“Черно-бели братя и сестри!

Пред всички нас се задава исторически шанс да оставим поредната запомняща се следа в спортния живот на Пловдив и страната! Обръщаме се към всички вас, свързани с Черно-бялата идея, да подкрепим Пловдивския любимец с присъствие на финала за купата на България на 15 май!

Бъдете сигурни, че ще се постараем всички желаещи да бъдат свидетели на този исторически момент, да пътуват за София. Обръщаме се към вас и с молба за директна финансова помощ по сметките на World Wide Locos и Организация Трибуна Спортклуб!

Нека заедно да сътворим един незабравим празник преди, по време и след финалния мач! Нуждаем се от подкрепата и съпричастността на всяко черно-бяло сърце! Средства също така се събират във феншопа и кафенето на Лаута.

Банкови сметки:

Титуляр- Организация Трибуна Спортклуб
IBAN: BG87UNCR70001522550759
BIC: UNCRBGSF

Титуляр: World Wide Locos
IBAN: FR76 3000 3023 8000 0504 3995 677
BIC: SOGEFRPP

PayPal account:
worldwidelocos@gmail.com

В Локомотив Пловдив започнаха подготовката за историческия финал за Купата на България срещу вечния съперник Ботев. На Лаута стартираха изработването на лимитирана серия тениски със специален дизайн, посветен на двубоя за ценния трофей, който е на 15 май в София.

Фланелките ще бъдат на преференциална цена от 10 лева и ще бъдат пуснати в продажба съвсем скоро във фен магазина на Лаута. “Играйте за нас, играйте за Пловдив!”, написа по този повод официалната страница на черно-белите във Фейсбук.

88 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    6

    ООООО ЛОКО ДО ЖИВОТ, ООО ЛОКО ДО ЖИВОТ, ООО ЛОКО ДО ЖИВОТ…

  2. 12
    5

    В депресия съм, буферите ни взимат купата, фонда ни отказва заема, крановете заобикалят Колежа, феновете по една шепа на село в Коматево.Депресията ми пречи да пускам новини за ботев и Пловдивския любимец, на 15 ще режа вени, стига толкова гавра с моя ботев!

    • 8
      6

      Буферите са фаворит, но не бива да се отчайваме, все пак да вървиш срещу цял Пловдив е изключително тежко.Преборихме се с ракиджиите в Коматево, но едно е да покориш Кооматево, съвсем друго да се изправиш срещу Пловдивския любимец!

      Мен едно ме крепи, да се добера до калъфката наКупата и да си я сложа на възглавницата, може да сме втори, но все пак отстранихме сериозни отбори.САМО БОТЕВ и ракия до гроб!!!

      • 5
        9

        Стикси, и на тоя светъл празник не се сдържа да не си покажеш селската циганска, удушена от живота същност, потиснат алкохолизиран нещастник.

        Да ти сера на животчето удушено….

        • 9
          3

          Ай стига ва Тошо ти не си ли в Стряма ….Стоян канара я събрал всички юрдечки на мента и мастичка ва да тейба и мисира жълт дейба.

        • 4
          1

          Пич , далеч съм от мисълта че Стикса съумява да пише толкова , има.си помощници , сигурен съм!

  3. 8
    12

    !!!!!ПРОМОЦИЯ!!!!!! С ЗАКУПУВАНЕТО НА ФЛАНЕЛКАТА ЩЕ ПОЛУЧЕТЕ И АНАЛЕН ГЕЛ СЪС СТРУЖКИ 100МЛ!
    СЪЩО ТАКА И ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ,КАК ДА СИ НАМАЖЕТЕ КАФЯВАТА ТОЧКА ОБИЛНО С ЛУБРИКАНТА.

    ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБАДЕТЕ НА “НЕЖНИЯ”

    ОТ РЪКОВОДСТВОТО 19?6

    • 14
      6

      Ей пъпчив пубер на 15 ще бъдеш обслужен задръж още малко.

