За предстоящия на 15 май финал за Купата на България между Локомотив(Пловдив) и Ботев(Пловдив) ръководството на ПФК „Локомотив Пловдив 1926“ ще осигури определен брой безплатни автобуси за превоз на привържениците на „черно-белите“ до националния стадион „Васил Левски“ в София.

Записването започва от днес във фен-магазина на Лаута и ще продължи до запълване на капацитета на автобусите.

Цените, на които ще се продават билетите за финала, ще станат ясни до дни.

117 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    6

    Многолицевите индианци с квадратни глави ревнаха в един глас … за нещо на което самите те се радваха през годините… Само, че сега нямат собственик и какво друго им остава, освен да плюят. А че стават смешни на тях не им пука. Те думата морал не са чували из прериите
    Двулични и коварни индианци, на които гроздето им е кисело

  2. 7
    4

    Крушарски е един много коректен и хитър човек.Много добре усеща вероятно ,че много от истинските локомотивци не приемат тази сръбско хърватска мешавица, и няма да пътуват.За това и автобусите са за школата и техните родители.

    • 4
      6

      Абе я си стой на село и си гледай овчиците, жълта държанке.
      Голяма част от истинските жълти индианци не харесват и бразилско-негърската мешавица в БотъевЪ, ама кой ги пита

    • 4
      6

      Напротив! Истинските локомотивци харесват Крушарски.
      Само 2-ма интриганти не го харесват

  3. 8
    7

    Пичове, моля ви престанете. Не мога повече. Фекале, моля те, защити ме!
    Да, да, да… истина е, че съм от село, но какво от това? Какво съм виновен, че съм роден на село и сега съм имигрант и мияч на чинии? Вие знаете ли колко е тежък живота на хора като мен в България, където няма никакво разбиране към различните като мен. Никой не си избира къде да се роди или какви сексуални наклонности да има. В България сте НЕТОЛЕРАНТНИ ЦИГАНИ. Затова ще ви псувам!
    Фекал, липсваш ми!!

  4. 11
    8

    Тръгване: Столипиново, че да е съвсем безплатен транспортът. 🙂

    Братя сиган, събирайте родата, че цяла България ще види как ще закараме два пъти по-малко хора на финала и всичките ни измислени истории ще лъснат.

  5. 11
    5

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! Да честитим на Великия Ботев!!!! Гуляму лайнуфъргъни беши от фракционерите Дрезина 49,12 Шекеря и некуи дуруги артъкпъртъци!!!! Ботев доказаха, чи съ Великани!!!! Стягам вечи талигъта и магариту!!!!! Купувъм си гей билет и тръгвъм с 3-4 апапи за финаля!!! ТАМ ШИ ДЕРЕМ МОШТНУ ГЪРЛУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ АПАПИ!!!! ДАНО НАПРАИМ НЕШТУ И ЗЕМИМ КУПЪТА!!!! ПУФ ПАФ!!!! ПЪРВУ ША ЦИЛУНА НАШИЯ ИДУЛ ЗА КАДЕМ!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))) С КЛОАКОМОТИФ Ф СЪРСЕТУ!!!!:):)

  6. 11
    10

    Тодоре, ти не си от Пловдив, защото баща ти не е от Пловдив. Ти си панелен таласъм, закърмен с омраза към всичко и всички, защото си изтръгнат от селото и наврян в панелните гета на града.
    Град, който също мразиш, защото нямаш потенциал да разбереш. Той с теб да се съобразява няма как да стане!
    Тук ние, пловдивчани се събираме заедно на всички мачове и после празнуваме играта и живота с майтапи и фини питиета и мезета.
    Ти и такива като теб искат да ни натрапват футболна война от дербито Стряма – Дуванлии. С пукнати черепи и съдии, плуващи по корем в рЯкътъ.
    Не ти се получава. Точка.
    Надявам се отчиташ факта, че опитах с разумен диалог.
    Нали?

