Ботев Пловдив постигна победа с 3:2 срещу ЦСКА-София, който почти цяло второ полувреме игра с човек по-малко. Жълто-черните водиха с 2:1 след луди първи 45 минути в които поведоха с два гола и получиха 1. След изгонването на Жанио Бикел в 50’канарчетата, както не веднъж се е случвало, незнайно защо преотстъпиха инициативата на гостите, които заредиха положение след положение и закономерно стигнаха до 2:2.

Срещата започна със съдийска грешка. Кардосо отне чисто топката от Чорбаджийски близо до наказателното поле на червените и тръгна да нахлува опасно в наказателното им поле, но реферът Николай Йорданов спря играта и отсъди нарушение в полза на гостуващия тим, но такова нямаше.

Първата голова ситуация пък бе за ЦСКА-София. Терзиев сбърка при опит да попаде на свой съотборник, Али Соу му пресече подаването, излезе очи в очи с Кайзер и копна топката над стража, но не уцели вратата.

В 14-ата минута Ботев откри резултата. Лазар Марин проби отляво, нахлу в наказателното поле и стреля, но Чорбаджийски блокира неговия шут. Левият бек на канарчетата обаче отново овладя топката, побутна я, Чорбаджийски не прецени влизането си и изрита своя опонент в коляното, заради което реферът посочи бялата точка. Зад топката застана Тодор Неделев, който вкара в горния десен ъгъл за 1:0.

В 21-ата минута Балтанов фаулира Малинов пред наказателното поле на домакините, потърпевшият стреля опасно от фаула, но малко над напречната греда.

И когато червените изнесоха играта в по-предни позиции се стигна до 26-ата минута, в която Ботев вкара втори гол. Перейра влезе твърдо на Бикел и първо му изби топката, подавайки я на Неделев, а след това нацели и краката на халфа. Йорданов прецени да не отсъжда нарушение около центъра на терена, макар че имаше основание и да го направи. Последва контраатака и пас на Неделев към непокрития Антонио Вутов. Нападателят на канарчетата елиминира с един финт Чорбаджийски и Черниаускас, след което без проблем вкара в празната врата за 2:0.

В 32-ата минута ЦСКА-София върна едно попадение след точно изпълнена дузпа от Али Соу, реализирайки безпощадно в горния ляв ъгъл на домакинската врата. В тази ситуация Перейра се хвърли на шпагат да блокира центриране на Енрике отляво. Топката се отби в лявото рамо на защитника, след което отскочи и докосна дясната му ръка. Йорданов прецени, че това е достатъчно да посочи бялата точка.

В 37-ата минута Балтанов стреля с глава след центриране от корнер, но в аут.

В 53-ата минута гостите останаха с 10 човека след втори жълт и респективно червен картон на Бикел. Халфът не видя Тонев, който го изпревари за една топка пред наказателното поле на червените и го изрита, за което бе изгонен. Ботев изпълни заучено положение, след което последва много опасно прострелно центриране отдясно. Черниаускас успя леко да докосне топката, което бе достатъчно да попречи на намиращия се на празна врата Балтанов да не я уцели добре и тя да излезе в аут.

В 61-ата минута ЦСКА-София като по чудо не изравни. Али Соу засече центриране отдясно с глава, но ударът му от два метра срещна напречната греда. Натискът на червените даде резултат в 69-ата минута, когато Рубен Пинто вкара след топовен шут от фаул. Той бе отсъден на границата на наказателното поле, когато Малинов бе блъснат в гръб от Димитров, който бе декориран в жълто за нарушението.

В 84-ата минута Ботев отново излезе напред. Доре разигра отлично с Тодор Неделев, след което халфът елиминира с брилянтен пас цялата отбрана на червените, извеждайки нападателя очи в очи с Черниаускас и Доре не сгреши – 3:2 за Ботев.

В 88-ата минута канарчетата като по чудо не вкараха четвърти гол. Филипов изведе брилянтно с пета Неделев сам срещу вратаря. Звездата на Ботев стреля по земя, но Черниаускас изби, а Доре бе изпреварен от бранител на гостите на метър пред празната врата. Топката обаче отново попадна в Неделев, който пусна към Добрев и той вкара, но голът правилно бе отменен, тъй като головият пас дойде след като топката бе напуснала игралното поле.

145 КОМЕНТАРИ

  1. 29
    2

    То не беше плякане още в Коматево, то не бяха клетви и черни свещи, и за какво, от някаква завист ли, от злоба ли, е бихме с 1 гол, а вкарахме 3, и като паднем и респективно отпаднем от Ловеч какво толкова ще стане…….НИИИЩО. …..Как може да има толкова лоши, зли, злобни хора. ….И от Ботев и от Локомотив не мога да разбера. …То бива да се майтапиш, да се гавриш в рамките на нормалното , но тук идиотизма е завладял повече от нужното. ….

    • 13
      3

      Затова тук нормални хора вече рядко коментират….Тези коментари по всички сайтове се напълниха само с комплексари повечето от които не са се събличали по физическо ,или не могат да кажат трима футболисти от любимия си отбор….

      • 2
        4

        Ааааа аз съм са събличал ама туй не ми пречи да ма изчукат и от ЦСКА и от Локото ва да тейба.

  2. 9
    21

    Пичаги да си га кажем правичката в Софето тъй жа на плякат че от сигъзка да вземем да разхлабваме халките ва да гоейба.

  3. 26
    2

    “Безсъници в Столипиново”за пореден път…то бива омраза,злоба и простотия,но мургавелковците копаят дъното!За мача-за съжаление защитата и дефанса не са на ниво а без тях нито купи се печелят нито място в евротурнирите.Продължаваме напред,дано футболистите ни дадат поводи за радост!

