В Ботев Пловдив очакват провокации от привърженици на бъдещи техни съперници в родните турнири по време на мача с Черно море, научи PlovdivDerby.com. До жълто-черния клуб е достигнала информация, че на стадиона могат да присъстват провокатори, които да издействат наказания за клуба с оглед бъдещи двубои. Канарчетата са с последно предупреждение за лишаване от домакинство. Именно за това от клуба излязоха със следното съобщение:

ПФК „Ботев“ информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу Черно море от 29 кръг в първенството, че срещата ще протече при засилени мерки за сигурност.

С цел да бъдат избегнати умишлени и целенасочени провокации, трибуните на “Футболен комплекс Ботев 1912” ще бъдат поставени под пълно видеонаблюдение, като при евентуално нарушаване на реда, провинилите се ще бъдат предавани на органите на реда.

 Засилен контрол ще бъде осигурен и при пропускателния режим на комплекса. На входовете на комплекса ще бъдат извършвани щателни проверки, като всички зрители трябва да имат предвид следното:

* На входа на съоръжението ще се изисква показване на лична карта. Лица без документ за самоличност няма да бъдат допускани.

* Начален час на мача – 17:30.

* Входовете на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъдат отворени в 15:30 ч.

* Продажбата на билети в деня на мача ще се извършва от 12:30 до 15:30 в клубния фен-магазин, а след 15:30 само на касата пред стадиона.

* Влизането на непълнолетни лица става само с придружител и попълнена декларация, която може да бъде намерена на входовете на комплекса. Един възрастен може да бъде придружител на максимум трима непълнолетни.

На територията на стадиона няма да бъде допускано:

* Влизането на лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества

* Внасянето на опасни за здравето предмети и предмети забранени от Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия

* Внасянето на бутилки с вода и всякакви течности, като на входовете ще бъдат подготвени пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана

11 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Нека всички на трибуните бъдем бдителни и не допускаме провокатори които ще попречат да присъстваме на полуфинала.Не го допускайте,ощетените ще сме ние и клуба.Ако до вас има такива знаете какво да правите.

  2. През цялото време до започване на мача с Черно море дикторът на стадиона да призовава феновете за зряло и спокойно поведение преди, по време, и след края на срещата. Излишни крясъци и обиди към съперника с нищо няма да помогнат на отбора. Покажете на цялата футболна общественост,че Ботев е отборът с най-великите фенове. Нека за пореден път докажем,че Пловдив е най-футболният град в България. Че Пловдив е пример за толерантност.
    На стадиона със сигурност ще има и провокатори. Не се поддавайте на техните провокации! Те целят да опорочат предстоящият полуфинал за купата на България с ЦСКА и с това да провокират наказания за Ботев като лишаване от домакинство например. Според мен съдиите също ще се включат в провокациите за се опитат да ни изкарат извън равновесие…Приятели! Не се поддавайте…….БДЕТЕ!
    Нека посрещнем и изпратим треньора и играчите на Черно море с аплодисменти!

  3. 6
    12

    А за нас маймунките в клетката ще разрешите ли поне пуканки с крем от куромела ва да гоейба.

  4. 11
    17

    Кранове кога , мърши ?
    Заем кога , мърши ?
    Фонда на фондовете ви качи
    на кура на куровете !
    Къде ви е сайбията?

    • 3
      12

      Тия и билети продават, пари искат. С тая игра трябва да наемат платени клакьори да пърдят на трибунчицата на базичката.

  5. 9
    1

    Тук съм!!! Минъф през офиса: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13. И поднесух цвитя пред паметникъ на КЛОАКОМОТИФФФФ! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 Сига съм нъ скелиту да гледъм нашти пелета!!!! Зех си ут гей билетяту и сни с идин апап на мачъ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ ПУФ ПАФ:)))))))

  6. 8
    2

    Къде се загуби Господин Бугерофф? Време е за Дезинсекция?

  7. 8
    14

    Към клетката с индианските шимпанзета и макаци да се насочат камерите ,
    там е мършата

  8. 8
    13

    Велизаре, с индианското име Псуващата уста, пий до насита огнена вода и запали тревата на мира…след това сядам пред телевизията с биричка и ще гледам с интерес коматевската шатра и нейните обитатели с пера от резервата…

    • Много ги разбираш бе плешив пазач с плетен пуловер

Коментарите са затворени