    • 14
      7

      Хубав текст, само дето няма нищо вярно в него.
      Роден съм на Ухото, ако ти говори нещо, цялата ми рода е от Пловдив, през първите си 27 години съм живял в Пловдив, КОЛЕЖА ми е на 15 минути пеша от вкъщи и съм ходил в едно училище с Гонзо, Пифа, Танчовски и Ванко 1 :):):)
      С Лилчо Арсов играехме джамини.

      Ходя на мачове на БОТЕВ ПД от 3 годишен. Наско Пашев ми е идвал на гости, след което 15 години си пазех една празна кутия червено Боро като най-скъпия ми сувенир :):)

      Всичко, което пиша тука, по-острите неща са ебавки, ирония и сарказъм към малоумните пишлемета, които са “фенове” на Локо от 2004.
      Хвашам се на какъвто искаш бас, че съм ходил на повече мачове на Локото от повечето лайнарчета тука дето серат от сутрин до вечер.

      Тъй че, аре да не ми разправяш кво мразя и кво не. Омразата между нас я насаждат чернобелите шизофреници, на които Жоро Наркомана им купи титла, които си измислиха история и продължават да си съчиняват басни за отбор, за чиято история си нямат НИКАКВА представа.

      И тъй….

      • Истински фен на футбола, а не на тото мафията
        7
        9

        Всъщност истината е, че точно ти с множеството други никове, които използваш са причината за омразата.
        Вие просто не можахте да преживеете факта, че Илиев взе Локо, отбора на Пловдив, а не вас – бившето АФД Тракия.
        Побъркахте се когато станахме шампиони с прекрасна игра и победи над Левски, ЦСКА и Литекс, а вие бяхте за смях и изпаднахте. Оттогава живеете в сянката на Локомотив и трупате комплекси, които избивате тук.
        Дори и купата, която ви подари кораба-майка не можа да ви помогне. Сега ЦСКА ви подари финал.

        Аз също съм ходил на мачове на Тракия през 80-те с истунски ботевисти и дори съм викал във вашата агитка срещу Левски и ЦСКА, но сега е помярщина отгоре до долу в тази “държава”.

        Хайде започвай да псуваш циганите

        • 10
          1

          Селски, тва да се гордееш със собственик Жоро Наркомана – облякъл в черно стотици български майки, който купи най-скандалната титла в историята на България е присъщо само и единствено на циганите. Илиев искаше да вземе Ботев, но Селския започна с овъртанията и Илиев взе вас. Това между другото е единственото хубаво нещо което направи тоя селяк за Ботев. И каква сянка те гони – Ботев има повече фенове, повече отличия и повече успехи по българските и евро терени. Гранд сте само в заблудените и надрусани погледи на тия дето измислиха бисерите за беси, 1926, пловдивски любимец и други такива простотии.

          • 1
            3

            Ех, ама как му се молихте само… а сега плюете типично по селски. Двулични същества.
            И на Гриша Ганчев как се молихте, и на майката на Шиши…
            После как се радвахте на Шиши… затова са ви криви главите, за да имате много лица….
            Индианец да говори за морал си е направо смешно

        • Всъщност истината, Стикс, окаян нощен пазач плешив е че пиша с един единствен ник, за разлика от теб, социален маргинал малоумен.

          Другата истина е че това, което написах, не беше за теб, а за един от свестните ви фенове тука, така че не виждам кво се мешаш в разговор между големи хора.

          Само като прочетох за “прекрасната игра” на кюстендилския отбор през 2004 ми стана ясно къв плазмодий го е написал, тъй че аре у лево…

          • 1
            2

            Ти ли бе селска крива кратуно, само дето го сменяш през известно време-Цецо Чука, yellow pride, не се прави на мъжкар, всички знаем , че си курвата на пакистанеца.

          • 2
            1

            Ебан в главата, лилав мамул, къде ги виждаш тея никове в тая или друга тема тук?

            Тееба у мангала…

          • 1
            1

            Помак, отречи че си писал с тези никове! Плюнко нещастна!

          • 3
            1

            Папуняк прост, вие със Стикса си сменяте никовете по 5 пъти в ЕДНА И СЪЩА ТЕМА, бе, ебан в главата торен червей!
            Ти осъзнаваш ли ВЪОБЩЕ за кво ти се говори,убитак…

          • 1
            2

            Живей в заблуда, мърльо беззъб!