  4. 23
    5

    Голяма ЖП подкрепа за розовите прасета. От както ядоха бой на Лаута, мангалите вече подкрепят чорбетата. Значи ставало с бой и ебан.

    • 1
      2

      Просто казваме истината… Нещо, което вие никога не правите

  5. 11
    34

    Индианците трябва да направят паметник на съдията. Т. Неделев, с индианско име Знаещия Немски, отново бе безобразно слаб! Защитата – също…

    • 25
      5

      ГЛЕДАЙ СИ КАТУНА И ГЕЙБАНДАТА, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГРАНДА НА ПЛОВДИВ!!!!

  6. 7
    26

    Футболистите на ботев се подиграха с труда на съдията

  7. 10
    27

    Не! Това на Перейра не е дузпа! То е НОСЕНА ТОПКА казано на волейболен език!

  8. 14
    27

    ЦСКА беше БРУТАЛНО ощетен! Любо Пенев беше бесен!
    Направо ми става кеф като си помисля как ще си отмъсти Гришата на лукавите индианци!!

  9. 20
    4

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, французи, индианци, бразилци, шведи, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!! Да съ пумолим на всевишния, дъ ни съ класирът Ботев!!!!! Както е тръгналу отнасят чорбата и ф Софето!!! Да идим на нашту свиштенну мясту и дъ съ молим!:))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ПУФ ПАФ:))))))

  10. 6
    30

    1. При първия гол – вместо картон за симулация (индианеца се хвърли още преди докосването), дузпа
    2. при врория гол – оранжевия защитник „незнайно“ защо БЯГА от Вутов вместо да го покрие. Преди това неотсъден очеваден фаул
    3. Спестен ДИРЕКТЕН червен картон на №2 от Ботев
    4. при 3-тия гол на Ботев защитниците „незнайно“ защо пропуснаха топката между тях. В същото време Чорбаджийски УСЛУЖЛИВО покрива засадата
    5. Спестен червен картон на Терзиев
    6. Спестени картони на Димитров.
    7. Измислен червен картон за ЦСКА
    8. Неотсъдена ЧИСТА дузпа за игра с ръка в наказателното поле на БотевЪ

    Да продължавам ли?!

    От начина по който се изказа Любо Пенев лъха на приятелство… и то при положение, че е меко казано недоволен от този съдия…

    • 29
      1

      МНОГО НИСКА ТОПКА, ДАЖЕ И ТОВА ВНИМАНИЕ, КОЕТО ТИ ОБЪРНАХ Е МНОГО 😉

    • 21
      4

      КАЖИ НЕЩО ЗА ВАШЕТО ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ КРУШАРСКИ И ЧАНДЪРОВ И ЛОКО И СЕПТЕМВРИ! СМОТАН ГЕЙ БАНДИТ!

    • 12
      1

      1. Ако някога през живота си беше тичал без откраднато желязо на гръб щеше да знаеш, че за да ускориш трябва да се наведеш напред.
      2. Ако някога беше играл футбол щеше да знаеш, че защитниците освен да се хвърлят в краката на нападателите трябва да покриват и да не подадат пас, като всичко се съобразява за част от секундата
      3. Това е само твое мнение, защото не си чел правилника.
      4. Това му се казва двойно подаване между уморена защита. Гледай на финала колко такива ще има.
      5. Дискусионно дали второто му нарушение е за жълт картон предвид, че нападателят на ЦСКА малко пресилено падна.
      6. Пак твое си мнение, поне да беше гледал повторенията, за да не пишеш глупости.
      7. И двата жълти картона бяха основателни.
      8. Единственото смислено от списъка ти, но това е въпрос на тълкуване, защото е рикошет от непосредствена близост. Не случайно тепърва ще се променя правилника в тази посока.

      Заключение – да си самоопределяш коментара като “много верен” наред със злобата са признак на психично заболяване!

    • Имаш за нещо, ама си едно ГОЛЯМО БУФЕРСКО ЛАЙНО! За СЪЖАЛЕНИЕ СИ! Така е когато града се напълни с ЦЪРВУЛИ. Като ЦЪРВУЛАН, никога няма да сложиш трандаьори. Намирисваш затова……бягам от теб ЦУРВУЛ

  11. 13
    24

    Искам силно да благодаря на нашия благодетел Домусчиев!! Много добър съдия ни прати. Без него отивахме на разгром.
    Ама и тези гадове без малко с 10 човека да ни бият, мамицата им! Добре, че човека с черно не им даде дузпата след гредата.

    Хайде лека нощ, че любовника чака. А те, пакистанците са много нетърпеливи.

    П.С. Някой знае ли къде е Фекала? Много ми липсва

    • 25
      2

      Ахахаха, по тъмни доби, в 2 през нощта, самотния и пиян педераст Стикса се промъква тайно във форума да краде никове и да показва на целия свят как няма ни живот, ни акъл ни нищо.

      Датиебамайката умрела!

      • Не е само Стикса , цялата им компанийка ,заедно с Христосковите серат тук ,комплексари!

  12. 5
    23

    Магия??!! Това е то магията на поръчковите съдии…

  13. ДО ДИЕМА, А ПЪК И КОЙТО РАЗБИРА, ТУК СЕ СПИРА ;)
    33
    4

    ДОБЪР ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ЛЮБИТЕЛИ НА КРАСИВАТА ИГРА,

    С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ СПОДЕЛЯ НАБЛЮДЕНИЯТА МИ ОТНОСНО ДЕРБИТО ТАЗИ ВЕЧЕР, ЯВНО СЕ НАЛАГА…
    СМЯТАМ ДА КОМЕНТИРАМ СПОРНИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ, КАКТО И НЯКОИ КОМЕНТАРИ…

    — ОТНОСНО СПОРНИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ:

    1. ОЩЕ ПЪРВАТА АТАКА НА БОТЕВ, АБСОЛЮТНО НИКАКВО НАРУШЕНИЕ НА КАРДОСО, ВЛИЗАЙКИ САМ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ПРИ НАХЛУВАЩИ ФУТБОЛИСТИ НА БОТЕВ, НИКАКЪВ КОНТАКТ СЪС ЗАЩИТНИКА НА ЦСКА !!!

