Локомотив Пловдив загуби гостуването си на Дунав Русе в мача от Група Б на втората осмица в родния шампионат.

Срещата започна ужасяващо за гостите. Още във втората минута Исмаил Иса намери Светослав Ковачев в наказателното поле, където младият футболист бе съборен от Лукас Масоеро, а главният съдия Георги Давидов отсъди дузпа и показа доста дискусионен директен червен картон за бранителя. Зад топката застана Драгош Фирцулеску, който без проблем откри резултата на стадиона в Русе.

В 31-ата минута “драконите” направиха добра атака. Божидар Васев проби отляво, след което центрира остро в наказателното поле, където обаче нямаше негов съотборник, който да засече подаването му.

В 40-ата минута футболистите на Людмил Киров стигнаха до втори гол. Светослав Ковачев се пребори за топката, след което намери Исмаил Иса, който майсторски изведе Фирцулеску. Румънският атакуващ футболист технично прати коженото кълбо в мрежата на “черно-белите” за втори път.

В 54-ата минута Благой Макенджиев демонстрира класа си. Опитният страж спаси изключително опасен удар на Никола Марич. Малко по-късно отново Марич бе близо до гола, но този път опитът му срещна горната греда.

В 60-ата Юношата на Локомотив Пд Желязко Калинов записва своя дебют за първия отбор, след като влезе на мястото на друг млад играч на тима – Октай Юсеин. Мартин Паскалев също направи дебют за първия отбор, след като влезе на мястото на Ален Ожболт в 82′. Томов също вкуси за първи път от мъжкия футболзаемайки мястото на Марич в 86′.

Осем юноши от тима на Локо Пд до 19 години попаднаха в групата за този мач. Това бяха Иван Караиванов, Петко Петков, Мартин Паскалев, Илиян Томов, Желязко Калинов, Стоимен Тотков. Октай Юсеин и Уирис Густаво. Последните двама започнаха като титуляри срещата.

Стартови състави:

Дунав: 21. Макенджиев, 5. Динков, 16. Ковачев, 4. Патев, 14. Васев, 11. Димов, 8. Щерев, 2. Инкоом, 10. Фирцулеску, 98. Ковачев, 22. Иса
Ст. треньор: Людмил Киров

Локомотив (Пловдив): 1. Пиргов, 5. Георгиев, 25. Масоеро, 50. Томашевич, 9. Карагарен, 88. Марич, 19. Уирис, 10. Умарбаев, 61. Елитон, 7. Юсеин, 12. Ожболд
Ст. треньор: Бруно Акрапович

104 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    5

    Уж съм “локомотивец” пък как съм осрал ефира със своите брътвежи относно жълтурските проблеми . Извинявам се , няма да ви занимавам вече с папагалите , защото някои знаят кой съм и ще ям шамари. Спирам да пиша с моя ник ,ще пиша с останите десет. На Лаута ще се крия като мишка ,щото и там някои искат да ме шляпкат,затова оня ден ка мача бях със шапка невидимка върху плешивата ми кратуна . Извинявам се на моята компания , близнаците Христоскови , Петьо , Милен и другите че съм толкова прост ,и си взимам поука ,че да не ми оскубят катинарчето някои ден след работа до училището. Имам нужда от лечение, специализирано ,така че не ми обръщайте особено внимание.

    • 8
      4

      Аз съм Стикс приятели , да знаете . Всъщност , не знам вече кой съм! Кой съм аз? А ? Докторе , аз Стикс ли съм ? Доктора е Стикс , всъщност съм си аз ! Ох, уплаших се ?

    • 6
      3

      Ава уж съм от Бутвфъ и съм Стоян канара а пък що все ма шляпат черно-бели уйче….та ва да сейба.

  2. 4
    2

    Поглеждам за пореден ден календара и какво… 20 АПРИЛ, ден обещан за кранове на индианската паплач!!!Отново изгаврени, излъгани Самуилов ще ви закрие! Къде е заема, крановете, Строежа е все така замразен, ботевЪ УМИРА!

    ЗАВИНАГИ НА СЕЛО, ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, УМИРАТЕ…

  3. 2
    2

    Индианци, кога ви зарастнаха спуканите глави от Петербург, кога спряхте да ревете като жени, че сте дошли тук да се правите на мъже???

