Финалът за Купата на България ще остане на първоначалната си дата – 15 май. Това заяви преди минути в Спортно шоу Гонг главният секретар на Профи лигата Атанас Караиванов.

“Финалът няма как да бъде преместен, тъй като първенството е в такава оспорвана фаза, а и Евроизботите ни притиснаха на 26 май да няма мачове”, поясни Караиванов.

Най-вероятният час на двубоя ще бъде 19 часа, но това още не е потвърдено.

Тъй като Ботев е символичен домакин феновете на “канарчетата” ще са в сектори “А” и “Б”. Тези на Локомотив съответно пък ще бъдат във “В” и “Г”.

182 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    9

    Не се пънете толкова, Ботев го взимат тоя финал, за да замаскират положението със стадиона им герб и Самуилов. Всичко е решено.

    • И как го замаскират положението? Даваме им на тези малоумници една тенекия, за да не ревът много-много, че няма кой да извади едни 20 милиона за стадион.

  2. 23
    2

    Всички вече мислим само за финала на 15 май, останалите резултати до края са без значение. Искам да помоля всички пишещи и четящи тук разумни хора от двата отбора, нека не сеем омраза преди този велик финал за пловдивския футбол. Нека отидем да се радваме на това което ще ни покажат и двата отбора и всички да се приберем живи и здрави и най вече щастливи че сме били зрители на този исторически мач който за съжаление ще е в София. И понеже много хора се притесняват че по пътя и на мача може да се случат неприятности между привържениците и доста хора ще сме със деца и ссъпруги нека опровергаем всички че можем да сме толерантна и културна публика за каквото претендираме винаги. Всички очакват едва ли не апокалипсис на стадиона но все пак всеки да помисли преди да направи някоя простотия дали после няма да съжалява вечно , все пак отсреща може да е ваш близък приятел или роднина.. Искам след години да си спомняме за мача и атмосферата а не децата ни да викат как се биха . Пожелавам си страхотен празник и САМО ЛОКО.!!!

    • 1
      7

      Ако се видим, друже, ще го сложа на женкя ти в дупето. Само малко! Еееее, сефте, нали си добър човек, ще ми простиш. Може и селфи да си направиш с нас двамата, дорде я клатушкам.

      • 4
        1

        Имаш да си връщаш ли бе лешпер, още не ти е зараснал ануса и ти пак рипаш

    • Полицаите още не са казали последната си дума. Ако кажат както на предишния мач, между двата отбора, че не могат да охраняват мача и наредят ограничено количество билети, тогава какво правим?

  3. 13
    2

    Така е , полуфинала е нагласен,както и мачовете с Черно море,Берое и 1948.Бил Гейтс,Илън Мъск,Папата,Тръмп,Киро Гела и Пеевски са заповядали на БФС Ботев да спечели купата тази година.Срещу тях се изправя чистата като рилските езера трупа на Бруно,която съвсем честно спечли с 4:0 срещу Септември в едно приятно оувърче ,по това че мача на черно-лиавите не е нагласен съдим и по победите им над Сепмтеври в първенството,което показва,че те са по-добрият отбор.
    И този , дето постоянно пуска това интервю с Краси Чомаков не знам какво иска да ни покаже с него.За сега единственото,което ни показва ,че има сериозно ментално разстройство.Ей такива имецили изгониха маса истински локомотивци от стадиона.

  4. 16
    8

    Кораба от Аржентина с Локос Бокос, кога тръгва, че да ги чакаме във Варна?

  5. 25
    7

    Така. Да обобщим… ако Ботев загуби, то те са слабаци и за нищо не струват. Ака победи, то те са купили мача и съдията им помага. При мойто любимо ЛЬОКО не е така. Там властва закона на КРЮШО и порядъка на гейбандата… Сега за всички, които вчера ме мислеха за хвърлил топа.!!!! Не !!!!!Успях да оцелея след това, че 9 футболисти на Ботев победиха 11 на Армията. Знаете ли как ?През пет минути си потапях главата в клозетната чиния и пусках сифона….. така цяла вечер!!! Успях едва на сутринта да се охладя. САМО ЛОКО!!!!

  6. 22

    Стига с конспирациите!Няма нагласен финал тук! По-добрият ще победи и най-важното-ще донесе купата в Пловдив! Шопите ще се избият между говеда и свине. Нека покажем че ГРАЖДАНИТЕ сме много по-ерудирани от надменните селянчета от наскоро създадената столица и демонстрираме уважение един към друг! Ботевист съм в червата, но в никакъв случай не подценявам Локомотив. Победата на Пловдив дойде с победата над шопите вчера! Само Ботев, Само ПЛОВДИВ!

  7. 15
    6

    Значи има директива Ботев да вземе купата. Но ако е така и Локомотив е в играта. Значи Локо ще ляга на финала, защото ако се играе честно никой, нито в България нито в Европа може да победи Локо.
    При честна игра, Локо ще е абсолютен шампион, без загуба и без равен дори.
    Но пък от друга страна , Локо НИКОГА не участва у уредени мачове,
    Сложна работа- хем ще трябва да ляга на Ботев, хем не участва в такива неща.