  4. 14
    12

    Трябва да призная, че тениската на буферите е хубава.Поздравявам ги и нека по-добрия победи, дано нашия с наднорменото тегло има пак късмет, че Митко Илиев да не отнесе купата в Пловдив! Само Ботев!

    • 8
      10

      Забрави да кажеш ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЧЕРНОБЯЛА СТОЛИПИНСКА, крадец на никове смотан, ебан в тъпата кратуна психар.

      С надномрено тегло са само ташаците на ТОДОР НЕДЕЛЕВ, които ше ви подаде да му оближете.

      • 7
        4

        Тудоре ти не си ли в Стряма ва…..Стоян канара е поканил всички юрдечки да са напрайте кът мотики ва да тейба и селяка дейба.

        • 3
          8

          АВА ОТ НЕ СИ НА РЕД ЗА ПРИМОЦИЯТА ВА АХМАК,В СТРЯМА БАТ ВАСЬО ЧЕРПЕЛИЙСКИ РАЗДАВА БЕЗ ПАРИ ИМА И СНИМКА СЪС КУПАТА ВА ОТ НЕ СИ ТАМ ДА ВИКАШ МОШНУ САМУ ЛОКУ АААААА ДА ТАЕБА АХМАКА.

      • 6
        9

        Тошко ви еба,Тошко ви еба,пак от ЦЕНТЪРАААААА!!!!!

    • 4
      5

      Само че, защо са написали Пловдив,а не Кюстендил?

  5. 19
    8

    Нашата тениска е с класи над жълтата, просто индианщината си личи.Е няма такива глупаци като кривите глави, не стига, че кратуните им празни ами ще си купят от тези парцали, които не стават да увиеш и улични псе.Както казва класикът “НАЛИ ГИ ЗНАЕТЕ ГЛУПАЦИТЕ”…

    • 3
      8

      ми по добре са от тези дето майка ти ги шие деградирал пазач умрял смешен скоро ще те видят всички колко си смешен плешив цървул дано като дойдем на работното ти място да излезеш от училището станиславчо

    • 6
      4

      Сега измизам от банята лекарката дежурната сестра ми дадоха да си пия хапчето и ето пак съм нормален.Ама само какви бисери драскам ааааа Нашата тениска била по яка ама друг път де тя за това е 10 лв. някакво китайско менте със дебилна щампа,виж на Ботев 12 лв.оригинал и само как са е направили и визия има а бе друг човек ставам като редовно си пия хапчетата.
      Вижте пак ви напомням не се шашкаите аз Стикс съм добро момче послушен съм и обичам най много големите паламарки на жълтите фенове,какво да направя,че искам да съм жена ама съм си чист спреднат бих казал сладък педераст.
      Когато не съм си пил хапчетата драскам,че Локо е най голям ама на като си ги изпия ставам друг.

    • 3
      5

      Гейбандитите нещо са се активирали!Дръж наклона ве глупак!!

  6. 15
    5

    От дека шъ минаваме кънари за Купата, че буферите лошо бият? Маршрут: През Бургас, Варна, Силистра, Русе, Видин, Западните покрайнини, Скопие, Кюстендил И София… така ще сме в безопасност и няма да вдигаме ръцете и да плачкаме като жени!

    • 14
      3

      На нази юрдечките от Стряма бат Стоян канара обеща по две тубички от крема от куромела щял да ни трябва а за Софето е осигурил два икаруса и от сигъзка тренираме песента……..Ооооооооо мой Бутвфъ ний за тйъеб га жа умрем.

    • 3
      14

      Гледай да няма пак изкъртени мангали с разцепени черепи в кома в болницата,после да ревете по медиите за полиции и справедливост.Ще ви съдерем от бой и ебан.

      • 10

        Tozi pat nqma da ste 30 na 6 jalti kurvi..e tozi pat shte vi izbiem indianci mirizlivi .

