Футболистът на Ботев Пловдив Антонио Вутов ще е на линия за Дербито на дербитата – финала за Купата на България! Днес той бе наказан с 3 мача за блъскането на съдията на вчерашния двубой.

Със спиране от състезателни права ССП лв.
Игор Банович ПФК „Локомотив“ Пловдив 2 200
Янко Атанасов Ангелов ПФК „Локомотив“ Пловдив 1 250
Анте Аралица ПФК „Локомотив“ Пловдив 2 200
Филип Станимиров Филипов ПФК „Ботев“ Пловдив 1 300
Антонио Венциславов Вутов ПФК „Ботев“ Пловдив 3 1000

ПО ДОКЛАД

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2018/2019/ – ДК наказва  ПФК “ЦСКА-София” гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За нерегламентирано използване на бомбичка, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. В от ДП /2018/2019/ – ДК наказва  ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив  с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    11

    Ако бях на мястото на съдията щях да му обърша два шамара на това
    сополивото
    ,където подскачаше като младо мисирче.
    Хайвана си мислеше че е на село

    • В хубаво време като днес, доста често излиза по Центъра с жена му и детето.
      Може да му удариш шамарите там.

  2. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! Да честитим на Великия Ботев!!!! Гуляму лайнуфъргъни беши от фракционерите Дрезина 49,12 Шекеря и некуи дуруги артъкпъртъци!!!! Ботев доказаха, чи съ Великани!!!! Стягам вечи талигъта и магариту!!!!! Купувъм си гей билет и тръгвъм с 3-4 апапи за финаля!!! ТАМ ШИ ДЕРЕМ МОШТНУ ГЪРЛУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ АПАПИ!!!! ДАНО НАПРАИМ НЕШТУ И ЗЕМИМ КУПЪТА!!!! ПУФ ПАФ!!!! ПЪРВУ ША ЦИЛУНА НАШИЯ ИДУЛ ЗА КАДЕМ!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))) С КЛОАКОМОТИФ Ф СЪРСЕТУ!!!!:)

    • 1
      1

      Ти жив ли си бе , мисмехме че покрай вълненията за финала си ритнал камбаната…

  3. 10

    Краси Чомаков за уговорения полуфинал:

    Забележете само какво се случи в последните минути. Водиш 3:2, съперникът ти е с 9 човека и допускаш той да припари до наказателното ти поле, да спечели корнер и да те накаже по толкова жесток начин. Един добър треньор ще си продере гърлото и ще нареди да задържат топката, да накъсват играта – ако трябва с нарушения, за да се докара мачът до продължения. И там вече ще имаш огромно предимство – и игрово, защото си с двама повече, и психологическо. Затова не е виновен домакинът на „Армията”, а треньорът. Нали той трябва да води мача, да дава наставления. За какво иначе получава заплата? Та един отбор с качествен наставник 10 колчета да беше наредил пред вратаря, пак няма да му вкарат гол.

    Краси, какво да направи Любо като така е НЕРЕДЕНО

    • 14

      Типично по цигански. Постваш нещо няколко пъти и се надяваш да стане истина. Истинска забава е колко си ограничен и как може дори да ти хрумне подобна простотия. Нормално, вие буферите сте закърмени с тотото. Това 4-0 на полуфинала как стана? Ако Септември играеха, направо ви отнасяха. Опитвате се да изместите темата, ама мнооого неуспешно и смешно.

    • Ти явно си от тия които само чакат някой нещо да каже??! И ако някой каже нещо трябва ли непременно да му се вярва? Ти сигурно много вярваш на казващите разни неща?! Много си вярващ ти бре??!!!Ееееее едно нещо със сигурност ще разбереш последен….

  4. 8
    20

    Успокой са ва умря отдавна……жа вземе да пометнеш.

    • 9
      6

      ЗА ТЕБЕ БАЧЕ ЖА ИМА КАЗАН СЪС КРЕМА ВА АХМАК.
      ПА СА ИЗКАЗА НЕПОДГОТВЕН НАЛ ТЪИ ВА ГЕЙ НА ГЕЬОВЕТЕ.
      ДА ТАЕБА У ГАЗО,ГРОЗИЛ СЪС ГРОЗИЛА ТИ НЕДИН.

      • 11
        4

        Ава Стоене ти ли си ва да тейба и в стрямската муцуна грозна дейба…..селяк скапан.

  5. 61
    9

    Вчера в София Цска поиска да УБИЕ Ботев. Те не зная ли, че Ботев е “ТОЙ НЕ УМИРА!”
    И с фалшива дуспа: “ТОЙ НЕ УМИРА!”, и с червени картони и 9 човека: “ТОЙ НЕ УМИРА!” и с обрат от 0:2 до 3:2 с помоща на съдиата: “ТОЙ НЕ УМИРА!”.
    И накрая 3:3 “ЗАЩОТО ТОВА Е БОТЕВ” и “ТОЙ НЕ УМИРА!”

Коментарите са затворени