“Скъпи ботевисти, от днес може да се запишете за организираното пътуване за реванша в София на 24.04.2019г. Мястото за записване е магазинът на ул. “Нестор Иванов” 1. Крайният срок за записване е до 19:00ч. на 23.04. “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и ПФК “Ботев” правят жест към всички Вас със символичната цена от 5лв. за екскурзията. Сборният пункт за всички записани е ст. “Христо Ботев”, а потеглянето към София ще стане точно в 16:30ч.

Работното време на магазина на ул. “Нестор Иванов” 1 е:

понеделник-петък: от 11:00 до 19:00ч.

събота: 10:00 до 14:00ч.

неделя: почивен ден

Билетите за мача са вече в продажба. Могат да бъдат закупени от https://besttickets.bg/node/547 , бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange.”

35 КОМЕНТАРИ

  1. Ако някой наглец сере пред дома ви, не се ядосвайте!! Избършете с някой черно бял парцал, наврете кривата му кратуна в нечистотиите и го изхвърлете на улицата! После ДЕЗИФЕКЦИРАЙТЕ посредством следния уред: http://ingenerov.net/images/stories/articles_img/steam/180632524.gif ….и продължете да се наслаждавате на ароматното си кафе!!!!:))))))))))) Му хаааааааааааааааа

  2. 1
    8

    Славния вожд Белия ники представител на резервата Коматево събрал най-великите си 11 война защото смятали да превземат резервата на техните по-големи братя именно резервата лайноходец.. трябвало да бъде избран водач през дългия път който да поведе войните в битката! По стара традиция това трябвало да бъде индианецът с най-всерязмерна форма на тялото.. та изборът не бил труден:) огледали се измежду единайсетте изкусни индианци и погледите им се спрели върху две големи уши а между тях скромна крива кратунка с виснал нос коремът на страшилището започвал от брадичката и завършвал малко под коленете..белия вожд подканил всеразмерния индианец да направи крачка напред.. как се казваш чудо на природата попитал той… Ушкошишкотошко рекло нещото.. ти чудо на чудесата ще вееш жълтия флаг по време на битката и ще водиш братята инки и ще превземем резервата на нашите себеподобни .. само грозноватия водач имал право да носи щит на който била гравирана осмица настрани хем да наподобява ушите на ушкошишкотошко… Дал последните си нареждания Ники белия вожд и ушкошишкотошко повел Армадата… Не след дълго обаче в резерват Коматево дошъл не кой да е а великия Шаман чандърали ..вождът паднал на колене и целунал краката му.. шаманът припомнил на вожда че племето от резерват Коматево има да връща услуга на племето от лайноходец защото преди години лайноходци им направили два голеееми подаръка .. как ли ще завърши великата война между двата себеподобни рода предстой да разберем в следващия епизод..

    • Само до преди 10 години, инфаркта , левкемиите и СПИН, бяха смъртни присъди.
      Но вече има революция с медицината. Със стендовете ,смъртността при инфарктите падна в пъти, голяма част от левкемиите се лекуват успешно, а при СПИН със съвременните лекарства , хората имат нормален начин на живот.
      Последната крепост в медицината остана психичните заболявания. Там сега са насочени всички усилия.
      Дръж се. Не губи кураж!!!

  3. 1
    4

    Стагайте, стягайте… Той Гришата нама да се остави да го преебете с този съдия за 2-ри път…. Особено ако паднат от Левски… Стягайте и нажете с възелин

  4. 7
    10

    Локомотив Пловдив – Цска тире. Финал за купата на България!
    Мазното тире на Ганчев трябва да бъде унижено насред София. Победа за Локомотив Пловдив, победа за Пловдив!

  5. 4
    15

    БРАТЯ КОМАТЕВОНЧИНИ, ДАСИ СТОИМ НА СЕЛО ЧЕ ПАРИ ЖА ХАРЧИМ, ДАЙТЕ ДАГИ ДАДЕМ НА ТОШУНКОСАПА “КАТОЛИКА” ДА СТРОЙ ВА, КОЧИНАТА НА ИСТОЧЕН “КОПНЕЖА” ВА.

