Ръководството на футболната лига обяви официално, че вече 16 000 души са си закупили билети за Финала между Ботев и Локо в София.

“Малко повече от 16 000 души вече закупиха своите билети за финалния мач на турнира за Купата на България.
В понеделник и вторник от 11 до 19 часа ще работи и касата пред стадион “Васил Левски” /ул. “Гурко”/, както и цялата система на Eventim в страната.
Напомняме на привържениците на футбола, че двубоят Ботев Пд – Локомотив Пд е обявен за “рисков”, което означава, че в деня на мача /15 май 2019 г./ няма да се провадават билети на касите на Националния стадион. Надяваме се, че всички желаещи да посетят финала ще се възползват навреме от създадена организация за разпространение на билети.
БПФЛ изказва своята благодарност за голямата съпричастност към организацията на двубоя на ръководствата на Ботев /Пловдив/ и Локомотив /Пловдив/, Община Пловдив и Областната управа на града, СДВР и ОДМВР – Пловдив. Призоваваме привържениците на отборите към толерантно поведение в деня на мача и по време на самия финал. Нека всеки подкрепи любимия си клуб с ангажираност към историческия характер на спортното събитие за град Пловдив и турнира за Купата на България.

85 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    11

    Ей цървули стига сте ревали преди финала какви фенове сте на Локомотив вие дрънкалници Бпуно бил такъв унакъв и на мен не ми харесва ама търпя не дразкам нека мине финала а си представете че бруно донесе купата какво ще говорите пишете после олигофрени само да загуби тогава ще го изгоним с шутове но този мач може да затвори устите на жълтите за цял живот тоя б уно и голяма хиена ще ги излъже ще ги бием с физика очаквам неделев и балтанов да бъдат контузени в първите минути на мача в този мач ние сме победителите ще ги с физика и здрав футбол но не и красив футбол което не е важно важно е купата да дойде на лаута стига сте врънкали а всички в софия аз идвам от германия полета ми е на 13.05 ивали сме и по слаби тренери и футболисти сега ние сме на ход да покажем фенската болест в нас само локооо

  2. 8
    4

    494 свободни билета за сектор Б и 322 в сектора на лъвчета

    😁😁😁😁

  3. 6
    1

    Първо финала трябваше да в в събота.Билети за другите сектори се продават в ОМВ.Цената е Това дерби още сега е по посетено от книжното.Шансовете са 50_50.

  4. 10
    5

    ПРИГОТВЕХТЕ ЛИ ФОТОШОПА И ЧАРШАФОТЕ ???МАНГАЛИ ЖАЛКИ ХАХААХХХХХХХХХААХААХААХХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАААХАХАХАХХАХА

  5. 19
    6

    Потници, именно с подобни шизофренични измишльотини от сорта на евентим не ви регистрират закупените билети, всички от групите още не са си купили, чакате последния момент за да си купите билети за да ни държите под напрежение, на нас ни подарявали билетите по заводи и т.н. и т.н. изгонихте нормалните средностатистически фенове от лаута. Останали сте една шепа палячовци, половината от които сте бачкатори на поточната линия в Профилинк, имащи се за интелигенция…

  6. 38
    3

    Пиша като фен на Ботев.Искам да кажа ,че няма никакво значение колко публика ще има от едните и от другите.Няма значение и кой ще вземе купата! ВАЖНОТО Е ДА ГЛЕДАМЕ ИСТИНСКИ ФУТБОЛ С КРАСИВА ИГРА И МНОГО ЕМОЦИИ! Нека по-добрия победи!

    • 34
      4

      И аз си пожелавам, да стане един празник, но също и си пожелавам, всички след мача , да се приберат по домовете си живи и здрави!
      Бъдете хора!
      Успех на Локомотив!