    2. ДУЗПАТА ЗА БОТЕВ, НЕЗАВИСИМО КАК ИЗГЛЕЖДА Е АБСОЛЮТНО ЧИСТА – УДАР С КРАК ОТЗАД БЕЗ ТОПКА В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ !!!

    3. ДУЗПАТА ЗА ЦСКА НЕ СЕ СВИРИ, И ТО НЕ САМО В НАЙ-УВАЖАВАНИТЕ И ГЛЕДАНИ ПЪРВЕНСТВА ПО СВЕТА, САМО ЕДИН ПРИМЕР – АНГЛИЯ, НО И В МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ !!!
    РИКОШЕТ В ТЯЛОТО НА ПАДАЩ ФУТБОЛИСТ… НИКАКВА РЕАЛНА ОПАСТНОСТ, АКО МЕ ПИТАТЕ МОГА И ДА ВИ ОБЯСНЯ ЗАЩО НЯМА РЕАЛНА ОПАСТНОСТ !!!

    4. ОТНОСНО ‘НЕ ОТСЪДЕНАТА ДУЗПА’ ЗА ЦСКА, КЪДЕТО ТОЗИ ПЪТ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДВОЕН РИКОШЕТ НА УДАР ОТБЛИЗО, ДОРИ НЕ ГОВОРИМ ЗА УДАР ОТ ПРОТИВНИКОВ ИГРАЧ !!!

    5. АБСОЛЮТНО НЕЗАСЛУЖЕН ЖЪЛТ КАРТОН НА КРИСТИАН ДИМИТРОВ ЗА АБСОЛЮТНО АДЕКВАТНА РЕАКЦИЯ ЗА ИЗМИСЛЕНО НАРУШЕНИЕ (ОТ КОЕТО ДОЙДЕ И ВТОРИЯ ГОЛ ЗА ЦСКА), НЕ ВСЕКИ КОНТАКТ С ПРОТИВНИКОВ ФУТБОЛИСТ Е НАРУШЕНИЕ, ЗА ТОВА ПАДАНЕ ГОВОРИМ… !!!

    6. ПОДМИНАТО НАРУШЕНИЕ, НАРИСУВАН ЖЪЛТ, ЗА ВЛИЗАНЕ С БУТОНКИТЕ СПРЯМО ФИЛИПОВ СЕ ТЪЛКУВА КАТО ИГРА ЗА ТОПКАТА !!! ЗАЩО НЯМАШЕ НИТО ЕДНО ПОВТОРЕНИЕ НА СИТУАЦИЯТА ?!

    7. АБСОЛЮТНО ЗАСЛУЖЕНИ ДВА ЖЪЛТИ И РЕСПЕКТИВНО ЧЕРВЕН, ЗА ИГРАЧА НА ЦСКА, ТОВА НЯМА СМИСЪЛ ДА ГО КОМЕНТИРАМЕ, НАЛИ !!!

    8. АБСОЛЮТНО ЧИСТА ИГРА ЗА ТОПКАТА НА ПЕРЕЙРА, ПРИ ВТОРИЯ ГОЛ НА БОТЕВ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СЪДИЯТА !!! РЕАКЦИЯТА НА ИГРАЧА НА ЦСКА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ЗАБЛУЖДАВА, ЗАЩОТО НА ПОВТОРЕНИЕТО ОТПРЕД МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА КАКВО И КАК СЕ СЛУЧВА !!!

    КАТО ЦЯЛО СМЕЛО МОГА ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ СЪДИЯТА СЕ СПРАВИ С МАЧА НА ДОБРО НИВО, И НЕ ЗАЩОТО СЪМ ФЕН НА БОТЕВ, А ЗАЩОТО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ТЪЛКУВАТЕ ТАЗИ ИГРА И НЕЙНИТЕ ПРАВИЛА ПО АДЕКВАТЕН, Т.Е. ПРОФЕСИОНАЛЕН НАЧИН !!!

    ПП: 3 МИНУТИ ПРОДЪЛЖЕНИЕ ПРИ ТЕЗИ СПИРАНИЯ НА ИГРАТА (ДО ИГРАЧИТЕ НА ЦСКА: СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ !!!) СА ДОСТА ПОКАЗАТЕЛНИ, СПОРЕД МЕН ЕДНИ ПЕТ МИНУТИ БИХА БИЛИ НАПЪЛНО СПРАВЕДЛИВИ !!!

    — ОТНОСНО (МЕКО КАЗАНО) СМЕШНИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ, ЩЕ СПОДЕЛЯ СЛЕДНОТО, ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНА 🙂 :

    1. ОТНОВО СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВТЪЛПЯВАТЕ И ВМЕНЯВАТЕ РЕШЕНИЯ, СЛЕД ОЧЕВИДНИ ФАКТИ, ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ ??? ТОВА ГО НЯМА В НИТО ЕДНА СЕБЕУВАЖАВАЩА СЕ МЕДИЯ И НЕ Е, ПОВТАРЯМ НЕ ВИ ВЛИЗА В ЗАДЪЛЖЕНИЯТА !!!

    2. ЦИТИРАМ: ТОНЕВ СЕ ПОДХЛЪЗНА…, НО ТОВА НЕ ГО ОНЕВИНЯВА !!! И АЗ НЕ ВИ ОНЕВИНЯВАМ !!!

