Петър Кирилов Костадинов,

Ти, “приятелю”, си един нещастник! Ти, г-н “съдия”, и такъв ще си останеш! Не те знаем взе ли за този мач, но ако си взел, да ти е сладко. Да му е сладко и на този, който ти е дал или на този, който ти е наредил и взел това, което е било за теб.

Футболна България рядко е виждала подобен феномен като теб! Ти ще останеш в историята, Петърчо…! Ще останеш там, но с нещастието си! Тези от ЦСКА-София опропастиха труда ти! 9 от Ботев Пд ти сипаха с големия черпак, майна! Всички усилия, които положи бяха напразни!

Е, това е нещастие! Стана смешен – за нищо!

Опита да пренаредиш пъзела на бъдещето и да лишиш Пловдив от Пловдивски финал! Но не успя! Въпреки, че направи всичко по силите си!

Половин Пловдив ще те мрази, но след време ще те забрави! Дано ти успееш да забравиш това, което се опита да причиниш на футбола!

Да си виж и здрав, и запомни едно: ПЛОВДИВ Е ФУТБОЛНАТА СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ, Господ е Пловдивчанин, и обича футбола, а не нещастниците!

70 КОМЕНТАРИ

  1. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! Да честитим на Великия Ботев!!!! Гуляму лайнуфъргъни беши от фракционерите Дрезина 49,12 Шекеря и некуи дуруги артъкпъртъци!!!! Ботев доказаха, чи съ Великани!!!! Стягам вечи талигъта и магариту!!!!! Купувъм си гей билет и тръгвъм с 3-4 апапи за финаля!!! ТАМ ШИ ДЕРЕМ МОШТНУ ГЪРЛУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ АПАПИ!!!! ДАНО НАПРАИМ НЕШТУ И ЗЕМИМ КУПЪТА!!!! ПУФ ПАФ!!!! ПЪРВУ ША ЦИЛУНА НАШИЯ ИДУЛ ЗА КАДЕМ!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))) С КЛОАКОМОТИФ Ф СЪРСЕТУ!!!!:)

  2. 3
    11

    Краси Чомаков за уговорения полуфинал:

    Забележете само какво се случи в последните минути. Водиш 3:2, съперникът ти е с 9 човека и допускаш той да припари до наказателното ти поле, да спечели корнер и да те накаже по толкова жесток начин. Един добър треньор ще си продере гърлото и ще нареди да задържат топката, да накъсват играта – ако трябва с нарушения, за да се докара мачът до продължения. И там вече ще имаш огромно предимство – и игрово, защото си с двама повече, и психологическо. Затова не е виновен домакинът на „Армията”, а треньорът. Нали той трябва да води мача, да дава наставления. За какво иначе получава заплата? Та един отбор с качествен наставник 10 колчета да беше наредил пред вратаря, пак няма да му вкарат гол.

    Краси, какво да направи Любо като така е НЕРЕДЕНО

    • 10

      Намерил си кой да цитираш?! Краси Чомаков, смях в залата! Краси Чомаков защото никой друг не е искал да каже каквото и да било. Колко тежи мнението на Краси Чомаков??? Кой е той?
      Да не би да е от ранга и класата на Пламен Марков???

    • И къде пише че е казал че мача е уговорен ве олигофрен?Упреква Любо Супата алооо,намали дрогата!!!

    • Чомаков-Още не съм на себе си. Не може след два съдийски подаръка, с двама души повече, пред изключителна, страхотна и многобройна публика и в памет на великия Краси Безински, да не успееш. Това е недопустимо и срамно.

      Любо Пенев постоянно мрънка срещу съдиите. Снощи обаче защо и дума не обели за тях, след като нито първия червен картон на Ботев беше червен, нито дузпата беше дузпа. Чух го да казва, че играчите му проспали първото полувреме. Абе, тия момчета не ходят ли по лагери, за да спят. И като са били заспали, защо той не ги събуди и ги срита от леглата да стават и да играят?!Ти си мислиш че само ти четеш ,а гейбандит?

    • Забелязах какво се случи- откакто се пенсионира доктор Кехайов- директора на Психодиспенсера доста психично болни са на улицата и пред компютрите- пресн пример е “човека ви го каза”! Лошотое, че на него няма кой да му каже….

  3. 15
    1

    Купата е за Локото. Нашият президент ще направи пак курбан за берекет и ще видите резултата. Досега го е правил няколко пъти и все успешно.Ай лайнутки, юруш …

  4. 24
    1

    Така. Да обобщим… ако Ботев загуби, то те са слабаци и за нищо не струват. Ака победи, то те са купили мача и съдията им помага. При мойто любимо ЛЬОКО не е така. Там властва закона на КРЮШО и порядъка на гейбандата… Сега за всички, които вчера ме мислеха за хвърлил топа.!!!! Не !!!!!Успях да оцелея след това, че 9 футболисти на Ботев победиха 11 на Армията. Знаете ли как ?През пет минути си потапях главата в клозетната чиния и пусках сифона….. така цяла вечер!!! Успях едва на сутринта да се охладя. САМО ЛОКО!!!!

