….
            Пуска Тонев, който напоследък е повече защитник отколкото крило, Шопов седи на пейката, Крис Добрев седи на пейката….срещу отбор, който ВСИЧКИ знаем че ше играе защитно, ние излизаме с някаква тотално дефанзивна формация. Защо?

          • 9
            1

            Чак пък скрили сме им топката. Точно за това ти казвам че нямаме класа, нямаме класа да играем друга тактика освен на контри. Да, грешка беше оставянето на пейката на Добрев за сметка на Кардосо. Шопов също трябваше да е сред титулярите….късно е вече. Да им е честита купата на Локото а ние ще се радваме на двете купи при подрастващите.

          • Изброй ми поне трима футболисти от Ботев с които не искаш да се разделим.Аз мога да изброя само двама и то единия(Неделев) с уговорка. Другия е Кайзер. Мога да изброя поне пет или шест които бих освободил моментално, а на останалите до 14 или 15 (тези които сме видели като резерви) бих им търсил заместници. Та къде ни е класата викаш? На Кико бих му дал 1 сезон да изчисти играта си от грешки и да натрупа опит. При гола на буфера пазеше нищото. Оказа се зад гърба на Ожболт а наоколо нямаше друг противников играч при положение че на Аралица му трябваха поне 5-6 секунди да овладее топката след шпагата на Фичо и да пусне паса. Кого пазеше Кико, така и не разбрах.

          • Брато, оставо Бачи Кико на страна, ами гледай “играта” на псевдофутболиста Терзиев-мамка му, заках че от Фичо и Терзиев най-ме е страх и те, естествено, побързаха да потвърдят.

            Фичо- НЕ МОЖЕШ да оставяш такава топка да мине, след като си изкарал с шпагат нападателя вдясно, Терзиев-МАЛОУМЕН ЦЪРВУЛ, който подтичкваше и гледаше отблизо как Ожболт влиза навътре.
            В тоя момент ниме имаме ТРИМА защитници срещу един единствен Ожболт и естествено Радо идиота осра всичко.

            Тва, ако изобщо има Господ, трябва да е последния мач на това недоразумение с жълтата фланелка.

    • 14
      5

      Ало миячката , боли ли ,боли ли ?
      Ама каква петичка ви завъртях ,а ?
      Класика и майсторство недостижимо за
      белоземски клепоухи тюфлеци

    • 10

      В това дерби никога, ама никога няма фаворит. Дори и с шампионския отбор страшно се озорихме с Ботев. Даже май не ги бихме.
      Забелязал съм, че почти винаги печели този, който е считан за аутсайдер от “разбирачите”. Ролята на аутсайдер мотивира супер много.
      Затова даже се зарадвах когато Локо падна от Етър.

      А да кажеш, че играчи като Езе, Аралица, Ожболд, Илиев… нямат класа, а Терзиев, Балтанов…. имат…. как да ти кажа…

      На Локомотив му липсва единствено спокойствие и самочувствие

      • На футболистите на Локото им е писано да се борят и срещу чужди и срещу свои. Ама такъв е матРияла, какво да се прави.

  23. 5
    12

    Победа за WINBET и EFBET! Още преди една седмица го предвидих пред заобикалящите ме. Предвидих, че ще има и обръщалка, което не познах! Не исках да го афиширам тук, защото щеше да има псувни и минуси до безкрай! И как да има, като нямаше точен удар във вратата на Локомотив? Целият Български футбол е пропит от корупция и схеми! За това и има по не повече от 1000 зрители на мач. Копаем дъното. Надеждата е, че все повече отбори залагат на школи, защото разбраха, че там е истината. Това е и моята надежда! Съжалявам треньори като Белия и други функционери защото се правят на маймуни. Тези хора страдат повече от нас-привържениците, но в името на съществуването правят компромиси със съвестта си. Питате ли Белия как си налага да не коментира съдийството? Човекът вижда как го режат, но какво да прави? Срещу ръжен не се рита! Жална ни майка! Какво ли ще видим в този живот още? Честито на Локомотив, но за мен това не беше финал. Аз не видях отбора на Ботев нито в един момент! Това беше някакъв друг отбор. Само вижте гола. Трима човека оставят един нападател да отбележи? Ако някой си мисли, че това е реално, за мен не е така! Пошлост, мерзост, лош театър! Боже, Боже, какво ли ще видим още в този живот?