    3. ОПАСНА АТАКА НА БОТЕВ И… ВИДИТЕ ЛИ… ТОНЕВ БИЛ ИЗЧАКАЛ ДА ПАДНЕ, ЗА ДА МОЖЕ ИГРАЧЪТ НА ЦСКА ДА ПОЛУЧИ ЖЪЛТ КАРТОН… ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ВИ ПОТРАЯ ГЛУПОСТИТЕ !!!

    4. НЕ, НЕ МОЖЕ ‘СПОКОЙНО’ ДА СЕ ОТСЪДИ НАРУШЕНИЕ НА ПЕРЕЙРА, ЗАЩОТО НЯМА ТАКОВА !!!

    5. АБСОЛЮТНА СИМУЛАЦИЯ НА МАЛИНОВ, КОЯТО МНОГО ДОБРЕ СЕ ВИЖДА – И СПОРЕД ВАС ОТНОВО ТОВА НЕ Е ТАКА !!! АЙДЕ ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА КОЛКО ПОЛЕЖАХА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, А, ДОБРЕ ЛИ Е… НЕ КАЗВАЙТЕ НА ЧЕРНОТО БЯЛО, МОЛЯ ВИ, ВСИЧКИ СТРАДАМЕ ОТ ТОВА, А ВИЕ СТЕ СМЕШНИ И АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ В ТОЯ ДУХ, ЩЕ СТАНЕТЕ ОЩЕ ПО-СМЕШНИ, ГАРАНЦИЯ !!!

    6. ПОЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАСАДА, КОИТО В МОМЕНТА НА ПОДАВАНЕТО ДОРИ НЕ СА НА ЕДНА ЛИНИЯ, ЗА ВАС ОТНОВО Е ПОВОД ДА БЪЛВАТЕ ПРОСТОТИИ, ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ ?! НЕ, СЪМНЕНИЯ ЗА ЗАСАДА НА МАРИН НЕ СЪЩЕСТВУВАТ !!!

    7. АБСОЛЮТНО ИЗМИСЛЕНО НАРУШЕНИЕ НА ДОРЕ В ГОЛОВА АТАКА НА БОТЕВ ВИЕ ОТНОВО КОМЕНТИРАТЕ АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТНО !!!

    8. ЗАЩО НЯМА ПОВТОРЕНИЯ ПРИ НЯКОЛКО СПОРНИ ПОЛОЖЕНИЯ, ЗАЩО ?! НЕ МИ ОТГОВАРЯЙТЕ !!!

    9. СЛЕД МАЧА… КОЛКО НАХАЛЕН И ПРОСТ ТРЯБВА ДА СИ, ДА ЗАДАДЕШ ПОНЕ 3 ПЪТИ ВЪПРОС ОТНОСНО КАКВА ЩЕ БЪДЕ ТАКТИКАТА НА ОТБОРА В МАЧА РЕВАНШ, ТОВА ЗА ЖУРНАЛИСТИТЕ В ДРУГИТЕ ПЪРВЕНСТВА ИЗОБЩО Е ВЪПРОС ТАБУ, ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ПОНЕ МАЛКО СЕБЕУВАЖЕНИЕ И АКЪЛ В ТАЯ ГЛАВА, СЛЕД КАТО НЕ УВАЖАВАТЕ И ЧОВЕКЪТ, КОГОТО ИНТЕРВЮИРАТЕ ?!

    10. Г-Н ПЕНЕВ, МОИТЕ УВАЖЕНИЯ ГИ ЗАГУБИХТЕ, А И ВЯРВАМ НЕ САМО МОИТЕ, СЛЕД КАТО ЧУХ ‘ИНТЕРЕСНИЯ’ ВИ КОМЕНТАР СЛЕД МАЧА !!! ДА СИ ГОЛЯМ Е ОТГОВОРНОСТ, ХАРАКТЕР И РАБОТА, А НЕ СЕЛСКИ ИЗКАЗВАНИЯ, ТО ПОНЕ ДА БЯХА АДЕКВАТНИ…

    РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО, ИМА ПРАВИЛА ВЪВ ВСЕКИ БРАНШ, БИЗНЕС, ИГРА, ПОЛИТИКА И Т.Н…

    ОТ НАС ЗАВИСИ КЪДЕ ЩЕ СЛОЖИМ ЛЕТВАТА, А ВИЕ САМИ ИЗБЕРЕТЕ ПЪТЯ, ПО КОЙТО ДА СЕ СТИГНЕ ДОТАМ !!!

    • 8
      29

      а сега си свали жълтеникавите очила, пий си хаповете, измий си лицето, краката и зъбите, обличи си пижамката и си лягай.
      То бива, бива… ама да напишеш цял ферман с глупости…

      • 31
        7

        С кое не си съгласен бе,циганин прост?