    • 20
      6

      Не, не. Не си разбрал. Чернобелите от задния двор на ВСИ продължават да са чисти като сълза на 2 годишно циганче.
      Те няма да участват в директивата-там ше за замесени само жълточерните злодеи и съдията, който ще пореже Рицарите на Медната жица като им изгони трима играчи първото и свири 6 дузпи за нас в мача.

  8. 26
    4

    Ахаха, тази нощ гледам пак е имало безсъници в Столипиново, некой пак се е нашмулил здраво в будката за пазача на училището и е съчинявал басни и легенди до малките часове, чета поредната порция приказки от страната Джипсиленд-място на фантазии, лилави блянове и несбъднати мечти и се смея с глас.

    За тези от вас, които нямат нерви да скролват през всичките скудоумия на нашия малък, плешив, ебан в главата приятел превърнат от жестоката съдба в посмешище, форумен клоун и социален маргинал, нека да резюмирам:

    1. Краси Чомаков казал че мача е нагласен. НИКЪДЕ в интервюто на Чомаков няма такова нещо, то е само и единствено критика към Чичовото чикибойче.

    2. Вратаря на Литекс, ПОДХВЪРЛИЛ топката на волето на ТОДОР НЕДЕЛЕВ! Ако некой не е гледал мача, би си помислил че ТОДОР НЕДЕЛЕВ е бил на 7 метра от вратата, не на 22. Ахахахаха ПОДХВЪРЛИЛ майна!!!
    В цяла България, не да говорим само за опърпания сбиротък от бивша Югославия на Акрапа, в цяла България НЯМА човек, който да направи такова воле, от тази дистанция, освен ТОДОР НЕДЕЛЕВ.
    Цял живот така да я подхвърлят на Митко, Парвиз, Ралица, Къпина, Малина и прочее, няма да успеят да го повторят това изпълнение.

    3. При корнера защитниците не скочили. Епа то на Джамията и Езе седеше, гледаше тъжно като малко дете майка си и се чудеше къде да се дене след ама ТОЧНО същото изпълнение от страна на Бачи Кико.
    Не чух тогава критики към Езе, който беше дълбоко от страната на булката в оная ситуация.

    4. Най-смешното е че цитират Венци Корема. Е, нека и аз да го цитирам: “Селски отбор със селски треньор”

    Мангали, не е лесна вашта…..

    • 11
      1

      Психично болния с конспирациите за уреден мач, постигна целта си. Вкара те в обяснителен режим.
      Той точно това иска. Това от което полудява е пълно игнориране, все едно, че не съществува.

      • 12
        2

        Да, прав си че това иска, но някои от изявленията тука са просто твърде абсурдно забавни, за да бъдат подминати.

      • или комплекс за малоценност, ниско самочувствие и т.н. Това е стиксчо! А , че Тодор няма да спре да му отговаря, то е ясно?

        • Макар че съм локомотивец ,аз отдавна не чета пусаниците му ,подминавам ги ,няма смисъл.Подминавам и останалите фенски бръщолевения от такива които се опитават да му опонират , явно и те са на същото ниво. Така че ,не му обръщайте внимание , оставете човека във самотата му и комплексите му !

  9. 11
    5

    Заспивай!!!!Пак ще има Тошко от центъра

    • Ааааааа, само не от центъра, баси. Наиш как боли??? Това е гавра, това е дискриминация. Ние циганите не сме ли българЕ, ва бате???

  10. 14
    14

    Папагали тегаво ще ви е на магистралата

    • 9
      2

      Ти гледай да пристигнеш, че от тая дрога да не се обърнеш някъде

    • 6
      1

      Какво пишеш бе палячо? Магистралата ще ви се види тясна.Ще. Ядете бой като сватбарски тъпан

    • Що не се срещнем с теб двамата? Копепе скапано? Хайде утре в Пулса, по което време искаш! По ника ще ме намериш!

  11. 7
    5

    Миризливия Микс пише с 100 ника и си проклина живота , само Микс видя конспирация в една посока, а дори върли Локомотивци се изказаха против съдията и Гришата , Микс ти си тежко луд ….

  12. 9
    6

    Аз си измислям такива глупости, за да може да се оправдаем, като Ботев ни бие отново

  13. 6
    9

    двете кочини си УРЕДИХА здрав секс. След 9 месеца ще се види резултата- БотевЪ 3

    • 3
      2

      Гладно изплашено циганче не трепери толкова много…….

  14. 12
    15

    ШИБАЙ ЖЪЛГИТЕ ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ШИБАЙ ЖЪЛГИТЕ

    • 14
      7

      ШИБАЙ ЖЪЛЪДИТЕ…манго, вземай тъпия нож и отивай в банята, режи вените и лягай!

    • 6
      2

      Вижте се бе, погледнете се! Две думи на кръст е искал да напише, с 4 грешки. И този минава за ерудит, за другите не ми се мисли.

  15. 11
    17

    1 вия гол вратаря я подхвърли за воле на папагала, а при третия, ЦСКА с двама човека повече, имаха само 4 човека плюс вратаря при корнер…
    Това ако не е уговорка, то кое е. жалко за публиката на цска, която беше напълнила стадиона. гришата се подигра с тях

    • 9
      14

      а преди това, защитника вместо да избие в тъч, я изби услужливо в корнер… сякаш е начинаещ ученик, а не футболист на ЦСКА.
      при корнера защитниците, “незнайно защо”, не скочиха…. хайде моля ви се…. циркове….
      затова стадионите са празни, но това е добре дошло за тях – по-лесно ще си разиграват театрите..

