Утре в 10 часа в мрежата на Евентим ще бъдат пуснати билетите за финала за Купата между Ботев и Локо на Националния стадион. Срещата е на 15.05 от 19 часа.

Цените за централните сектори А и В ще са по 30 лв, а зад вратите (Б и Г) – 10 лева.

Всички деца от школите на Ботев и Локо ще влизат безплатно в секторите с лъвчета. Останалите билети за тези сектори ще се продават по 15 лева, научи още PlovdivDerby.com.

Паркирането и предвижването тепърва ще се уточняват.

На много местата в Пловдив ще бъдат пуснати също утре сутрин в продажба билети. Сред тях са 3 бензиностанции на ОМВ, Български пощи, касата пред община Пловдив и др.

Припомняме ви, че феновете на Ботев ще са в секторите А и Б, а тези на Локо Пд във В и Г.

46 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    АПАПИ, ЕФТИНИТИ БИЛЕТЯ, ГЕЙСКИТЕ, ША ГИ ПРОДАВЪТ В ОФИСА НА КЛОАКОМОТИФФФ: СТОЛЮПИНУУ УЛИЦЪ “ТОДОР ШИБАЧЕВ” 49,12 : https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    МАШИНИТИ МИНАХА ПРЕГЛЕД И СА ЗАРЕДЕНИ С КЮМЮР!!!! ГОТОВИ СМЕ ЗА СОФЕТО!: https://www.youtube.com/watch?time_continue=108&v=f4dQMWYS40Y
    НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))

  2. Вече е ясно, че и двата отбора нямат адекватно ръководство, което да отговори на софийския саботаж. Точно преди година за Левски-Славия цените са 20 лв. за Сектор А и 15 лв. за Сектор В. 50% и 100% увеличение!!! А двата клуба даже не обелват дума. Ето това е истински провинциален манталитет на наведени хора.

  3. ПФЛ обяви цените на билетите за финала за Купата на България между ЦСКА и Монтана. Най-евтините са 8 лева, а най-скъпите – 25 лева. Срещу 8 ще се влиза в секторите “Б” и “Г” на стадион “Васил Левски”. Пропуските в сектор “В” ще са с цена 15 лева, а в “А” сектор – 25 лева. Феновете на Монтана също ще плащат по 8 лева за вход на стадиона. Те ще бъдат разположени в сектор “Лъвчетата” между “А” и “Б”.

  4. първо работен и учебен ден кмета прави едни изявления ама има кодекс и др. закони за да идем на стадиона трябва да се тръгне в 13 най късно ами къде ще се спира кой ще варди колите знаем какво се случи преди време и кат за капак 30 лв. пълен бъзик

  5. чета коментари и се чудя защо нямаме стадион в града пак ще пълним джобовете на шопите този мач все едно е от групите на шампионска лига билетите за националния отбор са по евтини това е подигравка с феновете и на двата отбора

  6. 5
    4

    КОФТИ……………ТЪПЪНИТЕ НА ДЪННИТЕ РИБИ СНЕ!!!!!!!! РЕЗИЛ ЗА ЕВРУПЕЙСКИЯ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) КОЙТУ НЪ ФАНИ, БОЙ! СПАСЯВА НЪТ САМУ СЕКИРИЕ!!!

  7. 6
    2

    НЕШТУ СТАНА УБЪРКВАНИ??? ПАК НИ ГУ НАБАБАНИХЪ????? ИМА ВРЕМИ УБАЧИ, ША СТАНИ ПАК УБРАШТАЛКА!!!

  8. 5
    4

    ЯСНО Е ВЕЧИ. УЙДУРМА!!!! САМ СРЕШТУ НАШИЯ ВРАТАР, АМА НЕ БИЕ, А Я ДАВА НА ЗАШТИТНИКА!!! ТОТО!:)))

  9. 5
    4

    ДУБРЕ, ЧИ СНЕ МОШТНИ РЕНДЕТА И СЕКИРДЖИИ, ШТОТ ИНАЧИ ТИЯ ОКТОМВРИ ША НА СКЪСЪТ!!! МЛАТИМ СДРАВУ И МОШТНУ!!!

