“Черно-бели братя,

Мачът за Купата на България чука на вратата! Време е да се съберем под знамената и да подкрепим Пловдивския любимец в тази важна среща. Вярваме, че черно-белите футболисти могат да изиграят мача на висота и да направят голямата крачка към големия ФИНАЛ! Подкрепи Пловдив, подкрепи Локомотив!

Очакваме ви на Лаута във вторник, 16 април 2019 г. Мачът започва от 19.00 часа.

Предвид очаквания засилен интерес към двубоя вярваме, че клубът ще предприеме необходимите действия за улесняване на продажбата на билети и влизането на стадиона, като отвори още една каса. Денят е работен, трафикът в Пловдив ще бъде по-интензивен и се очаква струпване на хора непосредствено преди началото на мача. Нека всеки направи нужното да е навреме на стадиона.

ПОДКРЕПЕТЕ ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!!!”

60 КОМЕНТАРИ

  1. 23
    5

    Подкрепата само за футболистите ли трябва да е или за целия отбор?

    Докога ще се правите на интересни??!!

    • 15
      6

      Големи глупаци има в нашия фен-клуб за жалост.

      • 9
        3

        хаха. ти и другите 12 чаршафа вън!!
        Не ни трябват крадци и интриганти на Лаута, колкото и малко да сте!!

      • 10
        4

        хаха. ти жив ли си, бе алкохолик!?

      • 9
        2

        Дончо, защо не се гръмнеш най-после?!
        Ти си излишен

      • 1
        3

        Имам една мечта – Лаута да се изчисти от лузъри като чичо Ади!!
        Неуспели в живота алкохолици и наркомани, които са на по 40 години и все още живеят с родителите си, а искат да командват, нямат място не само на Лаута!!

  2. 20
    7

    Използвам случая за да питам ръководството на фенклуба . Какво стана със срещите при кмета . Щяхте да се срещате всяка седмица . Направете отчет . Защо още се бавят концесиите ? Къде е причината ?

    • 8
      9

      Сега ,пич , подкрепяй си отбора , не хвърляй жарава в огъня да не се опариш .

      • 7
        2

        Концесионнните обосновки са върнати от едно от министерствата с някакви щурави мотиви
        Ако и на жълтите се одобри финансиране, което няма да им стигне до никъде /в рамките от 4.2млн до 5.8/, то най-вероятно се прави, за да се прокара и приеме по-лесно решението за нов градски стадион, на който да играят и двата отбора

        • 13
          1

          Благодарим за инфото. На нас тази концесия ни е нужна за база и ДЮШ

  3. 21
    4

    Подкрепям ви напълно . Затова ви моля без лозунги против този или онзи , а само такива за подкрепа .

    • 20
      4

      Абсолютно , нека загърбим различия и его . Бъдещето ще покаже , кой крив , ко прав….

  4. 22
    4

    Браво! Похвална инициатива на фенклуба! На хубавото как да кажеш лошо?!

    Всички заедно да подкрепим отбора на най-важните мачове за годината!

    • 3
      2

      Задължително трябва да се игнорират потниците и Колеви, и стадиона полека ще започне да се пълни! Надявам се, че този мач ще бъде едно добро начало в тази насока!

  5. 11
    17

    Банда,направих ви билети на стойност 50 и 75 стотинки…утре ако сме както винаги досега трицифрено число заедно с охраната ,спортно-техническите щабове и състезателите ще ме ядосате!!!

    • 6
      3

      Направи си вигвама да не пропуска дъжд,че много дъждовно напоследък.
      Напали си огън и събери семейството на по една лула на мира.

    • 2
      2

      Изгрев бойски, столипиновски циганин, гледайте си разпадащия се коптор на село, и не се бъркайте в живота на градския отбор Локо!

  6. 10
    17

    Педерастите пак ли сме безплатно на мача на любимото Локо. А, муци!

    • 3
      2

      Подсигурени са безплатни пропуски за бат Жорко педераста, Тошко пакистанската мастия и онзи олигофрен-лайнарски, баш фекала!

    • 18
      3

      Жив ли си бе, за миг си помислихме че сме те изтървали !

      • 16
        1

        Страда за другия човек в него – мияча на чинии Тодор от Лондон…

      • Каква загуба ще е, представяте ли си! Ще има малко работа, чисто административна в психиатрията, за да го свалят от отчет!

