Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящото дерби между отборите на „Ботев“ Пд и „Локомотив 1926“  Пд на 15 май /сряда/ от 19.00 часа на Национален стадион ”Васил Левски”.

Съвместно със Столична община са координирани действия за осигуряване на места за паркиране на организирано пристигащите в София фенове на двата отбора. За феновете на „Ботев“ Пд е предвидено да имат възможност да паркират на ул.“Кирил Видински“, а за привържениците на „Локомотив 1926“  Пд – на площада пред Храм- паметник „ Св. Александър Невски“.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. На изградени контролно – пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Ангажимент по охраната на спортната среща имат  частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16.30 часа.

В деня на провеждане на футболния мач,  билети на касите на Национален стадион „Васил Левски“ няма да се продават.

80 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    2

    АПАПИ, ДНЕС Е ПУСЛЕДНИЯ ДЕН ЗА КОПУВАНЕ НА БИЛЕТЯ!!!! ОФИСА Е ПОТЪНЪЛ В КИРЕЧА УТ ТИЖЕСТТА НА НЕПРОДАДИНИТИ БИЛЕТЯ!!!!!!!!
    НАПЪНЕТИ СЪ МАЛКУ!!! СЕ ИДНО ЧИ СТИ НАМЕРИЛИ БОЙЛИР ИЛИ ПЕЧКЪ НА КАЗАНИТИ!!! ИДВЪЙТИ В НОВИЯ МОБИЛИН ОФИС НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФ: СТОЛЮПИНУУ НА УЛИЦА „ТОДОР ШИБАЧЕВ“ 49,12 :https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    НАПРЕШ АПАПИ!:)))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ:)

  2. 5
    4

    Андрей ! Сайтът ти е станал по-голям кенеф и от hooligans.bg. Спрях да чета plovdiv24, но май и тук ще спра да влизам. Всичко си има граници. Вземи мерки. Аман от комплексирани малоумници !

  3. 13
    10

    Изключително много излишни хора има на планетата, които само хабят ресурсите ѝ. Дано природата намери начин да възстанови баланса.

    Билетите за сектор Б не са върнати, а от днес се продават и от eventim.
    В сектор Г има повече непродадени билети, от колкото в сектор Б.
    Сектор В е празен.
    Козирката не е върху целия сектор А, а само над ложата и двата “златни” сектора, в които билетите са по 40 лева.
    Неутрални фенове ще има навсякъде.
    С просто око се вижда, кои фенове са повече. Дано ПФЛ да даде статистика за продадените билети, за да няма спор.

    • 2
      7

      И как от ПФЛ ще определят, кой е ваш фен селски и кой не е??? Тъп си! Защо до днес секторите ви бяха “сиви” , а днес “посиняха”? Я кажи и защо раздавахте над 2000 билета безплатно на куцо, кьораво и сакато и по фабрики и паланки? Кажи и колко непродадени имате, щото и такива има, ама ще останат за сметката на клуба!
      Да, повече ще сте по супер обективни причини, които всички знаем!…
      Хиляди черно-бели няма да пътуват, защото отбора им не играе нищо, а клуба тъне в аматьорщина с управлението на Крушо и предшествениците му след Жоро и Тасев…тъпи сте жълтурите, но Господ гледа! Всичко се връща рано или късно! И то с вересиите!

    • 1
      1

      Малко тъпо се получи с билетите за “Б”. Неътрални ще има според мен само в “А” сектор!

  4. 17
    17

    Жълти курви, какво ако сте повече? Хайде обяснете??? В историята Локото все още държи рекорда по посещаемост! И какво от това? В момента сте в по-добра клубна ситуация и откъм ръководство и откъм постижения през последните 3-4 години и като игра! Резонно сега сте по-надъхани!
    Пожелавам ви утре да сте много и да видите, как Локомотив вдига купата и празнува!

    • 12
      9

      ХАХАХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАА КАКЪВ РЕКОРД БЕ ГНИДО ЖАЛКА ХАХАХАХААХАХАХХАХТОЗИ РЕКОРД Е КАТО ГОДИНАТА НА СЪЗДАВАНЕТО ВИ !!! ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА !!!
      САМО ШИЗОФРЕНИЦИ КАТО ТЕБЕ КАВЪТ НА ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ ! ЖАЛКАР РЕКОРДЬОР
      ХАХАХААХАХАХХХАХ

      • Е факт е – държат рекорда по посещаемост… в “Б” група обаче 😀

  5. 20

    Мисля че повечето от тези със злобните коментари и от двете страни утре дори ще гледат мача по диемата, а тук поизбиват комплексчета. По живо по здраво, който е по-добър нека победи!

