В Локомотив Пловдив май отписаха реванша с Етър! Това е видно от групата, която старши-треньорът на черно-белите определи за мача, който се явява полуфинален плейоф за седмото място. Извън групата остава лидерът и капитан на отбора Митко Илиев, който заедно с Петрович и Томашевич ще бъдат съхранени за финала срещу Ботев Пловдив. Наказани пък са Луков и Езе и така на практика смърфовете ще са без минимум 5 титуляри за мача си тима на Краси Балъков.

Припомняме ви, че смърфовете загубиха първия мач с 0:2 на Лаута не и без помощта на съдийската бригада. На Лаута очакват да научат и какво ще е наказанието на Мартин Луков, което се очаква да за 1 среща. БФС все още не са обявили решението си по този казус, но няма причина Луков да бъде наказан за повече от 1 среща, тъй като не извършва груб фаул и не репликира грубо съдията след решението му.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Стамен Бояджиев, Асен Георгиев, Лукас Масоеро, Димитър Везалов, Янко Ангелов, Парвизджон Умарбаев, Уирис Густаво, Игор Банович, Елитон Жуниор, Един Бахтич, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Никола Марич, Абделхаким Буна, Вилим Посинкович, Ален Ожболт, Анте Аралица

13 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    4

    Бат Ицо Крушарски е най големия, вярвам им че ще бият жълтите!

  2. 5
    3

    Който го е шубе от плякане… Последен шанс!!!

    • ЩЕ ВИДИМ И ТОЗИ ПЬТ КОЙ- СЕ НАСИРА В ЖЬЛТО НА МАГИСТРАЛАТА….

  3. 14
    5

    Всички чийто имена завършват на ич да почиват.То май е целия отбор.Седмо място замина.

    • 4
      4

      тези на ИЧ с 2-ри на Световното, но тези на ЯЯ МЕледже и другите негри на кое място са?

  4. 6
    3

    Двамата са гей двойка и са на меден месец1

  5. 8
    4

    Да пуска Ожболт титуляр ЗНАЕ как се рита топката!

  6. 13
    2

    Естествено! Но като гледам състава, тези ще играят по-добре!

Коментарите са затворени