Радо Терзиев няма да е разположение на Николай Киров и помощниците му за реванша с ЦСКА-София, научи PlovdivDerby.com. Вчера бранителят получи своя 9-и жълт картон, което автоматично ще му донесе наказание от 2 мача.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    ВИКАЛИ ГО В НАЦИОНАЛНИЯ ПО ВОЛЕЙБОЛ!!!

  2. 10
    20

    Каквото и да си говорим нямаме никакви шансове в София ами дано не изпуснем и 4-то място и да стане от две дини под мишницата накрая…….ф-50 в дивия.

    • 20
      2

      Много зависи как ще тръгне мача, ако имаме шанс за една правилна контра и вкараме ще стане много интересно, Чорбата играят с Лефффски, ние би трябвало да запазим основните състезатели в нашия мач с Разград и да сме по свежи !!!

  3. 12
    2

    Вчера беше трагичен докато не си махна маската. Явно му пречеше много. После като я махна се ориентираше по-добре. Аз също имам надежди в Радо Апостолов, но Терзиев е по-подходящ в мач, в който трябва да се пазим, защото е по-опитен в защита. Вчера много зле обаче бяха и Марин и Джонатан. Фичката е много по-сигурен от Марин, а Джони след тази контузия не знае къде се намира. Направи две дузпи – добре, че едната не я свириха – и през цялото време заемаше на Тонев позицията напред и Тонев оставаше да пази бека. Лъчката Балтанов и на него бая му спадна форамта. Според мен е време да се залага на тази позиция повече на Васко Шопов, който преди контузията беше започнал да става доста читав.

    • 15
      2

      Балтаната е по-биткаджия, Шопов е малко като Бербатов-техничен ама мимоза и като го притиснат се огъва, не го търси за битка, в твърди мачове не става.

      • 21

        Шопов трябва да се налага! Има бъдеще според мен, Карачанака е ужас засега, Вутов е супер в момента

      • Тодор The Great
        Не съм съгласен за Шопов. Изглежда бавен и муден, но върши много черна работа. Има дълги крака и знае как да застане за да пресича много атаки на съперника още в неговата половина. И е много по-техничен е от Балтана. Единствено наистина го няма много в играта с глава и твърдите единоборства. Но ако погледнеш вчера Лъчо, той до твърдо единоборство почти не стигна, защото го елеминираха много лесно.

    • 16
      4

      Реално вчера Антонио ни изкара мача и Доре го допълни накрая, Тошко го виждам с единия крак при Ловеч, по принцип той не пропуска, като вчера в 90 мин

      • 11
        7

        Гол и две асистенции за ТОДОР НЕДЕЛЕВ…не знам как Вутов ни е изкарал мача…

        • 16

          Просто ми липсва хъса и злобата на моменти при него, никой нищо никога няма да каже против Тошко, дори да ни псува, но прави 2 удара понякога и като не стане и почва да опъва тениската и се изнервя и другите и те почват да се стягат и така. …За мен конкретно вчера Вутов беше най деен от всички

          • 5
            3

            Еми братле, и ти да си изведеш съотборниците 3-4 пъти сами срещу вратаря, а те да пуцат сватбарската около вратата, и ти ше си скъсаш потника от опъване :):):)

      • 7
        11

        Вутов е нищо без Тошко. Както беше и Жоау Пауло и още много други. Такива пасове, кой друг ще им дава, ако не Тошко?

        • 8
          5

          Абсолютно верно!
          Конкретен пример-мача с Левски.
          Ди Джей Тони Ви, когото аз страшно много харесвам иначе, се стара много-натискаше по фланга, пресираше, НО когато го няма гения на ТОДОР НЕДЕЛЕВ да даде ЕДИН пас в точния момент, нищо не се получава.

  4. 4
    1

    Аз лично не видях с какво Терзиев заслужава да играе вместо Апостолов.
    Тва момче си беше за гонене срещу ЦСКА….както и срещу Левски…както и в повечето мачове, в които играе.

  5. 6
    8

    Той ли игра Волейбол с двете ръце в наказателното поле,уникат!!!

  6. 14
    7

    Терзиев и Марин, просто ги размазват, жалко но Терзиев грам не отлепи последните години, Марин просто е трагичен , пробиват го както си желаят, всяка атака през неговата зона е реална опасност , а бека не е просто защитник в съвременния футбол, а основен състезател !!!

    • 4
      2

      От другия бек сме същата работа когато играе Филипов.

      • Вчера Филипов беше много по-добре от Джонатан. Джонито за 1 месец с контузия толкова е бутнал нивото, че не е истина. Вчера забрави съвсем, че е бек и грам не се връщаше на контрите на ЦСКА. Тонев се връщаше вместо него.

      • 9
        1

        И Фичо е за резервен вариант, и той е слаб, Джонката като се възстанови напълно бива, Радо и Лазар са за резерви в момента, направо ми късат нервите, но Белия знае най добре, на него му имам пълно доверие, Тонев вчера игра малко странно, дано да греша……..

    • 20
      5

      Колега..уважавам всички но моля ви не се излагайте!!!
      Пьлна нула е Р.Терзиев!!
      Не е само мое мнение
      Но има треньор той си знае..

  7. 5
    28

    Е, два мача ще без пера,лък, стрели и огнена вода, но индианщината няма как да се скрие, дебилизмът на команчево има здрави корени…

    • 25
      2

      Няма по-голям индианец от теб, държанието ти е такова! Дори си по-зле и от индианците, омразата и комплексарщината ще те унищожат!

      • 24
        2

        Може и така да е, но лапането на жълто-черни боздугани ме държи винаги на гребена на вълната.

    • 11
      3

      И С КОПИЕ В ГЕЙ ГЪЗЪ ТИ, БУФЕР НАСРАН, МИРИЗЛИВ!!!!!

Коментарите са затворени