Ръководството на Локомотив Пловдив подготвя поредна изненада за най-верните фенове на нашия отбор. В дните преди финала за Купата на България в продажба ще бъде пуснато специално издание, посветено както на достигането до историческия мач на 15 май, така и на 15-ата годишнина от спечелването на шампионската титла.

Очакват ви 48 пълноцветни страници на луксозна хартия с уникални снимки от празненствата през 2004 година; с богата статистика и пълна картотека на футболистите от първия отбор; с плакати на настоящия тим, на капитана Димитър Илиев и на легендите от състава на Ераносян; с изненада от нежните талисмани, които подкрепяха „черно-белите“ тази пролет…

В ULTRA Локо ще намерите интересни истории от миналото, реалистичен преглед на настоящето и оптимистичен поглед към бъдещето, което са децата от школата.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    6

    Приказен,неземен момент!!!Ако може пак да се повтори….
    Цял Пловдив празнуваше,улиците бяха претъпкани от хора,площадът тъпкан до където око може да види!!!

  2. 6
    9

    ХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХЙАХАХАХХХХАХАХАХХАХАХХХАХАХАХААХАХАХАХХХАХХХХХАХАХАХААХАХАХАХХХАХАХАХАХХАХХАХХХ И 15 ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ !!!!

    • 2
      4

      Има, има такива цигани! Фен клуб Изгрев бойс Столипиново! 42000 хиляди жълто-черни тъпи, немити цигани – олигофрени! Запомни изроде недоклатен!

  3. 8
    13

    По случай годишнината
    ще раздам безплатно 15 опакавки лепило
    да си смъркат почитателите

  4. 18
    3

    15.05.2004г Локо Пд Шампион за първи път в историята си. Велико и незабравимо.
    15.05.2019г 15г. След 1-та и единствена титла отново на тази дата, финал за купата на България за 1-ви път между Ботев Пд-Локо Пд .
    Дали няма да е първата купа на България за Локомотив Пд? Може да е знак от съдбата , много съвпадения. Ще почакаме още 9 дни и ще разберем. Успех и на двата отбора но е нормално да искам той да е за Локомотив. 👑

  5. 13
    14

    Хахахахахах а безплатни автобуси до Кюстендил ще има ли? Емо Наков е заклал агне днес, ще прави софра за всичкото циганин, което иска да се докосне до единствената титла на Локуту, която дори не е на Локуту хахахаха

    • 2
      2

      Не до Сопот! Разбра ли жълт изрод без подобен!

    • 4
      2

      Металик Сопот-ботевЪ Коматево, ура и ме хвани за кура квадрат не доклатен!

  6. 16
    13

    Шампионската купа ще бъде ли показана?

        • 13
          10

          То и истинската емблема на Ботев е в НАП! И кво?

          • 8
            9

            Нещо си се объркал, истинската емблема е където и е мястото-в Ботев.

    • 23
      10

      Боли, боли. Локо шампион, Село изпада
      Това ще остане завинаги като нещо велико в паметта на всички локомотивци.

    • 18
      12

      Няма такова густо Локомотив шампион а селячетата изпадат в Б група……това е знак от космоса.

    • 3
      2

      Изроди без отбор, емблема и история! Това сте селяните от Коматево! Истината за Ботев е заключена в един сейф в село Крумово, в къщата на многоуважавания Г-н Д. Христо лов! Тъпани квадратни, вие се радвате на измислицата Металик Сопот, прекръстен знайно защо ботевЪ! Задължително с правописна грешка, с,, Ъ”на края, правопис отхвърлен още през далечната 1946 година! Тъпи селяни!

  7. Това ни стига.Локомотивците сме скромни и земни хора.
    19
    6

    Велико!!!

Коментарите са затворени