  7. 6
    32

    Жълтите са изкупили билетите и последния ден почват да ги подаряват, затова ще бъдат с 2000-3000 повече от нас, но това не е голяма разлика.Ние нямаме практика да икупуваме билетите по-рано, да се види какво ще се продаде и последните два дни закупените билети да се подаряват само защото имаме комплекс от Локомотив да не отидат повече.Според мен лично с тия палячовци Акрапович и Крушо от двата стола ще паднем на земята – ни 7мо място, ни купа.От единия стол вече паднахме, ще паднем и от другия.Жълтите имат по-стабилен отбор и по-добър треньор от нас.Според мен ще загубим финала и то с разлика, но това е мое лично мнение разбира се.Палячото Акрапович отписа много рано първенството и се кани много на финала, но ще го видим.Да не стане и от другия стол да паднем!

    • 26
      2

      И кой е този луд който ще купува билети и после ще ги подарява???Кой луд ще си хвърли парите на вятъра???То бива измислици но вие явно не живеете в реалния свят.Както и това за заводите хаха абсолютни фантазии.

    • 3
      14

      Вярно, че можем да имаме много претенции към играта на Локомотив, но е излишно да превъзнасяме толкова много противника. Като изключим двете им “гръмки” победи над ЦСКА, при странни обстоятелства, имат една победа над Верея. Изобщо не са толкова категоричен фаворит, колкото ги изкарват. Ние имаме качества и сме ги показвали точно в мачове, в които не сме фаворити. В един мач всичко става, точно в такъв равностоен мач, решаващи могат да са волята и желанието, ако и те са равностойни – късмета.

      • 11
        2

        Е какви победи имаме пък ние, че не мога да се сетя , треньора ни е жив , завършен тъпанар, в сряда ще играем в нашата половина, защото ако се по отворим и ще ни надупчат като швейцарско сирене и пак разчитаме случайно да откраднем нещо или я някакъв картон за жълтите, антифутбол е тва играем срещу стабилните отбори, Ботев в случая е доста по -добрият отбор ако ги бием ще е супер случайно и то не чак толкова заради футболистите колкото, че Киров е класа над този идиот Акрапович

        • 2
          9

          Истината е, че силите са горе-долу изравнени. Нашите ще излезнат доста отпочинали за мача, което е нож с две остриета. Жълтите не са нищо особено, наистина е трудно да се каже, че са открит фаворит. В един мач всичко може да се случи, шансовете са наистина 50:50, по-сърцатият отбор ще спечели.

          САМО ЛОКО!!!

    • Идиот,мача е в София.Шизофреник с потник

    • Виж, човече аз нямам нищо против педерастите. Нека си правят каквото си искат само да не ми се натрапват. Не се натрапвай и ти, мисли си на ум!

  8. 18
    10

    Аз пък си имам една в хола – Г. Илиев ми я купи.

  9. 33
    3

    Финалът Ботев – Локо чупи рекорд по билети! Рекорда е за най-много публика от един град гостуваща на друг!

  10. 13
    19

    Пичаги а нази стрямалий от на забрайти ва…..бат Стоян канара беше обещал по някое тескере за една група партизани а нали знаете че те вляват навсякъде безплатно….а то Шиши ги бил купил предварително и ся щял да ги раздава в смесения магазин с всяко тескере топче тоалетна хартия и ний кът ората да избършим дупарата модерно ва да гоейба.

      • 9
        8

        ОБИШТАВАМ АБИ!!!! ША СА ПУКЛУНЯ И ША НОСЯ ЗУРНАТА!!!! ША ИЗКАРВАМ НА НЕГУ ПЪРЧЕТУ:
        ТРАК ЛАКА ЧАКА ЛАК, ПУФ ПАФТА МУФТА ПАК, ПУФ ПАФ ПУФТА ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

  11. 21
    7

    Може да сме по малко, но имаме трик ще седнем по нарядко и пак ще напълним сектора

  12. 38
    16

    Вижте на евентим картата… Спряха от продажба още два от блоковете на локомотив, защото няма продажби и пуснаха два нови блока в продажба в жълто.

    • 10

      Ти си болен мозък.
      Как ви ги раждат главите тези простотии и лъжи.

