Локомотив Пловдив рискува първото си място в Група Б на втората осмица след домакинска загуба от Септември с 1:2 на Лаута. Ако утре Славия победи Дунав (който не може да мръдне от четвъртото мястото в групата и на практика няма да играе за нищо) като гост смърфовете ще се натресат на Етър вместо на Ботев Враца в полуфиналните плейофи в борбата за седмото място, което пък дава право на бараж за Лига Европа. След класирането си за финал за Купата на България черно-белите така и не успяват да стигнат до победа в шампионата.

В петте си мача от Група Б пловдивчани записаха 2 равенства и 3 загуби, и след като бяха считани за сигурен победител в Група Б заради големия аванс, който имаха пред Славия, сега зависят изцяло от резултата на белите утре.

Срещата на стадион “Локомотив” започна с минута мълчание в памет на легендата на българския футбол Динко Дерменджиев. Припомняме ви, че пред 1996 за кратко Чико бе старши-треньор на черно-белите.

Първата интересна ситуация дойде след само 120 секунди игра, когато Един Бахтич стреля от пряк свободен удар, но Янко Георгиев успя да избие кълбото. Секунди по-късно Илко Пиргов опита да изчисти топката, която бе върната лошо от Стивън Езе, но тя рикошира от крака на Кристофър Мандиангу и се отби в горната греда.

В 12-ата минута Димитър Илиев се освободи много елегантно, след което нанесе много силен удар с десния крак, но опитът му премина на сантиметри от целта.

В 28-ата минута Борис Галчев центрира добре в наказателното поле към Бенга, но ударът му бе уловен от стража на домакините.

Първото попадение в срещата падна в 37-ата минута, когато Суад Сахити центрира на втора греда към Здравко Димитров, който свали добре към Мандиангу, а нападателят от близка дистанция вкара топката във вратата на “смърфовете”.

Втората част започна по-добре за столичани. Сахити отново центрира перфектно към Здравко Димитров, който опита хубав удар от въздуха, но кълбото премина встрани от целта.

В 55-ата минута “черно-белите” изравниха резултата. В автор на гола се превърна Бирсент Карагарен, който с уникален шут заби своя трети гол от началото на сезона.

В 76-ата минута гостите отново поведоха в резултата. Дарко Глишик проби отляво, след което центрира в наказателното поле към резервата Илия Димитров, който с глава не остави шансове на Илко Пиргов.

76 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Кой го Боли фара за първото място ве Андрешко,като вземем купата!!!Вие духат супата лешпери индиански…

  2. 5
    1

    EY TIYA LOKOMOTIVSCI TAKIVI GOLEMI USTI IMAT 4E KOLKOTO DA IM SEREM NA USTITE TÈ TOLKOVA SHTE ISKAT DA YADAT

  3. ALOOOO PROKUROTURATA SPITE LI BE RAZGLEDAYTE TIYA MACHOVE NA LYKOTO VIJTE GI KAK PECHELAT PARI OT TOTOTO EBAH GI PRODAJNISCITE

  4. 100 поста помия и комплекси

  5. 3
    2

    Жалка работа са тия локомотивци, крайно безинтересни и за свои и за чужди

  6. 9
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
    иска се повече ЖОНГЛИРАНЕ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))
    https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    • 1
      7

      Аре спри да сереш бе дърт педерас!
      Не си интересен с твойте влакчета и тролеи!!!!

      • БРАТЧЕТ, ТИ КЪТ НЯМАШ СЕДМИ КЛАС И РЕСПЕКТИВНО КНИЖКА, КАК ША ПЪТУВАШ ДО СОФЕТО? ЗНАЙШ ЛИ КЪДЕ Е СТЕЙДА ИЛИ ША ТЪ ВОДИ БРИГАДИРА НА ДЕПОТО…….ИЛИ ШЕФА НА ОФИСА НА КЛОАКОМОТИФФФФФФ: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
        МУ ХАААААААААААААААА
        МНООГУ СИ ПРОЗД ЧАДО, ИДНО ИЗРИЧЕНИЕ НИ МОЖИШ ДЪ СЪСТАВИШ!:)))))))))))))))

  7. 17
    4

    “Странно поведение на защитниците на Локомотив при втория гол на Септември”. Само това ми стигаше да чуя от репортажа. Мастии. От един дол дренки с тези на Славия.

  8. 5
    3

    НЯКУЙ МОЖИ ЛИ ДА МИ УБЯСНИ, КВИ СА ТИЯ ЦЪРВЕНИ КВАДРАТЧИТА СРЕШТУ КЛОАКОМОТИФ В КЛАСИРАНИТУ ОТ СТАТИЯТА???????

