Ръководството на ЦСКА-София показаха с видео материал ситуации, в които реферите са ощетили тима. В кадрите са моменти от последните два възлови двубоя на “армейците” – този срещу Ботев (Пд) в Коматево за Купата на България и шампионатното дерби срещу Левски.

Видеото бе публикувано в официалната страница на ЦСКА-София във Фейсбук, като към него има любопитен текст:

“Любопитен си какво са ни подготвили за реванша срещу Ботев Пд? Вземи своя билет за мача и ела на стадиона, за да разбереш”, обявяват от стадион “Българска армия”.

Точно преди реванша с канарчетата, който се очертава като мача за сезона и за двата тима от ЦСКА много умело обработват по този начин съдиите, като хвърлят върху тях чувство за вина и за несправедливост спрямо червения клуб.

Междувременно след съдийските назначения фенове на канарчетата започнаха да изпращат в PlovdivDerby.com информация за срещи, в които Петър Костадинов е ударил рамо на ЦСКА:

“Съдията Петър Костадинов от Добрич е палачът на “Ботев”.
Тимът от Враца игра много достойно и водеше на ЦСКА-София насред “Армията” до 69-ата минута. Мачът от турнира за Купата на България можеше да донесе огромна сензация, но реферът от Добрич реши да удари сериозно рамо на отбора на Гриша Ганчев. Гологлавият арбитър изгони защитник на врачани с директен червен картон за неволно настъпване на Каранга. Бурните протести на гостите доведоха до нови картони. Останали с човек по-малко на игрището, те бяха обърнати до 3:1 от “червените”. Така селекцията, водена от треньора Стамен Белчев, се докопа до четвъртфиналите в турнира.
“Да не забравяме, че играем в България, играем на “Армията”, играем срещу ЦСКА. Дадохме, каквото можем. Не е тайна, че има домакински начин на свирене и затова футболистите ми трябваше да бъдат малко по-умни. При червения картон глупаво изиграна ситуация от нашия защитник”, коментира пред “България Днес” старши треньорът на “Ботев” (Враца) Сашо Ангелов.”

В същото време прави впечатление, че от БФС повтарят същата “грешка” с назначаването на немеждунариоден съдия за реванш в Купата на България. Миналата година Железов и Ставров (също немеждународни съдии) тотално ощетиха жълто-черните в мачовете със Славия, а за съдийството им се говори в цялата страна месеци наред.

https://www.facebook.com/cskasofiaofficial/videos/463873531025987/

32 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    ава жалтури -ше ви убийм в стряда. ний селяните от Лоич хващаме влака и пристигаме в София да викаме за Гришата

    • 2
      1

      Викайте, викайте и на вас ще построи къщичка за птици!

  2. 12
    1

    ЛюПчо да започва да духа супата… сега!

    • 2
      3

      А тия от кондом крю и другите потни селяни от ваща агитка да пикаят кръв . Уважение за нормалните канари с които сме имали сумати спомени заедно доста преди отрепките от сс да са живи

  3. 11
    1

    https://www.sportal.bg/video.php?video=124822
    ЕТО ТОВА Е ПОДАРЪК ЗА ЦСКА!!!!! БУТАНЕ НА СТЕНАТА ПРЕДИ ИЗПЪЛНЕНИЕТО!!! 100% ФАУЛ ИЛИ ПРЕБИВАНЕ!!!! ИГРАЧИТЕ НА ЦСКА, БЯХА КАТО ФАДРОМИ, А НЕ ИГРАЧИ!!!

  4. 4
    26

    Представям си ако Перейра беше от ЦСКА и беше влезнал така на индианец какво щеше да стане на трибунката пълна с индианци-скотоведи!! Преди това Лъчо направи една симулация и се веднага се чуха овчарски звукове. После онзи Марин се хвърли с цел провокация, но и самия той се изненада, че съдията го награди с дузпа за артисцизъм

    • 14
      2

      Представям си ако беше от черно- бялата гей- дружинка- щеше да има клип като на Горанката!

  5. 7
    22

    Даже малко положения са показали. Дузпата за шървия гол беше още по-смешна. Червения картон също. Имаше спестен червен и на Терзиев и на Димитров и на плажния волейболист с носената топка

  6. 10
    28

    Андрешко, разбираш ги ти манипулациите!
    В случая обаче ЦСКА борави с ФАКТИ, индианецо!!
    Ти си манупулатора!

      • 4
        7

        цели заглавия са ти грешни, подлого журналистическа, а си тръгнал за typo-та да се заяждаш. Смешник с клозет!

    • 4
      1

      ЛИТЕКС не е ЦСКА, а ЦСКА-София. Изписвайте коректно името на единия полуфиналист.

