Ръководството на Ботев (Пд) обмисля ход, който може да се окаже решаващ за доброто бъдеще на клуба в следващите години. Шефовете на жълто-черните ще отправят оферта на треньора Николай Киров – Белия за нов договор. Сегашният контракт на специалиста изтича през лятото на 2020 година.

В Коматево обаче искат да се вслушат в гласа на феновете и още отсега да “бетонират” треньора за по-дълъг период.

Финансовите условията по новия договор естествено ще бъдат по-добри от тези по настоящия контракт, твърди в днешния си брой “Меридиан мач”.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 17
    6

    аз бих предложил на Белия и 10 годишен договор, за мен той е нашият Алекс Фергюсон. С никакъв бюджет прави чудеса, върна към живота не един или два „футболни трупа“. Тихо с много труд си спечели уважението и на феновете и на футболистите и на много футболни деятели и спортни журналисти. Да не забравяме и работата му като директор на школата, от която сега берем плодовете – Кристиян Димитров, Апостолов, Добрев, (Серкан) и много още които ти първа ще ни радват. Ще имаме моменти на възход ще имаме и моменти на падение но в дългострочен план мисля че Белия, Коча и Ферарио са точните хора за нас.

      • 9
        1

        И аз подкрепям!
        Като провинциален отбор и най-вече поради факта,че живеем в BG мечтаем но не можем да се надяваме на чудеса. И Барселона е провинциален отбор , само,че в Испания?! Това което направи Киров е достойно за уважение и респект. При Мъри Стоилов отбора играеше мн. грозно въпреки големия бюджет. Белия беше човекът който извади отбора от дълбоката криза и му даде нов облик. Под негово ръководство отбора заигра красиво и атрактивно и не случайно бразилския вратар на Лудогорец Сантос каза ,че от отборите в BG най-много харесва този на Ботев!

  2. 5
    11

    Става за индианец – Белия Вожд! Да пуши лулата на мира и да подписва за една зима!

      • 5
        6

        Ъ-хъ , не мой преместим катуна от Коматево в града.
        Финанс нЕма.

  3. 9
    16

    Тези от ръководството (кои всъщност са това?) трябва да са ЛУДИ!! Този отдавна се изчерпа и дори кучетата му разбраха тактикате, а те нов договор!!! Аматьорщина и евтинийки!!

  4. 7
    18

    Селски цигани, никой нормален не иска да дойде във вашето село! Белият, както и целият ви катун си оставате в Коматево, да като мине съдебния процес за ограбването на КТБ от баш циганин Ц. Василев, и ви изгонят и от там! Колкото по-бързо, толкова по-добре!

    • 7
      2

      Те при вас защото чакат на опашка! Днеска беше на SPS!

  5. 7
    8

    Тове пълна лъжа. Никой не е разговарял с Киров за нов договор.

  6. 14
    18

    Този се изчерпа, нов договор ще му предлагат???
    Помнете ми думата:
    В момента, в който това се случи, нещата ще станат по-зле!!!
    Давайте с минусите!!!

    • 14
      6

      i koj trqbva da e trenjor spored teb,umniko?(makar,4e po-skoro si mangal)

Коментарите са затворени