    Запомнете, НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ СТАДИОН В ГРАДА! ЗАВИНАГИ НА СЕЛО, без дом, без публика, без бъдеще, с 50 милиона задължения, ботевъ УМИРА…

    • 5
      1

      Мърков , темата е за мача с Дунав . Не ни занимавай с жълтурците тук!

      • 2
        3

        Жоро, гледай си педерастията и прочети форума първо

  4. 3
    7

    Нещо се превъзбудиха.Говорят за финал.И какво ще правите там,ще бъдете спаринг.И накрая нито финал нито седмо място.Тогава ще си отворите очите и ще разберете че хърватската дружинка и физкултурника не струват.Тогава идва ред на потниците.

    • 7
      1

      Това се отнася за вас бре келеш жлът…..днес ядете у..я в сряда пак ядете у..я и накрая нито финал хито 4-то място…..разбра ли стрямски бек недоклатен.

  5. 8
    7

    За тия които блеят за “пловдивски любимец”ще напомня-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
    Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва прекратяване без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;

    • 3
      5

      Още сме в жълтия гъз, забрави ли ни?

    • 1
      3

      Интересно мнение на фен на БоталикЪ Сопот 2011 с емблема на домат…

    • 1
      2

      Андрей, евтин опит да стимулираш повече кликове.
      Рачо, Тодор, Фекал … това е Андрей в търсене на кликове

    • Е това защо продължавате да го пишете, Г-н Рачо-простачо?! Ти чел ли си какво пише, какво искате да докажете?! Никога с този документ не се казва, че Локо е затрито, както 2011 е създаден нов клуб от Металик приема измисли от име Ботев! Истинския го има в Крумово, и за това вие не сте Ботев, а Ботев! Затова си ебете путката майчина!

      • Да се чете БОТЕВЪ!

  6. 14
    3

    Да пожелаем на злорадстващите индианци да им свирят по същия начин срещу ЦСКА в сряда – щом им харесва….
    Нека им дадат червен картон като на Локото, дузпа като на Локото и тяхната срещу ЦСКА и играч на ЦСКА да направи същото, което Перейра направи и да не им дадат дузпа.
    Щом всичко е ок… да им пожелаем същото съдийство

    • 5
      7

      Дузпата за Дунав беше 100% бе, тъпанар.
      Червения картон беше пресилен.

      • 1
        1

        Педал пакистански, защо не си гледаш разпрания задник, та си тръгнал да коментираш любимеца на Пловдив ЛОКОМОТИВ! Марш да минеш, и после лапай, жълт самсуняк!

  7. 12
    6

    ДА ГО ДУХАТЕ ЖЪЛТИ ИНДИАНЦИ ЩЕ ВИДИМ КАК ЩЕ СЕ НАДУПИТЕ НА ЛАЙНОГОРЯЦ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ..ПОДАРЕНИТЕ КУПИ НЕ СА БЕЗПЛАТНИ!!!ВАДЕТЕ ВАЗИЛИНА ОТ ШКАФЧЕТАТА БОЗАВИ СЕЛЯЦИ..

  8. 16
    3

    Вече, ако си платиш, е достатъчно да се блъснеш в защитника и получаваш дузпа и червен картон вместо картон за симулация.
    След днешната дузпа и тази в сряда се сещам за една дузпа на Левски срещу Локо за игра с глава.
    Да въвеждат по-скоро VAR, че футбола ни умира. 20 години не сме били на висок форум и още поне 50 няма да идем с тази индиянщина, която масово е обхванала страната ни.

  9. 14
    8

    хаха. Сега прочетох коментарите на индианците – много се кефят горките. Ми то на какво друго да се радват??!! Вместо да мажат гъзовете за утре. Дори и резервите ни ще ги бият с ЛЕКОТА!!!

  10. 19
    3

    Бях се настроил да гледам една добра тренировка, да видя възможностите на резервите и юношите, но съдията се погрижи да опорочи всичко още в първата минута. Това зализано педерастче заслужава да бъде пуснат на Езе за 1 час – не за първи път този се гаври с Локо. Сигурно се чувства игнориран. Както и да е – нямам намерение да се занимавам с гробокопачи на българския футбол днес…
    Много смешно обаче ми стана когато тези от Дунав си вярваха, че са победили Локо и Славия през миналия кръг. “Натрупвали самочувствие”, а са на последно място. Смешници. Особено треньора им

    Аз видях добри неща от някой от нашите резерви и това е най-важното.