  7. 7
    15

    черно бели братя абе това някаква самоирония ли е,хахаххахахахахха.не разбрах кое къде чука след като е съизвестно че мангалите нямате врати на колибите.продължавам кога последно някои от вас си спомня катуна ви да е направил нещо скоето да прославите града в които преди години се преселихте от кюстендил,а да не говорим и за жалкото ви живуркане по времето на соца,след като е световни известен факт че преди рогатите вие бяхте евроидиотите на нашата истрадала родина.от сега си преставям какво чакане ще е утре,и пак на края черно бели братя мангали нашият не вашият народ е казал голям залак лапни голяма дума не казваи.хахаххахахахах пловдивския любимец хахаххахахахахах

    • 9
      2

      Нямате врата на вигвамите миризливи индианци.Нямате и представа от цивилизация.
      Така че си седете в резервата и никакво пулене навън!

    • 1
      2

      Оджата те изчаткал яко, но как те е изпуснал да се качиш на минарето с не мит задник, за да се измяучиш от там, А изгрев бойски, столипиновски циганин?! Нито по документи, нито на яве има преселници от Кюстендил, но фактите са, че преселение има и то сериозно от Сопот, околните села, Столипиново и пмаклъка! Организирани и настанени завинаги на село в Коматево! Та анонимнико, клет е народа ни, защото вашите хора комунистите го ограбиха, както техните наследници, сегашните оправници! Това вас не ви притеснява защото имате девиз:сваляме си гащите на таз, която е на власт! Долни жълти курви!

  8. 12
    15

    Мощна подкрепа за Локо!
    Целия Лаут трябва да ехти, ЮВЕ.. ЮВЕ.. ЮВЕ
    Айде мила моя Ювентина!. Мачкай!

  9. 43
    4

    ЛИПСВА МАЛКО УВАЖЕНИЕ ПОНЕ КЪМ СОБСТВЕНИКА НА ОТБОРА,БЕЗ КОЯТО ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ЕДВА ЛИ ЩЯХМЕ ДА МЕЧТАЕМ ЗА ФИНАЛИ,КУПИ,ЕВРОПИ.ДА ИМАХМЕ И СЛАБИ МОМЕНТИ,НОРМАЛНО.НЕКА ДА НАПРАВИМ СЛЕДНИЯ ИЗВОД-4 ГОДИНИ Е В ЛОКО ПЛОВДИВ.ПЪРВАТА ГОДИНА 5-ТО МЯСТО-НА КОСЪМ ДА ИГРАЕМ В ЕВРОПА,(ЛЕВСКИ ДАДЕ МАЧА НА СЛАВИЯ ПРЕДПОСЛЕДНИЯ КРЪГ)ВТОРАТА ГОДИНА ПАК 5-ТО МЯСТО-ОТНОВО НА КОСЪМ ДА ИГРАЕМ В ЕВРОПА(МАЧА С ДУНАВ 3-4),ТРЕТАТА ГОДИНА НА 8 МО МЯСТО-ОТНОВО НА КОСЪМ ДА ИГРАЕМ В ЕВРОПА-СПРАВКА МАЧА С ЧЕРНО МОРЕ ОТ ПРЕКИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ И ПРОДЪЛЖЕНИЯ В МАЧА.СЕГА Е 4-ТА ГОДИНА С ШАНСОВЕ ДА ИГРАЕМ ФИНАЛ ЗА КУПАТА И ЕВЕНТУАЛЕН БАРАЖ ЗА ЛИГА ЕВРОПА.ПОБЕДИ НАД ЛЕВСКИ,ЦСКА,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ.МЕЖДУ ВСИЧКО ТОВА ИМАШЕ И СПАДОВЕ НО КЪДЕ НЯМА.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ДА ИМА СЛЕПИ ХОРА КОИТО СЕ ПОДВЕЖДАТ ЛЕСНО И СЕ ОБЪРНАХА СРЕЩУ КРУШАРСКИ,Е НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА…..

    • 18

      Браво! Много точно наблюдение!! Подкрепям те и аз!

    • Евала ! Най накрая един реален коментар ! Всеки отбор има спадове и победи, но ако феновете не са постоянно зад него то тогава няма значение дали собственик ще е Коко,Крушо Батков, Самуилов или пък Христолов.Квото и да правиш за отбора винаги ще има хора който ще са против тебе.Евала на Крушо , че не се отказва лесно.Това , че Локомотив играе във втората осмица не значи, че отбора заслужава да е тама.Ако се отсъждаше правилно и не се побутваха отборите от Топ 3 в момента Локо и Ботев щяха да си делят 4/5 място !