      • Колко трябва да си ебан в главата за да твърдиш че този мач е нареден в полза на Ботев?Малоумници!!

    • 14
      2

      И с рефера, и с труда на рефера се подигра. Мухахаха..ей Богу, ако бях толкоз тъп щях да се гръмна. Ама то и за това се иска акъл.

      • 4
        10

        ето това е папагал – чу сентенцията, която беше оригинално измислена за полуфинала в Пловдив, където съдията отряза главата на ЦСКА, и като достоен селянин я открадна…

    • 13
      5

      На мене този мач ми напомни за онзи с буферите. Кико с глава, Неделев от центъра. Ех, този не беше точно от центъра, ама и погледа на Чернаускас беше също толкоз безпомощен, с широко отворена уста и очи, досъщ като Луков.

      • 5
        10

        а на ман на онзи с папагалите. Митко с глава. Селяните в гъза. Индианците в резервата

    • 1
      12

      подаряват си едни купи, полуфинали…. и после падат от първия третодивизионен отбор от Европа, но го обявяват за “фурор” и празнуват. комплексът яко ги тресе тия майни

      • Ти си комплексар, цървул недоклатен. Виж си ника! Та тук всяко пловдивско село е по-добро место за живеене от кривите панелни квартали на “Столицата”.

      • За разлика от столичанки, Ботев редовно преминава през два три отбора, а лесни и Литекс откриват география…

    • Воле ама от кой? На ващи бастуни 300 топки да хвърлят, няма да ги уцелят.

  16. 21
    9

    Само едно не разбирам !Значи разбирам, че сте маумни и преди мача ни с ЦСКА говорехте как щяли да ни бият и то с разгром , как тая година купата бил за ЦСКА , как Ботев е сигурен отпаднал, а накрая се оказа, че сте имали впредвит , че мача е купен и че тази година купата е за Ботев.Добре де от цялата работа не разбирам само едно щом Ботев ще бъде носител на купата за 2018/2019 къв е смисъла да ходите в софия да давате сумати пари за билети и гориво , че от от чужбина щяли да идват ?!?!?!?
    ПС: Освен Шизофреници сте и Прости !

    • 7
      17

      Ами защото хората не са баба Ванга и не виждат бъдещето.
      Толкова ли си глупав и не можеш да разбереш, че хората имат очи с които виждат и си правят изводите.
      И като видяха това, за което говори и Краси Чомаков, веднага разбраха, че ПАК са свидетели на ЦИРК. Ти за първи път ли виждаш УГОВОРЕН мач?!

      Кое пак не е ясно, бе индианецо миризлив??!!

      • 19
        5

        Нареден и нарисуван е мача ви със Септември. Финал срещу точки в първенството. На уговорен мач два червени картона. Ей Богу, душевно болни сте това буферите. Подарявай купата мама ви циганска. Подарявай защото така е наредено да еба и плужеците лилави.

        • 4
          12

          Венци Стефанов: “Вие какво искате, бе>! Да наредим мач без пушилка ли??!!”

          като си глупав, по-донре си замълчи и питай някой умен да ти го обясни

          • 12
            4

            По-доНре си забий един фишек от тези на Крушо и излитай мършо циганска.

          • 4
            8

            хаха. само това ли успя да измислиш в безсилните си напъни, индианецо?!

            Чети повече…

      • 15
        2

        Такива като тебе сигурно внимателно слушат какво говорят хората. Слушат от сутрин до здрач. Важното е някой да говори. Слухтиш. И като чуеш нещо , хоп…Човекът казал това пък казал и друго?! Само,че е изключителна проява на лош вкус да повтаряш онова което някой друг е казал. Важното е ти да си умния и ти да го кажеш , а не да цитираш разни компрометирани панталонковци или мъдреци които умствено никога няма да доближиш.
        Много слушаш ти бе?! Като малък сигурно си бил…послушен…Като зрелостник вероятно си бил подслушвач и после си се издигнал до…предател.

        • 15
          2

          Чомаков бил казал. Илиян Илиев и той бил казал. Любо Пенев и той взел,че казал…А вие слушате…И се ослушвате..И си записвате…
          Във вашите налудни фантазии си мислите,че се борите с някакъв въображаем враг като прасе с тиквата…в някоя локва.

          • 3
            11

            ами то няма някой, който ви е видял селенията и да е казал нещо добро за вас….

            Миналата година и Венци се възмути…
            Затяга се май примката….

    • 3
      7

      какво е “маумни”, неграмотни другарю?!
      Много ли се радваш на подарен финал?

      • 9
        3

        Точно така другарю циганин. Next-Подарявате ни и вие купата, целувате ръка и се изнизвате по терлици.

        • 1
          4

          а ти пак си оставаш неграмотен, бе дудук

    • 4
      5

      Тези мингяни от задния двор на Аграрния, не само че няма да вземат купата, ами ще изпуснат и 7-МО място от много сметки и нагъзвания на Септември. Порно актриси от евтини порно филми.