  6. 4
    13

    ава дйека жа одим там на армията ва кауни довадайти тука на Стряма мегданя ще търнем с 50 москвича Дванайсетаци Дефорсирани с тъмни стъкла да ги натоварим багажниците с мотики и лопати ва та тейба жа ги изкърим у София ва дейба тяхната мама

  7. 14
    12

    Братя АПАЧИ, МОХИКАНИ, ЧАНГАЧУК, КОМАНЧИНИ, МЕЧКАДАРИ, СЕПЕТЧИ, ЧУКУНДУРИ, ГАЛОШИ, ЦЪРВУЛИ, ние мирише на ЛАЙНА, ЧЕСЪН, ние сме бездомни, кога стадион ва ко каза нашият КАТОЛИК ва жа прайли ва стадион ва, ВАЙ ВАЙ ВАЙ, братя ИНДИЯНА жа си останем там на ДОМАТЕВО.

  8. 10
    2

    Ако някой наглец сере пред дома ви, не се ядосвайте!! Избършете с някой черно бял парцал, наврете кривата му кратуна в нечистотиите и го изхвърлете на улицата! После ДЕЗИФЕКЦИРАЙТЕ посредством следния уред: http://ingenerov.net/images/stories/articles_img/steam/180632524.gif ….и продължете да се наслаждавате на ароматното си кафе!!!!:))))))))))) Му хаааааааааааа

  9. 11
    9

    КОГА СТАДИОН ВА, ПАК ЛЪЖИ И ДАЛАВЕРИ, КОГА ПАРИ ОТ БАНКАТА, ИНДЯНА ЖИВ ТАШАК СТЕ КОМАНЧИНИ ТОШУНКОСАПА.

  10. 11
    6

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, французи, индианци, бразилци, шведи, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!! Да идим на нашту свиштенну мясту и дъ съ молим!:))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 В нашия столюпински офис, сне подсигурили медикъментя!!! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13 С помуштъ на уреда за ДЕЗИНСЕКЦИЯ ШЪ ВЪ УБРАБОТИМ!!! http://ingenerov.net/images/stories/articles_img/steam/180632524.gif НЯМА ДА УСТАНИ И ИДИН АПАП БЕЗ ИМУНИЗАЦИЯ!!!!!……а посли на свиштенния джилезин кон и моштну дъ рюкним: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ ПУФ ПАФ:))))) МУ ХАААААААА

  11. 14
    18

    А стяга ли се Стадионът или си е все така пуст бетон със стърчащи железа?

    Кога кран? Днес е 19 април, утре е поредният срок, който няма да се спази!

    ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО, КРАЯТ Е БЛИЗО ИНДИАНЦИ, ботевЪ УМРЯ…

    • 7
      5

      Стягсй си анусчето мангал кирлив.Завинаги кюстендилска курва ,завинаги в кашон Локо умре а стефчо се ебе …

  12. 11
    12

    Пичаги ний стрямалийските юрдечки тия 6 лв. жа ги прежалим ама кък да довадяме от Стряма у Софето ба…….бат Стоян канара ни обеща два икаруса ама ни заръча на всяка седалка задължително да има от вълшебния крем от куромела ей така превантивно да смазваме халката ва да сейба.

  13. 10
    3

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, французи, индианци, бразилци, шведи, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!! Да идим на нашту свиштенну мясту и дъ съ молим!:))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ПУФ ПАФ:))).

  14. 22
    7

    И тук краставите лилави венци от лайнут-джамия са налазили! Майка ви да еба буфери нещастни!!!