          • 1
            1

            Само като прочетох “Жоро Наркомана ви купи титла” и ми стана ясен, селски

          • …че си комплексар

            Гледай си подарената купа и подарения финал и се готви да върнеш парите на народа… ако имаш чест и достойнство де

      • 1
        3

        Как ти отива името на махалата на най-голямата забележителност във вашия отбор-Тошко „ Ушото ”.Кажи кога станахте близки и с Фекала.Кажи и как през ваканциите ходеше про баба на село, в което няма нищо лошо, а лошо е , че се изкара пловдивчанин от преди новата ера. И още на този квартал понякога му викат и„македонският”, защото хората са наследници на бежанци от Гърция. Така че не се прави на пето поколение гражданин!

        • 5
          1

          Така като те гледам, ти ше се окажеш я от Скутаре, я от Маноле, селски циганин, незапознат с пловдивските забележителности….ебавай си майката и зачезвай.

          • 1
            4

            Насран сельо, ти ли ще ми говориш за забележителности, бягай в оранжерията да копаш домати. Кажи нещо за дружбата ти с Фекала, другото кукуригу ?

        • 2
          2

          Истината е, че само е чувал за този квартал. Помак от село е, който се прави. А може и самия Бареков да е или Андрей да “показват истинската си същност”.
          Спомни си как преди време се правеше на лондонско юпи, а то мияч на чинии в най-добрия случай…. ако не е паднал още по ниско и да е един от горе изброените.
          Имам съмнение, че е онзи злобар Любомир Минков, който си мисли, че е журналист.
          Който и да е е ЖЪЛТ ИНДИАНЕЦ и отрепка…

      • 1
        2

        Тодоре, а като си такъв пич защо не дойде на сточна гара, страхливецо? Нали си голям бияч по форумите?!
        И тази омраза към циганите е ясна на всички – явно са ти пръснали гъза в някоя тъмна доба. Я на теб, я на майка ти…

  7. 10
    4

    Значи пичове, така като гледам, на финала за купата чернобелите ще са около 150 000 на стадиона, плюс минус, а ние да сме не повече от 15 000.
    Добре че повечето от Столипиново се измести в …къде беше бе….Дуисбург? Иначе можеше да са 200 000 и нагоре…

  8. 9
    4

    Мангали, вие преди да почнете да си измисляте вижте капацитета на стадиона, да не стане, че сте повече от местата:)))) знаем как се лъже в столипиново

  9. 6
    11

    Хаха селянииии пукайте се от яд ! Ние нямаме комплекси както вас 🙂 можете само да ни лапате пишките и да завиждате 🙂 селата ще са празни на 15ти и селските ще си плащат пътуването за това реват дейба ! Няма кой да пасе кравите и овцете отделно и пари трябва да дават дс го еба !!! жълТУРЦИ плащайте още
    На фракциите 🙂 а те да си прибират кинтите

  10. 11
    4

    нищо чудно и безплатни билети да отпусне Крушата за да напълни рейсовете

    • 6
      2

      накрая ще трябва и кебапчета да раздава

      • 1
        6

        Не само кебапи ами бира,цаца,всякакви скари и така 🙂 яд ли те е ?

        • яд ?? хмм до ония ден се смяхте на Лудогорец и безплатните билети , а ся нямате търпение и на вас да ви пуснат !

  11. 13
    18

    Локомотив Пловдив 15 000. Жълти циганки 10000 . Това ще бъде посещаемостта! Другото е глупости!

  12. 13
    13

    За циганите това е нещо ново дано се съберат 1500-2000 души. Ботев всяка година е на финал

  13. 14
    6

    Супер дебилно е в тоя мач точно да се мерят пишки кой колко фенове има.Това се вижда през редовния сезон,в обикновените мачове и дербитата.На тия финали се мъкнат всякакви лели,стринки,братчеди,айляци,кибици и тн.