      • 23
        3

        ГЛУПОСТИ ЧЕТА В ТВОЯ КОМЕНТАР, ДОКТОРЕ… ЕЛЕ ПЪК НЯКАКВО МНЕНИЕ ПО ПОНЕ ЕДИН ВЪПРОС 😉

        ИНАЧЕ НЕ СМЯТАМ ДА СИ ЛЯГАМ СКОРО, МА НА ТЕБ СПЕЦИАЛНО НЯМА ДА СПРА ДА ТИ СИПВАМ, ОТ ТЕЯ ДЕ, ИСТИНИТЕ САМО…

        • 2
          19

          Ами прочети по-долу и ще разбереш истината.
          Щом няма да лягаш вземи прочети малко граматика на българия език. Как очакваш хората да повярват на неграмотен индианец?!
          Ра да вземат и да спорят с теб…

          • 19
            2

            АЕ ПАЛЯК, НА ТЕБ НЕ ТИ ЛИ Е НЕУДОБНО ВЕЧЕ…

            НИВОТО НА ГРАМАТИКАТА МИ ПРОЗИРА В СРАВНЕНИЕ С ТВОЯТА, ВЗЕМИ СИ ВИЖ ГЛУПОСТИТЕ, ДЕТО СИ НАПИСАЛ…

            КОГАТО ПРЕОДОЛЕЕШ БОЛНОТО СИ ЕГО И ЗАПОЧНЕШ ДА ВИЖДАШ СМИСЪЛ В НЕЩАТА, ТОГАВА МОЖЕ И ДА СТАНЕ РАЗГОВОР 😉

            НЯМА ЛЕСНО, УСПЕХ ДОКТОРЕ 😉

      • 10
        2

        А бе докторе, и рецептите ли пишеш с правописни грешки?
        Да те е…а и простия, опушен циганьор.

        • 10
          1

          За д-р Цинго Иванов става въпрос, който прави забележки за граматиката а не осъзнава колко неграмотен е той самия.
          А бе циганска работа!

    • 21
      4

      Правилно!

      Не съм на сто про съгласен само с т.5 от първите. На мен ми се видя че Бачи Кико го изблъска оня лешпер и за мен фаула беше ОК.

      Никва дузпа за сфинките, разбира се, тва си беше чиста компенсация.

    • 3
      12

      СЕГА СИ ИЗВАДИ ПРЪСТИТЕ ОТ КОНТАКТА И СИ ВДИГНИ ЖЪЛТИТЕ ГАЩЯ ЧЕ ДОМУЗА ИДВА ДА ТИ ГО СЛОЖИ:)))

  14. 5
    23

    Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви след загубата от Ботев Пловдив, че съдийството на Николай Йорданов погубва футбола.

    „Съдийството на Николай Йорданов в днешния мач погубва футбола“, коментира Стоилов.

    „Ние не сме искали да удържаме резултата, а да победим. Реферите обаче не ни позволиха да го направим. Това, което се случи тази вечер, е подигравка. Визирам дузпата и втория гол на Ботев Пловдив“, добави главният мениджър на ЦСКА.

    „При попадението има абсолютен фаул за жълт картон в центъра. Подминава се, организират контраатака и ни вкарват“, продължи той.

    „При 0:2 е трудно, но ние съумяхме да се върнем в мача и с човек по-малко. Хандбал в наказателното поле имаше след това, но се правят на луди. Като е дадена една дузпа, защо да не се даде втора? Убийство на футбола – това правят. Ние обаче сме по-стойностният отбор и ще се класираме за финала”, каза още Стойчо Стоилов.

    • 22
      4

      Пфахаха, циганите се хващат за думите на абсолютно всеки лузър, когото сме ебали на базата.
      Преди беше гагаузкия полуръст, сега Стойкас Стоилас цитират, абе вие верно сте ебани в главата бе…

      • 4
        16

        по-голям лузър от теб в този форум няма

        • Има, казва се Стикс, но се подвизава и с безброй други имена, пише безброй коментари и сам си отговаря!

    • 12
      2

      Стоилов или не е гледал повторението на това, което той нарича “фаул за жълт картон в центъра”, или просто не умее да губи и се изказва от яд. Неотсъждането на нарушение в случая е страхотна проява на рефера, защото не е лесно в реално време да се види това, което виждаме на повторението. А именно – Перейра посяга много по-рано – преди още кракът на играча на ЦСКА да е минал между тези на Перейра. Тоест, не може да се говори за никаква умишлена опасна игра. Играчът на ЦСКА практически сам се навря пред изпреварилия го с доста шпагат. Който не вярва, да даде пауза на 2:42 на репортажа в гонг.бг и ще се убеди.

  15. 9
    26

    Гледах мача и съм сигурен, че и двете кочини ще ги бием с лекота на финала, АКО обаче ни свири честен съдия. Днешния направо изкърти зъбите на оранжевите …

      • 6
        12

        Нали, Наско?! Ти със сигурност го знаеш от личен опит…

          • 2
            10

            жалък опит да оригиналничиш, Тошко Африкански от Лондон.
            Пак копираш

  16. 8
    17

    Магия ли??!! Това си е чиста КОРУПЦИЯ, Андрей.

  17. 20
    6

    На столипиновските циганки им секнахме ентусиазма,значят че срещу Литекс имат шанс да паднат с малко и да запишат почетна загуба,но паднат ли на жълтия гранд ще бъдат изнасилени 🙂 3 класи сме над жепейското отборче с 130 човека публика.На финала ще им скъсам трътките от центъра.Мангалите са големи цигани 🙂

    • 2
      7

      Майка ти деба боклук дано не стигнете на финал ще ви порив ЯКО ТЪПАН жълт..

  18. 10
    28

    Вижте сега жълти женки.Нормално е отбора ви да не си вярва, когато играе с човек повече, защото вие като фенове се бяхте предали и само чакахте свинския кур. Цяла седмица надувахте зурната, че отпадате от тирето и че пловдивски финал няма да позволят. Обеззверихте отбора си. Сега точете буре вино, печете едно агне и с белия вожд воглаве отивайте при акрапа да ви научи на ум и разум, как да врътнете един хикс на кочината.Лошото е че физически отборът ви е на ниво Б група и евентуален финал с Локото в моментната му форма… ще отнесете повече от Септември вчера.