    • 8
      4

      А оредвиди ли, че след тази загуба БотевЪ ще фалира?! Собственик няма, пари няма и това беше единствения начин да оцелеете ощв година.
      Скрий се

    • 9
      2

      викаш всичко е порно, само победите над ЦСКА на полуфинала са истински…. особено след като всички видяха смешния 3 гол на БотевЪ

  24. 24
    2

    Заслужена победа на буферите. От тези, които ще се помнят дълго и остават в историята. Бяха по-мотивирани и по-добре подредени на терена. Тоест Бруно се оказа по-хитър от Белия.
    Мисля, че с този мач Ники Киров си срина авторитета и всичко хубаво, което беше направил. Което е много жалко. Н о в такива мачове си проличава кой какъв е.
    Жалко за отбора. Игра велико срещу ЦСКА. Загубихме по жалък начин срещу Локото. Чесито на победителите. За победените – една бира. И животът продължава. Това е просто една игра.

    • 12
      2

      Канар, силата ни е в контра атаката. Затова и победихме ЦСКА. И в двата мача ни мачкаха и атакуваха без никаква мисъл за защита, и бяха наказани. Локото не се подадоха на нашата тактика с разиграване и тупкане на топката. Изчакваха и дочакаха. Според мене грешката на Киров беше тази че заложи на кардосо а не на Добрев.

  25. 11
    6

    Жълти мишки, статистически ,доказано, ако всички финали са ни с вас КУПАТА ВИНАГИ ЩЕШЕ ДА Е ЧЕРНО-БЯЛА…БЕСЕТЕ СЕ МИШОЦИ…

  26. 17
    4

    Закрихте ли ни ? Или се самозакрихте тъпаци… Тайм ту сей гудбай ??? Лека нощ … И помнете 15.05.19 .. това почти е невъзможно да ни го върнете … Айй лайнарии лека нощ

  27. 14
    7

    Заслужена победа. Останах с впечатлението, че отбора ни не беше на нивото и мотивацията на феновете. Тактически надиграни на най-важните точки на терена от по-слаб на хартия отбор. Белия доста сгреши тактиката с тая дефанзивна постройка. Твърдо зад него. На всеки полусезон му напускат по 6-7 титуляра и идват някви със съмнителни качества. 1-ва истинска купа за Лаутци, титлата беше купена от ВИС 2. 20 000 канара и 10 000 буфера създадоха уникална атмосфера, но нивото на терена не отговаряше на тяхното. Тъпо е, че 3-яти 4-ят отбори с най-голяма фенска маса и дългогодишна история имат толкова малко трофеи, а някви измислени отбори от Ловеч и Делиормана спечелиха сумати титли. Доказахме, че сме най-футболният град, но само на агитки го докарваме. Отборите са ни гола вода, трябват много пари за да се оправят

    • 10
      5

      Доста точен коментар. Играта на Локото няма да я коментирам поради ясни причини-имам си любим отбор и коментирам него. Нямаме класа. Казвал съм го не един и два пъти. Играем и понякога печелим само заради хъса и желанието на футболистите, плюс таланта и избухванията на Тошко. Това обаче не е достатъчно за да доминираме. С толкова средства-толкоз. Белия прави буквално от НИЩО-НЕЩО и заслужава само адмирации. Един единствен въпрос обаче ме гложди-с какво Кардосо е повече от К.Добрев? Защо избра кариоката да започне на лявото крило, а не младока? Смяната на двете бразилчета които просто не знаеха защо са на терена, обърка всичко. Колкото до наливането на пари в отбори с голяма фенска маса-нож с две остриета. Ето Левски например, събличат, командват, заплашват-как да наливаш пари и да градиш отбор, като Люлинските гамени чакат дял, дават акъл и искат от днес за утре. Подобно е дереджето и с Локото. Крушарски ВЪН, Крушарски махай се, Акрапович некадърник…акъли и гладни гърла много.

