“Скъпи ботевисти,

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” организира екскурзия с автобуси за финала на 15.05. Цената е 4 лв. за ученици и 5 лв. за всички останали. Мястото за записване е магазинът на ул. “Нестор Иванов” 1. Всичко необходимо, за да се запишете е да оставите име и фамилия, телефон за връзка и да заплатите сумата. Поради неяснотите около началния час и други фактори, които не зависят от нашата организация, времето и мястото на тръгване ще бъдат съобщени по-късно. Призоваваме всички, които са освободили целия си ден и нямат личен транспорт да не чакат последния момент за записване, за да предвидим необходимата бройка автобуси.
Работното време на магазина по празниците ще бъде непроменено: през делниците от 11:00 до 19:00, в събота: от 10:00 до 14:00ч. Неделя е почивен ден.
В края на идната седмица ще пуснем в продажба и тениските по случай финала. Цената им ще бъде 12. Ще има мъжки, дамски и детски партиди.

Благодарим Ви!”

63 КОМЕНТАРИ

  1. Понеже гледам че сте налазили темите на великия Ботев я кажете нещо за снощния ви мач със Септемри

  2. 6
    11

    Жълтури Левски Ви мрази. Затова не ви искаме в София стойте си на Коматево

    • Ami imate dosta povodi za tova. A nie vi obi4ame, taka da znae6. Obi4ame I majka ti.

      • Я и на кирилица за да ти е ясно. Ние пък обичаме майка ти и на нея и е хубаво.

    • 3
      1

      софия вика те от там са 20 човека другите са от селата и от другият край на България ти сигурно си от Видин ама не ни искаш в София

    • Говеда тази година и калъфка няма ай сиктир станахте за смях тихичко

  3. 14
    15

    Дербито на дербитата?!? От кога така? Или си мислите,че играете с Левски? Май е по-вероятно да виждаме отново прословутото жълто лицемерие: Когато Локомотив ни бие, те не са никакви, дербито ни е с Левски; когато имаме шанс да бием – Дербито на дербитата. Жалка картинка.

  4. 18
    18

    Jalto pleme ot Sopod.Tuk ste gosti tam ste gosti.V komatevo shte si umrete indianci prosti.

    • От далече си личи че си ГРОМОТИН мангал излагаш вички локомотивци….

  5. 16
    15

    Jalti orki umrete ot spin.deiba vashta mama selska.

  6. 19
    16

    Отличен повод селяните тип индианци да видят София че от кърска работа не им остава време ва да гоейба.

  7. 9
    13

    Neshto po dobro nemojahte li da izmislite ve ovchi mozaci.ujasno grozna flanelka.

  8. 15
    17

    Jalti mirizlivi komatevski pesove..dano da se zasechem ..shte vi chupim krakata..indianci..

    • 7
      13

      Ш мангал недей много да всяваш напрежение че като ви вкараме пак някой с разцепен череп в кома в болницаа пак ще пискате за полиция и справедливост.Майка ви дейба циганска.

      • 13
        9

        Indianec shte vi izbiem dano da vi sreshtnem tozi pat nqma da digate racete .e tozi pat shte vi gi schupim.dano da se zasechem.jalti kurvichki.

      • 12
        10

        Ей жълт педераст недей ми срича че ще ядеш пак дебелия.

        • 4
          3

          Анонимен мишок,
          Факта, че се гордеете с циганските ви номера е показателен колко страхливи сте!Молете се да ви пазят куките, че може и до болница да не стигнете, КУРВИ СТРАХЛИВИ!

  9. 22
    11

    Кур за локо е вие мангали сте, ще ви шибамеееее!
    Обичатее да лапате на куките в районнте, най-смешното и позорно ядрото ви еничари лалалалала!
    Само Ботев!

  10. 19
    21

    някой, жълт индианец си бърше гомната и продава пожълтели фанелки хахах

  11. 13
    16

    Добре бе, кво пречи тениските да са цветни?
    Нашта черна, на мангалите-черна, на стадиона ше е като на погребение, заеби.