    ТВА МАЙ УЗНАЧАВА, ЧИ СМИ НАЙ ДУБРИТЕ???……….НАЛИ?
    МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААА ПУФ ПАФ:)))))))

  9. 8
    13

    Пичове, моля ви престанете. Не мога повече. Фекале, моля те, защити ме!
    Да, да, да… истина е, че съм от село, но какво от това? Какво съм виновен, че съм роден на село и сега съм имигрант и мияч на чинии? Вие знаете ли колко е тежък живота на хора като мен в България, където няма никакво разбиране към различните като мен. Никой не си избира къде да се роди или какви сексуални наклонности да има. В България сте НЕТОЛЕРАНТНИ ЦИГАНИ. Затова ще ви псувам!
    Фекал, липсваш ми!!

    • 5
      11

      Разбирам те Тошко живота на село е труден и затова миеш чиний в Ландън това че си обратен не те прави лош канар…….може да е вътре но да е от сърце……душичка мамина айде сега се прибирай со кротце че там в Ландън може да те изненада някоя Биг черна совалка.

  10. 15
    3

    Братя цигани, не се сърдете, трябваше да им връщаме за купата! Такава беше сделката, все пак сме на финал със жалтити!

  11. 8
    9

    Не забравяй кой дава кинтите за да сте живи помаче гнило.

  12. 12
    5

    Ти ли ще говориш за лицемерие циганин кюстендилски миризлив

  13. 15
    4

    Е гати и тотото. Сега септември ще играят с верея за оставане в групата. Ей мингяни останахте си продажни копелета. Гнус ме е от вас миризливи лайнутски лайнари.

  14. 8
    5

    ПА ТИ НЕ СА СПИРАШ МАЙ ДА СЕРЕШ ТУК ВА ВЪШЛИВ СЕЛТАК СМАЧКАН.
    ГЛЕЙ САМУ КАК ТИ ДАВЪТ СЪВЕТИ И СА УЧИ ОТ ХОРАТА ВА КАРПУЗ.
    ЗНАИМ ТА ЧЕ СИ МАСТИЯ НЕНАСИТНА И НЕДОКЛАТЕНА.
    АМА БАТ КОЙЧО НАЛИ ЗНАЕШ КАК ИБЕ ААААААА СЕЛТАК СМАЧКАН.
    ДА СИ ИЗЧИСТИШ ЗАДНИКА ОТ ПЪПКИТЕ И ГО МИИИ ,ЧЕ ТИЯ РОШКУЛИ ДЕ ГИ ИМА СА КАТ ШКУРКА.

    • 9
      4

      Стоене бат ти Койчо ако та ебне ша забравиш и за Стряма и за Фана ва да тейба и карпуза селски дейба.

  15. 12
    14

    Абе глупаци, жълти, прости, не се ли убедихте, че всичките простотии, които бълвате по адрес на Локомотив Пловдив, винаги се обръщат срещу вас. След по-малко от две седмици играем срещу вас. Ако сме отбор, който върти тото резултати, какво пречи да си направим тотото и срещу вас? Тогава ще се надпреварвате да обяснявате, как всичко е било честно и почтено. Но какво ли се учудвам на приказките на хора, известни с лицемерието си.

  16. 4
    11

    До всички кривоглави помаци с мозъци колкото на врабци:мача започна с минута мълчание в памет на Чико, а след това аплодисменти за отишлия си артист и това от публиката на отбора , която така мразите.На полувремето в пасажа на песента, където се пее за Зико и Чико , пак бе намалена музиката. Много имате да учите за възпитание и уважение , особено новосъздадената двойка Фекал и Теодора.

    • 14
      2

      O, той сега се сетил да иска джентълменско отношение!
      А га сереше, гачели ти предстои тежка колоноскопия не апелираше към феърплей у форума, а Бай Иване (да те ебе кой та фане)?

      Да ви еба у циганските лицемери да ви еба!

      • 2
        11

        Ти нещастна и недоклатена Елза , говорим за неща, които не се учат в училище.Но кой от кривоглавите ти селски тояги, с които си мешиш лигите да ти го обясни това.Марш в миячното!

    • 11
      2

      P.S. И не ви мразим, презираме ви! И ви съжаляваме че сте такива удушени злетаци!

      И ай стига толко, че Thursday is the new Friday, тъй че има по-важни неща да се правят от тва да наливам ум и разум в празните столипински кратуни. Тея дни пак.

      • 3
        9

        Още едно потвърждение , че си селска мърша, която не разполага с времето си , а сере по форумите , когато е в десетминутната си почивка.