  10. 6
    3

    ГООООООООЛ! БРАВУС НА НАШТУ СТОЛЮПИНУФСКО МОМЧЕ!!!!!!!!!!! МАЗЕН ГОЛ НА КАРЪГУРЕН!!!!!!!! ИЗРАВНИФМИ!!! ЯСНА Е РАБТАТА! ШТО ВЛЯНА УЙДУРМАЕФ, ША ИМА УБРАШТАЛКА И МАНГИ ЗА ОТБОРЪ!!! ПУФ ПАФ

  11. 6
    3

    НАШТИ ПУСНФЪ УЙДУРМАЕВ. СЕГА ША СТАВА УЙДУРМАТА!:))))) ША ЗРАВНЯВЪМИ МАЙ?!:)))))))))

  12. 3
    3

    АКУ ИГРАЙМ ТАКА, БОТЕВ ША НИ НАПРАВИ ПЕТИЦА!!! ДАНО ТОВА ДА Е КАКТУ ВИНАГИ ТОТО УЙДУРМА, ШТОТ НИШТУ НЕ ИГРАЙМ!!!!!! ЗА МАЛКУ КУРИОЗИН ГОЛ С ГЬОТА НА МНУБОНГУ ШТЕШИ ДЪ СТАНИ!!!! ДУРИ И НАШИЯ ИДУЛ НИ МОЙ ДА НЪ СПАСИ АКУ НЕМА УГУВОРКА!
    https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

  13. 8
    1

    Кво толкова пискате не разбирам?!?

    30 кинта за нещо, което я се повтори пак в следващите 20 години, я не.
    Тва е историческо събитие, 30 кинта са 5 кутии цигари горе долу, ебал съм го…

  14. 4
    2

    МАНДИАНГУ НИ ГУ НАБАБАНИ!!! НАШ ЧИЛЯК, АМА ИГРАЙ ЗА ОКТОМВРИ!! КОФТИ МАЙНА. УСВЕН АКУ НЯМЪ ПАК УЙДУРМА?:))))))

  15. 4
    2

    ЛОШО БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ!!!!!!!!! НАБАБАНИХА НИ ГОЛ!!! МАЙ ША ЯДЕМ СДРАВУ ДЪРВО!:)

  16. 17
    14

    Жълти мангали на помощи, стига сте ревали. Вашият фен Фекал, ви го казва- като нямате пари, няма да ходите. Теглите кредит, след като нямате. взимате на заем…. има много опции.

    Кур за бездомните и на социални помощи, жълти цигани!!!

    • 6
      3

      ЯЗ СЪМ ФЕН НА КЛОАКОМОТИФФФ!!! СЪБИРЪМ ДЖУЛЯЗУ И С ГЕЙ БИЛЕТ, ХОДЯ НА МАЧУВИТЕ НА ЛЮБИМИЯ НА ВСИЧКИ СТОЛЮПИНЦИ, КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ!!!! ЖЪЛТИТИ НИ МЪ ИНТИРИСЕ ПА!!!!:))))))))))) ПУФ ПАФ:)))))

  17. 5
    5

    Ачкьопеците да събират пари за стадион ,
    стига са мятали гащи да хранят трамваите.

  18. 5
    6

    Сектор А винаги е бил 30лв.
    Неможе Канарите да влизат за 30, а циганетата за 20.затова по равно. Те манговците не са свикнали да купуват по скъпи билети и сега им е криво. И

    • Не говорим а ложите в А, а за сектор А. Виж на говедата финала колко струваше сектор А и тогава говори. За В да не говорим. Да не си на работа в БФС? Много от хората, които не искат в агитката приключиха с финала. Подигравка с Пловдив е това, а всички мълчат. Отговора на кралев е тва…
      Ръководствата да питат защо са двойни цените за В и с 50 процента по-скъпи за А.