    • 10
      9

      В гъза ли си ги тъпчеш тези жълти патки бе циганин столипиновски. Утре ще видите колко сме ние и колко ще сте вие с безплатната екскурзия

      • 8
        9

        В на майка ти рунтака ги тъпча! То затова и ти си излязал дулана кратуна!

  6. 13
    14

    Пичаги защо никой не на обича ва и Левски и ЦСКА ни са точат като за световно и като прибавим и буферите май ша на спукат от бой ва да сейба.

    • 10
      6

      Ааааа не така Лудогорец са наши хора и сега и купа са ни обещали.

  7. 12
    10

    Ай стига бе, инфантили и от двете страни. Да победи по-добрият, но футболът е антилогичен, така че колкото и да не искам Локото ще вземат купата.
    А че привържениците на Ботев са повече е Факт!

  8. 20
    13

    Веч да си последен, веч да си последен!
    Ах колко жалко е да си черно-бял!
    Кур за Ювето, срам за Филибето!
    Унищожило футбола у нас!

    Мангали, идваме, ще ебем!!!!

  9. 13
    8

    Това ли измисли?

    Ах колко жалко е да си черно-бял! мангал!

  10. 17
    12

    На всеки 4 фена на Локо има 14 фена на Ботев!

    • 9
      13

      На всеки 4 фена на Локо има 644 фена на Ботев!

  11. 12
    13

    А бе , като ви изсулим утре си пейте маанета колко сте много.

    • 14
      8

      Ами много сме. В пъти повече. Ко да праим ся? По-важно е ние ако ви изсулим утре кво ще пеете вие. Както виждаш ние алтернатива имаме. Жълто море.

  12. 17
    15

    И, сега какво ? Буферите се радват, че няма да сме ТРИ пъти повече от тях, а само ДВА ! Е, честито xaxax.

  13. 34
    1

    Има няколко малумника които плашат хората и от двете страни и заради които няма да сме двойно и двете публики. Ние ще пътуваме двама от Локо и двама от Ботев в една кола. Престанете с малоумнщините!

  14. 16
    19

    Връщай билети оооо връщай билети!

  15. 21
    15

    Жълтури, що върнахте 1000 билети хахахааеахеахаехахеа спука ли се балонът!?!

    • 18
      14

      Не са успели да ги раздадат безплатните…смятай колко фенове ще ходят в жълтия сектор ако завали дъжд

      • 13
        9

        Сметни колко нещастен и ебан в главата цървул си, за да крадеш чужди никове, ахаха, педерас лилав!

    • 9
      11

      С върнати 1300 билета, пак сме близо 12000.Вие 5000 събрахте ли или трудна работа?

    • 18
      10

      Билетите не са върнати. От средните 2 блока на сектор Б още с пускането на билетите бяха купени 2000 броя за продажба в магазините в Коматево и Кючук Париж. Останалите бяха блокирани. Днес са разблокирани. Върнати билети няма за ваше съжаление. Истината за огромната разлика в числеността на феновете на двата отбора в Пловдив ще лъсне утре вечер.

  16. 35

    До просото момче Качо и всички други хулигани, кажуали, биячи, наполетанци, англичани и всякакви други филмари от двата отбора. Организирайте се, бийте се 100в100,1000в1000 или както искате, ако искате и с Калашници се стреляйте, но не закачайте обикновените и нормални хора тръгнали на футболен мач.

  17. 10
    21

    ЖЪЛТИ КУРВИ ИСТИНТА Е СЛЕДНАТА-9000 ХИЛЯДИ ЖЪЛТИ СЕЛЯНИ 6000 ЧЕРНО-БЕЛИ МАШИНИ=15 000 ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАДУВАТЕ ЧЕ СТЕ 13 000 15 000 И ТЕМПОДОБНИ ГЛУПОСТИ

    • 10
      7

      Дойде видов ден 15 05 2019 Вярвайте си Лошо ще ви стане Само дето си лъжехте децата толкова време

  18. 8
    19

    Ами феновете на Индиана как ще стигнат до ул.“Кирил Видински“. Трябва им сериозна подкрепа от Жандармерията и полицията. Само на няколко места в София ги чакат засади от Левскари. Ако въобще стигнат до София, защото по магистралата ги чака най-големият им буферски кошмар 🙂
    Този път няма да спрем няма да спрем когато си вдигнете ръцете. Ще се прибирате в ковчези. Смешни криви глави

    • 22
      7

      Пфахахаха, засади от левскари, майка ви дейба безпомощна, пак ли ше си правите свирки с подуенските цигани, мизерници?