      • 13
        2

        Ей жълт индианец бабаити сте когато сте 20 на 2-ма ама този път ще даваш заето като за световно дейба и стрямския ти селяк дейба.

      • 7
        1

        Идиот че жълто, на колко линии си? Сериозни глупости си писал, защото и количеството бяло прахче ти е дошло в повече, нали изгрев бойски мангал!

  7. 4
    8

    Мангалиииии, ще ви праскаме много лошо мангалииииииии!!!!

    • Дрогиран циганин от изгрев бойс Столипиново се изцепки от минарето на джамията им, пък си и вярва, Ха!

  8. 5
    6

    Ние с брата и Косьо ще върнем откраднатото по нашето управление само при едно условие да ни дадат билетите на феновете на нас и ние да ги разпределяме. ОХ БАТЬО КВА ЛАПАЧКА ЩЕ СТАВА!

  9. 17
    14

    Вие играйте за нас, нас ще ни ебат заради вас!

  10. 11
    18

    Естествено че ботевистите ще сме много много повече от циганите.Който мангал набараме ше има гавра 🙂

    • 14
      12

      Какви цигани бе палячо, ще ви изненадаме много неприятно с бройката си.

    • 10
      9

      ОХ НА БАТКООООООО…..КАК Я ЧАКАМ ТАЗИ- ГАВРА….ОСОБЕННО С ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ И АНАЛНО-ЗАКЛИТОРЕНИ ЖЬЛТИ-ИНДИЯНЦИ….

    • 9
      5

      Като на магистралата, ли? Ръцете горе, тука ли сте?

  11. 19
    17

    Кривите глави тип Марин Бакалов и Тодор Неделев ще бъдат отсечени на пъпа на София!
    Точка.

    • 17
      17

      За това копнея и живея… победа!

      Но истината е ОООО ЛОКО ДО ЖИВОТ, ЛОКО ДО ЖИВОТ, независимо от резултати и класиране… ОООО ЛОКО ДО ЖИВОТ, ООО ЛОКО ДО ЖИВОТ, обичам ви!

      • 10
        1

        Днес докторите са в почивка аз малко съм в утеха,ще има драскане на воля ама няма да ми обръщате внимание много много.Ей на събуждам се и веднага ОООО ЛОКО ДО ЖИВОТ.Верно обичам ви всички с големи и дебели ланги,обичам ви!

    • 2
      4

      От теб ли ма клавиатурна нинджо,само да не ти разцепят ануса някъде по-магистралата малък дебил!!!!!!!!!!!

  12. 11
    7

    Ето става близо 1.30 ч. сега е момента да драскам и да си призная дежурната сестра, ако ме види и с мен е сършено ще ми забии една инжекция.Тук е момента тайничко да ви кажа,че само се правя на Локомотивец за да ви гледам сеира.
    Мили Ботевисти аз Стикс съм един обикновен педераст джендър и искам само едно да се отърва от лудницата.
    А на финала ви пожелавам успех и нека Пловдивският любимец Ботев празнува подобаващо.
    Време да свършвам със писането защото ми се пише зле както споменах.
    До утре ако някаква глупост ми дойде в празната картуна ще напиша,но знаите аз съм доста болен и не ми обръщайте внимание.

  13. 10
    15

    Мангусто,то не остана лидер от агитката на мангалите който да не е бит поне 10 пъти,какво видео ми говориш плъх ти май си живееш само в нета а?Знам че ще се преброим,ние винаги се преброяваме и винаги сме повече от кюстендилските мангали,на финала за пореден път ще сме повече и ще ви унизим и на терена и по трибуните.