  19. 6
    1

    ЯЗ СЪМ НЪ СКЕЛИТО С ГЕЙ БИЛЕТ ЗА 1 ЛЕФ! ША КУМИНТИРЪМ МАЧА, АМЪ СНЕ ГОЛА ВОДЪ ЗА СЕГА!!!! ОКТОМВРИ МАЙ ША НА КАПИЧНАТ!:))))))) ПУФ ПАФ:(

  20. Който познава Узунов, Йотков, кмета Тотев да го оведоми веднага и да се задействат. Утре ще е късно!

  21. Имаме ли ръководствааа!!!! Протест ВЕДНАГА!

  22. #бем ти и екскурзиите безплатни и по пет лева ако ръководствата не вдигнат врява за тази подигравка. Само агитките май ще ходят. Нещастници лакоми…

  23. 9
    1

    Кофтито на тия цени е,че всякакви кибици ще се забият в агитките и няма да изпеят 1 песен цял мач.

  24. Мощно и двата отбора да пеят против БФС цял мач. Двойни цени да В и А спрямо миналата година, а сега отборите са от провинцията и се предполага, че най-малко не трябваше да пипат цените.

  25. РЪКОВОДСТВАТА ДА ПРОТЕСТИРАТ ОЩЕ ДНЕС. НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В ИСТОРИАТА МЕЖДУ ДВА БЪЛГАРСКИ КЛУБА 30 ЛЕВА БИЛЕТ!!!

  26. Миналата година за говедата цените вместо 30 за А и В бяха 20. Ръководствата на двата отбора още днес да питат ЗАЩО така. Утре ще е късно

  27. 10

    ГНУСНА ПЕРУКА 30 ЛЕВА БИЛЕТ ?!??!?!??
    СВЕЩИ ДА СИ КУПИШ ТЯХ МАМА ТИ ДЕЙБА И ПАРАЗИТА!! ВСЯЧИСКИ СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА НЯМА ХОРА БОКЛУЦИ МРЪСНИ. АКО БЯХА ШОПСКИТЕ ТУМОРИ ЩЕШЕ ЛИ ДА СМЕЕШ ДА СЛОЖИШ ТАЗИ ЦЕНА ?

  28. 10
    14

    АВА КРУШАТА НАЛИ КАЗА,ЧЕ ЗА ВСИЧКИ СЕЛЯНДУРИ ЖА Е БЕЗПЛАТНО,ГЕЙ ДВОЙКИТЕ ЖА ИМАТ ПРЕДИМСТВО ОТ 10 ИЛИ 30 КЛУБЪТ ЖА НАПРАИ ПРИМОЦИЯ И ЖА ИМА И КРЕМ КУРМОРЕЛА БЕЗПЛАТНО АЗ ЖА СЛОЖА СКАРИ НА ВСЕИКИ СЕКТОР ДЕ ЖА СА НАШИТЕ ФЕНУВЕ ЗА ВСИЧКИ РОМИ И ХОРА ОТ РОМСКИ ПРОИЗХАД ДЕМЕК АБОРИГЕНИ ЖА ДАВЪМ КИФТЕ ЗА ДВАМА НА КЛЕЧКА И КИПАПЧЕ ПА ЗА ДВАМА НА СОЛЕТКА БЕЗПЛАТНО ЗА ДРУГИТЕ ДЕМЕК ПИДАЛИТЕ ЖА ИМА И САНДВИЧ СЪС ШУНКА ОТ МАЛАДО 20 ГОДИШНО ПРАСЕ СЪС КЪРТОФКИ ОТ Т ФРИУРНИКА ПА БЕЗ ПАРИ .БОГАТА ПРОГРАМЪ ЖА ИМА ВКНАЛИ СМЕ АЧКАТА ОТ ШИКЕРА DJ АЧО МЦ НАЙ ДОРИЯТ ПО СЪРЦЕ ЯКУ ГИБЕЦИ МИМАТА НА БАТ СТОЕНЧО ДЕ СА СПОМИНА ЖА ВЗИМА 50 ПИЧКИ ОТ ГИРМАНИЯ И ЖА СТАВА ТО КВОТ ЖА СТАВА ЧАКЪМ ДА СМЕ ПОНЕ 45 000 ВЕРНИ ЕКЗОТИЧНИ ФЕНУВЕ НА ЛОКУМУТИФ.
    АЙДИ ЛОКУ САМУ ЛОКУ НИИ СМЕ ЛОКУ.
    АКО НЯКОЙ ИСКА СА СНИМА ПРЕДВАРИТЕЛНО С КУПАТА ОТ НИИ В СТРЯМА ВЕЧЕ ИМАМЕ КУПАТА,НАШИЯТ КМЕТ БАТ ВЕСО ЧЕРПОКОВ Е НАПРАЛ ОТ ТЯ ЖА СИ ОСТАНЕ ПРИ НАЗИ ВЪВ СТРЯМА.
    АЙ СЯ ДА ВАЕБА АХМАЦИТЕ НАДРУСАНИ И ДА СА ОПРАИТЕ ДА ДАДЕМ НАКЛОН НА ОНАЯ МУ РАБУТА НА КРУШАТА.