  13. 14
    33

    До тук 6000 билета са закупени от феновете на Локомотив

    • 8
      1

      Да за концерта на Цеца на Лаута преди 20 години.

  14. 16
    24

    Чухте ли как гръмна от Коматево!?! Балонът се спука мощно хахахахахахахахахахахахехаехахеахехаехахехаехахеахехахеахехахеахехаехаххахеахехаехахехаехахехаехахехеахеаехаехаехахеахеааехахехеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеахеаахе

  15. 12
    31

    Шиши ги е купил,ама не можете да ги раздадете нещо..Проблем ще ви изгорят жълтите хартишки..

    • 8
      14

      ще си ги сложат в тоалетните в двора. малко са твърдички, ама те са свикнали на вестници

    • 11
      3

      И не купихме билети за сектора на жълтите. В името на борбата срещу общия враг – Локомотив/ Пловдив/, забравихме враждата си и се съюзихме.

  16. 21
    10

    А може ли да уточниш,как за 1 ден продавате два сектора и половина,ако това не са билети за подарък(най вероятно на говедата) и как само в граничните сектори,а останалите не са мръднали

    • 12
      29

      Azxaxxa abe jalt gnom , tiq bileti znaem, che sa prodadeni i ne markirani ot nqkolko dena, ti gledai da prodadete biletite po magazina i da ne vali che vashte selqni deto ste gi sabrali nqma da doidat na macha , a nie shte revem kato ludi, nasraxte li se kurvi mrasni

      • 31
        8

        НЕ , НЕ СЕ НАСРАХМЕ И ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ …….БУФЕР ТЪП

        • 11
          32

          Палячо, вие не само сте се насрали, ми направо целия град замириса, майка ви дейба селска, ще ви счупим зъбите курви смешни

          • 25
            7

            Ще ми чупиш кура от свирки мангал миризлив

      • 17
        4

        Ще ревете, съгласен – и аз така ги виждам нещата. Голям рев ще падне! 🙂

    • 7
      8

      ами от вас се учат. благодаря че си призна че вашите са били за подарък

    • 20
      7

      Eventim : Поради слабия интерес към билетите от страна на привържениците на “Локомотив” бл. 41 на сектор Г и бл. 29 на сектор В се спират от продажба.
      Поради силния интерес от страна на привържениците на “Ботев” допълнително се отваря за продажба бл. 10 на сектор А.

      • 7
        14

        Купи тогава ония 6 места , където светят във В да може да блокират целия сектор цървул😂😂😂😂

  17. 21
    28

    Първо, да уточня, че ни най-малко не ми пука кои ще са повече и каквото и да е съотношението, Локомотив ще получи подобаваща подкрепа. Едни други хора търсят измерение на любовта си към отбора. Но, познавам двама жълтури, които веднага след като пуснаха билетите, награбиха по десет и от две седмици се опитват да пробутат някъде останалите им по осем билета. Така че, продаден билет все още не значи присъствие на стадиона. Голям смях ще падне ако жълтите продадат всички билети, Локомотив половината, а феновете да са 1:1.

    • 13
      33

      Аз имам същите съмнения. Никъде не съм видял опашки за билети.. каква е тази “система за разпространение на билетите”?! тепътва май някои хора ще раздават, пардон “разпространяват” билети.
      Накрая ще се окаже че секторите са пълни с деца от ДЮШ…. тези не спряха да лъжат – 1912, купи, истории, 2011, билети, деца… УЖАС!!!
      Да не стане накрая вместо да се изфукат пред цяла България да станат за смях. Съветвам локомотивци да снимат колкото се може повече публиката на финала и после да разпространят снимките да се види дали някои ора не са закарани под строй както прави Дормуша по стар комунистически образец от “Любимец 13” – кака Пена чистачката продава на леля Гана шаран…
      Медиите на Пеевски и Дормуша ще се опитат да прикрият фактите както винаги са го правили за сателита си.