  28. 16
    6

    Цял свят празнува,не повярвахте на Акрапович и и играчите…Казах ви човек,който цял живот е играл и тренирал в Германия ще постигне успех.Интрисигантите да се скрият в гъза си!!!

  29. 25
    7

    ЖЪЛТИТЕ МОМИ ОТНОВО СА ЩАСТЛИВИ И ДОВОЛНИ И КАК НЯМА ОНОДИХА ГИ КАЧЕСТВЕНО НАСРЕД СТОЛИЦАТА АМА ТЕ И ЗАТОВА БЯХА ДОШЛИ МИЛИТЕ НИЩО ЧЕ ИМ СТАНА НАВИК НАПОСЛЕДЪК .. БЕРОЕ.. ЛЕВСКИ…СЕГА И ЛОКОМОТИВ АБСОЛЮТНИ НИМФОМАНКИ…. ВАЖНОТО Е ЧЕ НОВИЯ БЪРДАК КОЛЕЖА СЕ СТРОИ СЪС ПЪЛНА СИЛА АЧКАТА ГИ ШИБА ГИ ШИБА ЯКО ПО ТОЗИ ПАРАГРАФ КМЕТА ДА НЕ ОСТАНЕ ПО НАЗАД И ТОЙ СЕ ВКЛЮЧИ ВЪВ МАСОВОТО ПОРНО СЪС ЖЪЛТИТЕ МОМИ СПОРЕД МЕН ТОВА СИ Е ГАВРА СЪС ТРУП НО ЗА ЖЪЛТИТЕ МОМИ ТОВА СИ Е МЕЧТАНА СЕЛСКА ИДИЛИЯ ЗАТОВА ЗА ДА ИМА ПОВЕЧЕ РАДОСТ И ИСКРИ ВЪВ ОЧИТЕ …ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ХОРА СМЕ ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СИ ПОМАГАМЕ

  30. 21
    8

    Жълти шматки,
    Запомнете добре тези четири цифри: 1505!
    Благодарим ви за спомените и сбогом!
    Палячовци страхливи!

  31. 22
    2

    Честито на локомотивци. Заслужена победа. Играха мъжки и спечелиха. Няма какво да се коментира повече. Пловдив заслужава стадиони – това е.
    Само Ботевъ 🙂

  32. 21
    5

    КОЙ БЕШЕ ТОЗИ, ОЖБОЛТ ЛИ ГАЙКА ЛИ БУРМА ЛИ, КАК ВИ ГО ЗАБИ СЪС ПЕТА ВЪВ ДИВИЯТ ЖЪЛТИ ИНДИЯНЦИ.

    • 18
      5

      Вече y Кyматюy мy викаме Охболт.Мнго боли така д ъ ти го натикат с петата ва и то нъ финал,много боли ва.

  33. 13
    5

    Ако сте ни подарили купата това означава, че сте най-мерзкото, най-жалкото, най-недостойното пеме!!! Друго си е да сте се борили до края на силите си. А сега не сте достойни не само за уважение, а и за съжаление!

  34. 12
    5

    Едуард Ераносян, ти си бил по-жалък и от Бонев, бе Б О К Л У К!!

    Защо ти беше толкова мъчно след победата?! Нали уж си локомотивец?!

    Ебаси злобара!!!

      • 12
        3

        а ти като я “знаеше”, защо не ни я каза вчера?
        Жалък си и ти като него.
        Приеми загубата с достойнство като мъж, нищо че не си такъв

      • не чувстваш ли, че така петниш отбора си?! толкова ли си прост

      • 14
        6

        От коментарите виждам ,че всички са знаели предварително ,че никой няма да позволи на Ботев да вземе две кyпи за три години,обаче това никъде не беше споменато от същите преди мача.Напротив 15000 криви глави се юрнаха към София да си вземат кyпата и да се насладят на победа с 3-4-5:0.Обратното много привърженици на Локомотив си останаха вкъщи за да си спестят болката от евентyална загyба ,евала на 7-8000 истински привърженици(без глорихънтърите).По- нелепо оправдание не бях срещал след Дерби ,особенно Дербито на Дербитата.