      • 1
        6

        Разбирате ги вие нагъзванията – виж как го направихте на Черно Море и на вашия индиански кръстник….
        А на кораба-майка сте редовни..

    • Ти селяко, вземи си оправи правописа! Всички нормални фенове в Пловдив се радват, че финала е на двата пловдивски отбора! Нагнетяването в отношенията ни?! Няколко жълти, няколко черно-бели крайно не мислищи, го правят това нагнетяване! Нека на финала да проявим толерантност едни към други, и който е по-добрият да победи! Да покажем на Българив, че в Пловдив се играе освен истински футбол, а феновете сме за пример! Възможно ли е?!

  17. 5
    18

    Краси Чомаков за уговорения полуфинал:

    Забележете само какво се случи в последните минути. Водиш 3:2, съперникът ти е с 9 човека и допускаш той да припари до наказателното ти поле, да спечели корнер и да те накаже по толкова жесток начин. Един добър треньор ще си продере гърлото и ще нареди да задържат топката, да накъсват играта – ако трябва с нарушения, за да се докара мачът до продължения. И там вече ще имаш огромно предимство – и игрово, защото си с двама повече, и психологическо. Затова не е виновен домакинът на „Армията”, а треньорът. Нали той трябва да води мача, да дава наставления. За какво иначе получава заплата? Та един отбор с качествен наставник 10 колчета да беше наредил пред вратаря, пак няма да му вкарат гол.

    Краси, какво да направи Любо като така е НЕРЕДЕНО

    • 3
      11

      само гледайте какво ще стане в мача майду двете кочини за първенството. 3-та серия от “НЕЗЕМНАТА ДРАМА” ххаха

    • 19
      3

      Постни го тва още десетина пъти, че може некой да не го е прочел първите петнайсе, да те еба у цървула!

        • Защо спестяваш началото на интервюто бе нещастник? Това да си локомотивец е диагноза. Честно.

          • Гледах мача и още не съм на себе си. Не може след два съдийски подаръка, с двама души повече, пред изключителна, страхотна и многобройна публика и в памет на великия Краси Безински да не успееш. Това е недопустимо и срамно. Казвам многобройна, защото в днешно време 13-14 хиляди на мач са си доста хора”, категоричен беше Чомаков.

            „Любо Пенев постоянно мрънка срещу съдиите. Снощи обаче защо и дума не обели за тях, след като нито първия червен картон на Ботев беше червен, нито дузпата беше дузпа.

          • За теб, неграмотни нещастнико пак повтарям въпроса:

            Кое не е истина!!!

          • 7
            1

            И аз това питам. Човека го каза-чорбата опропастиха неистовия труд на рефера. Измислен червен картон и още по измислена дузпа. Сега на финала ще ни подарите купата, защото така е наредил Домусчиев и Тръмп също. Ще ни направите шпалир, а може и по една шпатула за десерт ако сте си измили лилавите венци. Дейбатвойтамаманещастна.

          • човека, глупако, ти казва че 3тия ви кол е меко казано “странно”… т.е. НАРЕДЕН.
            Ами ти как да го разбереш като си глупав индианец?!

          • Лъжеш дърта циганко. Никъде Чомаков не споменава за “странен гол” още по малко за Кол. Кол в гъза ти маматидейбанедъгава!

  18. 14
    4

    Абе, сериозно питам, сега циганите на кое място реално са?

    В смисъл такъв, как се определя кой ще играе бараж с третия за Европа?
    Какъв е шанса за мегациганско мегадерби Захарна фабрика-Факултето срещу Столипиново Юнайтед?

    • падението на една мъжка (относително) пакистанскиа курва
      7
      8

      ти чувстваш ли как се превърна във Фекал? Хората просто ти прескачат постовете. Игнорират те! Нежелан си, като кумира си?! Вечно в миячното! Вечно на село! Колкото и да постваш цитати от разни романи, приказки и стихотворения….
      Май беше по-добре за теб като използваше този ник, а Рачо?

      • 8
        4

        Чиба оттука е мангал!
        Твърде си малоумен за да се опитваш да си говориш с мен.
        Общувай си с коня Дорчо, дето го впрегаш сека сутрин да ходиш да береш жиляз по кофите.

        • 4
          6

          Бареков, добре ти го втъкна този пич!
          Нищо! Не ти е за първи път

    • 2
      4

      Реално са зад теб и ти блъскат кривата глава в таблата на русенският ти креват от 1967.

    • Тодоре, кой го е еня за класирането от седмо място на долу? Трябваше да теглят клечки, да хвърлят яски или торки, да се надплюват…каквото ще да е, защо само да мачкат тревата. Работата е ясна, и кантонерите да са на 7-мо и болярите или Враца дето гарга не каца-все ще ядат хурката, я от ребрандираните, я от подхуянци…

    • Тодоре, недоебана мастийо! Ти псехичиски си неустойчив! В началото мислех, че в теб има някакво възпитание! Следейки изявите ти във форума, се убедих че си психопат, комплексар и изключителен злобар! Лошото е, че един психопат като теб, не може да се осъзнае, и да спре да бълва фекалии от червивата си уста! Нормален диалог в този форум не може да има заради няколко то идиота и от едната страна, и от другата! Ти си обаче, върха на идиотизма! Спри се, ако можеш!