      • 29
        7

        Абе бива да си прост , ама чак пък толкова , с Лудогорец в Бургас и с Лудогорец в София колко бяхме тъпук около 10000 и сега малко повече заради дербито , кви раздавки , кви глупости пак бълва вашата секта , толкова тежки идиоти откъде се взехте , за разлика от Крушолини , в Ботев никой не е осигурил безплатни рейсове , а що се отнася за децата , та нали и вашите юноши ще ги водят …… ще бъдете по-малко това е ясно , но в случая не е най – важното……..КРЕТЕН

    • 6
      6

      Аз пък да ти кажа , че вчера едни Арменци от срам купиха 50 билета

    • 14
      8

      Напротив , пукати за всичко , но ще бъдете по малко и купата няма да видите , защото ще е на Коматево

      • 8
        9

        Село Коматево е достойно място за националната купа на България

  18. 34
    8

    Хахахха, запопнаха да затварят секторите на мангасарян и да отварят нови за канарите. Пловдивският любимец? Хахахах

  19. 11
    22

    А ва, как 16 иляди ва? Нъл ний сми саму 20 илди дуся? Андру що лъжиш ва? Ай кънариеее

    • 2
      1

      КО КАЗЪ?:))))))))

    • 12
      23

      Като гледам схемата в момента са 1към1,ако локомотив продължат да продават ще изпреварят Ботев.

    • 9
      23

      ами как да мръднат – те накупиха по 100 билета в началото и сега се чудят на кой да ги подарят. всички знаем, че те са по ПОДАРЪЦИТЕ – подарена купа, подарен финал… явно са добри държанки

      И не се опитвайте да спорите с аргументи и факти с тях. С радио не се спори

  20. 16
    31

    Значи според жълтите уроди на стадиона ще са само те:::::)))) Няма да има от Локото и други фенове-гости, официални лица???::::))))
    Няма такава сган като жълтата!!!
    А това, че не са си продали предварително закупените билети? Защо не се споменава? А за това, че раздават насам-натам безплатни такива…
    Жълти курви!

    • 22
      4

      4-1 от БОТЕВ ПД
      4-1 от Локо Пд

      Как да ти кажа….

        • 16
          4

          Марули, от кой ядохте хурката за купата?

          • 5
            15

            Вместо да ни благодариш, че ви пуснахме!
            Не ти ли направи впечатление как игра вчера Камбура и как “се умори” на мача за купата.

            Цяла България знае, че купата ви е обещана тази година. Иначе фалирате. А така ще отложите за 1 година

          • 12
            4

            И ясно, ти не си марула.
            Здравей Мемет, да ти еба майката чернобяла столипинска!

  21. 16
    39

    Жълтият индианец да провери схемата в евентин. И да не се самоубива, като е види хахаха

    До Plovdivderby. Сложете актуална снимка.
    7 000 продадени за Локомотив
    9 000 на жълтите меки ръчички

    • 30
      3

      Това по-горе на снимката е точно схемата на Евентим.

    • 11
      26

      Ще им развалиш розовите сънища на индианците. Нека си гледат тази схема

    • 20
      10

      Официално до към момента Ботев 12 000,Локомотив 4000.

  22. 31
    5

    Няма гей-билети – кво да купвами -и дона не дава дюнер – мъка.

  23. 36
    9

    Канари остават само 1768 свободни билета за финала. 682 билета сектор А, 424 билета на лъвчета и 662 за сектор Б.
    Всеки останал без билет ще съжалява за пропуснатата възможност за такъв финал.

  24. 10
    32

    Da, тодоре, вие сте досущ като сателит на Лудогорец… и агата Домусчиев все мечтае за публика от хора, които си имат работа да си жонглират с тестисите, не пият дори по финали, ако запалят факла ги арестуват, точно КУРВЕНСКА публика, управлявана отЪ един АГА! Хубаво е,че споделяш изискванията на АГАТА Домусчиев към вас жълтите, но НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ, С курвите сме във война…

    САМО ЛОКО!!!…

    • 34
      4

      По-добре да си беше замълчал, не да потвъждаваш само това, което казах по-долу…
      Е заради такива като тебе, В сектор е празен.