    • 9
      4

      Jalti kurvi kolko boi vi chaka samo da vi Barnem nqkade na finala.dai boje.shte ahnete kakva brigada se zaformq..shte vi izbiem kopeleta selski

    • 8
      5

      Курво анонимна,
      Кажи ми кога сте набили някой в честен бой?Заради страхливите ви цигански номера сега трябва да треперите и да се оглеждате постоянно!Още не е започнало същинското ебане!Молете се куките пак да ви пазят, че тоя път няма да има “предаваме се, стига и т. н.”!
      Вие си избрахте курвенския път и ще си го извървите до край!КУРВИ СТРАХЛИВИ!

  14. 11
    7

    Пак да се извиня на всички,от два месеца съм на хапчета пуснат ми малко фандък без ризата и аз веднага глупости пиша.Момчета съжалявам,но ние Локомотив наистина сме закрити и най вече сме гости в гр.Пловдив.
    Този град има сам един любимец и той е великият Ботев Пловдив.

    • 5
      5

      Това е написано от най-старата ферма за органи Тракия. Подчовеците налазиха яко Пловдив!

  15. 10
    11

    Кошмарът на мангалите се сбъдна,освен загуба от жълтите на финала цяла България ще види кой отбор има повече фенове.Гола на Неделев ще им се види като детска играчка в сравнение с боя който ще изядът на финала.Прогноза 4-0 за жълто черния Пловдивски Любимец срещу ромското малцинство.

    • 16
      9

      Индианец, ползваш интернет някак си, напиши Пловдивския любимец в нета и виж какво излиза…ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!…

      Пловдивския любимец ще вземе купата…

      • 10
        10

        Всеки знае кой е пловдивския любимец бе мангал,няма нужда да пиша в нета.Вие така в нета си сменихте и историята и останахте 130 мангала на лайнута.На финала ще се види за пореден път кой отбор има по-голяма подкрепа на пловдивчани.

        • 6
          5

          Е, без видео и сте биячи, но напиши ботев Локо бой и ще видиш размазани жълти! Естествено, без нета сте победители , биячи и така!

          Индианец, на финала ще се преброим, спокойно, тогава ще се види кой кой?

          • 6
            2

            Пка глупости съм писал да са и тъпото парче кадето съм.
            Та то се знае кой кой е.Как да се броим като ние едвам 2500,3000 човека можем да сме.
            Да със тия силни хапчета съм такъв мамка му нещастна.

    • 1
      1

      Qsno e Che jaltite selqci sa poveche..sichki sela okolo plovdiv shte se izsipat na finala da vikat za toshko krivata glava..broikata ne e vajna dano da se sreshtnem. neka da ste povehce tozi pat shte vi chupim racete jalti kurvi

  16. 9
    7

    Разбрахте вече защо цска пусна на малката чорба
    Цска шампион, селянките на финал за купата. Понеделник твърда двойка. Само че сметките ще ви излязат криви. Кривите глави ще бъдат размазани от господарите на Пловдив.

    • 10
      6

      И Локо е Пловдив, като вземем купата официално ще се говори за Локомотив и Локомотивската столица на Културата 2019…

      • 6
        5

        като ви продъним мангалските гъзове с 4-0 ще се покриеш поне за 2 месеца от тоя сайт,циганин грозен

      • 7
        4

        Оф доста ми се събра и само глупости почнах да драскам.
        Знам,че сме закрити и не същестуваме и пак се перкам,че сме с купа,че и най вече сме любимци на Пловдив.
        Пичове на хпчета съм извинявай те ни сме истински селски пръчки от Кюстендил.Тук във Пловдив сме гости,купата е жълто черна.

    • 7
      2

      Ех братя и сестри като кажа във болница,че съм от Локо докторите ме пълнят със една тава хапчета,завеждащият на отелението ми вика,че съм лебед главната сестра ми вика черешка алена,как да ви кажа слагат ми една ризница и чак тогава гледам да се отпусна да заспя и вечно Локо ми е в празната картуна.
      Знам,че Локо е закрито знам и,че Локо не съществува ама на пусто селско сърце до лудницата ме докара.
      Сега от както ми дават розавите хапчета съм малко в транс и искам да си призная публично пред всички вас аз съм и педераст.
      Не се вързваите на глупостите ми знам и че в Пловдив е само Ботев любимеца,но като почна да драскам глупости ставам звяр и викам само Локо братя и сестри.