    • И най-вече приятелките си от леФски софа

  14. 14
    15

    Локомотив Пловдив ще бъдат, между 15-17 хил. Ботев между 10-12 хил. Това са официално данни!

    • 11
      5

      Не е вярно това.Локомотив ще бъдат 40 000 както през 73-та в Стара Загора.

    • 8
      6

      Хахахха мангал статистиката я видяхме: Локо 2 000 Ботев 15 000

    • Може и на 100 000 да са от локо:)

  15. 11
    5

    Голям ташак! С безплатен превоз и пак 3 ПЪТИ по-малко от публиката на Ботев!

  16. 9
    1

    Стикс ако искаш при мен има едно място

  17. 12
    2

    Пак аванта за малцинствата

  18. 9
    17

    Жълто-черни мюсюлмани всичките в Турция

  19. 15
    7

    Мангали, ако псувате Крушо на обратно пеша!

  20. 20
    12

    Циганската публика открай време е свикнала на аванта. Преди години ръководството на БДЖ им пускаше безплатни влакове. Само така сбирщината от малограмотни, впиянчени аутсайдери можеше да отиде на мач. Кюмюрджии, асфалтаджии, хамали и разбира се всички цигани от Столипиново и махалите. Това беше локомотивската публика,сега пак е същата. От далече се виждаха мръсни лица, беззъби усмивки и се усещаше невероятната смрад от некъпаните получовеци

  21. 10
    18

    Абе,индианци, защо комунистическите ви братя, вчера ви викаха “жълти курви”? Какво имаха предвид?

    • 16
      4

      Щото, катовас ядат бой, където ги хванем!

      • 4
        12

        Въпроса е там, че никога не сте ги хващали хахаха

        • 15
          3

          Въпросът/така се пише неграмотен манго/е,че за една седмица мутренския тим на “ЦСКА София”беше “хванат” и изритан и от купата и от групата от поне от тима с много,ама много,по нисък бюджет – “Ботев”Пловдив!!!ФАКТ!

  22. 21
    19

    Достатъчно е да прочетеш няколко жълтурски коментара, за да ти стане ясно, какво представляват повечето жълти фенове. Дребнави душици с провинциален манталитет, страдащи от грандомания. Сигурно за тях е ужасно, да чувстват и усещат, че феновете на Локомотив са много по-добри от тях, но поради ограниченията си да не могат да осъзнаят как и защо е така. И в болните си амбиции да изглеждат значими, се чудят по какъв начин да покажат превъзходство над феновете на Локомотив, чрез вечно съревнование. Поради елементарната си същност, най-доброто до което са достигнали е, че са повече от вечния дразнител. До такава степен се вманиачават в това, че всичко друго остава на заден план, единственото важно и единствената причина да ходят по-мачове е: Да сме повече от буферите. Представям си с какъв ужас осъзнават как малкият им свят рухва, при мисълта, че буферите може да са повече от тях. Не е хубаво да се подиграваш на някой елементарен и ограничен човечец, но с всичките си приказки и изпълнения, те напълно си го заслужават.

    • 17
      6

      Господин”Пловдив”,аз твърдя,че статистиката след края на сезон 2018-2019 ще покаже ,че “Ботев”Пловдив играещ официалните си мачове на тренировъчната си база в Коматево ЩЕ ИМА ПО -ГОЛЯМА ПОСЕЩАЕМОСТ от “Локомотив”!!!Стига лъжи,фантазии и простотии!Има една истина и тя ще докаже моето твърдение.Някой против/но не анонимен или “хамелеон”?

  23. 10
    10

    Браво на Крушарски!!!

    Моля нежеланите да мълчат и само да гледат какво е да имаш собственик на отбора

  24. 24
    13

    Абе папагали много бързо забравихте как брокерите ви платиха десетки автобуси до Благоевград за финала с Цска?! Половината пътуваха без да знаят за какво отиват там!!!

