Отзивите след Ботев Пд – ЦСКА-София! Червените ще ви изумят с голям рев!

69 КОМЕНТАРИ

  1. ДЕЗИНСЕКЦИЯ!!!:)))). Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, французи, индианци, бразилци, шведи, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!! Да съ пумолим на всевишния, дъ ни съ класирът Ботев!!!!! Както е тръгналу отнасят чорбата и ф Софето!!! Да идим на нашту свиштенну мясту и дъ съ молим!:))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ПУФ ПАФ:)))

  2. 10
    3

    Едномъдият е и едноок с изкривено виждане Две минути за двубоя пет за реферите във всяко интервю Шопите са мегаломани Който не свири за тях, свири против тях. Дълго рамо,съдията също е човек,ощетени от всеки и всичко ,ако не е в тяхна полза. Няма отбор който да не са ощетявали.Влизане в А група вместо заслужилият на терена,гонене от майсторите по партийна линия или лобистки изцепки.А сега незнайно кога родените със сменени родители ги защитават защото е против Ботев,кошмара на чалмарите.Чалъмите минават само в гетата.Цигани проклети под тепетата не сте добре приети

    • 4
      7

      Вие изроде жълт, затова сте осъдени да умрете на село! Вие сте циганите в тази околия! Обединени в циганско, отвратително фен сдружение наречено Изгрев бойс Столипиново! Наглостта ви няма край, подпирането в този мач беше толкова категорично, че се учудих дали това срещу когото свирише съдията е ЦСКА!

  3. 7
    3

    Един милион и сто хиляди сме ромите в България. Така, че от Ботев да не си мислят, че имат повече фенове от нас. Ние всички сме от Локо Пд и можем да напълним всички стадиони в Булгаристан. Саде Локо.Тая година купа, догодина “шампоан” ша ставаме.

    • 2
      1

      40 000 хиляди бултраси-лумпени-цигани от Столипиново, са в жълтия фен клуб Изгрев бойс! Това са фактите г-н мангал!

  4. 6
    6

    От 30 години гледам футбол, но такова РЯЗАНЕ на ЦСКА не бях виждал!!
    То не бяха дузпи за симулация, голове след фаулове за спестен червен картон, то не бяга недади дузпи, то не бяха спестени картони… то беше ЧУДО!!!

    Не знам как Гришата позволи подобна ГАВРА! Явно и той е гушнал от тото парите!

    • 7
      6

      Така е, прав си, ама в тоя футбол се помага на големите отбори какъвто е БОТЕВ ПЛОВДИВ. Никой не помага на малките. Анадънму манго.

      • 5
        2

        Радвам се, че “имаш морал”, индианецо!

        Сега разбрах защо миналата година помогнаха на Слявия

        • 1
          1

          Я,гейбандита разбрал нещо?Ами!!

      • 2
        1

        ГОЛЯМ ВИ Е ДЪЛГА КЪМ КТБ И ДЪРЖАВАТА МАНГО АНАДЪК!

  5. 10
    16

    Откога е разрешено да се играе с ръце ?
    Питам за едни кривоглави индианци,
    които твърдят това.

  6. 5
    5

    АЗ СЪМ БОЛЕН, СЪН НЕМЕ ХВАЩА, ИСКАМ ЕЗЕ ДА МЕ НАЕБЕ В ВСИЧКИ ДУПКИ, ЧАКАХ ДО 03.18.часа. НО НИКОЙ НЕ ПОЗВАНИ, ЗАЩОТО СЪМ ИНДИЯНЕЦО ОТ СТОЛИПИНОВО И ОТ РОМСКИ ПРОЙСХОД.

  7. 13
    4

    Момчета…тези чорба се спука да реве…
    Да..не са свикнали да губят..имаше всичко в този мач…не им обяснявайте..оставете ги!
    Проблеми ние си имаме в защита и в средата на терена.Има футболисти слаби и не са за този отбор.
    Но си влизат редовно в основния сьстав..
    Лек ден!
    У

  8. 14
    21

    Пичаги и на мен ми се иска да сме на финал ама в Софето ша ни пръснат трътките а пък и по добре че така ще избегнем резила срещу Локото ва да сейба.