  7. 17

    Ако всички отбори си направят клипчета то този за нищо не става

  8. 6
    38

    Поръчковия рефер ни закла в Пловдив срещу индианците,но във София в сряда ще им разпорим жълтите ануси ,и ще играем на финала с отбора на Пловдив-Локомотив.

    • 26
      3

      Пфахахаха сега пък Стикса се маскирал като свиня.
      То не беше говедо, не беше сфинче, обаче истината е че на каквото и да се направи, лилавия венец си личи отдалеч.

      И в Армани да се накипри, все ше си е същия прост циганин, ебан в главата и смърдящ на евтина пърцуца.

      Гнусна гледка.

    • 13

      Щом мислиш, че ви е заклал, изгледай мача Ман. Сити – Тотнъм и виж как се свири!

    • 16

      Не се правете на интересни! И двата отбора, Левски и ЦСКА бяхте на върхушката на БКП! Обирахте всичко що имаше читаво в България без да сте го създали и най- вече безплатно и се биехте в гърдите, като станехте шампиони!Едните бяха любимци на номенклатурата от БНА, а другите от МВР и е смешно, който и от двата клуба да се определя, като “Отбора на Народа”!

      • 1
        11

        вие бяхте в местната върхушка. Помним, индианецо

          • 10
            3

            Те винаги са били активни- така активно се подмазваха и на комунистите и си кръстиха отбора на името на първия секретар на БКП в Пловдив- Петър Ченгелов! Те такива цигании!

          • 3
            9

            Петър Ченгелов никога не е бил първи секретар на БКП в Пловдив . Не е грешно да не знаеш , но да манипулираш с грешни внушения напомня на гьобелсовата пропаганда . Но това не е нещо ново за вас . Това го правите постоянно . Крадецът вика дръжте крадеца .

          • 4
            2

            Неграмотни циганино, Дядо Поп е умен и начетен човек и не прави пропаганда, а казва самата истина, нещо което е чуждо на мангалската пасмина от задния двор на ВСИ. След завръщането си от СССР,през 1938 , където е обучаван в тероризъм, Петър Ченгелов става първи секретар на окръжния комитет на БКП в Пловдив да 1942 год. Сега лъжлив мургав стрелочник ми кажи, че никога не сте били и Петър Ченгелов и това ли искаш да прикриеш?

          • Едно е да си в нелегалност, а друго да си любимото домашно животно на властта!!!

    • 18
      2

      Дааа,Кюстендилци нито са отбора на Пловдив ,нито гейбандата може да вземе купа.И да я вземе,трябва да да я носят или в Кюстендил, или в Гувидарци.

  9. 16
    2

    Хайде сега “Духащият супата” да си пусне мача Манчестър Сити : Тотнъм от уикенда и да види точно как се свирят тези ситуации! Понякога се чудя тези хора дали имат телевизори??? Хората гледат с VAR и за същите ситуации отсъждат по абсолютно същия начин (игра с ръка – 2 пъти в наказателното поле; отнемане на топката и последващо съприкосновение с противников състезател)

    • 21
      2

      Тях не ги интересува, как се свири на вън! В споменатия от теб мач, имаше аналогично влизане и игра с топката, като тази на Джонатан и съдията не отсъди нищо/мисля, че беше 51-53 минута/.
      При другото положение, наистина топката удари ръката на Джонатан, но топката е изстреляна от много близо, не лети по посока на вратата , и ръцете на играча са пред тялото му с което не се променя обема на самото тяло.
      Супата ли е , лещата ли е защо, не пуснат клип с плюещата кобра Бодуров? Или, ако го накажат, Решетников и Лещата ще ореват света! Реват, въпреки че с един гол могат да ни отстранят!

  10. 18
    2

    Топката е в Джонатан и то я подава на наш играч, след това става съприкосновението с чорбара-литексовия играч!

    • 4
      2

      Тъй като играчът на ЦСКА, не играе за топката, а се бута пред играча на Ботев, се свири Препречване, …..или Авантаж!!!!! Както бе в случая!!!!

    • 2
      5

      ами топката беше спорна, защото плажния волейболист изгуби контрол. Дори и да е била в него, то това пак е фаул в нападение. Та като е в него, това не значи, че трябва да си донесе брадвата от вкъщи и да я използва, прост селянино

      • 4
        1

        С единия крак играе с топката, а другия е прибран. Това, че оня се помъчи да му стъпи на топките и не успя е отделен въпрос!
        Изгледайте мача Сити и Тотнъм и вижте идентична ситуация дали се свири!
        Тук добре, ще го свирят, но в евротурнирите?

      • Комшу, ни ги разбиръш тез рабти!! Кугат пуснът топкъ покрай заштитник и оня е вечи изгурял, гледъ саму дъ напрай фал!!! Топкътъ е далеч ут негу и ни му уставъ ништу дуруу, усвен дъ съ дупи!!!

Коментарите са затворени