    • 27
      14

      Ей на колко са гнусни, жълтите еничари. Вчера, Чико почина. Бог да го прости! Хиляди локомотивци изразиха уважение. Днес се вижда, жълтите уроди, колко уважават ,Чико!!!

      • 6
        6

        Пич тоя левак с ник ГОРД ЖИТЕЛ НА СТРЯМА САМУ АФД ТРАКИЯ е най тъпото парче казват му Стоян канара селяк от сой пълен комплексар ей го на Чико почина то не можа да изчака и 2 дена да минат и пак са изсра дейба и карпуза му смотам.

        • 7
          6

          АВА КАРПУЗ ИДИОТ СМОТАН ОТ СПОМИНАВАШ ЧИКО ВА,АЗ КОМИНТИРАМ НАШТУ ПОЛУЖЕНИЕ ТЪПИГЬОС СМАЧКАН.
          БАТ ДИНКО Е НАЙ – ГОЛЕМИЯ ЗА ТУЙ И УЕФА ГО ПРИЗНАВА.

          • 3
            2

            На теб Стоене трепането ти е малко такъв жалкар като теб едва ли ще се роди скоро ва да тейба и стрямския коч дейба.

          • 4
            2

            АВА ЖЕЛКАР СМАЧКАН ПО УМРЕЛ И ЕБАН КАРПУЗ ТУК ОТ ТЕБ НЯМА ВА НИ ТА ЗНАМ ГА ТА Е МЕТНАЛА ЦИГАНКАТА ОТ КОРЕМА СИ АМА КАТ ТА ГЛЕДЪМ СЪС СТОЯ СТОЯН КАНАРА СЕ НАСИРАШ ВА ДЕБИЛ НАДРУСАН ТА ЕБА В КИЛЕША НАДРУСАН.
            ТИ НЕ РЪЗБРАЛИ,ЧЕ В СТРЯМА ТЪКЪВА ЛИЧНОСТ НЯМА ВА КАПУТНИК ДОЛИН ЧИСТОКРЪВЕН ЦИГАНИН ЩО САМУ НА ЗЛАГАШ А НАЗИ ЧИСТИТЕ СЕЛКИ БЕКОВЕ ОТ ЛОКУ ВА ЕИИИИИИИИИИИ МАГАРЕ ДА ТА ШИБА БЕЗ КРЕМА ИДИОТ.
            КАК НЕ РАЗБРА,ЧЕ ШИКАРА И СТРЯМА НАЙ МНОГУ ВЕРНИ ФЕНУВЕ НА ЛОКУ ИМА КОЧ ИБАН.

    • 7
      8

      Жа има ва на базата в Стряма ба……Стоян канара лично жа дава тескеретата ва да гоейба.

  29. 5
    3

    На Коматево няма ли да има билети брееее

  30. 10
    1

    Ще има и билети за лъвчетата по 15 лева.Оправете си инфото,объркали сте секторите!

  31. 14

    Тъпанари Б и Г са секторите зад вратите а централните са А и В😑

Коментарите са затворени