На днешното заседание на БФС и Главна дирекция “Национална полиция” бе определено, че финалът за Купата на България между Локомотив и Ботев ще се третира като рискова среща.

Това означава, че билети в деня на мача НЯМА да се продават.

Друго, което бе съобщено на клубовете бе, че вратите на Националния стадион ще отворят в 16:00 часа.

Местата за паркиране не са били уточнени и предстои да се определят. На среща в Пловдив в петък ще се определят часовете на тръгване на двете агитки, както и маршрутите.

31 КОМЕНТАРИ

  1. Ша раздавам безплатни билети на цялото Факултето, само да влязат на мача в шалче на моя отбор. Сърсето ми е…уф, кво беше, май пръднах…въй, май се и изпуснах. Наздрави, братя, уфф, че миришеее, хлъц!

  2. СТРАНИЧНУТУ СЪДИЙЧИ МЛОГУ СЛАБУ! ПРОПУСНА ДА СВИРИ ЗАСАДЪ И НА НАС, ПО СЪШТИЯ НАЧИН КАКТУ ПРИ ДУСПЪТА ЗА ЕТЕР, АМА НАШТИ АПАПИ НИ МУЖАХА ДА ФКАРЪТ!!! ЗНАЧИ СЪДИЙЧИТУ СИ Е СЛАБУ, НЕ Е УЙДУРМА, ПРОСТУ ТОЛКУС СИ МОЖИ! ПУФ ПАФ………….МАЧАТ СВЪРШИ, КУМИНТИРЪХ ЗА ЛЮБИМИЯ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ!……и за сичкуту столюпинци!:))))) данке!:)))))…за нашти апапи в Дортмунда!:)))))))

  3. БРАВУС НА АКРАПА! ПУСНА И ПОСИРКОВИЧ!!! СИГА ША МАЧКАМИ! РАЗВИКЪХМИ СЪ И МОШТНУ!!! АЛЕ, ОЛЕ, АЛА БАЛА!:)))

  4. АКУ ПРОДЪЛЖАВЪМИ С РЕНДЕТАТА, ПОНЕ ОШТИ 3 ЦЪРВЕНИ КАРТОНА ША ДАВАТ НА НЕГУ!!!!! АКУ ИСКЪМИ НЕШТУ ОТ ФИНАЛЯ, СЕ ИСКЪ СПОКОЙСТВИЕ , А ТАМ ША ГИ ОСАКАТИМ ЖАЛТИТИ, КАКТУ САМУ НИЙ СИ ЗНАИМ!!!!

  5. 4
    1

    никуй ни му е виновин на лукуф!!!!!НЕ СТИГА, ЧЕ ГО РЕЗНА С НОГЪТА, АМИ И С РЪКЪТА СЕ ОПИТА ДА ГО БРАДВОСА!!!! ТРЯБВАШИ ДА ГУ ПУСНЕ, И СЕГА ЯЗ ШТЯФ ДА ПЛЮЯ МОШТНУ СЪДИЯТЪ!!!!!

  6. 5
    1

    СЪДИАТА НЪ ЗАКЛА!!!!!!!!!! НО САМИ СНЕ СИ ВИНОВНИ!!! СТРАШНИ, НЕЧУВАНИ РЕНДЕТА СНЕ И ДАНО ДА ЗАГУБИМ С 6:0, НО ДА НЯМА ОШТИ 3-4 ЦЪРВЕНИ КАРТОНА!!!!! ШТОТ ТУГАВА, БОТЕВ ША НА СМАЧКЪТ И САМИ ШТЕ СНЕ СИ ВИНОВНИ!!!!!!!!!!! НИКОЙ НЕ НЪ КАРА ДА МАЛТРЕТИРЪМИ , ОСАКАТЯВАМИ ИЛИ ТРЕПИМ ПРОТИВНИКОВИ ИГРАЧИ!!!!!!…………..по дубре гулямъ загуба, но честна, без убийства!!!!!

  7. 5
    1

    ЛОШО АПАПИ!!! ЧИСТА ЗАСАДА!!! ТРЯБВАШЕ ВРАТАРЧИТО ДА ГУ ПУСНЕ, И ДА НЕ ПРАВИ ДУСПЪ!!!!! СИГА НАФИНАЛА БЕЗ ЛУКУВЪТА ГЛАВА!!! ЗА СЕГА САМУ 0:2, АМА ЩЕ ОТНЕСЕМ ОШТИ МНОГУ!!!!

  8. НЯМА НУВИНА ЗА КЛОАКОМОТИФ ЗАТВА ТУК ША КУМИНТИРАМ. ЯЗ СЪМ НА СКЕЛИТУ С ГЕЙ БИЛЕТ. СТРАШНИ РЕНДЕТА СМЕ, ДАНО НЕ НИ ДАДЪТ 49 ЖЪЛТИ КЪРТОНИ!!!……..ДОКЪТО ПИШИХ ТИЯ РИДОВЕ И ЕТО, ПОЗНАФ, ДУСПА И ЦЪРВЕН КАРТОН КОФТИ

  9. 12

    Това непродаване в деня на мача е най голямата простотия измислена досега. Какво има сигурността с продаването на билети. Има хора които до последния момент не знаят дали ще са свободни или не. Айде за нас феновете, които са готови да посетят мача е ясно, но има и други хора, които биха посетили при други обстоятелства.