      До Кирил Видински се стига мегаелементарно, ама ти си селяк и нема как да ги знаеш тея неща, ето обяснявам-караш по околовръстното, на Симеоновско у десно, право напред до Семинарията и си там.

      • 4
        17

        Те сами изявиха желание да ви чакат. Пък и София не е място за разходки, а Сектор Б е само техен ! Щом ще опитате да се изнижете по околовръстното като путки. Все някъде ще си получите засадата. Утре ви чака кошмарен ден. И на терена и извън него.

        А чакай…. За теб не. Ти на мач не ходиш никога. Пръв седиш и плюеш в форума винаги. Тези които те обиждат че си мияч някъде в Лондон може би са прави

        • 15
          4

          Направо се уплаших Ремзи, честно.
          Вие сте направо квинтесенция на жалкото-тва като в детската градина-аз ше кажа на моя батко, бла бла бла….де те еба в путката умрела!

        • 15
          5

          Качо, защо говориш и се надъхваш, като осмокласник ? Осъзнаваш ли колко нелепо звучиш ?

          • 8
            4

            Защото на години е за осмокласник, ама от малцинствата не докарват до там!

        • 10
          3

          Хахах какви засади е смешник ние сме хиляди, ще ги пръснем…

    • 10
      4

      Боклук,това ли ти изсра комплексираната миризлива циганска уста

    • 12
      4

      Нещастник , и то на квадрат, Качо ли си, Мачо ли си, нагълтай се с хапчета и скочи от някой мост за по сигурно………Утайка….

    • 8
      2

      Качо, газът ти ще стане като каца, мангал.

  19. 7
    4

    Не знам кво се чекнете кой колко билета бил продал при положение, че фенската маса на двата отбора спада с всеки изминал ден. За тва отбора с претенции каквито са Ботев и Локо билетите трябваше да свършат за 2 дни. Да не говорим, че на обикновените мачове на Лаута и Коматево идат 1500 човека, я не.

  20. 14
    16

    Селяниииии, защо върнахте 2 хиляди билета, селяниииии, ми утре като завали и тия от заводите не дойдат, кво правим селянииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 16
      8

      И 4000 да върнем пак ще сме повече, мангал. Молете се на говедата и Пирин, че лошо.

    • 2
      1

      Утре ще видим. Помечтай още малко преди да си забиете по един фишек отзад.

  21. 14
    12

    Вижте схемата на ивентим селяните, връщат билети.

  22. 4
    3

    Тази уличка и миналия финал помогна и събра има няма 300-400 автомобила… Браво, а останалите 5-6000 да се оправят…

  23. 13
    12

    Интересно ми е на мен как ще сте продали 14000 билета при положение, че навремето брокерите ви осигуриха 200 безплатни автобуса до Благоевград и бяхме 10000 с наша подкрепа и много екскурзианти, които бяха дошли за авантата.. На финала с Лудогорец бяхте около 6-7000, а сега с нас където твърдите, че не сме ви дразнител като Цска, Левски и Лудогорец 14000,а някои дори се изцепиха 16000!!!?

    • 18
      12

      Хаха, интересно му било на циганина, на мачовете в Бургас колко бехме бе, смот?

      • 17
        12

        Циганин е баща ти, който е направил такъв идиот като теб.

        • 6
          7

          Мълчи, че и теб те видях да се плякаш в дупето.

    • 8
      7

      На финала с ЦСКА бяха други годините и 200 автобуса бяха огромна подкрепа. 2017 бяхме 9-10 хиляди, а не 6-7 и то при положение, че бяхме пълни аутсайдери преди мача, което предполагам е отказало много хора. Сега ситуацията е точно обратната.

  24. 13
    4

    Аалааа жаа довадят ли , говеда ,от Русия дето ги ебаха от Цскато , Жабари и други анимацийонни геройй , и смърфиети ?????????????

  25. 8
    9

    Инетересно как ще съберат колите на по-голямата част от 14000 зрители на 1 км уличка…

  26. 6
    10

    А ти ще паркираш 2 метра под земята мангуст !

  27. 15
    16

    Гражданите паркират до храма селяните от Сопот. В Овча Купел

Коментарите са затворени