    • 18
      3

      Виж сега,крастав мангал. Колкото и да се опитваш да разсъждаваш,видимо не ти се отдава,защото си генетично обременен в резултат на обичайните цингански кръвосмешения и умствено изостанал още от рождението си.Отивай да ровиш по кофите и не се мъчи да правиш анализи и прогнози. И си дръж гъза намазан с вазелин,за евентуален финал

  19. 8
    24

    Познайте къде ще играе от лятото „Слонът, моя приятел”.

    • 22
      3

      Не знам Радж Капур, ти кажи, ти си по индийските сериали….

      • 5
        14

        ти си любовница на паки, ти трябва да знаеш по-добре

      • 4
        10

        Ти не се обаждай, а мисли нов ник. Препоръчам нещо индианско или пък пакистанско.

        • 10
          3

          Мислех си за Бай Иван Теслътъ, ама много педерастки ми звучи…

  20. 20
    6

    И нека избиването на комплекси от страна на бяло черните ни приятелки започне

  21. 25
    5

    Прекрасен мач канари. Страхотен футбол за БГ.
    Радвам се, че момчетата играха и победиха. НЕДЕЛЕВ, Вутов страхотни. Има пропуски вярно, но отбора игра. Имаме брак, лоши отигравания, но това е нормално, емоцията е голяма. Все пак не играем с Септември или ЕТЪР а с ЦСКА, един от най големите в България. Дано БОГ ни чукне на реванша. САМО БОТЕВ

    • 2
      3

      Ти да не си Гледал Тотнъм Ман сити посерко???

  22. 22
    3

    Столипиновските мангали са големи цигани 🙂 ще им скъсам шортите на финала,пак ще ги поря от центъра,ах мръсни циганки ще ви изнасилим 🙂

      • Ще те шибам където те хвана!
        Мангал недъгав!

  23. 15
    5

    Поредна гавра с българския футбол – 2 скандални дузпи, 15 измислени картона, скандален фал за ЦСКА. Множество накъсвания на играта от съдията, играчите падат при най-малкото съприкосновение. До кога ще продължава това? Тези съдии са неадекватни, плащаш 10 лв билет, а насреща съдията пречи да се играе футбол, това е грабеж срещу българския фен… Върха на сладоледа беше връщане на съдийската топка след спряна игра за да може играча на ЦСКА за 2ри път по абсолютно същия начин да я изтрита към Кайзер, защо??? Вместо да се оставят 2 офанзивни отбора да играят футбол и да радват нас феновете, се пречи на игрята с тези отсъжсания. Хубави 2 гола за наще от игра, но за цял мач само тези 2-3 атаки, всичко друго спряно от съдията, това не е нормално

    • 4
      18

      и всички в ущърб на ЦСКА…случайност?? не мисля.
      Ама той Гришата ще ви оправи

  24. 28
    6

    Мангалите от Лаут Джамия за пореден път показват какви тежки комплексари и тъпи парчета са.Вместо да палят свещит Ботев да отстрани тирето и в един финален мач – пловдивско дерби да имат шанс да вземат купата,защото времето е показало,че в такива мачове форма и класиране нямат значение,те седнали пак да плюят срещу пловдивския гранд.Ако играете финал с тире София ще ви бият 3-4 : 0 в тренировъчно темпо,ама вие сте си кухи лейи принципно,така че не се учудвам.

  25. 9
    5

    Андрей Спасов ако има поне мъничко останало достойнство трябва да премахне тази КЛОАКА наречена „форум“на този сайт!!!ОТВРАТИТЕЛНО Е

  26. 16
    7

    само един цигански комплексар може да си води записки с молив, минута по минута, хахахааа!

    • 5
      12

      Достатъчно е да си гледал мача, индианецо
      И не завиждай на бледоликите, които могат да си водят записки…

  27. 7
    16

    Индиаците се радватват на подарена побрда. Тирето ги отнасят на реванша

  28. 7
    11

    Не е магия, Андрешко! БФС е! Спомни си къде ходи Йотков преди месец!

  29. 12
    20

    Андрей ти с всичкият си акъл ли си ? За каква жълто-черна магия пишеш ? Ти изобщо гледа ли мача ? Ако съдията не ви подкрепяше вие падахте с 3 на о . Първата дузпа е абсолютно измислена . Вместо картон за симулация , дузпа . Преди втория гол имаше фаул за картон . Съдията ви подари 2 гола. Пресилени картони на Бикел и ЦСКА останаха с 10 човека. Да питам ли за спестените втори жълти картони на Терзиев и Димитров и директния червен на Филипов . А какво ще кажеш за играта с ръка на Перейра в наказателното ви поле . Фаула за ЦСКА не беше ли вътре – чиста дузпа . Този съдия трябва да го изхвърлят от футбола изобщо . А ти с цялата си наглост – ” жълто-черна магия ” То бива фенщина , но твоята надхвърля всичките представи за такава .

    • 9
      13

      то и затова кенефния му сайт скоро ще бъде затворен

    • ТОВА, ЧЕ Е ОТ БОТЕВ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ Е ОБЕКТИВЕН
      9
      3

      МНОГО СИ НЕАДЕКВАТЕН ЗА ДА КОМЕНТИРАШ, СЛЕД МАЛКО ЩЕ ОБЯСНЯ ЗАЩО 😉

  30. 21
    9

    Няма по-жалки от мангалите 7 финала и 0 (НУЛА) купи!

    • 13
      3

      Взеха една на Съветската армия срещу гранда Чирпан. Много трудно го биха с 2-1, със Зуми, Съдъци, арменси педераси и тн.

      • 3
        5

        И ти ходи до София за да ги гледаш , нали ?

  31. 21
    9

    Който и да се класира на финала отвява с разлика кюстендилските мангали

  32. 20
    8

    За мача-чорбата не беха пускали гол не знам колко мачове, ние им набутахме 3.

