Локомотив Пловдив остави столичния Септември да мечтае, че има шансове да отстрани смърфовете на полуфиналите за Купата на България.

Черно-белите загубиха гостуването си на столичния тим с минималното 1:0, а Бруно Акрапович съхрани някои от основните си футболисти за важните мачове за Купата. Така на терена видяхме юноши като Уирис Густаво и Филип Колев в мача, който определено нямаше огромно значение за класирането на Локо напред в плейофите за седмото място.

Единственото попадение до реализира Суад Сахити, който се разписа в 33-ата минута. Това е първият от четирите мача между съставите, които ще имат още три сблъсъка помежду си за по-малко от месец.

36 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    4

    Няма как да виним Бруно за резервния състав и загубата, няма нито едно основание за подобно поведение…та нима публиката на Локомотив не отписа също мача??? Показаха 10-на фена , всички си пазим отпуски,размени с колеги за ИСТИНСКИТЕ мачове със Септември и полуфинала.ТОВА Е САМАТА ИСТИНА…

  2. 6
    7

    Какво разкошно заглавие. Нека си помечтае Септември,че на полуфинала го чака сблъсък с бързия влак!

  3. 12
    7

    Браво на Филип Колев,Бруно трябваше да извади Карагерен още в 50 тата минута и да пусне Филип:)Падаха с е и щеше да вкара!

    • 11
      7

      Крушо каза че ще се залага тепърва на млади момчета ….да видим.

      • 9
        3

        обясни ми защо трябва да залага на “млади момчета”, а не на МОЖЕЩИ момчета?!?!

    • 14
      2

      Бруно просто дава шансове на Карагерен.
      Карагерен не е лош футболист, но не е за титуляр. Лошото е, че не иска да е резерва… както и много други. Сега заради този инат ще се махне и ще иде .. да е резерва другаде…

      • 16
        2

        С Карагарен нещо стана , откакто се върна от Русе ,не е този отпреди това. Абсолютно посредствен футболист.

  4. 15
    5

    Кажи си бе Андро, кажи си каквото ти е на сърцето, не пиши глупости, а кажи истината – Локо легна на Септември, във вторник жеста ще му бъде върнат.

    • 8
      8

      Нали е “журналист” , трябва със заобиколки , да бъде “професионално”.

  5. 13
    6

    Стана нелоша контрола. Видя се, че някой играчи не за Локомотив. Други се понравиха.. Имаше полза
    Първото полувреме добре, но пак гол на Пиргов…. Бяхме ги позабравили. Дано Луков се оправи по-бързо.
    Аз съм доволен от Филип Колев.
    Тези би трябвало да отнесем с разлика за купата с титулярите. Чакаме вторник. Като знаем нашите колебания на Лаута съм много доволен, че 2-рия мач сме гости.

  6. 13
    10

    Бас държа че Сиптември ше ни отстранят в 2 мача. Ше ни пратят садии , пък и нащи са едни пеперуди..

    • 11
      8

      вие не играете със Септември, а с ЦСКА-София, Ташунко

    • 9
      8

      КАКВО Е “САДИИ”ВЕ НЕГРАМОТЕН ИНДИАНЕЦ ОТ КОМАТЮВУ?

  7. 12
    8

    Квадратните гей глави беха наибани от 25 метра!Гейска му работа,стана им навик.

    • 8
      6

      друг начин да ни вкарат гол на нас НЯМА!!! Скоро и този пропуск ще отстраним като ви вземем Кайзер

      • 6
        5

        Ей Коматевски, бегай улево на Скобата, че те чака работа, манго, Кво се бъркаш там, където не ти е работа, Ти си по свирките и гюбеците, лайнутскамършо.

      • 7
        4

        Ще вземеш на Кайзер мъдете!Той гейбандит няма да стане никога!!

  8. 15
    8

    От тия мачове няма абсолютно никакъв смисъл. Грозен, грозен противен футбол. Абе селска работа. Грам публика, срамота. Били се пазели? Счупиха топката, дейба и кретените цигански дейба

  9. 12
    7

    пак ни лъсна газа чи за нищо не ставаме . бийм само в тото мачовете . гусин Крошарски, изгони го тоя треньор и тия ментета чужди футболисти и да почваме на чисто

  10. 13
    3

    Има една приказка във футбола , като се пазиш за един мач , накрая губиш два , дано не е така , какво им пускаме аванта на тия лешпери , да им се дига либидото , тресни ги днеска и във вторник да треперят пред наказателното поле ……..Брунова работа , то остава и с тия риби да се мъчим…….

    • 6
      8

      ми като си плащат що да не им вземем парите…

  11. 14
    8

    Абе, Бруньо, на какво ги учиш футболистите бе, баси грозния и остарял футбол играем…

  12. 13
    5

    Нищо не е станало , отбора не игра , нямаше смисъл. Нека мине мача във вторник ,тогава да умуваме.

  13. 7
    13

    Тотомотив с поредното порно.Договорката е ясна- мангалите им пускат за първенството и се класират за финала на купата.За жалост там ще са срещу ЦСКА,защото никой няма да допусне пловдивски финал в София поради съображения за сигурност по магистралата и около националния.

    • 11
      10

      Жълта проститутки виж колко си умна.Кажи го на другите твои труженички,че ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ВЪТРЕ В ИГРАТА И Е НА СИГУРЕН ФИНАЛ С ЦСКА!

    • 10
      4

      Има полуфинал преди финал —- ……БОТЕВ- септември……..

    • 16
      2

      Първо , не е сигурно че ще се класираме . Второ ,вие ако ИСКАТЕ спокойно.може да излъжете чорбата. И трето кви съобръжения за сигурност ,като евентуален финал със чорбата ще е толкова опасен ,колкото и ако е пловдивски. Има много отрепки чорбари от окръга които ще пътуват по магистралата. Така че иронията ти я разбирам ,но нищо не се знае още…

  14. 12
    7

    Момчета,мача на сезона е след 3 дни.Днеска направихме една репетиция.Вторник всички на линия и да си решим нещата още в Пловдив.САМО ЛОКО!

Коментарите са затворени