  19. 10
    5

    Няма такива дебили като мингяните. Преди мача : Ботев ще легне, малката чорба, на Армията 5:0.След мача : Киро Гела е уредил чорбата да падне, нищо че купата им беше единствен шанс за трофей, а Гришата и Киро се мразят хахахах. Голяма забава. Молете се на говедата да ви напълнят сектора, че ще берете срам.

    • 6
      7

      Молитви ще има, но те ще са по магистралата с вдигнати ръце, по Петербург лежащи на паважа и ревящи като жени, в прерията с глътнати езици… в превод А(нална) Б(олка)…

      • 14
        2

        Ти ше дойдеш ли на мача, бе бияч?
        И пак ли ше си с шапчица на плешивата тиква нахлупена до носленцето, да не би некой да те познае?
        Ахахаха, да те еба у мамула удушен.

        • 1
          1

          а ти кога ще дойдеш на Сточна гара, бе “смелчага”? Откога те чакам ама не идваш нещо….
          Страх, а?!

  20. 5
    7

    На тая купа и много големи ушите, като на наш Тодор преводача.

    • 4
      6

      И са настанени в секторите А(нална) Б(олка)…

      • А на манговците щели да им дадат 3 сектора за многобройната им публика -В, Г и З.

    • 11
      2

      Питай Луков и Черняускас КОЛКО МУ Е ГОЛЕМ УЯ!!

      Te и двамата го поеха мощно в аналните фистулки, еба им се майката на психиката форевър.

      • 5
        5

        Да и Анита така казва и още вика „ дай лупата”А

      • 1
        1

        Ти нали лапаш голям и рязан? Какво ти пука за другите, мъжка курво!?

  21. 13

    Пичове, квото и да е Ботев обезсмисли 4-то място, нека сега варненския вожд на пигмеите и марулите подскачат от радост и се напъват за УЕФА.Честито!

    • 12
      2

      Истина е това!
      И на гагаузкия Фродо Бегинс и на Императрицата им се еба путката майна и сега ше гледат Европа през крив макарон, а говедата или сфините ше играят бараж.

      Трябва да видим как е класирането и дали има вероятност циганите да играят бараж с говедата.
      Ще бъде БЕЗЦЕННО!! Дербито на наебаните! Класика в жанра.
      Нали се сещате оня момент от Батман, кога Жокера счупи една щека за билярд и им хвърли парчетата на онея двамата да се избият помежду си за честта да са в неговата банда?

      Е така ше е на финала, Николай Белия Магьосник ше подаде по една пръчка на софийските и пловдивските мангали да се избият взаимно за място в Европа.
      Зрелището ше е уникално, честно ви казвам!

      • 4
        4

        Сибила, дай един точен резултат за мача ви срещу прасетата като си такава пророчица!

  22. 4
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! Да честитим на Великия Ботев!!!! Гуляму лайнуфъргъни беши от фракционерите Дрезина 49,12 Шекеря и некуи дуруги артъкпъртъци!!!! Ботев доказаха, чи съ Великани!!!! Стягам вечи талигъта и магариту!!!!! Купувъм си гей билет и тръгвъм с 3-4 апапи за финаля!!! ТАМ ШИ ДЕРЕМ МОШТНУ ГЪРЛУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ АПАПИ!!!! ДАНО НАПРАИМ НЕШТУ И ЗЕМИМ КУПЪТА!!!! ПУФ ПАФ!!!! ПЪРВУ ША ЦИЛУНА НАШИЯ ИДУЛ ЗА КАДЕМ!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))) С КЛОАКОМОТИФ Ф СЪРСЕТУ!!!!:)

    • 3
      8

      Румен Минков , ти се появи бе, крива помашка тикво! Почвай да вдигаш духа на селската сбирщина. На 15 да не си на бариерата? Ма и да си там , то ти е втори дом. Вземи успокой Теодора, че много нервна!

  23. 5
    9

    Леле, добра поличба, жълтите ги настаниха в секторите А(нална) Б(олка)…

    • 10
      3

      Хахаха, ето за това ти казват хората че си копикет и плагиат!

      Ти КОГА ше измислиш нещо собствено и оригинално бе, ебан в главата, ошмулен от живота, алкохолизиран цървул?
      Събирателния образ на масовата чернобяла лилава във венците и червена в гъза полумаймуна!

      • 3
        8

        Мияч на чинии и чаши, току що нарече Нютон плагият и глупак!…

        Трети закон на Нютон

        Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

        Крива главо индианска, взимяй си билета за секторите А(нална) Б(олка)..

        • 8
          3

          Пфахахаха, дърпай, ДЪРПАЙ от шишето с пърцуцата!
          После отиди в некоя класна стая, вземи тебешира и напиши на дъската сто пъти:

          ДА СИ СЕРА НА УДУШЕНИЯ, БЕЗСМИСЛЕН ЖИВОТ!!!

          Белким ти мине тая нечовешка психическа болка от тва да живееш непрекъснато като отритнат от обществото, презрян подчовешки отпадък!

  24. 7
    2

    Мангали, проверете го този Луков да не е бил купен, че да пусне гол от центъра

  25. 6
    2

    Стикс, я кажи смените ти, като пазач как са 2 дневна, 2 нощна и два почиваш, че да знаем кога имаш достъп до интернет.

