Специалното издание ULTRA Локо от днес е в продажба

10
772

Локомотивци,

Специалното ни издание ULTRA Локо, посветено на достигането до историческия мач на 15 май и на 15-ата годишнина от спечелването на шампионската титла вече е на Лаута!

Ще можете да си го закупите още днес от касата на стадиона или от фен-магазина. Цената е 3.00 лв. Изданието ще се продава и по време на откритата тренировка в неделя.

На 48 пълноцветни страници, на луксозна хартия, ви очакват уникални снимки от празненствата през 2004 година; с богата статистика и пълна картотека на футболистите от първия отбор; плакати на настоящия тим, на капитана Димитър Илиев и на легендите от състава на Ераносян; с изненада от нежните талисмани, които подкрепяха „черно-белите“ тази пролет…В ULTRA Локо ще намерите интересни истории от миналото, реалистичен преглед на настоящето и оптимистичен поглед към бъдещето, което са децата от школата. Голяма част от фотографиите в книжката са дело на клубния фотограф на „черно-белите“ Стоян Константинов.

Изданието е специална изненада от ръководството на Локомотив Пловдив за най-верните фенове на нашия отбор.

10 КОМЕНТАРА

 1. ХАХХААХХХАХХХАХХАХАХХАХХХХХАХХХХАХХХХАХХХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАААХАХХАХХАХХАХАХХАХХАХАХАХХАХХАА😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😀😀🤣😀🤣😀😀😀😀😀😀🤣😀🤣😀😀😀🤣😀😂😂😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😀🤣🤣😀😀😀🤣🤣😀😀😀🤣🤣😀😀😀😀🤣😀🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂👍👍👍😀😀😀😀🤣😀🤣😀😀🤣😀🤣😀🤣😀😀🤣🤣🤣😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀ХАХАХАХАХХАХХАХААХАХАХХХХАХХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХААХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХХАХАХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХААХАХАХАХАХААААХАХАЪАЪАЪАЪАЪААЪАЪАЪАЪХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХ🤣😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂😂😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂🤣😂😂😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂

 2. 7
  1

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ГУТОФ СЪМ ДЪ ПОВЕДЪ ОРДАТА КЪМ СОФЕТО!!! СЪБРАЛ СЪМ 5-6 ОКИ БАКЪР. ПРИ ДУБЪР ЧЕЙНДЖ, ША ЗЕМЪМИ 18-20 УТ ГЕЙСКИТИ БИЛЕТЯ!!! ПУДСИГУРИЛ СЪМ 5 ЗУРНИ И ДВА ТЪПАНА!!!! ИМАМ И 10 ОКИ ЗОБ ЗА МАГАРИТЪТЪ! ДЪ РЮКНИМ МОШТНУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ И НАПРЕШ!! ЮРУШШШШШШ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

 3. 8
  5

  3 лева? Тоалетната хартия е по-скъпа и… по-полезна от тоя боклук…

  • 4
   7

   Вие в Стряма нали си бършете задниците с вестници……я питай Стоян канара той ша та светне бе лешпер.

   • 5
    3

    С вестник бърша на майка ти шундата преди да я „мандърсам“, манго.

 4. 16
  4

  От целия текст се откроява само BULTRA,тик-так

Comments are closed.