  17. 11
    10

    Победа за Локомотив, Победа за Пловдив, Победа за България!!!
    Това не е обикновен мача, това е мач да се унищожи, отбор спонсориран от ДПС.
    С купена и подарена купа, жълтя индианец надигна глава.
    Отборът на България ще отреже главата на турско-циганската жълта пасмина, родена в Коматево!

    Локо , победа над , мюсюлманската, жълта папалач!!!

    • 5
      6

      Тцтцтц с какво се друсате бе циганета,че сте толкова изтрещели?
      Какъв отбор на Пловдив,България,Европа …на Земята …. Спрете се да пишете глупости ,че вече не сте смешни ,а ЖАЛКИ!
      Не си мислете да минете центъра …реално отивате на 4,5:0

      • 3
        2

        ОПААААА….МАЙ- ТИ СЕ ИСКА ПРЕВЬЗБУДЕН ЖЬЛТЬК НО ТАКА Е…. ( МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ )

  18. 14
    7

    АВА НИИ С КМЕТЪТ НА СТРЯМА БА ВАСЬО ЧЕРПЕЛИЙСКИ И БАТ НАСО МЕНТИЧКАТА СА ПРИГОТВЯМЕ ДА ПОСРЕШНЕМ КУПАТА НА ЦЕНТЪРА НА СТРЯМА ВА ЕЙЙЙ КАПУТИ,СЯ ЦЯЛАТА СТРЯМА И ВСИЧКИ СЕЛСКИ КВАДРАТНИ КАРТУНИ СЪББИРАМЕ МЪНГИЗИ ЗА ОРИОГРАФИЯ ЖА ИМА И НОВ МОДЕЛ ФЛАНЕЛКИ СПЕЦИЛ САМУ ЗА СЕЛСКИТЕ ФЕНУВЕ СА ОТЛИЧАВМЕ ВА ТА ВИ КАЯ ЖА ИМА ДОСТА АБОРИГЕНСКИ И ГЕЙСКИ ИГРИ НА СТАДИОНА У СОФЕТО ВА ДО НЕСКА ВЕЧЕ СМЕ СА ЗАПИСАЛИ 103 ТАЛИГИ И НАШТА ДЕТ КАРЪМИ СКАРИТЕ СА 104.
    НАЙ МАЛКУТУ 45 000 ВЕРНИ ЛОКУМУТИФЦИ ОЧАКВЪ МИ НА СТАДИОНА.
    ТА ДОКАИМ НИИ КВО ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙ.ЖА ИМА СПЕЦИАЛНА ОФЕРТЪ ЗА ГЕЙ ДВОЙКИТЕ.
    А ДА ДА ЖА ИМА И ПОНЕ ТРИ ТАЛИГИ С КРЕМА ВА ДА МОЙ СА МАЖИМ ГА ОНИЯТ УШАТИЯ ТОШКО НИ ГО НАЛУЗИ ПАК.НЯМА СА ШАШКАТЕ ТЕ МОИ И С 5 – 0 НА БИЯТ АМА НИИ СИ ИМАМЕ РЕПЛИКА НА КУПАТА И ЖА СИ Я ПОСТАВИМ ВЪВ ВИТРИНАТА НА КМЕТСВОТО ВЪВ СТРЯМА ВА ЕЙЙЙЙЙЙ.
    АЙ СЯ НАПРЕШ МОШНУ ЛОКУ ЛОКУ САМУ ЛОКУ СТРЯМА И НАЙ ВЕЧЕ ШИКЕРА ВА ДА ВАЕБА АХМАЦИТЕ.

