Обединените фракции на Ботев Пловдив излязоха с декларация по повод главния съдия Николай Йорданов, който ще ръководи ключовия мач от полуфиналната фаза за Купата на България срещу ЦСКА- София.
Публикуваме текстът без редакторска намеса:

” Препоръка – ЙОРДАНОВ не убивай страстта във футбола!
Съдийската комисия към Българския футболен съюз обяви вчера поредния скандален наряд за първия полуфинал в турнира за Купата на България срещу ЦСКА. Двубоят в Пловдив ще бъде ръководен от Николай Йорданов, а това назначение силно притеснява футболната общественост под тепетата.

Считаме за редно да обявим притесненията си и дълбоките си съмнения, че отново ще станем свидетели на поредното съдийско фиаско, което преживяхме тежко през 2018-та година на полуфинала със Славия. Дълго футболна България ще помни съдийските тесли на Валентин Железов, който подготви нашия отбор за касапницата в София. Пиронът в ковчега на футбола у нас бе забит от Станислав Ставров, който затвърди мафиотския облик на българското футболно съдийство с грубото погазване на всякакви достойнства и морални принципи. Безскруполният службогонец и сребролюбец Ставров днес вече не е част от съдийската колегия, но какво от това? Ботев бе изхвърлен по най-грозния начин и не бе допуснат за поредна година да играе финал за Купата, а 2018-та година се превърна в една от най-срамните за българския футбол. Хиляди пловдивчани останахме дълбоко втрещени и омерзени от видяното. Смятаме, че всяка година българското съдийство копае дъното и го прави със завидни темпове, за да затрие и малкото от онова, което е останало от него. Смятаме, че повече няма накъде да се копае, но явно може и още.
Още помним отсъжданията на “Съдия Номер 1” през 2014-та година срещу Лудогорец за Суперкупата, когато бяхме порязани с поредния измислен червен картон на Алекс Колев.
Нас не ни интересува с кого на трезво и нетрезво състояние води разговори Николай Йорданов през седмицата. Интересува ни единствено и само неговите футболни преценки през 90-те минути на футболната среща. Интересува ни, защото не искаме да се повтори онова, което преживяхме през 2018-та година. Нека футболистите да покажат своите умения на терена, а двата щаба да се надиграват в пълния смисъл на думата на зеления терен, но не и победителят в тази среща да се определи само от един човек. Стига вече!
И за последно, това което ни прави дълбоко впечатление преди този така важен двубой, иначе нападателният треньор на ЦСКА Любослав Пенев е доста снизходителен и мек в изказванията си за съдията, което не е типично за неговия нападателен нрав.
Защо, само той си знае, а ние можем да предполагаме и да се съмняваме!
Искрено се надяваме утре Пловдив да не стане свидетел на поредното убийство на футбола ни!
Само БОТЕВ!
Обеднинени фракции BULTRAS”

8 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    9

    Куматевските ИНДИАНЦИ още от сега са развели бялото знаме.Голям страх и отчаяние ги гони.С червенокожите от София нямат никакъв шанс.И 4-то място ще изпуснат.Тази година ИНДИАНЦИТЕ от Куматево май не ги пускат от резервата.И с основание.Такива селски диваци няма като тях.

  2. 4
    10

    Каква общественост под тепетата бе криви зурли.
    На никой не му пак за вас в Пловдив измет НЕградска!
    Пловдив се радва на победата на Локомотив,баш го боли за ГМО Коматево!

  3. 5
    7

    Страстта се намира в жезъла на Голямата Мечка от Индиана………нека мощно е поемем сега.

  4. 3
    11

    По добре сега да паднем,а не да бъдем надупчени на финала цигани.

  5. 7
    11

    Тц,тц,тц, индианските женички като
    вдовички за кОр плачат.
    Утре Гришата ще ви бие по една млечна инжекция
    на задна за
    кяр и берекет

  6. 10
    18

    Пак ли ревете преди да са ви надупили бе
    индианци кривоглави?

Коментарите са затворени