    Иначе не съм особено впечатлен, не мое да оставяш отбор с 10 човека да те набута в твойта половина, шансовете на Етрополе-Микре са значително по-големи.

    Дано нашите ме опровергаят.

  33. 20
    27

    1. При първия гол – вместо картон за симулация (индианеца се хвърли още преди докосването), дузпа
    2. при врория гол – оранжевия защитник “незнайно” защо БЯГА от Вутов вместо да го покрие. Преди това неотсъден очеваден фаул
    3. Спестен ДИРЕКТЕН червен картон на №2 от Ботев
    4. при 3-тия гол на Ботев защитниците “незнайно” защо пропуснаха топката между тях. В същото време Чорбаджийски УСЛУЖЛИВО покрива засадата
    5. Спестен червен картон на Терзиев
    6. Спестени картони на Димитров.
    7. Измислен червен картон за ЦСКА
    8. Неотсъдена ЧИСТА дузпа за игра с ръка в наказателното поле на БотевЪ

    Да продължавам ли?!

    От начина по който се изказа Любо Пенев лъха на приятелство… и то при положение, че е меко казано недоволен от този съдия…

    • 23
      8

      Хаяско, вземи си анализа, навий си го на руло и си го наври в гъза.
      Дузпата за нас беше очевидна, техната беше компенсаторка.
      Никакъв фаул при втория гол, играе се чисто за топката.

      Истината е че който и от тези два отбора да ви се падне на финала ше ви разклечи зловещо.

      • 9
        14

        Истината, миячо на чинии е, че и двата отбора са МНОГО по-слаби от нас.
        Можете да ни биете САМО и ЕДИНСТВЕНО по начина по който победихте и ЦСКА-София – СЪС СЪДИЯТА!!

        Вие сте съдийски отбор както всички отбори и сателити на Лудогорец

        • 13
          4

          Да, Джанго, прав си.
          Като погледнем таблицата с класирането ама ВЕДНАГА става ясно че и втория и четвъртия в нея са ама МНОГО по-слаби от кварталната гей дружинка от Лаута дето изобщо я няма в първите 6, че няма и победа при дънните риби още.

          Тая победа над Октомври толко ви размъти мозъчетата, че загубихте секаква връзка с реалността.

          На финала обаче, ше бъдете грубо извадени от тея теменужени блянове дето сте потънали в тех, запомни го добре.

          • 6
            7

            Тази таблица е резултат от съдийски “грешки” във ваша полза и наш ущърб.
            Май забрави на кой сте сателит и кой командва БФС

      • 11
        3

        Колега, забележи само как мангала не е пропуснал и минута от мача на “Ботев”
        А на изсраните безсмислици няма смисъл да обръщаш вномание. Те са плод на циганска злоба и завист!

    • 19
      7

      Май се притесняваш,че ще боли повече ако загубите от Ботев на финала а?
      1.Сптестен червен картон за ЦСКА още през първото полувреме.
      2.Такава дузпа,която дадоха за тях не се свири никъде по света.Играчът играе с крак,при което се получава рикошет и удар в ръката.
      3.Спестен втори червен картон на ЦСКА при спиране на контра атака в центъра на игрището.
      Знам,че е невъзможно да играем срещу вас на финала…. но и в двата случая с този Югославски отбор ще отнесете минимум 3 гола.

      • 5
        10

        Ти май си гледал някой друг мач . Дузпата за ЦСКА беше кристално чиста . Това не беше рикошет , а удар с ръка по топката , която след това отскочи на метър по посока на удара.

    • 10
      6

      Всички разбрах, подаръци, наредена работа и тнт, само ако може да обясниш защо Ботев би Локо на Лаута с 0:2

    • 11
      4

      Нищо против нямам Любо да ни даде мача и в София. А на финала вие ще ни подарители купата? А дейба вашата мама циганска дейба? Молете се да падмем, защото ще бъдете размазани от ЖЪЛТО ЧЕРНИЯ ЧУК.

    • 4
      4

      много точен анализ

  34. 22
    3

    Слаб Терзиев…можехме да останем с 10човека…слаби сме в средата на терена..в защита детски грешки..
    Успех в реванша!
    Само Ботев Пд

    • 11
      2

      Еми аз като говоря че Терзиев не става за чеп за зеле вие ми се сърдите.

      • 1
        2

        Терзиев лятото трябва да си ходи. Филипов и той. Дундуркахме го много време, но вече не е на нивото на останалите. Марин също е доста колеблив. От друга страна на Перейра трябва да му предложим максимално дълъг договор. Жесток защитник, понякога дори се включва много добре по крилото.

  35. 14
    6

    Къде е оня тъпак дето ТОДОР НЕДЕЛЕВ му беше виновен за загубата от Морето?

  36. 16
    12

    ВСИЧКИ В СОФИЯ ЗА РЕВАНША !!!!!!

    КОЙТО НЕ ДОЙДЕ Е БУФЕР !

  37. 31
    4

    От едно черно-бяло сърце:
    БРАВО и дано ги отстраните тези червени противари!

    • 10
      5

      Няма кой да позволи пловдивско дерби на финала за купата…. и то в София.

      • 5
        10

        Защо? Пратиха ви поръчков съдия за да биете ЦСКА в Пловдив, защо да не ви пратят и на финал.
        Ако не играете в Европа през лятото ще пускате кепенците. Самуилов пари не дава и няма да даде.

  38. 20
    13

    На столипиновските мангалчета им секна ентусиазма 🙂 На финала ще ги изнасиля от центъра,2 класи по-добри сме от столипиновската тото-курва,ще им скъсам мангалските шорти.