  11. 11
    17

    Умрели цигани,така ще ви сапунисаме на финала за купата,че ще миришете на Шанел цял месец.И после пак на потни мангали.Любимци на гетата.

    • 11
      8

      Ето още едно жлъто помаче е папкало от колумбийските листа и се е напушило та чак финал му се привидяло.

    • Как ще ни сапунисате, бе педал?! Като пред Санкт Петербург, на асфалта ли мухльо?

  12. 15
    4

    Локомотив Пловдив – Цска тире. Финал за купата на България!
    Мазното тире на Ганчев трябва да бъде унижено насред София. Победа за Локомотив Пловдив, победа за Пловдив!

  13. 18
    9

    Славия падна от Септември. Локомотив продължава да е на първо място и е на финал за Купата!

    Акрапович знае какво прави, това е треньор мечта. Моля се това да е нашият наставник за дълги години…

    САМО ЛОКО АЛЕ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ!!!

  14. 14
    12

    Ебах му мамата и аз трябва да призная , че порязаха жестоко втория отбор на Локото- никаква дузпа и никакъв червен картон. те черно-белите и с 10 човека играха силно, дано нямаме скоро мач с тях.Този Акрапович ги е направил гранд, а ние изглеждаме като дънни риби, те на финал ние в коматево.

    • 14
      15

      Казах ти, ебан в глаевата, нещастен столипински цървул, супер досаден ставаш с тва крадене на никове, не си оригинален, лилавия венец личи от километри, смърдиш на чесън, метил и мензиса на майка си.

      Нямате победа при дънните риби, ше ви шибат на финала за купата и единственото, което ти остава е и тая вечер, докато нормалните хора са по барове с пички, ти да гушнеш шишето гроздова и да се целувате до малките часове.

      Скопен, малкопишест чикиджия.

      ПУДАТИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА ЧЕРНОБЯЛА!!!

      • 12
        7

        Имитаторе, ставаш досаден. Престани да се излагаш и да псуваш, бе селяндуре

      • 7
        2

        Ти даже и на мензиса на майка ти не миришеш щото си един тъп сирак ..копеле напуснало България ..емигрант ..пишман българин..помак .. английски роб.. къв пловдивчанин се пишеш не знам ..да ти го вкарам в устата с ташаците барабар

      • Изгрев бойски, защо се правиш на българин, а пакистанската курво? Неграмотен, черен, столипиновски циганин! Лапай, лапай, лапай и се задави, изрод недоклатен!

  15. 11
    11

    И в Русе днеска : ЦИГАНИ, ЦИГАНИ…… Ужас, срамите града ни.

    • 9
      7

      Не не не бяха цигани, бледолики ръце ме свалиха, ревях като жена пред бели.До Петербург!

      • 6
        2

        И двамата не сте били там ,няма и да бъдете , така че по-кротко “хулигани”!

    • Това на радио точката ли го чу, жълта мастийо?

  16. 10
    8

    Ето така коментира пловдивският вестник Марица двубоя…

    Индианския сайт Дерби обаче си знае своето, коли съдиите съперници на Коматевския отбор и пренебрегва съдиите на ЛОКО…

    • 10
      6

      Хахахахахха тука не обичаме ЦИГАНИ!!!! За разлика от спортния редактор на маричката….то се знае от доста време ,че е гей и фен на черно-бялата гей дружинка!

      Виж какви истини пише за Кайзер,за квартирата ,за леФски… ИСТИСНКИЯ ВЕСТНИК 😀😂😂😂😂

      ПУ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ЦИГАНСКА!

      • ЛАПАЙ, лапай и гълтай, за да не се задави сопотско-циганска мършо! Отивай да минеш чиниите
        не доклатена курво!

      • 2
        6

        Palamut mnogo dobre znaesh kakvo e a ako neznaesh da ti kaja edin golyam HUY

        • 4
          1

          Глупакът си е глупак и държи да го докаже . И паламуд се пише с Д . Освен че си глупак си и неграмотен глупак.

    • 7
      2

      ПАЛАМУДИТИ В ЗАДНИЯ ДВОР ГИ ЯДОХМИ НИЙ ОТ ЧЕРНО МОРЕ..

    • Неграмотни, защо не си ходил в Коматево на училище? Паси си козите, урунгел жълт!