        • 8
          2

          Малоумен мангал, нормалните хора след 9 в четвъртък пият бира с други нормални хора, а не висят по форумите да спорят със столипински полумаймуни ама това ти няма как да го знаеш, понеже всеки ден почваш да шмулиш каменярка от обяд, удушен от живота лилав плазмодий!

          • 3
            5

            Пак се филмираш,Елза, там се шмули само в петък , мършо незадоволена.Инак те мислят за циганин или пласьор. Абе ти да не се правиш ,че си в Албиона, а да опъваш канапи в Белозем.

    • 7
      5

      До ония ден пеехте ебаси гнусотиите за Чико, а сега много го били уважавали и възпитани били. Ебаси наглите лицемери.Кажи една наша песен в която се пее за Зума, Аян, Колев?

      • 3
        7

        Тоо вие сте толкова прости, че не можете да измислите нищо, даже трите си имена не можете да напишете без грешка.

        • Верно,това за Чико е върхът на мисловната дейност на гейбандата!!Пу да въй и миризливците!!Между другото, никът ти също говори за празната ти кратуна!

    • А за малоумната песен за Чико която пеехте какво ще кажеш отворко?Пууу дай и малоумниците миризливи!!

  17. 10
    3

    Еб..ал съм ви майката, няма да стъпя повече на стадиона.минус 4 човека от мен на 15 май.

  18. 9
    18

    И курвите жълти с треперещи сърчица едвам дочакаха края на мача да се изсерат и после нямали комлекс от Локомотив.

    • 8
      3

      ТАКА Е АБИ!!!! ТРИПЕРЯТ И ГИ НЯМА НИКЪКВИ!!!! САМО ЯЗ ТУК СЕ ЧУДЯ КАК ДА СЕ БОРЯ С ТИЯ ЛАЙНУМЕТИ?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      МАКАР, ЧИ УТРЕПЪФМИ ОКТОМВРИ, ПАК СЕ НАМИРЪТ НАГЛЕЦИ, ДЕТО ДА СЪ ЗАЯЖДАТ!!!!!!! ПЪК КВО ЛИ ШТЕШИ ДА Е АКУ…….НИЗНАМ КВО ДА ТИ КАЖА АБИ??????? УСВЕН СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И ПОКЛОН ПРЕД ИДУЛА!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
      ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      • 4
        4

        Ами ти си на заплата тук ве прошляк смотан.

    • 8
      3

      СТРАШИН КОМПЛЕКС ИМЪТ УТ НАС! САМУ КЪТ ЧУЯТ СВИШТЕННУТУ ИМИ КЛОАКОМОТИФФФ И БЯГЪТ НА 49,12 МЕТРЪ УТ НАС!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  19. 14
    2

    Нееее… Нито има уговорка, нито има тото. Ние изобщо не сме такъв клуб, който участва в схеми…

  20. 22
    1

    “Канари”,имам лична молба…не се занимавайте с тото-курвенските изпълнения на представителите на малцинствата”Простакът е непобедим”,запомнете го .Просто няма смисъл.Знайте обаче,че на финала ще се хвърлят с всички средства /повтарям с Всички позволени и непозволени средства/срещу нас.Така че…..оставете да си коментират поредния си “порно спектакъл” а ние да се насладим на качествен европейски футбол – “Арсенал”-“Валенсия” и “Айнтрахт”-“Челси”!Приятна вечер!

    • 4
      15

      Ти селски от кога взе да гледаш европейски футбол бе стрямска мастия недоклатена.

  21. 14
    3

    Мангалчета, преди да говорите за полягане, тото, връщане на точки и полуфинали, курви и тн. вижте себе си. В нормална държава такива като вас, Септември и Корема отдавна щяхте да сте по селските групи.

  22. 17
    1

    Тук съм момчета пак във болницата съм сега ми боднаха инжекцията в дивият и след малко ще ми сложата ризницата и няма да мога да драскам.Нали знаете,че съм доста болен и пухкав педераст.Трудно ми е тук във лудницата ама така е живот.

    • 13
      2

      А така ми се смуче някой жълт боздуган… В краен случай бих осмукал и някой септемврийски, примерно на оня, дето вкара първия гол…

  23. 20
    5

    За мача се знаеше, че ще паднем! Септември трябваше да играят с Верея и тези точки им бяха жизнено важни!
    Лошото е, че ние не играем нищо, а с такива поредни мачове формата на футболистите пада очевадно!
    Финала няма как да го спечелим! Дори и чудо няма как да стане, защото не играем нищо!