  35. 19
    9

    Отборът на Пловдив днес беше в София. И си взе купата.
    А в Коматюво е тихо…

    • 5
      4

      Kakav otbor na plovdiv si be carvul kupata che q vzeh q vzehte ama otbora na plovdiv drug pat

  36. 23
    6

    Аве къде е Тошко от Центъра, искам да го питам нещо спешно?

  37. 16
    4

    Обръщам се към ” гордия носител ” . Ще се извиниш ли на Крушарски и Акрапович ? Или може би ще ни обясниш в един дълъг коментар как така “бабериците на Локомотив победиха звездите на Ботев . Чакам коментарът ти . Дано имаш чест и достойнство .

    • Няма да има достойнство щото е Трол и не разбира от футбол!

  38. 18
    5

    ЧЕСТИТО ПИЧОВЕЕЕЕЕ!!!!
    ЧЕСТИТО ПЛОВДИВЧАНИИИИИИ!!!
    ЧЕСТИТО ПЛОВДИВЧАНКИИИИИ!!!!!

    АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ

    НЯМА ТАКЪВ КЕЕЕЕЕФ!!!

    • 19
      2

      Честито и от още един Ботевист. Не винаги по добрия отбор играе по добре. Остава ни само надеждата че БЪДЕЩЕТО пред нас е светло-шампиони в две възрастови групи, които надявам се ще печелят още купи. Още веднъж ЧЕСТИТО на Локомотивци.

      • 6
        4

        Нали уж школата беше леш и директора беше сменен, а сега всичко е наред и бъдещето светло?

    • 14
      3

      Точно така правилно Мехмет,велико прозрение те и Бока така подариха Либертадореса на Ривър.

  39. 20
    12

    БАЛТАНОВ СИ БЕШЕ ПОЖЕЛАЛ ФИНАЛА СЪС ЛОКОТО, И ДА ВИДИМ КОЙ СА ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ, ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ БОТЕВЪ – 2011 СА ОТ ДОМАТЕВО НЯМА ЛОГИКА СЕЛЯНИН ДА КАЖЕ ЧЕ Е ОТ ПЛОВДИВ, БАЛТАНЧЕ Я СЕГА КАЖИ КАК СЕ ЧУСТВАШ ЖЪЛТ ИНДЯНЕЦ.

  40. 15
    7

    Двама фенове на Ботев са нанесли удари на възрастен човек. Задържани са и ще се пледира за средна телесна повреда. Те са в първо районно. Пребили са възрастен човек, набор 34. Това е недопустимо. Фиксирахме ги още на полувремето. Други лица са задържани с опасни предмети и пиротехника”, разкриха от полицията. Жалка жълта сопотска дган,ьапочнаха 85 годишни съатцу да бият,после що им викали жълти курви.

    • 19

      Хайде да не слагаме всички под общ знаменател. Тези изруди,било то жълти или черно-бели заслужават линч. Всяко стадо си има черните овци. Дано няма повече ексцесии.

  41. 20
    2

    Честито на всички черно-бели фенове.

  42. 7
    10

    очаквам да се разбере как са натиснати Ботев да не играят на финала

    • 7
      4

      тази причина ли си измисли , друго не ти дойде да ума ….

    • 9
      1

      Абе вие двамата не разбрахте ли , че ви благодарим мишоци.Хайде сега разбери и защо Бока подари коппа Либертадорес на Ривър и когато стигнеш до отговара да пишеш…!!!

      • 2
        6

        А бе тъпак как ше сравняваш нормални първенства с бг пародията бе, не те ли е срам. И ти за кой от 2-та се имаш за Ривър или Бока. Пълен смешник.

        • Тъпак си ти кривоглавецо,сравнявам дербита ,а не първенства,но как да разбереш,докато коментираш и доиш кравите едновременно.

