Лекоотлетическата ни надежда Габи Петрова и шампионът с Локо Пд от 2004-а година Нешко Милованович отправиха видео призиви към феновете на черно-белите преди предстоящия финал за Купата на България.

“Искам да призова всички фенове на Локомотив Пловдив да дойдат на стадиона на 15 май и да подкрепят отбора. Това е мачът на сезона, мачът на бъдещето за Локомотив. Мач, който ще прати нашият отбор в Европа. Вие сте най-важния играч на Локо Пд. Такива бяхте срещу Славия преди 15 години и срещу ЦСКА, когато ги бихме на Армията и вдигнахме титлата. В Пловдив има само един отбор и нека докажем кой е той. Вие сте едни от възможно най-големите фенове в Източна Европа”, казва Милованович във видеото.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    6

    ХАХАХААХАХХХХХАХАХХХАХАХХАХАХХХ
    АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ДОБРИ И УВАЖАВАНИ СПОРТИСТИ НА ТОВА НИВО НА КОЕТО СТЕ .НЕ ТРЯБЯ ДА ОБЕВЯВАТЕ ПУБЛИЧНО ПРИСТРАСТИЯ ОТ ТОЗИ ТИП ! НО ВЪВ ВАШИЯ СЛУЧАЙ Е РАЗБИРАЕМО ЗА ЖАЛОСТ

  2. 7
    5

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ГУТОФ СЪМ ДЪ ПОВЕДЪ ОРДАТА КЪМ СОФЕТО!!! СЪБРАЛ СЪМ 5-6 ОКИ БАКЪР. ПРИ ДУБЪР ЧЕЙНДЖ, ША ЗЕМЪМИ 18-20 УТ ГЕЙСКИТИ БИЛЕТЯ!!! ПУДСИГУРИЛ СЪМ 5 ЗУРНИ И ДВА ТЪПАНА!!!! ИМАМ И 10 ОКИ ЗОБ ЗА МАГАРИТЪТЪ! ДЪ РЮКНИМ МОШТНУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ И НАПРЕШ!! ЮРУШШШШШШ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

  3. 23
    9

    Ей това е разликата между Ботев и Локо. Всички известни ботевисти призовават ВСИЧКИ – жълто-черни и черно-бели да направят празник, докато локомотивци избиват комплексарски призиви “В Пловдив има само един отбор…”. Одеве Гочето и Зехтински говореха по Дарик при Валери Станков. Гочето се пъне, говори за онова 7:3, докато Зехтински много по-смирен говори за пловдивския футбол, как на времето са били приятели и е нямало вражди. Абе, голям комплекс си имате. Смешни сте.

      • 14
        10

        така си е. смирено и с наведени глави пред гранда на Пловдив

      • 7
        7

        Кое е повече 7:3 или два пъти по 5:0 ? Просто питам , ако не можете да смятате вземете калкулатор

        • 7
          2

          А кое е по-кофти ? Да станем шампиони и да изпаднете или да вземем купата сега ?

        • 2
          4

          гочето е играл веднъж при 7-3 …. а ЗИКО колко ли пъти ви е шил …ама тва кой го гледа

    • 4
      6

      ЯЗ КЪТ ВИ КАЖУВАМ, НЯМА ПО ГНУСЕН И ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРУФ ОТ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЕЦ!!!! ДУБРЕ, ЧИ СНЕ 138 ЧИЛЯКА, ПУФ ПАФ.

      НЕКА И ЯЗ ДА ВЪ ПРИЗУВА ДА СЕ ПОКЛОНИТЕ ПРЕД ДЖУЛЕЗНИЯ КОН И ДА ЗНАЙТИ, ЧЕ НЯМЪ ТЪКЪВ УТБОР, КРЪСТИН НА КАРУЦА!!!
      https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
      С УВЪЖЕНИЕ: БАТ ВИ ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФФФФФФ:)))))

  4. 15
    11

    Това момиче нямало ли кой да я насочи към правилния отбор на Пловдив?!Ботев Пловдив е най големият,най добрият,най известният и с най много привърженици пловдивски отбор във България и в света!!!Да не говорим и най старият клуб не само от Пловдив но и в България!

    • 10
      12

      Тъп индианец! Това момиче не е простак и малоумник! Тя има интелект! Количеството не прави качество. Вие жълтури сте жалка прислойка и рая като циганската. Затова ви има и оцелявате, защото нвмате интелект и достойнство!

    • 9
      12

      От ботиф са само бивши воени, фатмаци, авантаджии, селски тарикати, мошенници, цигани, родоската яка, ей такива двто са свикнали цял живот на аванта и търчи лъжи.

      • 4
        5

        не ми умувай заучени лафове , ми вземете се активизирайте и си закарайте циганските задници до софия че ставате смешни … само селски лафчета и мухабетчета по форумите а накрая се изсипали 2000 палячовци …

        • 2
          2

          Тебе какво те бърка това колко ще отидем ? Нали сте милиони или милярди беше ? Гледайте си ващо канче не нас !

        • 1
          4

          На 15 май вечерта купата ще е жълто черна а вие си се надявайте след като стигнахте до финала с елеминиране на скромни отборчета и бързо си повярвахте!Ще ви накажем подобаващо да си знаете мястото и че нямате място за сравнение с Ботев преди най малкото в момента сме две класи над вас!Все пак ви остават 5 дни да си мечтаете,поне мечтите са безплатни!

        • 5
          2

          Абе cc освен на ПИМК и КЦМ другаде ще раздавате ли безплатни билети ?

  5. 26
    5

    Ами Локото си имат фенове, като Габи, Нешко, Мико Кузманов, Цвети Пиронкова и още плеяда от известни личности!
    Нищо, че в момента и клуба и отбора са леш и трябяа да се надяват само на чудо във финсла, такива личности винаги правят разликата от останалите! САМО ЛОКО!

    • 12
      7

      Забрави Вълчо!С него трябваше да започнеш!

      • 9
        7

        Въчовци и при вас е пълно. Ние нашия поне го изгонихме. Ама при вас, сега бол цигани, помаци, ропска яка, индианци, абе цялата измет вика саде ботиф :)))

  6. 14
    10

    Че какво ги призоват, те ще са там… Всичките 200 потник от скелето..

Коментарите са затворени