  5. 3
    26

    ФИЛМАРИ ГОЛЕМИ СА ТИЯ ЖЪЛТИ БОКЛУЦИ! ИЗПЪЛЗЯХА ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ И ОТ МИШИТЕ ДУПКИ В КОМАТЕВО ВСЕ ЕДНО СА ВЗЕЛИ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА! И ПАК ПЛАЧАТ ЗА СЪДИЯТА! А ПЪРВИЯТ МАЧ ВИ БЕШЕ ДОБРЕ, А СЕЛЯНИ ПРОСТИ? ШИБАЙЙЙ ЖЪЛТИТЕЕЕЕЕ

  6. 4
    21

    Ненадминати филмари с вечните оправдания. Признайте си веднъж като мъже изнасилени жълти мишки. Колкото повече лаете, толкова повече ще боли…

    • 2
      19

      заплахи, закани, съдии (на разменени начала), много голове, дузпи (отсудени и неотсъдени), червени картони, спорни положения….. и накрая – черешката – “ГЕРОЙСКИ ГОЛ за останалите с 9 човека” от класическия за наредени мачове гол от корнер…
      Познат сценарий. Още Венци Стефанов на времето каза: “Вие какво искате?! Да го нагласим без пушилка ли??”..

      • 11

        Като си фен на Венци Търбуха давай нататък какво казва той за гей- бандата от Лаута: Селска история, селски отбор със селски треньор!

        • важното е, че финала ви е подарен. разбирам, че искал да избегнеш темата, шамане

  7. 9
    25

    Всъщност нещастници са всички тези 12 000 на стадиона, които не знаеха, че отиват на ТЕАТЪР, а не на мач.
    Съдията беше само част от сценария. Забавно беше, нали?

    P.S. Не е лошо БФС да глоби автора на този пореден пасквил .. за уронване на престижа и каквото там беше…

    • 17
      1

      Малоумник, като е разбрала цяла България за театъра ти защо преди мача казваше че щели да ни размажат с лекота и отстранят гнусните свински тирета. Нали беше много убеден, сега защо с друга версия излизаш. На финала и вие ли ще ни “подарявате” купата?

      • 2
        15

        объркал си се, аго!
        Още след първия “оспорван” полуфинал се разбра истината и аз казах, че е нагласено за “Пловдивски финал” за да се използва като претекст да се построй стадион на БотевЪ.
        Погледни всички голове и на БотевЪ и на ЦСКА-София и сам ще разбереш. Особено последния е най-комичен.

        • 9
          1

          Как ще е нагласено за пловдивски финал като на Етър им трябваше 1 дузпа да ви вкарат само от последните 2 които биха, и ако случайно вратаря ви беше залитнал в някоя друга посока, и отивахте в небитието бе помак недоклатен. Наредено било.

          • 1
            5

            За Пловдивски финал се заговори след този четвърт финал… Чети, бе майна!

    • Пич, директно и най-сърдечно бих те препоръчал за Оскар в Холивуд, ти надмина всички с фантазиите си. Това Хичкок, Дж. Лукас, Скорсезе направо ряпа да ядат.

  8. 28
    5

    Заболя ме за Вутов…Той съвсем спонтанно се поддаде на провокацията на съдията. Този “рефер” избра да даде дузпа от най- чистото положение умишлено за да хване някой в капана независимо кой щеше да е той. Явно адреналина на Вутов в този момент е бил до най-горната точка. Но нима ако не беше провокиран той би реагирал така??? Според мен съдията в този мач премина всички разумни граници. Отсъжданията му стигнаха до немислими стойности?!! Да не споменаваме,че като рефер той трябва преди всичко да бъде безпристрастен…….. Той такъв ли беше??? Никога не съм си позволявал да крещя тук но сега ще го направя….
    МНОГО МИ ХАРЕСА ЕМОЦИОНАЛНАТА РЕАКЦИЯ НА ВУТОВ СПРЯМО СЪДИЯТА!

    • 7
      1

      Тези реакции са разбираеми но напълно непродуктивни.
      Не си спомням някога съдия да си е променил решението под натиск от футболистите.
      Само тъпи картони се изкарват така.

      • Ако никой не протестира срещу нередностите, нищо няма да се промени. Това също трябва да се вземе предвид.

  9. 6
    21

    Вижте кво ..няма смисъл да се репчим по форумите..15 е на малко повече от две седмици след мача ще си мерим на кой колко му е ! Успех! Локомотив до последен дъх!!!