    • 16
      12

      И не само !!! Като чукнеш в гугъл бая статии ще ти излезнат с безплатни екскурзии за фенове на Ботев хаха ама сега видиш ли ние сме били платени хахаха ЖЪЛТУРЦИ ТОЛКОВА СТЕ СМЕШНИ,ЧЕ ЧАК СТЕ ЖАЛКИ ХАХАХАХАХА

    • 5
      1

      Вярно , бях в 187-ми автобус… Крушата колко ли ще ви отпусне…?

  25. 20
    8

    Вие ли ще говорите за кражби и злоупотреби? А къде са ви парите за трибуна еБЕСИКА и тези които давахте на вашите спасители? Дадоха ли ви отчета и защо ви е страх да им потърсите сметка?

    • 14
      12

      като си платите заграбените 52 милиона народни пари, вноските по концесията и неустойките, тогава ще говорите, крадливи червенокожи овчари.
      Вчера Планетата на МАймуните пак беше огласявана от нечленоразделни звуци цял мач

  26. 10
    7

    Айде неподвластните ЮРУШ НА АВАНТАТА 😀 Как беше лафа преди 1 месец Крушарски искай смяна 😀

  27. 12
    9

    Хахаха жълТУРЦИте веднага ревнаха 🙂 селски бекове това, че вашите организирани фенове са решили да направят лев покрай финала не ни прави платени ! На миналия финал също имахме безплатни рейсове и влак ! Давайте им пари още на вашите кретени и им пълнете джобовете !

    • 11
      11

      Абсолютно! От онази кауза ,къде са парите. 50 00 ли бяха хахах . По прост от жълТурчина, няма. Обират го ,крадат го, обаче , гледа другите и не проумява ,че фен клуба им ако не е от крадци и те щяха да имат безплатна екскурзия!
      Въпроса е. къде са 50 000 от кауза Гомнеж и защо с тях не направят безплатна екскурзия ?

      Жълтия, циганин си остава циганин, българин не може да стане!!!

  28. 16
    14

    От няколко училища са заявили, да ходя и подкрепят , отбора на Пловдив. Две в тракия и едно в Смирненски.Само Локо! Пловдив, каза-цигани и турци от канарбахе. Вън от нашета родина!

    • 13
      4

      Не пускайите учениците при циганите в един автобус!

    • 9
      11

      майка му е жълта курва от Столюпиново!!!

  29. 9
    5

    А семки и биричка ще има ли Ф рейсовити. За един приАтел питам. Щот ако има и ние ще дойдем. На стадиона може и да не ходим. Ще пазим рейсовете.

  30. 13
    9

    Наистина е жалка картина да трябва да подкупваме фенове с безплатен транспорт и кебапчета!

    • 9
      6

      Не си прав. Циганите може да са си цигани, но жеста на ръководтството им е хубав, така е редно…

    • 8
      13

      Ние ако не докараме циганите, буфирите ще бъдат повече от нас

    • 3
      8

      Ти май си жълТУРЧИН под прикритие !!! Във всяка нормална държава се прави това нещо и мога хиляди примери да ти дам тъп жълтур

  31. 13
    6

    Хаахахахахахааххаххаххххаахаххахахахааххахахахаахахаххххаххаххаахахахахахаххахахаххахххахахахахаахахххаахаххаххахахахахахаххахахаха
    МИ МНОГО ЯСНО БЕЗПЛАТЕН ОБЯТ !!!
    ИНАЧЕ КОЛКО КАРУЦИ ЩЕ СЕ ДОВЛАЧАТ ?
    ХСХАХХАХХХХХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА
    НЯМА ПО ЖАЛКИ !!

  32. 13
    4

    A shte ima li ot namalenite bileti za Gej-dvojki?I edno predlojenie imam:ako gej dvojkata e ot ciganski proizhod-da vliza bezplatnu!

  33. 25
    17

    Жълтите курви да кажат, що не играят срещу резаците така, както срещу чорбите??? Затова дори големия им комунистически брат снощи им викаже цял мач ЖЪЛТИ КУРВИ! Както им викат навсякъде!
    Жълти курви, безплатния транспорт ще е ограничен, а не за всички! В същност, кое е лошото в случая? Самуилов нали е милиардер? Да ви уреди и на вас някой и друг автобус? Пък и, нали резаците ви преведоха 50 бона за снощната победа???!!! Жълти курви!

