Илиев: Съдията видя засадата, но не вдигна. Акрапович: За мен това беше нарочно!

3
1129

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и треньора Бруно Акрапович дадоха своя коментар след загубата с 0:2 от Етър в плейофа от Първа лига.
Димитър Илиев: „Основната причина е, че получихме лек гол в неточен момент. Втората причина всички я видяха. За мен е необяснимо, не може съдията да е в перфектна линия, да вижда, че има засада, защото съм убеден, че той я видя. После дузпа, червен картон и мачът приключи. С десет човек срещу добър отбор като Етър… Много труден мач ни чака, съкрушиха ни. При 0:1 да инкасираш дузпа и червен картон, имаше очевадна засада, целият стадион видя, психически ни повлия.
Малко отбори могат да реагират на такова нещо по адекватен начин. Отбелязах вече, че първата причина си е в нас. Лек гол, пресирахме добре, но пуснахме гол в неточен момент, както казах. После имахме два шанса на контра, но толкова. Вече мислим за след осем дни, когато е финалът на годината. В Търново не отиваме с наведен гард, ще опитаме, но на всички е ясно, че най-важният мач е финалът срещу Ботев“, каза опитният футболист.

Бруно Акрапович: „Съдийска несправедливост, да. Единственото положение, което Етър имаше, беше наша грешка. След това нова наша грешка и 0:1. Но това е всичкото, което Етър създаде. Не разбирам как не беше маркирана засада на Дани Младенов! За мен това е нарочно! Няма как да е иначе. За мен това е голям въпрос! Ако трябва да се занимаваш със съдийство, няма как да не виждаш, че това е засада. Или си професионалист, или не си на игрището. Феновете ни помогнаха през втората част, създадохме две-три добри положения, но не успяхме да ги вкараме. Бяхме уморени, с човек по-малко бяхме. Дадоха футболистите всичко от себе си, няма да им казвам нищо лошо.
В Търново ще търсим ранен гол, ще опитаме да пресираме Етър максимално високо, във футбола всичко е възможно. И самият собственик на клуба не хареса това, което се случи. Дори да протестираме обаче няма как да върнем времето назад, жал ми е за футболистите и усилията им. Вторият мач можеше да бъде по-интересен. Договорът ми е до декември 2019 година, няма нищо ново. Нон стоп се спекулира с моето бъдеще. Дал съм дума на президента, той ми дава договор. Не трябва бъдещето на един треньор да зависи от един мач. Аз искам повече от всичко да спечелим финала с Ботев, той е голямата цел за нас“, каза специалистът.

3 КОМЕНТАРА

 1. 13
  4

  Датееба в жалостивия.
  И след мача с жълтите капути ли ще те е жал…. ей, босненски селянин вземи се малко в ръце за финала и спри да мислиш схеми за по един-два гола с ментетата къде събра.Ботев ще ни разковат малоумник, ако излезеш срещу тях така. Те верно съдиите ни режат яко, ама и ти си бати и недоразумението…верно само си жонглираш и лапаш % от трансфери на халяби, къде не знаят какво е Локо.
  На финала съм не за теб, Крушата или псевдо състава, който си събрал, а за името…. вечното…. ЛОКОМОТИВ!

 2. 16
  9

  Жълтите са виновни!!!!
  Подкупили са първенството,ФИФА, УЕФА,… Всичко е заради тях!

Comments are closed.