    • 5
      7

      И аз колега, много ми е странна тая работа. Оня селяндур крюшо ли плати някъде, разпределят средствата от лига Европа м/у отборите ли не знам,но звучи като днеска на мен утре на теб, вдруги ден на трети и т.н. Но долу-горе си смърдеше отвсякъде че няма кой да даде на Ботев 2 купи в рамките на 3 години. Справка миналогодишния полуфинал със Славия. Другото са алабализми. Не знам що буферите се помислиха велик отбор, слепи ли са кво ли?

  43. 13
    13

    От кога повтарям, че Белия е за гонене! Подигра се с нас! Нулева година, без ЛЕ!

    • 5
      10

      Не е ти Белия виновен бе не виждаш ли че всичко е режисирано. То в такъв случай и всички играчи са за гонене с тая бездушна игра. И накрая 2-ма 3-ма се правят на холивудски актюори и се превиват на терена все едно са загубили мача на живота си. Леят крокодилски сълзи и сами си вярват на палячовщината дето правят.

  44. 11
    5

    KIROV DOKOGA SHTE DIRJISH TOYA SAKAT TERZIEV S NEGO V 11 TE SME S CHOVEK PO MALKO VMESTO NEGO PUSNI SHOPOV ILI KARAKACHANOV

  45. 18
    8

    Слънчева Палма де Майорка празнува 🙂
    Даже и на край света ,само Локо ще се пей 😉
    Само Локо Пловдив,
    Един е на света 15.05.2004 & 15.05.2019

  46. 25
    6

    Връщам се от мача в момента и мога да кажа само едно: Честито на буферите за играта която показаха. Нашите спрете се с тва, че купата е подарена, дали е така няма как да знаем. Същото могат да кажат и локото за 2017 финала. След мача бях на пистата и Балтанов и Джонатан плакаха…вярвам, че беше от сърце съответно явно са се пренавили и така се получи. Не правете драми…Киров да продължава да работи и пак ще вземем купата!! Само Ботев

    • 4
      10

      С крокодилски сълзи ли плакаха братчед? Ти кой мач гледа и кое първенство та да не знаеш възможностите и състоянието на всеки един бг отбор та пердашиш глупости тук, колко велик отбор били буферите. Сигурно станаха супер класа само за една нощ като в приказките. А холан де. Пълен смях.

      • 6
        1

        Не съм казал, че буферите са велик отбор защото не са, но казвам, че нашите нищо не играха.

  47. 15
    7

    Благодарим ви за “подарената” купа !!! Щом подарята на нас купа и уж играете симулативно сметнете какъв продажен отбор и ръководители имате ! Това е най-хубавия подарък !!!

    • 5
      10

      Не Ботев ви я подариха тъпако, някой друг им каза да не играят, или чакай малко нека се сетя, верно бе за една нощ станахте супер класен отбор и тоя босненски циганин дето само допреди няколко часа преди мача го псувахте стана топ жонгльор, пардон треньор.

  48. 17
    7

    Хахаха помаците се гърчат от злоба”подарена”модарена” ми много ви благодарим за подаръка КУРВИ

  49. 11
    6

    Биеш ЦСКА ТРИ МАЧА ЧЕ И КУПА,БОЙКО НЕ ДАВА ПОВЕЧЕ

  50. 10
    2

    Čestitam pobjedu gospodinu Akrapoviću. Svaka ti čast i poštovanje Bruno!

  51. 20
    1

    Бел… Кво правим? Що така днес? Най-слабия мач от 10г.сигурно…Как така? Защо? Вие се подиграхте днес с всички фенове на Ботев. Кой ще поеме отговорност за тая слаба(то нямаше игра де) днес?

    • 5
      4

      Евалла пич абсолютно точен коментар. Не играха изобщо днес. Аз съм сигурен че на тренировка влагат повеч хъс. Ама виж сега ако погледнеш в глобален мащаб има нещо гнило в тоя футбол. Полуфинали за шампионска лига- получават се резултати и игра като в А окръжна група. Барса бие първи мач 3:0, тотално надиграва съперника ииии… в ответня мач губи 4:0 като инкасира 3 гола само за едно полувреме. Тотнъм тотално надигран на собствен тере и се отървава само с 1:0, в реванша губейки на полувремето 2:0, общ резултат 3:0 изведнъж….. вкарва 3 гола само за едно полувреме при условие че цели 135 минути не вкарал и гол. Е айде сега ми кажете как стават тия работи а? За мен това е сценарий който може да се осъществи само в окръжните групи, доста смърди а?

