Бъдещето на Даниел Кайзер в Ботев (Пловдив) става все по-мъгляво. Според последните информации вратарят е влязъл в преговори за трансфер в Левски от лятото. Досега той водеше разговори с шефовете на “Канарчетата” за подписване на нов договор и дори наскоро заяви, че няма проблем и скоро ще преподпише. Настоящият му контракт изтича през лятото и от Ботев бързат да го подновят. Сега обаче ситуацията коренно се е променила. Полякът сам се е отдръпнал от преговорите и е признал пред шефовете, че има и други предложения от България.

Проблемът в разговорите между Ботев и Кайзер се появиха заради мениджърската агенция на футболиста. Тя настоява да получи солидна комисионна на ръка при подписване на новия договор. Пловдивчани не са съгласни с подобен вариант и предлагат парите да бъдат разсрочени във времето. Агентите обаче стоят твърдо на своята позиция.

От това развитие на нещата може да се възползват на “Герена”. “Сините” са застрашени да останат без качествен вратар през новия сезон, ако клубът не успее да задържи Николай Михайлов. Ники има договор до края на първенството, който може да бъде удължен с още две години. Двете страни обаче все още не са седнали на масата за преговори. Дори и Михайлов да остане, Левски пак ще има нужда от още един качествен вратар, който да бъде негов равностоен конкурент за мястото под рамката. В момента на “Герена” резерви са Николай Кръстев и Петър Иванов. Първият от тях обаче почти сигурно ще бъде продаден през лятото. Иванов пък все още е твърде млад и неопитен.

Първоначално от Левски се бяха насочили към друг вратар от Пловдив – Мартин Луков от Локомотив (Пд). “Смърфовете” обаче поискаха за него 300 хил. лева и това е отказало столичани.

“Меридиан мач”

29 КОМЕНТАРИ

  1. Да вадят кинтите и да го взимат то и аз искам неймар ама…..

  2. Ако Кайзер отиде в Левски ще разбере в какво ветровито място е попаднал и ще съжалява горчиво за това,че се е махнал от Ботев. Нека отиде щом са му размътили главата. Жалко обаче за хубавото момче. В Левски ще го изстискат и после насила ще го продадат в Касъмпаша или някъде в Китай. Аз мисля,че Даниел Кайзер не е глупак но неговите агенти са брутално алчни и вероятно го притискат с “нещо”. Също така мисля,че от Ботев Кайзер може да направи мн.по-добър трансфер.

  3. 3
    2

    МЕТАЛИК- СОПОТ-ДОМАТЕВО – 2011.ЖЪЛТИ МИНГЯНИ ОТ СТОЛИПИНОВО ЯЖТЕ ЛАЙНА.

  4. 13
    7

    БОТЕВЪ СОПОТ 2011. ЕТА ХУЙНЯ НЕ КОМАНДА А ДЕРЕВЕНСКИ ТАБУН.

  5. 14
    7

    Как се преди срещите с хартиените грандове излизат тези новини?

  6. 13
    12

    Га жа почвами строежъ ва кьнари?

  7. 14
    7

    Отиде ли край с него ……ма да ходи де….ние ще намерим друг

  8. 15
    16

    Левски иска Кайзер,
    крановете не искат копнежа ,
    весело е в индианския резерват

  9. 11
    18

    -Г-Н Кайзер, защо напускате отбора на Коматево?
    – Не искам да играя на село, не искам да нося корона от пера, отказвам да търпя дебилската публика на Коматевския жълт клуб, отказвам и плюя в лицата на тия примати,отивайки в най- големия им враг, големият Левски от София.
    – Разбирам ви напълно, всички се възмущаваме на тия индианци. Какво бихте им казали на раздяла?
    – Предпочитам едни говеда пред тази сган от Коматево, коментарът е излишен!
    – Успех…

    • 8
      1

      Утре само да не бием ,ти ще си виновен да знаеш.

  10. 8
    10

    ПАЛАМУД 1:Обичам малки жълти дупенца.
    ПАЛАМУД 2: Никой не иска на село. Смятай 6 мача 5 точки.
    ПАЛАМУД 1: Кайзер им е най-добрият футболист.
    ПАЛАМУД 2: Дреме им, те са на доизживяване.
    ДВА ПАЛАМУДА НА БОТЯФ В ДУПАРАТА. НАСРЕД КОМАТЕВО. БРАВОС!!!

  11. 13
    17

    Не искам да съм индианец, искам да съм човешко същество!

    • 16
      8

      Искам да съм миризлив циганин, затова ще стана кондуктор.

      • Като член на Изгрев бойс Столипиново си и 100%-ов миризлив циганин, бе квадратен!

  12. 17
    9

    Обичам да смуча жълти пишки. Обичам ги!!!!!!!!!

  13. 15
    7

    Циганките много активни, все едно те ще го вземат, а не техните колежки от Гейарена. Да ви еба и простите мангали.

  14. 13
    15

    Кайзер е единственият индианец, който става за нещо и е с леко крива глава. Нашето ръководство да не спи, а да го вземем в ЛОКО…имаме нужда от приличен трети вратар,който да е резерва на Луков и Пирогов. А и за две седмици при нас ще плюе на жълтите и ще пее САМО ЛОКО АЛЕ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ, справка МОМЧИЛ ЦВЕТАНОВ плюл на ботевизма с черно-бяла любов и песните на агитката…

    САМО ЛОКО!!!

    • 11
      7

      Стикс не е единствения черно бял педераст който обича жълти пишки. Няколко са тук и веднъж опитали сладостта от жълтата сперма, не спират да искат още и още и още и…………… Смучете и пийте, това е вашия живот. Щом това ви прави щастливи, давайте смело и още и още……..

      • Я попитай Тодор, коя сперма е по-сладка, тази на жълтите цигани от изгрев бойс, или тази на пакистанеца! Може и ти да пробваш, жълт мухльо!

    • Е той момчил защото е българин… Нормално за един мангал да се чувства добре сред свой

  15. 8
    13

    Тоя Кайзер от всички индианци на КомаНЧево е най-читавия. Тоя махне ли се, отзад е разградена прерия. И всичко това защото Вожда на Жълтоликите се цигани за някой лев. Ами направо да си идва Мишо Иванов, дето ония от Монтана го дупчеха от центъра. Ама кво да ги прайш, то тва не са хора като хора! Тва са индианци! И точка.

    • Ама Никито постоянно ще излиза в майчинство

  16. 10
    16

    Няма да бягаш от племето, че белите са лоши хора.

Коментарите са затворени