  9. 15
    9

    ЛОКО ИЕВРОПА ХАХАХА ТЕ НЯМАТ ПАРИ ЗА ЕКИПИ

  10. 20
    11

    Трябва да идем на финал! Мангалите са се насрали! С който и да се паднат ще бъдат жестоко унижени! Ние ако сме ще сме 3 пъти повече и ясно ще им лъснат опашатите лъжи пред цяла България…Ако пък играят с прасетата, онези вече ги чакат да ги закрият окончателно, след започното в Пловдив…

    • 11
      20

      Колко шмъркания направи снощи, бе жълт получовек?

    • 9
      16

      Паляк вие ако сте на финал с чорбата да не би да сте повече от тях бе смешен.Ай дано да ги отстраните и ще видим кой кой.Само да не останете неприятно изненадани,защото тоя мач няма д има нищо общо с дербито в бургас

    • 8
      14

      Тоя ппапагал пак не си е пил лекарствата,това да не е ракиджийницата в коматево че да се закрива

    • 10
      4

      То е ясно, че на финал феновете на Ботев ще са повече, ама не се знае БФС-то дали няма да реши да даде на Локото купата.

      • 2
        6

        Особено ако дойдат маите, апахите, сиуксите, татарите и монголците, както и феновете ни от съседните галактики, няма как да не сме повече. Само в Пловдив нямаме фенове, ама чичо Делю е обещал ако има финал, целия Изгрев да доведе.

        • От другата страна ще бъде само гейбандата.

  11. 11
    23

    Папагали при един финал с вас ще ядете бой по цялата магистрала

    • 18
      5

      За което, ще получиш успокоение на комплексарската си душица.

    • 6
      1

      Да не стане да няма къде да спрете да се изпикаете.

      • 1
        1

        И ти си шмъркал! Това дето го написа, до сега не се случвало, и няма да се случи, жълт тъпанар!

  12. 8
    16

    АЗ ПЪК ВИЖДАМ МОЛИВА И ПЕНЕВ В ДОБРО НАСТРОЕНИЕ УДУРМА ИМА МАЙ!

    • 22
      4

      Уйдурма се казва и така се пише. Уйдурма е мача ви със Септември. Те ви пускат на финала а вие им се дупите в шампионата. На това му викат дупедавщина.

      • 7
        9

        Думата е от турски произход, вие от циганския изгрев бойс го чаткате правописа! С цялата си наглост създавате разни сценарии за нагласа на мачове на други отбори! Тези които са регистрирани в европейската федерация за футболно тото, а и минно селското недоразумение от Коматево! Трябваше ли снощи така нагло да ви подпира този перко, а? Никаква дуспа, пред втория гол нарушение срещу чорбар за директен червен картон, в 50-та минута изгонен пресилено футболист на ЦСКА, е това ако не е съдииско подпиране, кое е? Там в Изгрев бойс ката махала, му викате ачик!

      • 1
        3

        Следващия кръг ще гледаш какво е дупедавщина, когато Лудогорец ще е…е любимата си пачавра.

      • 1
        1

        Знаеш как се пише Уйдурма Шефкет от Левочеву!

  13. 12
    17

    Не! Това на Перейра не е дузпа! То е НОСЕНА ТОПКА казано на волейболен език!

    • 23
      7

      Не е, разбира се. Първо – изобщо нямаше докосване дори с 1 ръка, камо ли с 2. Дясната му длан действително беше доста близо до топката, но не я докосна и това се вижда по постоянната ѝ траектория. Второ – дори да я беше докоснал, топката рикошира от Терзиев, който беше на има-няма метър от него, и той нямаше време да реагира.