      • 3
        1

        БРАВО ПИЧ! ЛИЧИ СИ, ЧЕ РАЗБИРАШ ИГРАТА И ДАЛАВЕРИТЕ! НЕ МОЖЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВА. ЩЕ ИМА ВИДЬОВ ДЕН!

  52. 10
    3

    Нали биха Цска,ква купа ся за кардарините

  53. 11
    12

    Беше видно, че на БотеВ са им забранили да бият

    • Ожболт с петата го натика на Тошко от центъра.
      10
      8

      О да цяла България видя как Езе и Д.Илиев заповядаха на Ожболт с петичката да ви забрани да пипате кyпата с мръсните си жъл-тyрски ръце.Мерсим за подаръка жълти пръдни….!!!

  54. 5
    8

    Да е жив и здрав Шиши, за да има Локо купа

  55. 14
    9

    Ето това е подарена купа. Футболистите на Ботев доста умело показаха, че трябва да паднат.

    • 1
      3

      Подарък едва ли, но определен подчиняване на заръка.

  56. 19
    9

    Е на Ботев подариха купа и супер купа ,А Локо си
    я взе !

  57. 15
    3

    Тодор се оказа пич и честити, поздравления за това. Уважение от мен!

    • 4
      5

      Ами ти кво очакваш друго да каже, той е спокоен щото е наясно за какво става въпрос.

  58. 17
    10

    Честито, Пловдив! Жълтите цигани си ги смачкахме, както винаги. Да не се оправдават!
    Пловдив е черно-бял!!!

  59. 9
    17

    Ботев бяха натиснати от БФС и Шиши да не играят, за да вземат мангалите купата.

    • 16
      10

      Стига повтаря едно и също папагал! Лапай черно-белия боздуган!

    • 7
      4

      Изродче дрогиран, едната линийка я махни, много ти идва! Ебе ти си путката майчина, селска!

  60. 24
    2

    Само БОТЕВ!!! Страхлив Киров,Тошко прегоря и……. нищо не игра. ЛОКОТО имаха едно пложение и си г вкараха-поздравления.НО проблемите ни не са от днес-ак Тошко не играе както може не се получава нищо.Ако ги бяхме емнали от първата минута резултатът щеше да е друг, ама като се о бърне каруцата -пътища много , го е казал народът. Истината е , че бяхме пренавити или уплашени, очаквах едното пожение за ЛОко да е решаващо и се случи.Късмет за Локо в евротурнирите, а на нашия отбор и феновете КОЛЕЖА.

    • 10
      6

      Ти кой мач гледа бе жълт олигофрен?! ЛОКОМОТИВ ви надигра тактически, психически, физически, с голямо майсторство, и не на последно място с гол който се изгаври с тъпия ви селски тим! ПЛИВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ, А ЛОКО СИ ОСТАВА ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЮБИМЕЦ! Изгнкването ви на село е вашата перспектива! Кой сега е дънната риба, и то умряла?

      • 5
        7

        Какъв любимец си бе простак, когато 3 пъти по-малко почитатели имаш, и то говорим в хиляди, не стотици. Седни си нагъза. Любимец е този който има повече привърженици и почитатели. Все едно да сравняваш Пинк Флойд с Щурците, кой е любим за хората по света и на кой концерт ще отидат повече хора. ПРОСТАК! Ама то кво повече да очакваш от буфер.

        • 5
          1

          Шшшш, селски за какви фенове говориш, вашите селски жълтъци за фенове ли ги броиш дето идват един път в годината на мач и то на аванта! Дейба и селската психика, видя се кои са истинските майни! Цял мач само те се чуваха плоска гаванка!!!Честито на истинските майни! Този мач, този отбор и този гол остават завинаги в историята!!! Само ЛОКО!!!! Атланта е черно-бяла!!!!!!