  10. 8
    24

    Правилно съдията свиреше за ЦСКА но само той горкия не знаеше за оргийката която си бяха спретнали футбалерите…..така го правят професионалистите борба обрати картони и простосмътния селяк накрая да е щастлив.

    • 14
      1

      Защо винаги омаловажавате успехите на другите. Като беше толкова сигурен… Защо не заложи апартамента бе мухъл?! И вие ли ще ни легнете на финала?

      • 1
        13

        Ние няма да легнем крива тикво селска……ако бием ще е с чест и достойнство…….а това какво стана снощи се видя и от космоса…..хард-порно.

        • Хард порното го прави някой твой роднина някъде другаде, нещастник.

  11. 35
    5

    Вчера в София Цска поиска да УБИЕ Ботев. Те не зная ли, че Ботев е “ТОЙ НЕ УМИРА!”
    И с фалшива дуспа: “ТОЙ НЕ УМИРА!”, и с червени картони и 9 човека: “ТОЙ НЕ УМИРА!” и с обрат от 0:2 до 3:2 с помоща на съдиата: “ТОЙ НЕ УМИРА!”.
    И накрая 3:3 “ЗАЩОТО ТОВА Е БОТЕВ” и “ТОЙ НЕ УМИРА!”

    • 8
      24

      Мангал, що се мъчиш? Да пишеш не ти е силата… Марш в Изгрев!

    • 3
      19

      Успокой се ве запъртък не разбра ли че умря отдавна на Вола ва келеш с келеша ти недин.

  12. 26
    1

    Абе глупаци най важното е че ще има пловдивски финал, което не се е случвало никога.

  13. 3
    25

    Това сериозно ли е? С такъв тип статии тип “краен фен на ботев” губите аудитория. Нормалните любители на футбола искаме да четем нормални статии, а не фенски съждения от фен на даден отбор! Срамна работа!

  14. 8
    29

    Андрейчо, за пореден път доказваш , че не си никакъв журналист . Ти просто си един краен и много пристрастен фен на Ботев . Затова не мога да вярвам на твоите статии . Даже понякога ме отвращаваш със глупавите си съждения .

    • 39
      6

      Няколко въпроса към теб:
      1. Защо четеш сайта?
      2. Защо четеш статите за Ботев?
      3. Пречи ли статии за Ботев, в сайт и секция предвидена за фенове на Ботев, да се пишат от фен на Ботев?
      4. Трудно ли е да разбереш, че ако сайтът беше представителна медия, а не сайт за фенове, много неща щяха да са различни?
      5. Защо занимаваш хората под статите за Ботев с никого неитересуващото ти мнение?

  15. 32
    6

    на всички буфери харесали как свири съдията им пожелавам на финала да им се свири по същия начин!!!

    • 5
      24

      Свикнахме да ни се свири по този начин в един и два мача и не само в този сезон , за разлика от вас. И въпреки това стигнахме до финала за купата и ще играем в Лига Европа тази година.

      • 15
        1

        На вас ви свирят така в безсмислени мачове като този с Дунав, като класирането в групата ви отдавна е решено. Нас ни режат в решителни мачове за купата.
        Където вие имате голям съдийски комфорт. Справка- мачът ви с Етър за купата.

  16. 6
    43

    Гледайте бавно и на забавен каданс, ама хубаво гледайте, фала на Филипов за втория жълт картон и дузпата за Цска.
    Съдията е прав.

    • Абе нещастник, така наречената ‘дузпа” по всички правила е класически жълт картон за симулация, в премиершип се нарича дайвинг.

  17. 8
    27

    Така, първо да каже, че не съм фен нито на Ботев, нито на Цска, но медия претендираща за обективност и наричаща себе си “сериозна”, няма право да излиза със заглавие “нещастник”, каквото и да се е случило. Това не е обективна журналистика, а по-скоро фенски размисли и страсти. Пловдивдерби, помислете върху поведението си и решете дали искате да сте спортен сайт, уважаван от всички, или искате да бъдете фен-форум на пловдивските отбори. В първия мач имаше положения (и то доста спорни), отсъдени в полза на Ботев, но тогава нищо не написахте. Това просто е несериозно поведение. Или поне си сменете името на “бултрас”, примерно

    • 30
      2

      За спорните положения в първия мач се изписа много, но ти личи, че “не си фен нито на Ботев, нито на ЦСКА”. Всъщност ти личи на кой си фен прекалено много!