    • 13
      10

      Дънни риби акъл да не дават на грандовете

    • 10
      12

      То и тяхния е без пари- 4лв, какво се правят на интересни индианците.

    • 12
      5

      Мюмюне, от рано си се почнал днес…метила не води до добро, да знаеш.

    • 20
      11

      На резаците им взехме две купи ,както и 2 точки в последния мач в Разград.”Жълти курви” е тъпотия измислена от вас и копирана от припознавачите.За ваше съжаление обаче – цигани и припознавачи са подпалтени с доста факти.А ти кажи,защо обясняваше как ще връщаме аванта на тирето дето ни легнали за купата,а сега друга песен запя.Виждаш ли се колко си неадекватен?

      • 9
        15

        2 купи им взелии ХАХАХАХАХАХ, вица на века.
        ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ, ЧЕ ТЕЗИ КУПИ СА ПОДАРЪК ОТ ГОЛЕМИЯ ВИ БРАТ И ЗАПЛАТИТЕ И ТРАНСФЕРИТЕ И РЕЗУЛТАТИЕ СЕ КОМАНДВАТ ОТ КОРАБА ВИ МАЙКА ЛАЙНОГОРЕЦ. ВИЕ СТЕ НИЩО, ВИЕ СТЕ ПО НИСКИ И ОТ ЗЕМЯТА.

        • 7
          4

          и техни те фенове си го знаят, ама се правят на луди

        • 20
          5

          Джанго, точно вие ли говорите за купи бе майка ви дейба удушена, ахахахаха….

          Емо Наков ви чете и шкембето му се тресе от смех.

    • 3
      3

      Ти кажи как живееш като син роден от курва?Защото майка ти е курва…защото само курва може да “изтърси”такава отрепка !

  34. 14
    12

    Който няма публика така прави! Май .ще се наложи и по някой лев да дадат на братчедите от Столипиново иначе няма да има и 20% от публиката на БОТЕВ!

    • 11
      10

      Индианец, ми че и то вашата екскурзия е без пари – 4лв. пари ли са, бе ташунко

  35. 14
    11

    Машала ,аркадашииии!А ша има ли и бисплатни белети и кибапцита?

    • 1
      1

      Ще има чупени селски кратуни… това ще има

    • 8
      11

      Те вървяха само с пепсита на бившия Копнеж. ЦецУ го няма и прИмоцията свърши.

  36. 16
    9

    “Благодарим Ви г-н Крушарски!” От БезпЛатните.

    • 2
      7

      Много ли ти е гадно, че нямате собственик, Индиана?

  37. 16
    11

    Очаква се да бъдем към 15 000. София на 15 ще бъде – САМО ЛОКО!

    • 16
      13

      Ако вие сте 15, мойто момче, ние ше бъдем 45.
      Нали знаеш-3:1

  38. 26
    17

    Феновете на Локомотив до съвсем скоро плюеха,храчеха,псуваха и вадиха плакати по мачовете и из града срещу Крушарски,а на финала ще се возят на автобусите му.Именно заради такива падения те от десетилетия са известни в цяла България като ЦИГАНИТЕ!

    • 18
      23

      Не знам как са известни Локото, но вие индианците сте известни навсякъде като “жълти курви”!!! Навсякъде!!! Снощи дори чорбата ви го скандираха цял мач!!! Нещо да кажеш селяндурино?

      • 20
        14

        Тихо мангал!
        Когато цяла България те посреща с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, нямаш право да си отваряш лилавата уста с кафявите зъбки.

    • 3
      11

      Само 13 фена не бяха доволни от Крушарски, индианецо.
      Можеш само да си мечтаеш за собственик като Крушарски. Кой е вашия??

      Вие просите, корумпирате УЕФА, лъжете, дупите се на всяка власт, сателит на Лудогорец сте, искате да побеждавате дори и с помощта на съдиите, надувате балони на дебели и ненужни футболисти, а си седнал да ни говориш за морал и да провокираш, Ташунко

Коментарите са затворени