        • 3
          1

          Жълт педераст, той ти пише за фенове от града, а не от селата! Там жълти олигофрени с лопата да ги риниш! Лапай и заспивай!

        • 2
          1

          Онази класа, която ви смачка жълт педераст! Мислех за получовеци фекала и Тошо пакистанската мастия, но ти излезе полумаймуна от тези дето мучите в Коматево на базата ви! Затова еби си путката майчина, а за тебе педал недоклатен, Езе!

  61. 14
    13

    Защо Ботев не игра? Честито на победителите, но тук нещо не е наред. Защо Ботев подтикваха Локо да вкарат гол. Много добре знам какво могат канарчетата. Защо?

    • 9
      4

      Много просто бе селски,игреш колкото ти позволят-световен постолат във футбола.

    • 8
      5

      Защото нещастнико, Локомотив не ви позволи да си мислите, че сте нещо, а вие сте ни щото в Пловдив! Това е факта след този мач!

  62. 15
    8

    Къде го Тошко от Центъра да му кажа нещо?

  63. 9
    14

    100 % договорка да вземат и Локо 1 път купа

    • 7
      3

      Още повече се кефя на кyпата,такава шезофрения е налегнала селските ни приятелки,че от нямане на оправдание взеха да им се привижда подарена кyпа,Шиши Миши и т.н.Ами благодарим за подаръка,бъдете все така ларж жълти пеперyдки.

  64. 7
    12

    Ботев ги спряха, за да има радост в малцинствата избори идват

  65. 13
    10

    Айде във Сопот на село,барабар със белия вожд.

  66. 17
    19

    Накараха ги Ботев да не играят, че и циганите да видят що е то купа

  67. 18
    14

    15 хиляди полуидиота гледаха Тотална доминация на Локомотив!
    Жълта Тишина!

    • 15
      8

      15 хиляди са били полудиоти, а ти Пълен идиот.

      • 3
        4

        За каква доминация говориш бе кретен?

        • Не видяхте топката Напук жълт!

    • 10
      10

      Абе договорка между някои ли е, нареждане от някой ли е ама доста си смърдеше преди това че няма кой да даде на Ботев 2 купи за 3 години, факт. И май си пролича яко по желанието за игра всички от Ботев .

    • 7
      6

      Какво видя България бе дрогиран, А? ЛОКОМОТИВ ВИ СМАЧКА! Покажи един момент, в който съдията да вие ощитил, мухльо, за доказателство, че не са ви разрешили нещо си ! Напротив! Когато ви свирят 50на50, вие сте трагедия! ЛОКО беше класи над селяните от Сопот и Коматево!

      • 3
        4

        За какви класи говориш бе кретен, знаеш ли какво означава класа че даже не трябва да си и помисляш да слагаш тази дума до жалката сбирщина от босненски цигани, второразредни хървати, словенци и т.н. начело с великия вожд босненския палячо дето един ден преди мача го гонехте. Прост буферски смешник.

        • 2
          3

          Само след 1 месец в Европа ше ви покажат кви класи си.

        • 1
          3

          Мухльо, спри с дрогата за малко! Целта е да разбереш какъв изрод си, и да се скриеш в кучи гъз, там където Локото ви навря снощи!

  68. 15
    9

    КУПАТА Е ЧЕРНО -БЯЛА КУР ЗА КУМАТЕВДКОТО Н УЖ ДОРАЗУМЕНИЕ И БЯЛИЯ ВОЖД!!!!
    БРЯВО НА БПУНЖО И МОМЧЕТАТА ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЯ И ГАЗЕНЕ ПО ТЕРЕНА!
    САМО ЛОКООООО
    И СЕГА ЧЕРНО БЯЛО ШЕСТВИЕ В ПЛОВДИВ

  69. 14
    11

    Поне година жълта тишина, мизирабли!

    • 8
      4

      Завинаги тишина! От тук нататък започва разпада на селяндурите!