      • 6
        5

        Ами така си миришем бе, пич. Етносът ни е такъв…

      • 1
        6

        Ами, аз съм фен на футбола като цяло и нямам клубни пристрастия. Явно само ти си ги видял, незнайно как. Дай да видим къде се изписа след първия мач и къде тогава съдията беше наречен нещастник, след като тогава всичко спорно беше за Ботев отсъдено. Понякога да се обективни явно е невъзможно, затова и като цяло няма футбол в БГ. А на селянина с моето име му пожелавам да си види някога любимия отбор шампион преди да отлети към небето

        • Слушай сега Пейков, колегите по-горе ясно ти отговориха какво се е изписало след първия мач и какво не, явно толкова си се интересувал. Това едно на ръка. Другото е че ако си гледал и двата мача внимателно щеше да разбереш защо на първия съдията не е наречен нещастник и защо на втория да. Ами на първият мач имаше съдийски грешки в полза на Ботев но не от такова решаващо значение за крайния резултат, докато на втория това си беше отявлен опит да се реши мача, знайно в чия полза и странното е че това беше решено на почивката, защото не се виждаше как иначе това може да стане. Този “специалитет” знаем на кой е практика. Та този нещастник продал се на полувремето няма как да бъде наречен по друг начин.

        • Напротив, грешките и в първия мач бяха в полза на ЦСКА. Просто не сте чели правилника и говорите на базата на знанията от детските мачове, където 3 корнера означаваха дузпа.
          В първия мач няма никаква дузпа за ЦСКА, защото Перейра се пуска по требава странично и държи ръката вдигната за баланс. Това е естествена позиция – никой не се пързаля като кренвирш с прибрани ръце. Освен това топката срещна първо гърдите му и излизаше в корнер. Неволното докосване с ръка не ощети ЦСКА с нищо.

  18. 10
    55

    Съдията си свири нормално. Не се излагайте. При втория жълт картон на Филипов, вижте как нашия блъска с лявата ръка играча на цска. 100% втори жълт картон. 100% дузпа за цска. Вижте как с лявата ръка нашия защитник задържа негъра от цска. Червения картон на Вутов е за налитане на съдията. 100% червен картон.
    Съдията се справи перфектно. Андрей не се излагай. Ставаме смешни

      • 7
        39

        Може да не е Ботевист, но е написал истината.

    • 31
      6

      Ти футбол гледал ли си, или си фен на момичета на Илиана Раева?

    • 17
      5

      И ДА ГОВОРИШ ТЪПОТИИ, ОТ КОИТО ЛИЧИ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФУТБОЛ !!!

    • 24
      3

      Ти май не разбираш грам от футбол потник,първо има игра рамо в рамо и може да се отсъди фаул, но не и втори картон,после къде виждаш дузпа бе потник,играча на Ботев е паднал на земята и с какво извършва нарушение бе потник? Вутов е за червен,но е афектиран от безумния съдия! Със здраве потник разбирач

      • 7
        23

        Гледайте бавно и на забавен каданс, ама хубаво гледайте, фала на Филипов за втория жълт картон и дузпата за Цска.

  19. 11
    50

    Реално погледнато ботевЪ стигна финала заради съдията в Коматево, подаръците тогава натежаха в София. ЛОКОМОТИВ стигна по честен начин финала и заслужава да вдигне купата…

    • 32
      5

      Реално погледнато Ботев достигна до финала отстранявайки все силни отбори. Вие с кои играхте? А за съдията се изложи много. Цяла България видя как победихме мафията. Само ти не разбра, ама то е нормално за теб.

      • 5
        32

        Вие сте в мафията , не се излагай. Толкова подкрепа за Ботев не съм виждал към никой друг отбор.

    • 30
      3

      Пич, ти май не спиш, не работиш и други работи не правиш? Постоянно висиш в темите за Ботев и плюеш. Това ако не е параноя и комплекс, здраве му кажи!

    • 6
      31

      Мача в София беше живо порно. ЦСКА знеше, че не трябва да продължи.

  20. 21
    3

    Plovdivderby.com повдигнете въпроса относно организацията за финала и по-точно, къде ще си оставим колите! Последният път в София доста хора се оказаха със спукани гуми и тн. Според мен и двата отбора, трябва да настояват някакви булеварди да се затворят (както беше в Бургас) иначе, ще ни потрошат колите!!!

    • Най-лесното решение е на паркинга на метростанция “Цариградско шосе” и оттам – с метрото към националния стадион.

      • Ти пък. Местните “аристократи”, които ходят с колата за цигари,да се качат на метро.

  21. 18
    2

    ОООО бой е отнесъл! Нали помните Гришата как ги маризеше в Ловеч на полувремето а за другото той си знае

  22. 28
    5

    Браво Андрей,много точно казано!

  23. 33
    2

    Този на полувремето или го биха, или го ебаха, ли му дадоха пари.

    • 15
      1

      И трите и трите!!!Мамицата му и парцал!!!

Коментарите са затворени