Ако Мартин Луков не е обиждал съдията той ще е на линия за финала с Ботев Пловдив, показа проверка на PlovdivDerby.com. Преди минути титулярният страж на смърфовете бе изгонен за директен червен картон след като малоумен страничен съдия не видя очевадна засада!

Наказанието, което се предвижда по правилник е 1 мач, стига обаче Луков да не е обиждал съдията след показването на картона и сричащият депутат да не го опише.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 15 години изминаха от паметния за Локомотив (Пловдив) 8 май 2004 г. На този ден „черно-белите“ побеждават драматично Славия с 3:2 и си гарантират историческата титла.

    Двубоят е от предпоследния кръг на сезон 2003/2004 и се играе пред 13 500 зрители на „Лаута“. След последния сигнал хиляди фенове нахлуват на терена, за да празнуват заедно с футболистите.

    „Черно-белите“ повеждат с 2:0 още до 13-ата минута с попадения на Мартин Камбуров и Бобан Янчевски. Славия се връща в мача чрез Джоров и Чавдар Янков, за да дойде 78-ата минута, когато Нешко Милованович вкарва от дузпа и носи така желаната радост на хиляди локомотивци.

    Ето кои бяха героите в този мач:

    Васил Камбуров, Владимир Иванов, Кирил Котев (33- Александър Тунчев), Иван Пасков, Роберт Петров, Георги Илиев, Ванчо Траянов, Иво Михайлов (57-Иван Кризманич), Мартин Камбуров (75-Нешко Милованович), Екундайо Джайеоба, Бобан Янчевски.

    Треньор: Едуард Ераносян

    Голмайстори: 1:0 Мартин Камбуров (3), 2:0 Бобан Янчевски (13), 2:1 Джоров (27), 2:2 Чавдар Янков (57), 3:2 Нешко Милованович (78-дузпа)

  2. 1
    2

    “Сричащият” трудно може да опише каквато и да е ситуация. Така, че спокойно за вратаря , но за Бруно -интелигентния трудно е да се гарантира!

  3. 11
    3

    Дано ма накажат 2! Ако ми шибке един и от ъглов…

  4. 16
    42

    Подготвиха Локо за финала.
    Жал ми е за България и българския футбол

  5. 5
    18

    nie che sme tragediq tragediq ama toq mnogo gadno se podigra tri metra zasada jalka istoriq sa teq sadiii pomqri mrasni

  6. 33
    7

    Циганите пак ги тричат ударно.И тая шамандура Луков да не вземат да го накажат за финала.А не,сакън.

    • 29

      Ако го накажат… На кой ще вкарваме от центъра. Всичко е в кръга на шегата. Дано е на линия. Така го отнесе Вутов за измислената дуЗпа. Сега очевадна засада…

        • 5
          1

          ПОРЯЗЪХА НЪ, АМА ТОЯ ГАЛФОН, СТРАНИЧНИЯ НИ ДАДЕ, СЪЩАТА АВАНТА В 87МИН…………………..АМА НАШТИ АБДАЛИ Я ПРОФУКАХА!

Коментарите са затворени