    • 5
      13

      Абе договорка между някои ли е, нареждане от някой ли е ама доста си смърдеше преди това че няма кой да даде на Ботев 2 купи за 3 години, факт. И май си пролича яко по желанието за игра всички от Ботев .

  70. 24
    3

    Честита победа на буферите, напълно заслужено. И успех в Европа.

    • 8
      17

      Кое е заслужено бе глупак, ти кой мач си гледал. Не видя ли че Ботев нищо не играха, по-скоро симулативно и не мога да си обясня защо.

      • 14
        4

        Май ти си глупакът . Ботев игра толкова , колкото му позволи Локомотив .

        • 1
          3

          Ха, ха, ха “големият” отбор че да позволява. Що за простотии плямпаш бе идиот, позволявал. На кой можеш да позволяваш с тия отрепки бе? Ще те видим в ЛЕ колко можеш да “позволяваш”.

      • 7
        8

        Помак пий си хапчетата и гледай да не ритнеш бакъра от злоба,и намали дрогата

        • 1
          1

          Май истината боли а нещастник, та затова така злобееш.

      • 4
        4

        Защото изроде ви смачкахме! Ядете бой от Локо и армията ни, и на стадиона и на асфалта! Нещастни, криви глави!

  71. 19
    6

    Тотална хегемония на Локомотив във ФИНАЛА. ЧЕСТИТО ЛОКОМОТИВЦИ!!!

  72. 17
    6

    Благодарско на Коматевската трупа начело с Ушатия ,че ни разчисти пътя до купата

  73. 18
    6

    Момчил ви каза: нямам загубен финал!

  74. 16
    10

    Ушатата купа е за Локомотив! За Ботев…. пипайте ушите на Тошо!

  75. 14
    11

    Клоака се е нагълтал с лайна,мама ди дейба деградирала вечно в лайна да се давиш! Кажи ся от колко метра я вкара Ожболт?

  76. 13
    9

    На Коматево е тишина, чува се само шума на машинката за стригане !!!

  77. 20
    9

    Къде е ония Тошко от къде беше,яж говната на Ожболт

  78. 17
    7

    Честита купа на Локомотив ! От привържениците на Лудогорец !

  79. 19
    3

    В момента плача от радост ,наистина не вярвах че можем!!!Дори ни ми се гъбарка с жълтите,толкова бяха сигурни ,че чак ги съжалявам в момента.

    • 5
      3

      Няма такъв пениз! Бий селяните и на игрището, и на асфалта, за да ти имат страха!

  80. 25

    Казах ли, по-скромни трябваше да сме,,, то думи, думи…. Честито на локо

  81. 23
    3

    Честито на Локомотив. Абсолютно ни надиграха.

    • 15
      16

      Не надиграха братчед, Ботев нищо не играха и не знам защо. Някой нареди ли тая купа да я дадат на сбирщайна на буферляците, не знам. Много странна работа но от Ботев никой не игра както трябва, а пък за Неделев нямам обяснение.

      • 11
        10

        Неделев е мишкааааа…. Слаб характер, сега и стадион няма да имаме

      • 12
        1

        Тактически си ни надиграха. Неутрализираха Неделев и Вутов. Не ни позволиха да си играем играта и разчитаха на грешка, случаен гол или дузпи. И аз не можех да повярвам кво се случва но загубата е факт. Отидохме едва ли не само да си вземем купата…да ама не:(

    • 4
      10

      Това не беше Ботев. Някой накара ли ги да играят така. Те загубиха нарочно.

      • 12
        2

        И аз не мога да си обясня безобразното поведение на Ботев( не мога да го нареча игра), но факта е че загубихме мача и това е. Каквото и да говориме, локо взеха купата от ръцете ни и единственото което можем да направим е да ги поздравим за купата . Това правят порасналите момчета. Децата се псуват и си мерят пишките.

        • 5
          3

          Ппрасналите момичета пишат Локо с главна буква

    • 6
      13

      Мисля, че не Киров е виновен. Футболистите сякаш нарочно не играха.

Коментарите са затворени