  24. 21
    5

    Обаче ме кефят пълните трибуни!!Голямо Локо голямо нещо!!Хахахахахахахаа!!

    • 6
      18

      Те па ваще много пълни? Глупак. Оная вечер с чорбата цели редове празни имаше, а агитката 50 маймуни!
      Поне играете добре. Всичко друго ви е бетер нас!

      • 11
        1

        За да може Супата на спокойствие да си записва грешките на съдията!

  25. 11
    6

    ЗА ПРАВ ПАТ ПРПУСНАЕМЕ МАЧ НА НАШТУ ЛЮБИМОТО ЛОКУ И АЙ ПАК У ГЪЗЪТ.
    АЗИ АГИТАЦИЯ ВОДЯ ПРЕГУВОРИ ПОДГОТВЯМ ТЕНИСКИ ПРАИИМ С АПАПИТЕ В ЦЕХА А ТИ ГНАСНИТЕ ПА НА ПРИДАДУХА.
    АВА КАК Е МИСЛИТИ ВИ ВА АХМАЦИ НА СА ЗЛАГАМЕ НА ФИНАЛА ОТ ТАМ КАТ НА ГЕПНАТ ОНИЯ ЖАЛТУРЯТА ЖА НА КЛЕЦАТ АМА ЯКО ЖА НА ЦЛЕЦАТ.
    АЙ СЯ ВИ ЕБА МАМАТА НЕДОКЛАТИНА ЧОВЕКОПОДОБНИ РЕНДЕТА СЕЛСКИ ГЕЙ БАНДИТИ И ВСИЧКОТО КАТУН.

    • 6
      6

      ЖАЛКАР ОТ СОЙ СИ ТИ СТОЯНЧО СТРЯМАЛИЙСКО КОПЕЛЕ НЕДОКЛАТЕНО.

      • 4
        5

        ХАХА ТОЯ ТАПУНГЕР ПА СА ПОЯВИЛ АВА ДЕБИЛ ТОЯ ТВОЯТ ГЕРОЙ СТОЯН КАНАРА ЯВНО ТА ЕБАЛ ЯКО ВА КОЖА КАЖ ТУК ПРЕД ХОРАТА ВА СЕЛЯК СМАЧКАН КАРПУЗ СПУКАН,АМА САМУ КАК МА ВИДИШ,ЧЕ ПИША ТУК И ОПА СТОЯНЧО КАНАРА,АВА КОЛКО ПАТИ ТРЯБВА ТИ КАЖА ЧЕ ТЪКЪФ ЧИВЕК В СТРЯМА НЯМА ВА И В ШИКЕРА НЕ СЪЩЕСТВУВА ВА ДЕБИЛ НАДРУСАН.
        АВА КЛОУН ОТ СА ПРАИШ НА ЛОКУМУТИФЕС ВА АХМАК НАДРУСАН.
        ЖАЛКАР САМУ ТИ КАЯ СЯ ИЛА НА СКАРАТА НА КОЙТУ СЕКТУР ИСКАШ ЕМА ЖА ТА ЧЕРПЯ ЕМ ЖАТА ЕБНА ЕМ ШТА НАУЧА ДА ВИКАШ САМУ ЛОКУ ВА АХМАК.
        АЙ СЯ ДА ТАЕБА У ГАЗО И НЕ МИ СА ПРАЙ.

        • 6
          1

          Ами кък да е в Стряма ва карпуз недоклатен бат ти Стоенчо са и зучи и вече е градски ва живее в Тракия научи са да пие нес кафе и да пуши цигари с филтър ва да тейба.

  26. 17
    6

    Циганчета ,харабия …не ви виждам на финала.
    Както каза колегата имате 3 Хикса и 3 загуби в групата на дънните риби.
    Трябва да ви отнесем с разлика 5:0 ,да ви светне лампичката ,че с физкултурника и анонимците сте за Б група ?
    Мажете обилно кафевите точки с лубрикант в София ,че ебането ще е с ряз!!!

    • БРАТЧЕТ, ТИ КЪТ НЯМАШ СЕДМИ КЛАС И РЕСПЕКТИВНО КНИЖКА, КАК ША ПЪТУВАШ ДО СОФЕТО? ЗНАЙШ ЛИ КЪДЕ Е СТЕЙДА ИЛИ ША ТЪ ВОДИ БРИГАДИРА НА ДЕПОТО…….ИЛИ ШЕФА НА ОФИСА НА КЛОАКОМОТИФФФФФФ: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
      МУ ХАААААААААААААААА
      МНООГУ СИ ПРОЗД ЧАДО, ИДНО ИЗРИЧЕНИЕ НИ МОЖИШ ДЪ СЪСТАВИШ!:)))))))))))))))

  27. 15
    5

    Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! ж Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! ж Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби ! Дънни риби !