    • 17
      9

      Тях умрял ги е ебал.
      Радващо е ,че си вярват след лесен жребии и късмета с БОЛЯРИТЕ….НО ние ако ги хванем на финала ще ги закрием .. харабия ,аз виждам 4:0 те са пълен смях мангустите

  39. 12
    22

    Е само тея индианци ще отпаднат след като заклах цска с два гола и червен картон! Подаръци в софия няма да има! Сателитът се изложи глупашки, купата ще отиде в Пловдив, но в онези буферите, Пловдивския любимец им викат!

  40. 16
    27

    Локомотив Пловдив ще е носителя на купата. Съдията какво ли не направи да подкрепи индианците и пак само един гол преднина. Ако не е съдията във всеки мач да ги подкрепя, индианците щяха да са в изпадащите. На реванша Микрето едва ли ще бъде ощитено, както в Коматево. Микре,цфека ще продължи….. и Локомотив Пловдив ще ги унижи!!!

    • 13
      5

      ГЕЙБАНДИТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    • 9
      5

      ОщИтен си ти – мангасарче, но умствено!
      Класираме ли се на финала, ще си събирате карантиите, падащи от разпраните ви лилави задници!
      Пусни си пак мача, за да погледаш малко красив футбол от жълто-черните магьосници, какъвто твоите кюстендилски любимци могат да гледат само по телевизията и да цъкат завистливо с уста!
      Не знам само, като изядете спарчето на финала, пак ли със съдиите ще се оправдавате. защото без значение кой се класира на финала, ще бъдете унижени и разкрити, колко струвате.

      • 4
        7

        Искам да ти напомня за един мач на игрището в Коматево . Тогава нямахте удар във вратата ни . Помниш ли ? Да не стане същото и на финала , ако има такъв.

        • 10
          2

          Ти по-хуу си спомни за последния мач между двата отбора.
          Нали се сещаш-Джамията, Бачи Кико, ТОДОР НЕДЕЛЕВ се засилва пт 49,12 и табора пътува към на майка си сиренясалата къртичина.

  41. 20
    8

    Добре стояхме на терена….чорбата имат мач с говедата ,който им е много важен …а ние можем да си позволим и с юношите да излезем срещу Лудогорец…няма за къде да се напъваме .
    Пълна мобилизация за София и нека си извоюваме ЗАЕДНО!

    БОГ да е с нас!

    • 20
      5

      ПОБЕДА ЗА ПЛОВДИВ! ДЕРБИ ПЛОВДИВ ФИНАЛ!

    • 7
      1

      Напротив.Поне точка ни трябва с Делиорманци,защото Черно море ни настигна.Ако отпаднем за купата…тогава ни трябва 4-тото място!

  42. 13
    23

    Ако ЦСКА легне в София и ни се паднат Ботев на финала, ще ги отнесем с лекота!!
    Чорбарите “необяснимо” защо оставяха мнооооого свободно пространство на “уморения” Ботев

    • 19
      6

      Манго вие отивате на 4-ка! Много си повярвахте нещо ,но опашкарите отпаднаха и дойдоха мъжките мачове!….въобще не ви виждам

      П.С. чаршафа къде е ? Гледам много лилави имаше на скелето вчера? Публикувано да ви еба майката Локомотиво-цигаска!!!

  43. 20
    6

    По-големи шансове имаме. Всички мощно в софия на реванша!

  44. 11
    18

    Пак този съдия ще ви свири в София няма се плашите индианци.

  45. 23
    13

    ХАХАХАХАХ Курвите от Лаута им секна мерака за купата ! Резко ще ви шибаме на финала запомнете го !

  46. 10
    23

    Такова рязане за ЦСКА не бях виждал!!
    То не бяха измислени дузпи, голове след неотсъдени нарушения, червени картони, спестени червени за Ботев…. нечовешко
    Гришата ще си отмъсти в София!

  47. 25
    12

    Който и да бие между тези два отбора взима купата, черните цигани от Кюстендил са само статисти!

    • 11
      19

      хахах. Много си се възбудил, индианецо!

  48. 19
    12

    На мангалите на финала ще им разпора трътките.Мръсни мангусти,много обичам да ги поря от центъра на джамията им.На финала ще ги изнасилим.

    • 11
      14

      Нна кой финал бе жълтеникакволик индианец? На финала за купата на селата побратими Стряма и Ръгош ли?

      • 16
        6

        Мангал мръсен цяла България виу знае като ЦИГАНИ 🙂

  49. 10
    18

    Ни са бойти – в Софиа прожка нема има!

  50. 18
    15

    ГОЛЕМИ ИНДИАНЦИ СТЕ! ЦЯЛО ПОУВРЕМЕ СТЕ С ИНДИАНЕЦ В ПОВЕЧЕ ПРИ 2:1 И ВМЕСТО ДА ГИ БИЕТЕ 4:1 ИЛИ 5:1, НЯКРАЯ ЕДВАМ- ЕДВАМ. АМА КВО ДА ВИ ПРАЙМ- ИНДИАНСКА ВИ РАБОТА!

  51. 15
    12

    В София гонят две оранжеви чорбета и продълаваме. Иначе няма как.

  52. 18
    20

    съдията брутално поряза цесекатире. тирето ще е отстрани индианците

  53. 22
    23

    Магия е…шаманита на индианците са се раздали във вълшебството на черната магия…Два подарени от съдията гола!

    • 18
      9

      Оооо,гейче … ти кога излезе от кофата за боклук,да ръсиш бисери?Колко трябва да си комплексиран,за да коментираш съдийските решения,при положение,че вчера оня шуменски бек ви подари победата?Май те е страх да не сме на финал с недоразумението от 19?6 година?

    • 10
      8

      Станиславе внимавай мръсен пазач умрял ще ти махна катенарчето много скоро плешивец смешен

Коментарите са затворени