    • 3
      2

      Виж какво приятелю, от всичко което си написал лъха честност и идиализъм! За мен тези не са заблудени, а всичките им действия са целенасочени! Тя е една малобройна шайка, групирани около братя Колеви! Бяха облагодетелствани от тях, но дойде Г-н Крушарски, отряза ги, свърши идилията на гърба на отбора и честните фенове! От там идва цялото интриганство! Помагаме с материални средства, да издържаме отбора, а шайката открадна тези пари! Това го няма и не трябва повече да се допуска! Та,, изпотен ите”това ги боли! Какъвто и ще да го представят Крушарски, успя да изчисти задълженията на Локомотив, ще стане и базата в Пловдив, и Лаута ще се построи! Трябва подкрепа от хората, които действително,честно обичаме отбора си! Още нещо, което не е маловажни, футболистите са с по големи възнаграждения от комшиите ни от Коматево! Това е Крушарски!!!

      • 4
        1

        Всички на стадиона и мощно да покрепим нашия президент. Той прави всичко за отбора и заслужава уважение. ДА СИ ЖИВ И ЗДДРАВ, ГОСПОДИН КРУШАРСКИ. Пловдив е с тебе……………

  10. 12
    13

    ГЕЙ ФРАКЦИЯТА “РОЗОВИТЕ ЛОКОМОТИВЧЕТА” БЛАГОДАРЯТ НА Г-Н КРУШАРСКИ ЗА БЕЗПЛАТНИЯ ВХОД . ЩЕ НАПЪЛНИМ СТАДИОНА. ОБИЧАМЕ ТЕ КРУШАРЧЕ! ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА.

  11. 7
    18

    Ей как ще се изкефя Септември да ви отупа….

    • 14
      5

      АЙДЕ ЧЕ КРАНОВЕТЕ ДОЙДОХА,ОТИВАЙТЕ ПРАЗНУВАЙТЕ НОВИЯ КОЛЕЖ СТЕЙДИЪМ ГРАНД ЛУКС

    • 7
      1

      А Пловдив ще се кефи ако в сряда вечер резултата е 0-3 МЮХЛЯР НЕГРАДСКИ!!!

  12. 16
    7

    ЖЪЛТИ КОФИ ЗА БОКЛУК ОТ ДОМАТЕВО, КАКЪВ ХУЙ ТЪРСИТЕ НА ЛАУТА, ВНОМАВАЙТЕ ЧЕ ТАМ Е ЕЗЕ ЛОШО ЩЕ ВЕ ЕБЕ, ЖЪЛТИ ЛАЛУГЕРИ, ЯЖТЕ ЧЕРНО БЕЛИ ПИШКИ И ЛАЙНА КРАСТАВИ ШОПАРИ ОТ СТОЛИПИНОВО.

  13. 8
    16

    Пишат пловдивския любимец, не могат да се съберат над 700 човека

  14. 19
    8

    Успех, ЛОКОМОТИВ!!! МАЧКАЙ , ПЛОВДИВСКИ ЛЮБИМЕЦО…

    • 7
      4

      АЙ- БРАТО….ДО УТРЕ НА СБИРКАТА ПРЕДИ МАЧА….И НАЛИ- ЗНАЕШ….ЗА БАТКО ПОВЕЧКО ВОДКА ….

      • 10
        3

        А- (СТИКСЧЕ.)…ВЗЕМИ И БАБА- ГИЦА ЧЕ КАТ СЕ НАПИЯ СИ НАСТЬПВАМ КУРА КАТО ВЬРВЯ ПЕШ ТА ДА МА НОСИ НАВРЬЩАНЕ….АЙ- ДО УТРЕ…..

    • 15
      4

      Утре мощно Станиславе , искам победа , после яко Локо Пловдив и водка до гроб.

  15. 14
    10

    Другарки, коментирайте си вашия бардак, а не Локомотив! А и кога ще строим стадионЪ? Хахаха

  16. 8
    16

    С Аллах ф сърсата и локу нъ остата напрет към нови пубеди нъд нивернити гяури! Саде Локу!

  17. 21
    7

    ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ИГРАЧИТЕ И ЗА ХРИСТО КРУШАРСКИ.САМО ЛОКО! кур за жълтата сган

  18. 10
    17

    Какъв “Пловдивски любимец “ве,то няма да играе Ботев пд,а урода от Кюстендил!Но все пак всички 138 чивака да са на линия,ще има поименна проверка!

    • 8
      7

      Жълт, вмирисан на кравешки лайна помак, ще се изненадаш неприятно.

    • 1
      1

      Кюстендил си имат отбор и се казва Велбъжд! Сопот няма отбор, защото се казва Ботев Коматево! Защо така! Рачович, можеш ли да ми обясниш като по-отворен?

Коментарите са затворени