  14. 13
    6

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, французи, индианци, бразилци, шведи, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!! Да съ пумолим на всевишния, дъ ни съ класирът Ботев!!!!! Както е тръгналу отнасят чорбата и ф Софето!!! Да идим на нашту свиштенну мясту и дъ съ молим!:))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ПУФ ПАФ:))))

    • 14
      5

      Олиго, ти се моли на всевишния да ти налее малко мозък ,че си.свършил курса явно ,и да те дари с повече светли дни…..коментар от “нормален” човек в 03:18ч…Изкукуригал дегенерат!Ти си срам за приятелите ми ботевисти ,пък и за останалите ,които за разлика от теб ,вчера подкрепиха отбора , не като теб в нета ,а като истински фенове…на стадиона !

      • 3
        1

        Пиша му го от 2 месеца,но не разбира от дума….дъртия изкукуригал жълт пендермиш!!!!
        Ти си срам за нашето Жълто-Черно семейство!

        • Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, французи, индианци, бразилци, шведи, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!! Да съ пумолим на всевишния, дъ ни съ класирът Ботев!!!!! Както е тръгналу отнасят чорбата и ф Софето!!! Да идим на нашту свиштенну мясту и дъ съ молим!:))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ПУФ ПАФ:)))

    • 2
      3

      Кенефчо, стига си излагал ботяф, отбора на индианците и печенегите! Бързо се прибирай в Коматево, че трябва да се оре и да се сее.

  15. 10
    27

    Всъщност ти ни изумяваш, Андрей. Нима не видя нередовността на първите 2 гола?
    Ами картоните? Направо смях

      • 4
        14

        От 5 думи имаш 2 правописни грешки, но това не ти пречи да обвиняваш по-умните от теб в простия…. типичен пернат индианец!

        • 6
          2

          А ти си направо и Кирил и Методий ПоСлого на Делян:)

  16. 19
    7

    Много прост народ. Прочетете правилата. Когато играч е паднал и топката се отбие в ръката му от рикошет дузпа няма.

    • 6
      11

      хахах. да не си пушил някаква специална лула на мира, инди?

    • 6
      10

      А когато играч се хвърли на земята като вратар дузпа има ли, умнико?!
      Предполагам за индианец си умен…

    • 4
      10

      Наско, май се опитваш да четеш правилника както дявола чете евангелието. Тук няма “паднал играч”, а има играч правещ шпагат, който си помага с ръце. Схващаш ли?
      Ами че то по твоята “логика” защитниците имат право да плонжират за всяка топка – нали са паднали….

      Вместо да благодариш на съдията за това, че отряза главата на ЦСКА, ти си тръгнал да лъжеш като индианец

    • 3
      7

      Само дето той не се е подпрял на ръката малоумник,а избива топката в корнер..За билка от Волейбола!!!
      А другия дето носеше с две ръце в вашто наказателно поле какво е МУЗПА ИЛИ ПАПАГУЗПА???

    • 10
      1

      Тази дузпа беше нелепа поради 2 причини:
      – Перейра се хлъзгаше по тревата. Естественото състояние на ръката е да бъде вдигната за баланс. Никой не се пързаля с прилепнали ръце като кренвирш.
      – Центрирането не беше спряно от ръката, с което да се спре голова ситуация, а от гърдите на Перейра. Топката излизаше в корнер със или без рикошета в ръката, тоест ЦСКА не е ощетен с нищо, ако просто се даде корнер.

      • 2
        3

        Ти пробвай, хвърли се на земята и какво, няма ли да се подпреш с ръката, или ще я държиш горе за баланс?! Глупост и пиши те, след с нощното яко подпира е от БФС!

    • ти прочети правилата – игра с ръка в наказателното поле е дузпа без никакви уговорки.

    • САМО ДЕТО ТОЯ СИ ПРИДВИЖИ РЪКАТА КЪМ ТОПКАТА И Я ИЗБИ В КОРНЕР!!!

  17. 10
    29

    Бразилския циганин да спука топката ли трябва, за да се даде втора дузпа и червен картон? подлоги на домус ага!

  18. 8
    20

    Ами прави са хората.
    Ти сляп ли си, Андрешко?

    • 17
      3

      Не в важно да кажеш нещо, а да има покритие 😉

      • 2
        3

        следвай собствените си правила тогава..

Коментарите са затворени