    • 5
      1

      Aхахахаха, кофти му сипа на мангала, ахахахаха……

  26. 15
    4

    Буфери говорят за тото… Безценно! Само малоумник би си помислил, че ЦСКА ще даде полуфинала. Нещо май изместваме темата от онова 4-0.

    • 3
      12

      Когато фактите говорят и ти би трябвало да млъкнеш.
      Но ти си индианец – простено ти е.
      Пък и Андрей ти плаща за постове, нали Фекале!

      • 13
        1

        Явно не знаеш значението на думата факт. Предполагам не си ходил много на училище. Кой е Андрей и защо ще ми плаща?

      • И какъв е факта ве гейбандит ебан в главата ?Ти знаеш ли какво означава факт?Знаеш тръцки!

  27. 2
    8

    Теодора, къде е Фекала, твоя български тъпкач? Може ли да пуснеш някой влак, защото ни липсват. А ….. и ако можеш пусни часовника!

    • 3
      6

      Аз като съм с Пакито не мога да говоря за Фекал – устата ми е пълна!

      • 6
        2

        Ти си стоиш в будката за пазача, дърпаш пърцуца и си проклинаш скапания безсмислен животец, да ти еба майката удушена!

  28. 6
    10

    папагали, колкото и да се опитвате да скриете истината, то тя е навсякъде. Вижте какво пишат по софийските форуми. Края ви е близо

    • 8
      4

      Софийските форуми:))))))) Безценен източник на информация за столипиновките мангали!

  29. 7
    5

    Усещам как мангалите ще вият, като карпатски вълци на 15 “Домуса”, БФС” ., “тото”, Тръмп, Юнкер

    • 3
      5

      Ти май по-често усещаш кура на пакистанския си любовник, малоумен миячо на чинии

  30. 7
    1

    Ама верно на мангалите им дали сектори В Г З Думуса ги подготвя

  31. 7
    3

    Цигани отказвайте се всичко е наредено полуфинал, финал. Направо подминавайте София и към събора в Кюстендил, няма смисъл да идвате на финала всичко е наредено!

    • 4
      8

      Не, просто ще ви бием въпреки организацията ви.
      За вас ще остане вечния срам, че сте опитали да корумпирате дори и УЕФА

      • 7
        2

        Като 0:2 на джамията ли ще ни биете

        • 2
          7

          Не, както 4:0 в доброто старо време, курво недоклатена.

  32. 4
    6

    Краси Чомаков за уговорения полуфинал:

    Забележете само какво се случи в последните минути. Водиш 3:2, съперникът ти е с 9 човека и допускаш той да припари до наказателното ти поле, да спечели корнер и да те накаже по толкова жесток начин. Един добър треньор ще си продере гърлото и ще нареди да задържат топката, да накъсват играта – ако трябва с нарушения, за да се докара мачът до продължения. И там вече ще имаш огромно предимство – и игрово, защото си с двама повече, и психологическо. Затова не е виновен домакинът на „Армията”, а треньорът. Нали той трябва да води мача, да дава наставления. За какво иначе получава заплата? Та един отбор с качествен наставник 10 колчета да беше наредил пред вратаря, пак няма да му вкарат гол.

    Краси, какво да направи Любо като така е НЕРЕДЕНО

    • 7
      1

      Според това което си постнал от едно друго място,и според въображението ти,мача е бил предрешен,и за това са знаели само неколцина. Съдията не е знаел защото направо се насра от престараване. Играчите също защото в кадър се видя как Пинто плачеше след края на мача. Тогава? Кой е знаел за заверата като си толкова вещ?? Светни ни и нас.

      • ти какво си мислиш, че нареден мач се прави без пушилка, ли???

        Блажен глупак!

        • Тази вечер ще спя блажено като последен глупак. Знаеш ли?! Глупаците са дълголетници..

        • От наредени мачове вии най-разбирате,та нали преди години ваши футболисти арестуваха и разпитваха барабар със хора от ръководството ерата динев ви лепна петното ТОТО курвите със деболото кюфте в.стефанов си делите първото място по-това!!!!!!!

  33. 9
    3

    Точно – сектори В, Г, т.е. В Г.зъ!
    Много болни мозъци има, че да пишат за нагласен мач снощи. Явно това в практика за техния отбор и не могат да си представят отбор с характер!

  34. 7
    3

    Цигани отказвайте се всичко е наредено полуфинал, финал. Направо подминавайте София и към събора в Кюстендил, няма смисъл да идвате на финала всичко е наредено!

  35. 9
    3

    Очаквам Локо да ни “подари” пак купата, както ни п “подари” 0:2 на Лаута

  36. 1
    8

    Краси Чомаков за уговорения полуфинал:

    Забележете само какво се случи в последните минути. Водиш 3:2, съперникът ти е с 9 човека и допускаш той да припари до наказателното ти поле, да спечели корнер и да те накаже по толкова жесток начин. Един добър треньор ще си продере гърлото и ще нареди да задържат топката, да накъсват играта – ако трябва с нарушения, за да се докара мачът до продължения. И там вече ще имаш огромно предимство – и игрово, защото си с двама повече, и психологическо. Затова не е виновен домакинът на „Армията”, а треньорът. Нали той трябва да води мача, да дава наставления. За какво иначе получава заплата? Та един отбор с качествен наставник 10 колчета да беше наредил пред вратаря, пак няма да му вкарат гол.