  17. 4
    13

    Вие всеки мач трябва да завършвате седем човека. Съдиите са много толерантни с вас. Дейба и губите кретени, дейба

    • 4
      2

      Така е. Спестиха им червени и на Терзиев и на Перейра и на Димитров

  18. 13
    16

    Поглеждате класирането .И там виждате дънните риби.Между тях е и един на който феновете благославят треньора и футболистите сякаш са в шестицата на големите а не на дъното.Нормално,въпрос на манталитет и критерий

    • 15
      9

      Преглеждаме и виждаме. Локомотив Пловдив е на финал с Цска тире.
      Преглеждаме и виждаме. Жълтият отбор с индианското око го няма на картата!

      • 6
        7

        УНИЖЕНИЕ е да ти вкарат от центъра — голяма рядкост е — единствено СЛАБАЦИТЕ допускат от центъра гол.

        • 7
          8

          Като няма с какво да се похвалиш , си измисляш такъв повод . Смешник.

        • 3
          3

          Унижение е да ти вкарат задна ножица през двама защитника под носа на вратаря .. датиговкарамсташаците

        • А да ти го на бутат седем пъти, какво е? Ще ти кажа, мастийо жълта! Това е долна курва, нимфоманка!

  19. 14
    8

    Локомотив Пловдив – Цска тире. Финал за купата на България!
    Мазното тире на Ганчев трябва да бъде унижено насред София. Победа за Локомотив Пловдив, победа за Пловдив!

  20. 11
    18

    Двата последни мача на черно-бялата курва са абсолютно скандални и трябва да бъдат разследвани.Септември очевадно полегнаха заради дарените по-рано точки,а мача с Дунав го има от 3 дни във форумите за залагания…Цацаров,къде си?

    • То в ъв футболната централа на Европа разследва ха ботев, а не Локо, жълто помаче! Там сте окачени на таблото на тото-курви те!

  21. Смешна дузпа и още по-смешен червен картон при загуба на Локо от Дунав...
    11
    5

    Това е коментарът на ПЛОВДИВ 24 за мача сна Пловдивския любимец с Дунав…

    А тук!!!

    • 6
      7

      На кое на Пловдивското малцинство ли.
      Пловдивският любимец хаха хаха не бе братче не се излагай бе брат.
      Та нии сме една шепа фенове на Локомотив ти чак и любимци на този красив град.
      НЕДЕЙ СЕ ИЗЛАГА МОЛЯ, МОЛЯ.

      • 4
        3

        Вие като сте хиляди що се виждат празни седалки на кибритената ви базичка бе кучко… Не е ли редно тая база всеки мач да се пръска ако публиката е многобройна и вярна

        • Не е редно! Редно е след съда за КТБ, да им вземат и базата строена с крадени пари, и да ги изритат в Сопот, откъдето се довлякоха!

      • Abe indianec begai na shatrata da igraesh I ostavete veche Samuilov da si postroi blokove che da ima Kade seljanite da jivejat… 😜😜😜😜😜

      • Какъв брат може да си ми ти бе изгрев бойски вмирисан циганин,, пък дрогиран отгоре на всичко! Марш на Скобата, да вземеш парите от циганската, дето ги изкара от свирки те!

  22. 16
    8

    Жълтите курви се загрижили за Локото…….аве уруспий утре ядете у..я в сряда пак ядете у..я и нито купа нито 4-то място ще има ве кюнлий недни……само говняжа на паважа ще остане.

    • 10
      11

      А вие нито купа и дъното на дънните риби!

  23. 13
    8

    Е, когато на Ботев съдиите подарят два гола и изгонят съперник с червен картон е жълто-черна магия! А когато на съперник на Локомотив подарят гол и червен картон, когато Локо е с втория отбор и покаже мъжество,дух, борба до последен дъх, това е един дискусионен червен картон… нищо положително!

    Все пак драги читатели тук е Пловдив дерби, коматевскоИндианска територия!Разберете, аз съм индианец и никакви доводи не ми влияят! Никога няма да простя прякора на Локо- Пловдивския любимец, психиатърът ми казва, че са комплекси, но аз имам резерви в мнението му…

  24. 3
    10

    В Столипиново пред кафенето на бай Асан възникнал спор между двама въздържатели кой отбор е победил днес отбора на Локомотив- Левски или ЦСКА??? Малкия Мустафа който играел наблизо ги чул и веднага взел отношение: – Дунав са били днес , Дунав , като крем ” Дунавски вълни”

  25. 11
    13

    Индианците изпълзяха от прерията, не си гледат заема, крановете, Строежа, по -точно липсата им, а се занимават с любимеца на Пловдив за всички времена!?

