Фенклуб „Локомотив Пловдив“ изразява недоумение от появилата се информация за възможна промяна на датата на финалната среща от турнира за Купата на България.

Организацията на нашите членове в чужбина и на транспорта до София започна още след първата среща, в която Локомотив Пловдив победи категорично с 4:0 и на практика направи реванша протоколен. Вече има ангажирани десетки автобуси, а мнозина са си осигурили самолетни билети за деня на мача.

Вероятно от БФС са изненадани от участниците на финала, но това е повод за размисъл в кои дни трябва да се провеждат важни футболни срещи, както и за това, че в България стадионите са в плачевно състояние.

Може би този мач ще бъде ясен сигнал към държавата и управляващите за крещящата нужда от изцяло нова политика в областта на спорта и строителството на нови стадиони, но не с предизборна цел, а в дългосрочен план. Ако в Пловдив имаше подходящ стадион, преместването на срещата там би било най-естественото нещо.

Намираме смяната на датата за крайно неуместна.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    AMI TE MANGALITE NA TYAH IM VSE EDNO TO MANGALITE NE RABOTYAT A FENOVETE NA PLOVDIVSKIYA OTBOR BOTEV SA RABOTLIVI I OT SEGA POCHVAT DA SI VZIMAT OTPUSKA ZA 15 MAY

  2. 8
    2

    Дани Кики яде зверски шут в гъза баш на центъра, за това така се е писал…

  3. 42
    14

    По-добре наистина да не го сменят, защото след мача ще се окаже, че са били само 1500, защото над 15 000 са пропуснали да дойдат заради вече купени билети за 15-ти. Циганките имат обяснение за всичко. Щяли да загубят финала от ЦСКА, защото така било уредено от футболната мафия. Сега на Ботев била обещана купата. Като ги биха на финала Лудогорец – били им продали мача, ние ги бием – подарили ни купата. Ботев бие – купува, Ботев пада – слаби били. Ако не е галактическия заговор срещу великия Локо сигурно щяха да са всеселенски шампион.
    Филмари…

      • 9
        3

        Хаха, гол от корнера с глава на Кристиян Димитров бил очевидно нагласен. И това било факт. Смея се със сълзи. Що си мисля, че абсолютно същия гол ви забихме на Джамията последното дерби. Май гола на Тошко от центъра така ви замая главите, че забравихме кой ви го начука първи.

    • 10
      15

      Ами всеки може да си говори каквото си иска, но фактите са си факти. 3-тия гол е ЕТАЛОН за уговорените мачове – гол от корнер при който защитниците стоят на земята!
      Другите също са съмнителни, но този е направо ОЧЕВАДЕН!

      • 6
        4

        Кики когато вкара от центъра да дойде да ми се обади

      • 3
        2

        третия гол е уговорен – вратаря избяга от вратата нарочнос темпото на Бен Джонсън

  4. 20

    Никога няма да преместят датата на финала. Всичко е с цел. Трябва да е в работен ден, защото така ще дойдат двойно по-малко хора от провинцията. Пък и очакваха поне единият отбор да е от София.

  5. 20
    4

    За да се приеме една декларация на дадена гражданска организация е необходимо тя да е приета от членовете на организацията на общо събрание . Затова искам да питам ръководството на фенклуба. Кога проведохте общото събрание и приехте декларацията . Или това е мнението на 2-3 човека , които си позволяват да говорят от името на всички . Тези самозванци се помислиха за много велики и решиха , че те трябва да решават въпросите свързани със съществуването на Локомотив . Спрете се бе хора ! Не виждате ли че вредите . Вместо да помагате вие вредите . Докога 2-3 човека ще слагат собствените си интереси над тези на всички останали . Ако действително сте искрени има много време да се преорганизирате. Локомотив действително е над всички , даже и над вас !

  6. 22
    11

    Няма да местите мача в почивен ден ей, малоумници. После как ще се оправдаваме, че сме десет пъти по-малко от жалтурите.

    • 28
      9

      Аре земи се скрий ве паляк , да не гледаш от районното финала, тъпанар, заради такива боклуци като теб нормалните хора не смеят да си заведат децата, кретен скапан !!!

    • 11
      6

      Напрао ми идва да те телкирам и да вземеш 100 % инвалидност , изруд !

  7. 19
    8

    В сикретс си ви стана за норматив да ядете бой чички страхливи недоклатени пънкари. Бой и ебане за вас филмирани страхливци

  8. 14
    7

    Ами нали Тиквата се натиска за смяна, сега Локото не желаели, ами разберете се, от един отбор сте

  9. 24
    7

    Десетки автобуси? ДЕСЕТКИ?

    Ахахахахаха, също и чартърни самолети, влакови композиции и круизни кораби, ахаххаха няма по-големи фантазьори и измисляци от мангалите, диво забавни са.

    • 14
      6

      Защо ги подиграваш, ние също ще имаме рейсове, а от Локомотив знам, че се организират още след първият им мач срещу Септември и са ангажирани рейсове, кое е толкова чудно…….

    • 11
      9

      Крушарски не е продал мача, но Дормуша е купил съдията като в първия полуфинал!

  10. 20
    10

    МАНГАЛИ МАЛОУМНИ !! И АЗ ВЕЧЕ СИ КУПИХ БИЛЕТ ЗА САМОЛЕТА НО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ВЪВ ПОЧИВНИТЕ ДНИ Е ПО ДОБРЕ .САМО НА ВАС ПАК НЕ Е УГОДНО .ШЕПА КАТУНАРИ !!

  11. 13
    5

    Според мен мача трябва да си остане на 15ти май! Вече сме си направили сметките и сме планирали всичко!

  12. 10
    21

    Еее,ама фьенувьете на Путяф,сте големи селяни,отврат!!!👹

  13. 15
    16

    Смешници!!!!
    И ние имаме фенове зад граница …какви десетки рейсове ви гонят като ще бъдете не повече от 1500 лилави маймуни?

    • 8
      12

      Ти от са обаждаш ва стрямски коч недоклатен…….нямаш ли арпаджик за садене ми на мачле си ми тръгнал ва да тейба.

      • 11
        10

        Тези работи ги пиши на бащата,защото първо не ви разбирам езика и второ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ЛОКОМОТИВО-ЦИГАНСКА!!

        • 5
          3

          Ни га разбираш езика а га влява целия от гълчиш….ръгай чушки в боба ва карпуз стрямски.

  14. 15
    10

    Тия яко са издули гащите от сега…

  15. 6
    17

    Идваме от Берлин купихме билети вече малоумниицииии да си остани за 15 ти сумати пари сме платили

  16. 5
    17

    От Англия ще престигнем потници пияни като гъз с купа ще са върнем вива локос але, але,але………

  17. 8
    8

    Все едно кога ясно е, че ще си вдигате ръцете и сваляте гащите още като ни видите от далеч. Излезте си от дупките тоя път носим вазелин. Да видим вече, че не се показвате никакви, смешници.

    • 9
      7

      Селски как е времето в Стряма че Стоян канара дава заето ва да гоейба.

Коментарите са затворени