    • Още един болен мозък съзиращ конспирации. За справка, прочети коментара ми малко по-напред. Идиот! И кой беше тоя чомаков, какъв голям фактор в българския футбол а? Идиот!

      • Прочети цялото интервю на Чомаков,няма нищо общо с това което е написано от гейбандита.

        • К.Чомаков-Още не съм на себе си. Не може след два съдийски подаръка, с двама души повече, пред изключителна, страхотна и многобройна публика и в памет на великия Краси Безински, да не успееш. Това е недопустимо и срамно.

          Любо Пенев постоянно мрънка срещу съдиите. Снощи обаче защо и дума не обели за тях, след като нито първия червен картон на Ботев беше червен, нито дузпата беше дузпа. Чух го да казва, че играчите му проспали първото полувреме. Абе, тия момчета не ходят ли по лагери, за да спят. И като са били заспали, защо той не ги събуди и ги срита от леглата да стават и да играят?!

    • Намерил си кой да цитираш?! Краси Чомаков, смях в залата! Краси Чомаков защото никой друг не е искал да каже каквото и да било. Колко тежи мнението на Краси Чомаков??? Кой е той?
      Да не би да е от ранга и класата на Пламен Марков???

    • А това защо не цитираш ве малоумник?-Още не съм на себе си. Не може след два съдийски подаръка, с двама души повече, пред изключителна, страхотна и многобройна публика и в памет на великия Краси Безински, да не успееш. Това е недопустимо и срамно.

      Любо Пенев постоянно мрънка срещу съдиите. Снощи обаче защо и дума не обели за тях, след като нито първия червен картон на Ботев беше червен, нито дузпата беше дузпа. Чух го да казва, че играчите му проспали първото полувреме. Абе, тия момчета не ходят ли по лагери, за да спят. И като са били заспали, защо той не ги събуди и ги срита от леглата да стават и да играят?!

  37. 9
    22

    Темата не е Стикс! Тук говорим за Пловдивския любимец и съдийският отбор на БотевЪ Коматево.

    Гледайте реално на нещата…

    САМО ЛОКО

    • 11
      14

      Гледахме 0:2 на Лаута, ако не беше съдията локо щеше да бие поне 3:2

      • 5
        18

        Общо Ботев-Локомотив 108 39 30 39 129:129 …

        Каквото и да си гледал, това са цифрите!Разменихме по една победа в първенството последно! НО само преди седмица цска БЕ ЗАКЛАН В Коматево срещу вас жълтите и така се озовахте на финал! Няма начин да не се притесняваме от поръчките на Домуса за ботевЪ…

        • 18
          9

          Притеснявайте се кой ви пречи

          • 3
            4

            Хи хи, хубаво им го каза. Имаш една свирка от мен.

          • 2
            3

            то се видя, кои са тото курвите.
            Не случайно Йотков ходи то Азия…

  38. 12
    1

    И аз това съм го казвал тук.. Мозъчни инвалиди не ходят на събирания на хора – за тях това и стрес и страх, да не би да бъдат разкрити. И еб.ни!

  39. 22
    2

    Стикс никога не е ходил на мач на Локо! Гаранция

    • 3
      18

      Педераст жълт без Стикса не започва нито един мач на Локо!Гаранция

      • 5
        1

        Ава, с тоя ник си представям, че питон може да ти влиза в дупето.

      • 1
        4

        НЕЗНАМ КОЙ- ЦЬРВУЛ ПИШЕ ОТ ИМЕТО И НИКА НА ( ПИТОНА ) НО СКОРО ЩЕ РАЗБЕРА МАСТИЬО НЕЩАСТНА …..

  40. 12
    23

    заплахи, закани, съдии (на разменени начала), много голове, дузпи (отсудени и неотсъдени), червени картони, спорни положения….. и накрая – черешката – „ГЕРОЙСКИ ГОЛ за останалите с 9 човека“ от класическия за наредени мачове гол от корнер…
    Познат сценарий. Още Венци Стефанов на времето каза: „Вие какво искате?! Да го нагласим без пушилка ли??“

    • 32
      5

      Да, точно така мойто момче, Домуса вече е нагласил и резултата във финала: 3-0 за жълточерните.
      Няма никакъв смисъл да ходите до София, и без тва само ше грозите пейзажа с каруците.

      • 1
        5

        Твоето момче е пакистанчето.
        За другото си прав, но резултата ще е много по-близък.