    • 12
      5

      Добре бе, кво пречи тениските да са цветни?
      Нашта черна, на селските индианци-черна, на стадиона ше е като на погребение, заеби.

      • 13
        15

        А кво пречи да ви изхакам по един и на двамата. Я се стегнете и стига сте срали в темите за фланелките и екскурзиите .И едните се готвят и другите ,ще е забавно , нека по-добрия победи и на трибуните и на терена…Нещо неясно?

        • 16
          6

          Колегата от миячното сра ,
          аз просто го сапунисах.
          А ти може да духаш ,вместо да се
          правиш на ментор ,
          а може и само да го полигавиш.
          Капиш ?

        • 8
          2

          Много хакаш бре ,човек не може ли да си каже мнението.

        • 1
          6

          Ей, мишок, не се наъвай много тука, да не ядеш хуя наживо

  12. 27
    32

    Грозна тениска, измислени фенове,виртуални биячи, лидери насрани, филмирани подрастващи, това е бъдещето. Така е било и така ще бъде.

  13. 26
    11

    Споко Дон Крушаре ще организира безплатни автобуси Преди това ще направи курбан за берекет И друг път го е правил После в автобусите ще раздават овнешко и боза на корем ЮРУШ към купата

  14. 33
    39

    Кои фенове са повече никога не е стояло на дневен ред и от такива спорове няма нужда.Показателно за това е самият факт,че феновете на Ботев в последните години винаги са пред тези на Локо по посещаемост и това при положение,че Ботев няма стадион.

  15. 35
    26

    Не разбирам какво толкова са се зачекнали жълтите, кои фенове са повече. Добре, че при нас няма такива образи, които да помъкнат на мача “стринкя си от Стряма”, само и само “Зъ дъ сме повичи ут буфирити”. Мерси за такива фенове.
    И един истински фен на Локомотив да остане, Локомотив пак ще е по-обичания отбор. Може да не го разбирате, но го усещате и затова и цялата тази омраза и завист. Давайте, докажете, че щом сте повече, сте по-добри фенове и хора, като цяло.

    • 34
      28

      Много точно написано. Дори и да сме по малко, ние сме по качествени. Поздрави от Лондон за всички Локо фенове. Ще дойда на мача, защото любовта е Черно-бяла!!

      • 19
        28

        Тръгна ли от Лондон ? Как ще се придвижваш из Европа с каруца бе мангуст? Стой си там и мий чиниите,а после го полапай на индиеца па дано ти даде бонус да имаш за едни цигарки ! Лондон ? Хахахаха! Столюпеново не е Лондон бе номад !

        • 28
          8

          Който трябва ме познава. А ти ако искаш ела на Терминал 2 в Сряда по обяд да се запознаем. Тъкмо ще те упъря към стадиона.

    • 27
      31

      Какво значи “пак ще е по-обчания отбор”?То по твоята олигофренска логика същото може да кажат и Септември : “Ми ние имаме 15 фена,ама сме най-обичания отбор в България,но вие не го усещате” хахахаха . Общо взето оправданията започнаха,а за качеството ще се види на стадиона,а не в нета.И също така за помъкването на “стринка си” , искаш да ми кажеш ,че вие ще сте толкова колкото сте си обикновено на Лаута ли?150 човека?

      • 27
        17

        Моята “олигофренска” логика е, че любовта към отбора няма значение от броя на феновете. Твоята логика: Щом сме повече, значи сме по-велики, по-добри, обичаме отбора повече. Гениално!

        • 4
          25

          пич ти или си много прост или просто се правиш на прост ?!?!?!