    • 19
      5

      Синдрома на малкото човече с малката пишчица-живеят за да мразят по-големите и по-успелите.
      Комплексирани нещастници

  15. 5
    15

    MАЧЪ Е ЯСИН КЪНАРИ НИЯМЪ СМИСЪЪЛЪ ДЪ СЪ РЪЗКЪРВАМИ НИИЙ ПО ДУБРЕ Е ДА СИ ПУДГОТВИМ НИЩАТА ЗА ПРИДСТУЯШИЯ СЕЛСКОСТУПАНСКИ СИЗОН ДЪСИ ИЗКЪРАМИ РАЗСЪДЪ ДА СИ ПУДГОТВИМ ЖИВОТНИТИ ЗА ОРЪН И ДА СИ СЕДИМЪ ПУ СЕЛУ КЪДЕТУ СЪ ЧУСТВЪМИ МНОГУ ДУБРЕ

  16. ЕКСКЛУЗИВНО: Левски се договори с титуляр на Ботев Коматево
    9
    23

    Левски е договорил първия си летен трансфер. Това ще бъде 27-годишният полски вратар Даниел Кайзер. Стражът вече е постигнал разбирателство с ръководството на “сините” за преминаването си на “Герена”.

    Шефовете на “жълто-черните” направиха няколко опита да задържат Кайзер, чийто договор изтича в края на сезона. Те обаче не успяха да стигнат до договорка с играча и мениджърите му. Въпреки това поляът остава несменяем титуляр под рамката на пловдивчани и пази на ниво. Той иска да приключи престоя си с трофей или виза за евротурнирите, преди да обяви трансфера си в Левски.

    Даниел Кайзер е роден на 23 февруари 1992 година, висок е 186 см. Той се наложи като титуляр в Ботев през миналата пролет. През настоящия сезон Кайзер е единственият, който не е пропуснал дори една минута от мачовете в Първа лига – има на сметката си 2610 игрови минути, пазил е без смяна и в 29-те шампионатни мача.

    • 23
      7

      Левски са се договорили, ама забравили да питат Кайзер.

    • 18
      2

      От ръководството на Левски съобщиха, че спряганите за нови попълнения Даниел Кайзер и Жуниор Мапуку, не попадат в плановете.

      „Това са инсинуации и откровени спекулации“, съобщи пред Дарик радио сериозен източник от „Герена“.

      Най-вероятно хора около Мапуку и Кайзер търсят вдигане на цената на футболистите на гърба на Левски.

      Слуховете около нападателя тръгнаха след няколко негови публикации в мрежата, чрез които намекна, че се връща на „Герена“. Колкото до Даниел Кайзер, той води усилени преговори с Ботев за тов договор, тъй като контрактът му изтича в края на сезона.

      КУУУУУУУУУУУУУУУУУУУР ЗА ВАС СТОЛИПИНСКИ ЛАУТАРИ

      • 7
        4

        Мен тук друго ме дразни! От Левски веднага изкочиха и казаха – не е вярно! Доколко може да им се вярва е друг въпрос. Но по-важното е, къде са аджеба нашите? Защо Зафиров или който и да е там не излезе и не каже – Пичове, стига сте лъгали! Тази информация дойде от Марица, а всички знаем там как се пиша за Ботев Пловдив от комплексираните им спортни журналя. Аз само като видя Марица и Меридиан Мач и ми се присира. Но някой от нашите веднъж да излезе и да заеме позиция, дейба мама му! Много меки марии сме и за това ни клецат и от БФС и от къде ли не. Щото седим и си мълчим!

        • четете ПД24. Само там пишат истината. Андрей само преписва и се занимава да си поства във форума за да си вдига “тиража”

          • 8
            1

            пд24 е софийска медия много популярна сред простаците

          • Киро Налджиев, мръсното буферско мекере е в безизходица, защото никой не го ебе за п24, щом сам взе да си пуска коментарчета за гербаджийската си медия, ай сиктир

  17. 7
    16

    Жа идим 100 сьелтакъ и жа ги ръзбийм!
    Ъййй кьнарйеее

Коментарите са затворени