Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски определи финала за Купата на България като “тръпка, която всеки трябва да преживее”.

В сряда от 19:00 часа “смърфовете” излизат срещу градския съперник Ботев на Националния стадион “Васил Левски”, а босът обеща, че на негови разноски ще пътуват 17 автобуса с фенове на Локомотив.

“Това е една тръпка, която човек заслужава да преживее. Това е като животът. Човек, за да покаже, че е живял трябва да направи една къща, да направи едно дете и да засади едно дърво. Купата е трите събрани в едно. При един хубав спектакъл и да бием, и да паднем, пак ще получат възнаграждение, ако спектакълът си заслужава”, коментира Христо Крушарски пред Диема Спорт.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    5

    Крушарски, моля те не позволявай да се гаврят с Локомотив на финала.
    Не пускай отбора на терена. Нека за губим служебно, за да разбере цяла БГ, че футбола в БГ отдавна е под контрол на мафията!
    Сега ще ти кажа какво ще стане ако отбора излезе да играе с този силно поръчков „съдия“!
    Още от началото ще има обратни отсъждания и картони за нашите футболисти с цел тотално ОБЕЗВЕРЯВАНЕ, че този мач може да бъде спечелен. Това ще налее олово в краката на нашите момчета, точно както ТЕ го искат, ще намали агресията, което ще е ПАГУБНО!
    При първа възможност футболист в жълто ще се хвърли в наш футболист за да предизвика допир и дузпа. А може и червен картон за десерт. Ако се наложи и 2-ра ще им дадат. Нямай съмнение!! Примери БЕЗБРОЙ през този сезон!!
    След това ще впрегнат цялата пропагандна машина да ни убеди колко ПРАВИЛНО и БЕЗГРЕШНО е свирил съдията – как дузпата е била кристално чиста, как картоните са нарисувани. Всички телевизии и вестници са на Дормуша и на Пеевски. Как може да очакваш друго?!
    Последствията за Локомотив ще са пагубни, а те само ще гледат отстрани ухилени до уши и ще изпитват истинска наслада да наблюдават злорадствайки . Ще има много, ама много подигравки и НИКОЙ, ама НИКОЙ няма дори и да спомене, че купата е „спечелена“ нечестно. Дормуша няма да даде и дума да се продума, че може съдията да е виновен. Не си ли го виждал вече много пъти?

    Разбери човек, тази купа ВЕЧЕ Е ДАДЕНА!!! Няма как да я спечелим!!! Това е Булгаристан!! Не ставаш част от тази пародия и гавра!!! Не прави Локомотив част от това. Те се изгавриха с ЦСКА-София и Гриша Ганчев, та пред теб и Локомотив ли ще се спрат!?
    Тази „държава“ отдавна е изгнила и ако продължава така скоро над тази територия ще се вее чужд флаг!!

    • Стикс, мастийо – само от клавиатурата не става! Иска се игра, а вие я не можете тая пущина.

  2. 4
    3

    Локомотив Пд НИКОГА НЕ Е ПЕЧЕЛИЛ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!

    ФАКТ

  3. 5
    2

    Бе тя наща е ясна – тройка бахури в анала, вай вай..

    • 6
      1

      аз предпочитам да са 3 шпека – по ше ми е добре.

  4. 15
    5

    Имам голям нос, с който отдалеч надушвам: в сряда жълтите ше ни Ебат!!

  5. 20
    10

    Стига сте ги дразнели тези, те си знаят и без това.. Винаги феновете на Ботев са си били 3 към 1 в Пловдив, да не говорим че канари те имат и доста привърженици в страната въобще.. Не това е най-важното, по-скоро да стане истински празник, и по-добрият да победи, в случая-Ботев.

  6. 16
    8

    Абе тия кой ги брои за отбор Бонев им го каза

  7. 6
    12

    За Момента сме с 19000 ПРОДАДЕНИ Билета , наистина се очаква да сме 21-22000. Срещу за момента продадени 2500 Огромна е разликата, тия може и да не стигнат до 3000 . Очакванията са ни да сме поне 6 пъти повече, трябва да не им позволим да се чуят

  8. 12
    10

    БАТ КРУШО, КАКТУ ВИНЪГИ Е ВЕЛИКАН!!!!! КО СИГА, ТА НЯМА ДЪ СА ТРЕПИМ Я??? КОТО А ТВА А!!!!! ША СА НАПЪНИМ КОЛУТ МОЖИМ ЗЪ ЧИСТТА НА СТУЛЮПИНУУ ПЪК КОТ СТАНИ!:)))))))) ПУФ ПАФ И СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФФ!:)

    • 11
      2

      СПИРИДИН ТОРБОВ?!?!?!?

      АХАХАХАХАХХАХАХАХА, кой от вас изклесяци се крие зад този псевдоним?!?!?

      • 4
        4

        Спиридон Торбов е вокалист на група Dark Spirit. Преди 2 години издаде диск с песни за локуту.

  9. 20
    26

    Дори и в КЦМ и др заводи да подаряват билети и по селата да давате и по радиото да рекламирате и20 000 да сте никога няма да имате това за което мечтаете.

    • 18
      20

      А то е???Никога няма да сме неудачници като вас.Потни кирливи цигани,смачкани от живота.Ние сме вашите шефове,и като ни питате дали може да отсъствате в сряда……Не, не може!!!

      • 12
        6

        Ти ни на уя,ни на главата си си шеф. Може би си шеф на селските идиоти от яката?

      • 6
        5

        Наско скоро не си ебам моето момче недоразвито…..я питай баща ти Стоян канара като го взима редовно колко е тих и благ ва да тейба и стрямската мастия дейба.

      • 3
        6

        какъв шеф си Атаназ педраз с крива.Смотаняк !

  10. 32
    11

    Н’здраве шуте от Говедарци. Жалък си като отборчето, което ти натресе Бойко Митич!

  11. 23
    13

    Крушарски – олигофрен. Голям си “мотиватор” куха лейко говедарска.

Коментарите са затворени