  16. 7
    25

    Точно заради устатите жълти помаци които много лаят и знаят в интернет ще е тежко на магистралата,жълтурци тоя път няма да има милост и вдигнатите ръце няма да ви спасят

    • Хахаха ти къв си някъв интернет терорист и по точно поредният палячо правещ се на мъж в мрежата просто защото не вървиш другаде я питай майкаси можели да излезнеш малко на вън

  17. 46
    1

    И двете публики могат да бъдат страхотни! НО другата седмица има среща на фенклубове с полиция. ПРИЗОВАВАМ ФЕНКЛУБОВЕТЕ ДА БЪДАТ МЪЖЕ и да поемат ПУБЛИЧЕН АНГАЖИМЕНТ, ДА ДАДАТ МЪЖКА ДУМА, че ще оставят свободното преминаване по магистралата ма нормалния фен, семейството с деца и всички които отиват на празника. Инциденти по пътя трябва да се избегнат за да може да има спокойствие за масовия фен, благодарение на който очакваме пълен стадион. ТОВА Е ИСТИНСКО МЪЖКАРСТВО!

    • 6
      19

      От страна на локото ние никога не сме закачали обикновени жълти,но виж от помашка страна те бият шамари на лапетата и после се перчат в нета,затова ще им тегаво на 15

      • 20
        3

        Къв пловдивчанин си ти бе, чаве? Бахти смотания мангал .,…..

  18. 12
    27

    Нека индианците да са повече на трибуните, а купата да я вземе Локото!

    • 21
      6

      Тя и гейбандата не е малка,цели 128 бандити!

  19. 20
    40

    Локомотив Пловдив ще има повече фенове от Ботев на финала

    • 23
      12

      Както в Бургас ли? И тогава щяхте да сте повече, а бяхте три пъти по-малко. Което е и реалността.

    • 9
      26

      В бургас феновете б бтев, бяха с малко повече от тези на локомотив. Билети за локомотив не бяха пуснати в продажба в пловдив, само във бургас. На ботев профаваха в пловдим. Доста мръсен номер. Нормално, хора от локомотив д се откажат, след като не е сигурно дали ще си закупят билет.

        • 3
          9

          Глупав, ужас си ти! Шофирах и писах в движение. Важно, че си разбрал, колко сте комлексирани, индианците!

        • 5
          2

          Шофирах и писах !аз като ви казам, че сте маумни вие нр вярвате .Дано като блъснеш някой да е твой роднина , а не невинна жертва !

  20. 50

    Всички вече мислим само за финала на 15 май, останалите резултати до края са без значение. Искам да помоля всички пишещи и четящи тук разумни хора от двата отбора, нека не сеем омраза преди този велик финал за пловдивския футбол. Нека отидем да се радваме на това което ще ни покажат и двата отбора и всички да се приберем живи и здрави и най вече щастливи че сме били зрители на този исторически мач който за съжаление ще е в София. И понеже много хора се притесняват че по пътя и на мача може да се случат неприятности между привържениците и доста хора ще сме със деца и ссъпруги нека опровергаем всички че можем да сме толерантна и културна публика за каквото претендираме винаги. Всички очакват едва ли не апокалипсис на стадиона но все пак всеки да помисли преди да направи някоя простотия дали после няма да съжалява вечно , все пак отсреща може да е ваш близък приятел или роднина.. Искам след години да си спомняме за мача и атмосферата а не децата ни да викат как се биха . Пожелавам си страхотен празник и САМО ЛОКО.!!!

  21. 20
    8

    добре че не промениха датата за да долетят още 17 потника от Германия. така поне ще се съберем всичките 200 фена на мучурището от задния двор на аграрния

  22. 11
    18

    Саде ботевъ,алах акбар всичкото чаве на евтината кскурзия,братя помаци оставете кърската работа за четвъртъка срядта всичкото помак от родопити ше варим у софията

  23. 14
    39

    Локото 7-8 хиляди. Жълтите 10-12. Селата и родопската яка са си много народ.
    Купата е за Пловдив…Локо

  24. 39
    11

    Ние ще сме 12-14000, а локото 5-6000. Купата е жълто-черна!!!

    • 10
      13

      Много си ни отпуснал 😀😀
      Според мияча ще сме 1000-1 500

      • 29
        8

        Съотношението е 1 към 4 в полза на КАНАРИТЕ. Така е било и така ще бъде!

        • 8
          23

          Аз си пожелавам купата за Локото, а вие жълтурите да сте повече на трибуните!😉

          • 18
            3

            Ще си останеш само със пожеланията, педи ……….

Коментарите са затворени