Home Без категория Мартин Луков: Разбира се, че искам Ботев на финала

    Мартин Луков: Разбира се, че искам Ботев на финала

    550
    7

    Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков бе откровен и призна, че желае за съперник на финала за Купата на България градския съперник Ботев Пловдив. Стражът говори след нулевото равенство срещу Септември в София в полуфиналния реванш. Първия двубой в Пловдив завърши при разгромен успех с 4:0, като вторият мач се оказа напълно протоколен.

    Утре е вторият полуфинал между ЦСКА и Ботев Пловдив на стадион „Българска армия”. След първия мач пловдивчани имат минимална преднина след успех с 3:2 в Коматево.

    „Честито на всички локомотивци. Този финал е за тях. Ще играем със сърце. Надявам се да спечелим купата. Влязохме отпуснато до 20-ата минута. Не успяхме да намерим себе си. Не успяхме да намерим своята игра. След това се окопитихме. След 4:0 в първия мач, не е правилно да се подценява никой, камо ли Септември, но е факт, че така се случи. В крайна сметка радващото е, че дори не загубихме мача и чакаме с нетърпение утрешния мач, за да видим с кой ще играем”, коментира Луков.

    „Видяхте разликата между двата мача. В Пловдив до 30-ата минута беше 3:0. Сериозен фактор бе и публиката. От всички нас мога да обещая раздаване на финала. Важно е, че в най-важните моменти си свършихме работата. Предстои ни един мач, в който може да се случи. Надявам, че 15 години по-късно Локомотив ще вдигне купа. На нас ни е трудно през целия сезон. Не се сещам да сме имал и лесен мач. Използваме различни състави, различни вариации, имаме сили да се борим и на двата фронта. Който и да влезе си върши добре работата. Завиждам му на Бруно, че има двама вратари като нас с Пиргов. Искам Ботев Пловдив на финала, разбира се”, завърши той.

    7 КОМЕНТАРИ

    1. 2
      4

      Внимавай какво си пожелаваш, да не съжеляваш след като ти се сбъдне!!!

    2. 4
      6

      А НА ПОЛУ ФИНАЛА СЕ МОЛЕХТЕ ДА НЕ СЕ ПАДНЕТЕ С БОТЕВ ! ЖАЛКИ НИЩОЖЕСВТА .ЛЕСНО Е ДА ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ СЕГА

      • 3
        3

        Нормално е никой да не иска БотевЪ – полуфинала с ЦСКА доказа, че Дормуша праща съдии на сателита си… никой не иска на финал да му свири корумпиран съдия

    3. 6
      6

      Сериозно ли си го пожелаваш.Ами гръмотевицата от центъра ако пак те настигне.Каквато и кариера да постигнеш този гол винаги ще те преследва.

    Коментарите са затворени