    Извън групата на ЛОКОМОТИВ- 11 те титуляри закара ли ни на финал за Купата!Съдията ни коли с дузпа,която я няма и червен картон във втората минута, който само чернодрешкото е видял! С 18 годишния Густаво сме и с пълен дебютант от юношите!

    Е ТОЗИ ЛОКОМОТИВ може да вземе Купата със своите титуляри, заради борбата на 26-мата от целия отбор!АКРАПОВИЧ е научил своите на борба до последен дъх, от титуляр, до резерва и голобрад юноша! Горд съм със своя черно-бял отбор, ето това е черно-бялата магия…

    Успех ,Пловдивски любимецо! Най-вече във финала за Купата! САМО ЛОКО!!!

    • 1
      11

      И аз съм много доволен както писах по-долу. Все такива предварително ясни мачове да ми предлагате. Скоро и за Малдивите ще изкарам.

    • 9
      4

      Баси, станало е време за хапчетата… Толкова простотии съм написал преди малко, че май съм за инжекция… Ох, умирам за един к’р в устата.

    • 2
      3

      През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Това ли е “пловдивски любимец”ве малоумник?

  26. 13
    12

    А защо феновете на Дунав скандираха ” “цигани” ? На кого? Сигурно на съдиите.

  27. 18
    4

    Браво за момчетата,Елитон ме кефи това момче е само на 20 год.браво

    • 11
      5

      Би ли казал кой отбор бе разследван за тото . Ако не знаеш ще ти подскажа . Ботев , а да не ти напомням и за Стивън Петков.

      • 5
        7

        Хич не ме интересува. Аз съм неутрален. Днес изкарах пари за седмица на моренце, пък ти си питай.

      • 6
        8

        Едни спаха в ареста, но не бяха от Ботев…

        • 7
          6

          Спяха , но ги пуснаха защото са чисти . За разлика от тях би ли казал колко години Стивън не игра футбол за ДОКАЗАНО тото.

  28. 15
    13

    Всичките медии – Спортал, Гонг, включително и коментаторите на Диема казаха че за дузпа не може да става и въпрос, а червения картон е смях и пълна излагация.
    Единствено Андрей жълтия гъз – “Дискусионен червен картон” . Какво значи дискусионен маймуно? Да еба майка ти умряла. Затова само жълтури си го четете този сайт и си коментирате 🙂 По пристрастена медия няма. Никога няма да е на нивото на пловдив24 и други

      • 5
        7

        Само пловдивските ЖП-мангали ги посрещат и изпращат из цяла България с познатото им до болка – ЦИГАНИ – ЦИГАНИ – ЦИГАНИ!

    • 3
      4

      Не, просто Пловдив е жълт, затова тук сме много повече такива. Вашите 5 мангала се чудят къде да се денат, където някой ще се върже на жепейската пропаганда. Дунав ви бие с 2:0 вие сте тръгнали да играете с Ботев финал? Мазохисти ли сте?

  29. 14
    7

    Акрапович е пуснал футболисти, който играят за пръв път. Те нямата един мач заедно. Нормално да загубят.

      • 11
        2

        Масоеро, , 19. Уирис, 10. Умарбаев, 61. Елитон, 7. Юсеин………….. Умбараев единствено е играл, но и той е резерва от доста време.

        6 човека, плюс- юношите!

  30. 17
    8

    Локомотив е тим от бойци… оставаме с 10 човека,от които един юноша дебютант от юношите до 19 години, другите са изцяло резервния отбор, сред който и с втория мач на 18 годишния бразилец Густаво и … ЛОКОМОТИВ показа дух, борба, може да сме горди с нашия втори отбор! А Марич загатва за огромен потенциал, това е играч, за който ще говорим с огромна любов много скоро!

    САМО ЛОКО!!!

    • 12
      2

      Да , а нямахме и късмет . Изпуснахме 2 чисти положения , едното от който с греда. За съдията изобщо не искам да говоря . Браво на момчетата , играха мъжки и се бориха добре.

  31. 13
    18

    Локо няма победа още! Боксова круша на дънните риби!

    • 19
      11

      Виж актива от точки и тогава говори кой ще изпада, пропаднал жълтур! Единственото изпаднало нещо е бетонът и железата на Източен!

Коментарите са затворени