        Но не се коси – скоро ще падне мафията от власт и ще правите БотевЪ 3, ама този път ще почнете откъдето трябва – А окръжна…

    • Абе ей идиот, ти и останалите болни мозъци дето съзират няк’ви конспирации и купени мачове, не нагласени а купени щото само за спорта само едва ли някой ше си слага главата в торбата. Та вие всички болни мозъци дето халюцинират и бръщолевят небивалици ми кажете:
      1. Защо някой ще го наглася тоя мач и то точно за Ботев, при положение че микренския държи половината БФС и врабчетата по дърветата знаят кви болни амбиции има.
      2. Тия “сценаристи” дето са измайсторили сценария заслужават ОСКАРИ щото надминаха Хичкок и Дж. Лукас. Как точно изчислиха че Ботев трябва да остане с 9 човека, микренските аха, аха почти да решат мача иииии изведнъж по гениалния сценарий, в 87-а минута по звездни изчисления трябва да има корнер за да може гола според болните мозъци да е “класически” за наговорени мачове, нещо което за първи път чувам че за всички уговорени мачове последния гол винаги трябва да е от корнер в последните минути. Това наистина могат да го родят само болни мозъци.

  41. 30
    13

    Циганите ше бъдат настанени в сектори Въ Гъ Зъ, ахахахахахаха…

    • 9
      16

      там е за Пакито. Той редовно ме люби Въ Гъ Зъ

      • 23
        6

        Не стига че краде никове, ми и плагиатства, ПУДАТИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА ЧЕРНОБЯЛА МАЛОУМНА!!!

        • 3
          3

          Не обръщайте внимание на имитатора! Каруцар! Затова и псува толкова….

  42. 1
    9

    Винаги било?
    Колко пъти сте играли на националния?

  43. 43

    Както и да са разпределени секторите , важното е да се създаде атмосфера като за дерби , да има здрави агитки и да затворим устите на нарисуваните грандове. Друго не ме вълнува ,кой ,колко и къде. Аз отивам да подкрепям Локомотив ,дали ще сме хиляда или пет хиляди ми е през к*ра .Не отивам да се бия и да чупя , минаха ми тия години…Дано стане здрав сблъсък и по-добрия победи!

    • 7
      6

      Откъде 5 хилки, ве МАНГУСТО! Нали цяло Столипиново се изнесе за Германия.

  44. 12
    33

    щом собствениците на БотевЪ накараха Гришата да им легне… смятай ….
    Това в София си беше чист цирк за наивници!

  45. 18
    32

    Във финала сме срещу съдиите, ботев, Домуса и петричев 11 срещу 16… НО Локомотив е отбор от бойци, ще се хвърлим за черно-бялата шипка и Купата на Лаута!…Място за отстъпление няма, победата няма алтернатива!…Това е Локо срещу БотевЪ, ФИНАЛ , който не се е случвал 100 години и още толкова няма да се случи.

    Успех, Пловдивски любимецо…

    • 24
      3

      Брей ,ти си имал напредък , как така не сереш простотии , да не си сменил терапията и тя да оказва влияние вече…Браво Мърков , харесваш ми !

  46. 9
    24

    Там сме, когато и да е мачът истинският фен ще дойде! Дано стане празник по трибуните и на терена?

    Единственото тревожно е съдийството…щом в Коматево срещу цска на жълтите бяха подарени два гола, какво ли са ни приготвили Домуса и петричев за финала. Реално ботевъ е на финал благодарение на подарените голове в Коматево!

    Аз съм за честна игра и нека по-добрият победи ,НО в Коматево ДОКАЗАХА, че работят със съдии! Дано Бог отново е с Локомотив и купата да бъде оцветена в черно-бяло…

    • 6
      2

      Ти си за слонски кур в гъза, олигофрен двуполов. Да ти го тури Али Беаз в насрания гъз да ти го тури. ТРИЕСЕ санта му е, чак на мен ми идва байгън.

    • 14
      1

      Напиши го още от 100 Ника ,но пак няма кой да ти повярва.
      Може ли да си толкова ограничен бе циганин потен?
      Кой го заклаха на два ПОРЕДНИ полуфинални реванша ?????
      Тва със съдиите съществува само в твоя промит мозък!
      Пудатиебамайката локомотиво-цигаска

  47. 11
    16

    ПРИГОТВЕТЕ ФОТО ШОПА ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРЧЕТА ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХХХАХАХАХХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХА
    СЕГА ЩЕ СЕ ВИДЕТЕ КОЛКО ПАРИ СТРУВАТЕ “СРЕЩУ КАМЕРИТЕ “ХАХАХАХХАХАХАХХХАХАХХАХХАХА

  48. 15
    15

    ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ СЕКТОРИТЕ ? МАНГАЛИТЕ СА ТРИ КАРУЦИ И СИ НОСЯТ ВАЗЕЛИН .

  49. 18
    6

    От гледна точка на това, че ще сме срещу камерите мисля, че за нас е по-добрия вариант

  50. 8
    14

    Shte Ima pak vdignete racete I svalete gashtite jalti kurvichki ..nosete si vazelin shte vi ebem bez gram da mignem..

    • 9
      2

      Да видим, ти излез сам екек срещу някой и се докажи, има ринг, ръкавици и тн, може и борба ако искаш, но ти си циганин и то миризлив па беля и неграмотник, абе уруд с две думи

    • Нямаш пишка да ебеш мишка – слон си тръгнал да ебеш, скрий се джанго, защото ще страдаш

  51. 24
    8

    Много добро разпределение. Ботев са домакини и е нормално да са в Б!

  52. 9
    21

    Грешно разпределение. Трябваше феновете на Ботев да са в Г, а тези ма Локо в Б. Както е било винаги

Коментарите са затворени