  10. 14

    Паркирането трябваше да е основна тема. Миналият път излъгаха народа и хиляди влизаха и второто полувреме, защото колите се въртяха в кръг около стадиона и нямаше къде да се паркира. Срам!!!!! А билети да не продават в деня на финала е поредната гавра!

    • Факт! А на някои им „изгърмяха” гумите и се чудеха как да се прибират заради тези гумени глави,които не заградиха някой булевард ,както в Бургас!

      • Ръководството се снимаше с купата, ама пръста не си мръдна да пита къде паркираха хората. Дано сега се напрегнат и заработят поне два лева от заплатите си.

  11. 6
    1

    Едва ли и най-големият оптимист фен на Локомотив е очаквал седмица преди финала да са продали 2000 билета за техните сектори. Вие ще сте срамно малко бе, буфери. Дори и 5000 да сте, това в сектор за 13 000 е все едно, че няма никой.

  12. 9
    1

    Джипси кингс- вземете да купувате билети, че ще се изложите за 20 години напред… Ние че сме 15000+ е ясно, но ако вие сте под 5000, по-добре се закривайте…

  13. 11
    1

    Туй розавоту е гей-секторъ -нъли така -ша купвами билет на негу- амъ можи да съ разшири ощи . Саде Доку- сичкоту каруц са стяга и ша тръгвами ,чи ногу път .

  14. 23
    8

    9000 Бултраси за сега – мощнооооо! Още толкова до финала! Нагледно ще покажем кой отбор подкрепя град Пловдив! Никакво отпускане, всички на ст. Васил Левски и пълна подкрепа! БОООТЕВ ЩЕ ПРЕГЪРНЕЕЕЕ!

    • 7
      6

      Ако целта ви е нагледано да покажете, че Пловдив се е напълнил със селяни…

  15. А някои само си мерят пишките зад клавиатурата
    9
    3

    Около 11 000 билета вече са продадени за историческия първи финал между два местни отбора за Купата на България, пише Novsport.com.

    Сблъсъкът на 15-и май ще бъде на Националния стадион „Васил Левски“.
    Любопитното е, че до момента запалянковците на Ботев имат смазващо превъзходство над тези на Локомотив. Те са изкупили 9000 билета за сектор „А“ и „Б“, където ще бъде настанена „жълто-черната“ агитка.

    Понастоящем за сектор „В“ са взети едва 200 билета от „черно-белите“ фенове. Останалите 1800 са за сектор „Г“.

    Очакванията на организаторите са продажбата на билети да се засили в последните дни преди мача и на трибуните на „Васил Левски“ да присъстват поне 20 000

  16. 22
    1

    Много интересно как шопските медии спряха да отразяват финала, като нито Литекс и Лефски, нито Луноходец са там. Всички в София, независимо кой от какъв отбор е !

  17. 18
    2

    ДА ОБЯВЯТ КЪДЕ ЩЕ ПАРКИРАТ ФЕНОВЕТЕ И НА ДВАТА ОТБОРА.ПЛОВДИВДЕРБИ ПИТАЙТЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ КЪДЕ ЩЕ СА ПАРКО МЕСТАТА

    • Абсолютно релевантен въпрос! Да няма пак грозни сцени, заради лоша организация!

  18. 13

    МВР и организаторите да осигурят места за паркиране.Толкова народ ще се изсипе от Пловдив

  19. 21

    Само да не стане като финала през 2017… уж паркинг има за всички, а накрая се чудихме къде да си крием колите от прасетата и говедата… за съжаление доста хора изгърмяха с повредени коли! Сега сме бая пловдивчани вземете затворете няколко булеварда, не ни правете колите мишена за някои хОлегани!

  20. 16

    Еми кво да ви кажа, няма по-добър пример от този, колко ГЛУПАВИ ХОРА управляват държавата и футбола в тази иначе прекрасна страна. Типичен пример за това, как се бяга от отговорност и нещата се правят по НЕПРАВИЛНИЯ НАЧИН. Къде се е чуло и видяло по света да не се продават билети в деня на срещата, та камо ли за ФИНАЛ ЗА КУПАТА. Организацията трябва да бъде осигурена от вас, недраги ми СМЕШНИЦИ, какъвто и да е статусът на срещата… а билети в денят на мача е приоритет N1.

    • 15

      Пълни идиоти са,също и мързеливи,калпави,некадърни,страхливи,подкупни и каквото още се сетиш! За Папата какъв ресурс хвърлиха що пари изхарчиха и откраднаха а един мач в центъра на София не могат да организират и да опазят! Ами ако се юрнат 100-200 000 хиляди да стачкуват на центъра какво правим,сдаваме всичко и се крием ли?!

      • 11

        То ще е хубаво да се превземе един път тоя парламент, ново Велико Народно Събрание и т.н…

  21. 28
    1

    Смешници,рисков мач,то във България всичко е рисково,един мач не могат да организират ще отидат максимом 10-15 000 човека а ще ми организират европейски и световни първенства!Пълни глупаци и пълна простотия да не можеш да организираш охрана на събитие което се знае почти от месец и да не продаваш билети в деня на събитието!Срам за БФС,МВР и спортното министерство!Като не можете да си вършите работата напускайте бе идиоти дайте път на по можещи!!!

  22. 39
    1

    Мощно купувайте билети и двата отбора. Трябва да направим уникална атмосфера. И без напрежение за да има колкото се може повече хора на стадиона.

Коментарите са затворени