      • 5
        29

        Най-после, призна си че сте САТЕЛИТ… да беше си мълчал, нямаше да се изложиш!…

    • Ей боклук мръсен майкати дейба мръсна

  25. 50
    8

    Ако се загледате в схемата с разпределението на местата, ще ви стане ясно какъв е основния проблем на нате чернобели приятелчета.
    И колко сме прави като им казваме че при тех нормални хора няма.

    Обърнете внимание на местата в секторите А и В-тези на БОТЕВ ПД са почти напълно разпродадени, докато във В има продадени стотина билета по най-горните редове.
    Секторите А и В са тези, в които се настаняват обикновено обикновените фенове-тези с работа, семейства, деца, които искат да си подкрепят отбора, но не държат да са в агитката, да ги наречем high and middle class citizens.

    При Локото такива почти няма, останали са 2-3000 хардкор психопата и това е. Потниците, които си изгониха нормалните фенове от стадиона, сега берат плодовете на усилията си-отбора им е подкрепян само от пияни, шизофренични лунатици.
    Къде е културната общественост?
    Жоро Слона се върти в гроба от срам, защото от предишния симпатичен, леко лузърски отбор, на който беше куул да си фен, точно защото нямаше никакви успехи и не беше мейнстрийм като БОТЕВ ПД, сега не е останало нищо, останали са шепа озлобени джуджета с неоправдана мания за величие, на които съдбата всеки ден кажи речи им прави справка с реалността, но вместо да ги отрезви, тва ги озлобява и фрустрира още повече.

    Грозна гледка.

    • 46
      6

      Тодоре тук ще се съглася с теб. Тъжно, но истина. Адвокатчетата, Наполитанита, Тишовци, Нежни и англичанина от Майорка, който обеща работа и излъга сумати приятели и ги завлече докараха публиката ни до това положение. Да не забравяме и техните кукловоди двамата вечни на хранилка.

      • 14
        5

        Пропусна днешните герои – онзи дебелия с брадата, някакъв си косьо и вечния сив кардинал – Невестулката.

        Много се съмнявам на този финал да иде нормален човек и от двете страни. Ще ме извинявате, но имам силни съмнения колко билета от предварително награбените са “наистина” продадени.

        Вие луди ли сте “нормални хора” да си зарежат работата по средата на седмицата и да пътуват със семейството си до София като цялата утайка на Пловдив пътува по същата тази магистрала и само чака и търси повод да се сбие?!?! И то в “нормална държава” като България…

        Едно време сме ходили, но едно време беше друго и най-вече БЕЗОПАСНО!!

        Сами си правете изводите кои са УБИЙЦИТЕ на футбола и на кого е изгодна тази ситуация.

        А за онези 2мата в сянка направо ме е ГНУС да говоря!!

    • 6
      33

      По-големи лузири вашите анрхисти има ли бе жълт циганин.В цяла България ви се смеят какви чукундури сте.И какви успехи има афд Ботяф ако не беше комунизма? А като говорим за нормални фенове вашите са точно обратното.Всичките дрогирани,пияни,крадвили и ходят да бият децата.По голяма сган от вас няма и стискайте палци да не се засечем по магистралата щото този път и да вдигате ръцете няма да ви спаси

    • 10
      13

      Тоше, пак не си гледал внимателно схемата. Хвърли едно око, че иначе неподготвен се изказваш

  26. 12
    32

    Афедето Тракия ли имаш предвид?
    Илачииии, жъ плачичи на официалното закриване!

    • 18
      16

      Не е бе бате ботяф 15 500 локо 450 така е.
      И аз съм един от тези 450

  27. 66
    19

    13 хиляди Бултраси! Всички мощно в София и пълна подкрепа до последната минута за Отбора на град Пловдив и цяла Тракия.

    • 4
      2

      13 е фатално число. Или да идват 14000 или да изгоним хиляда.

Коментарите са затворени