  19. 19
    20

    Победа за Локомотив, Победа за Пловдив, Победа за България!!!
    Това не е обикновен мача, това е мач да се унищожи, отбор спонсориран от ДПС.
    С купена и подарена купа, жълтя индианец надигна глава.
    Отборът на България ще отреже главата на турско-циганската жълта пасмина, родена в Коматево!

    Локо , победа над , мюсюлманската, жълта папалач!!!

  20. 9
    9

    ,🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😁😂😁😁😂🤣😂🤣😁😂🤣😁😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😁”поредната запомняща се следа в спортния живот на Пловдив и страната”
    ХАХАХАХХХАХХХХХХХХАХХХХХАХАХАХАААААХАХАХАХХАХХХХХАХАХАХХХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХХХХХХАХАХАХАХАХАХАХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХАХАХАХААХХАХАХАХААХАХХАХХХХААХАХАХАХА

  21. 11
    10

    Пак станахме “братя и сестри”…

    Може, но като смените ръководството на този измислен фенклуб, които си позволява да говори от името на всички, а никой не знае кои са всъщност тези хора, известни като чаршафите.

    • 2
      3

      Абе не разпалвай огъня бе говедо, не е момента !

      • Ей педераст, говедо ще викаш на баща си!
        Цял сезон работите против отбора. Сега чакате нова издънка за да почнете пак.

  22. 14
    14

    Мангалите от гей дружината пак просят пари! Нали имате подлез сядайте и там просете, кюмюри

      • 10
        14

        Локомотив Пловдив е любимец само в Шекера,Аджисана и Столипиново.Това далеч не е цял Пловдив.

        • 4
          3

          ТЕЗИ ДО РАКИДЖИЙНИЦАТА НЕ БЯХА ЛИ ОТ СЕЛО ?????

  23. 14
    12

    Споко Дон Крушаре ще организира безплатни автобуси Преди това ще направи курбан за берекет И друг път го е правил После в автобусите ще раздават овнешко и боза на корем ЮРУШ към купата

  24. 12
    12

    Ще си я взема тениската и ще галя купата с нея жълти курви ще ви порим.

  25. 18
    14

    Тениската е прекрасна, 10 лева за нея, десет за път, десет за билет и десет за бира… това са най разумно похарчените пари за всеки Локомотивец!Финалът Ни зове черно-бели братя, въпрос на чест и достойнство е да бъдем там в софията и да пеем за Пловдивския любимец, въпрос на достойнство е да дойдеш в черно-бялата агитка, която най-вероятно ще е в сектор Бесика(г).Силно се надявам да няма чоплещи семки в софийската Бесика, а Спортклуб при нас…

    Надпяването с коматевци е другото Дерби на дербитата! Трябва да спечелим и двете битки!

    Пловдив е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!!!…

      • 7
        6

        И никога не съм писал в този сайт, всички жълти ме обичате и ми се кланяте???…

    • 11
      11

      Видя се публиката на Локо и Ботев в Бургас. 1 към 3 в полза на Ботев!

    • 6
      3

      Така те искам Мърков , надъхан , събирайте компанията…мощно в София и шибай жълтите!

  26. 13
    13

    ААААА бате нема пари Дай ти нещо за децата че гладни Аз идва на мача с талига и вика САДЕ ЛЬОКО

  27. 10
    13

    Не разбрах за кого последно да играят?
    За нас или за Пловдив?
    Щото двете нямат нищо общо…

  28. 15
    18

    Аз съм казал, че феновете на Локото са главно от малцинствата. Така че да се напише ИГРАЙТЕ ЗА НАС ИГРАЙТЕ ЗА СТОЛИПИНОВО….

  29. 23
    16

    Потните селяни след загубата ще се отдадат на земеделския сезон и заработването на рентата. Жалко, че ще продължат с оправданията типично за родопската яка който се ѝ мислят за българи де ама това е истината. Жълти помаци БЕЗ ТАШАЦИ.

Коментарите са затворени