  28. 9
    3

    НОООООООГУ ЛОШУ АПАПИ!!!!! БАТ ВЕНЦИ ПАК НА ПРЕЦАКА!!!!!!! КОЙТУ НА ФАНИ, ТОЙ НА МЛАТИ КЪТУ ШКИМБЕ У ДУВАР!!!! ДУБРЕ, ЧИ СА СПАСИФМИ УТ ИЗПАДАНИ!!!!!! СИГА ТИХИЧКУ ДА СА ИЗНИЗВАМИ УТ ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, ШТОТ ША НА ПУБЪРКАТ УТ БАЗИК!!!! И ТОЯ КРАН НЯМА ДА ПОМОГНИ: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    МУ ХАААААААААААААААААААААААА ИСТЪРКАХМИ СА. СТАФМИ ЗА КАШМЕР И НА АТЛЕТИК КУКЛЕН!:))))))))

  29. 18
    3

    Абе ,някой да е виждал Стикс?
    Техните го търсят да го бият!

  30. 20
    4

    Тоше ,как може да се занимаваш с тези отрепки?Цени си времето и не обръщай внимание мургавите простаци.

    • 26
      4

      Просто им намеквам на циганите че е добре да не си отварят много много лилавите устета на тема продажба на мачове, тото и нагласявки, щото от тях по-големи курви няма измислени…

      • Няма смисъл да им намекваш! Те са толкова безочливи и нагли, че направо не знам какво да кажа.
        След всичката помия за уговорки и нареждане на резултати, която изсипаха по наш адрес, цялата им теория рухна след победата над Литекс в шампионата.
        И след поредният им (меко казано) подозрително загубен мач срещу Септември, вместо да млъкнат – те пак лаят, като мастии и обвиняват Ботев за уговорки!
        Крадеца вика – дръжте крадеца!
        На такива хора каквото и да намекнеш – само си губиш времето. Те не искат да го разберат, или го разбират но истината боли и това ги настървява да лаят още по силно!

  31. 18
    7

    Mangalite nagledno pokazaha kak se dupat na granda Septemvri i lilavite im venci ne se vijdat ot septemvriiska sperma.To4no zaradi tova ne zaslujavate da spe4elite ni6to-TOTO kurvite na BG.

  32. 25
    4

    Е има ли сме да връщаме, върнахме си го!?

  33. 6
    21

    Обеси майка ти, че те е родила толкова тъп

  34. 13
    2

    Нищо не рискува,това е стратегия. На чичо Венци отбора със съдиите не е добре да играеш на този етап

  35. 31
    9

    Цигани привет!

    СЕГА разбрахте ли. защо стигнахте до финала за купата?
    Ако не сте, подсказвам:

    1. Див цигански късмет с Етър+Крум Стоянов
    2. Курвенски тотонагласявки с Октомври.

    Курви!

    А иначе, ако проследим резултатите в Група Б на дънните риби, то какво виждаме като резултати за Ювентина:

    Хикс, Хикс, Кур, Кур, Хикс,Кур

    Победа-нанаиси. Пак казвам-ПРИ ДЪННИТЕ РИБИ!!!

    Аз ако съм на вас ше се обеся…

    • 4
      18

      Обеси се на пакистанеца на хуя, долна жълта мастийо! Лапай, и дано се задавиш, изрод!

    • 1
      3

      Ти не коментираш в темите на Локомотив , нали ? Затова си първи. Лъжлив глупак . Сега можеш и да ме напсуваш .

      • 7
        2

        Няма смисъл да те псувам, просто искам да подчертая несъстоятелността ви след мачовете с ловешките свини, когато носехте вода от 99 кладенеца за да подкрепяте нефелните си тезички за някакви нагласявки, продажби и прочее.

        Трябва да се научите на културно общуване, защото винаги когато си показвате лилавите задници по някакъв повод и осирате наши теми, естествено е да получите същото във вашите.

        Ако си мислиш че след всичките лайна дето изсрахте около свинските мачове, ше ви бъде простено и ще бъде подминато с лека ръка грандиозното ви надупване на Октомври, начи много си се объркал.

        Тъй че, танто за кукуригу, винаги е така в живота.

        • 2
          6

          Ако Морето не беше опънал брат ви Лайногорец едва ли щяхте да се надървите срещу ЦСКА-ту.

          • 8
            1

            Ако, ако, евентуално, може би…..смешник…

Коментарите са затворени