Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде обширно интервю за предаването “Домът на футбола” по Диема спорт, в което говори за настоящата ситуация при “смърфовете”, за свършеното през последните месеци и за мечтата му, свързана с клуба.

На въпрос, дали обстановката в Локомотив е “пивка”, както е казвал преди, Крушарски отговори: “Мога да кажа, че обстановката е лежерна, тя е вече спокойна, с очакване на добри резултати и радостни мигове за мен и феновете, въобще за Локомотив Пловдив.”

Крушарски сподели и своите емоции от драматичните дузпи с Етър за Купата:

“След 30 часа пътуване, трябва да ви кажа, че инфарктът беше близо, но преживях и този момент, защото не знам човек дали може да се почувства в по-стресова ситуация от тази с дузпите. Бил съм вратар, надявах се, че рефлексът на Илко Пиргов ще надделее и той постигна това, което трябваше да постигне.”

“Аз съм казал, че ще оставя клуба, когато видя, че има човек, който да представи план, да каже, че иска да работи, иска да вземе акциите. Но аз ще запазя една акция, която ще е златна, да се върна, ако не се спазват ангажиментите.”

“Аз мисля, че ние сме налучкали ваксата. Целият екип започва да работи за развитието на отбора, а не на досегашните действия. Това ще покаже още по-добър резултат в оставащите мачове. Ще изпитаме всички играчи кой какво може, разбрали сме се, че не гоним кой знае какво в първенството до решаващите мачове. Тогава ще видим какво могат играчите.”

“След разговора, който проведохме през януари, стана ясно, че трябва всички да се хванем за ръката и да тръгнем в една посока. И стари, и млади, и локомотивци, и бивши локомотивци, да работим в посоката, в която трябва да върви клубът. Това нещо промени коренно ситуацията в Локомотив и се отрази коренно вътре в съблекалнята и на резултатите.”

Относно ролята на Александър Станков в клуба, Крушарски отговори: “Той може да е в клуба колкото той пожелае. Цялата работа се завъртя около избора на футболисти, да търсим българското. Аз винаги съм казвал, че търся българското, въпреки че европейците също са българи, защото сме едно семейство. Коментарите “имаме българи, вие не щете да ги вземете”. Сега 8 човека се занимават с това. Имаме три момчета в Рилски спортист, две момчета в Арда Кърджали, които се гледат и който покаже резултат, мястото му е отворено при нас. До 10 май ще стане ясно кой накъде и за какво се бори и кой ще остане и кой няма да остане.”

“Това беше малко целенасочено към нас. Ние не може само чужденци да имаме. Ние сме горе-долу на едно средно ниво. Ако може европейците да ги наречем чужденци. Защото чужденците в Локомотив са четирима. Останалите са европейци. Да се уточним. Чужденци няма, има българи. Тези хора, които се занимават с това, трябва да ми предложат българско. Млади хора, които имат дарба към футбола. Един футболист в днешно време не е локомотивец, той е професионалист, дошъл да играе за емблемата. Много е смешно като кажеш аз съм локомотивец, а играеш за пари. Един локомотивец би трябвало да играе за емблемата и за удоволствието. Моята мисъл от самото идване в Локомотив, е да започнем да изграждаме от основите, отдолу, не от покрива. Когато едно дете го възпитаваш от малко към емблемата, към обичта към клуба, любовта към Локомотив, тогава получаваш истинският герой. А не купеният герой. Купени герои колкото искаш.”

“След разговора последната среща в тази стая, мисля, че всички си дадохме ясна представа, че така повече не може да продължим. Всички трябва да дръпнем своето его, да изчистим своята глава и да тръгнем в единна посока. И треньори, и легенди, и локомотивци. Оттогава има коренна разлика, която повлия и на резултатите.”

“Александър Станков многократно е заявявал, че никога няма да дойде в Локомотив. Той идва да помогне да направим това, което трябва. Той започна да работи вътре в школата, той няма пропуснат мач на 17 и 19. Той гледа и тренировки, това е показателно.”

“Акрапович имаше сериозен подпор, в нашето село има една приказка: Юга като духа всичките ли плетове бута, или тия, които имат подпори, остават. Значи когато духа южният вятър всичките ли плетове събаря или тези, които имат подпори остават. Бруно Акрапович винаги е имал моята подкрепа на 100%, не на 99%, а на 100.”

“Говорим си истини, аз приемам критиките. Аз не съм безгрешен. Имам много грешки, така че винаги се уча от грешките си и приемам критиката, когато е градивна. Акрапович някои неща ги казва в негова защита или да защити някой. Затова си повишаваме тон, но това е градивен тон, той не е тон за надмощие.

154 КОМЕНТАРИ

    • 3
      2

      Този се казва Румен Минков – изкукуригал дъртак останал сам.

    • 5
      2

      Лека нощ? Утре ще се чуем ли?
      Нека повече не се разправяме с тези лилави венци, а да си гледаме нашите момчета. Злобата убива и после много хапчета трябва да пия за да се успокоя.

    • 1
      4

      ей, жълти педали, вие що не се вземете?!
      Индианска сватба. 3 дена. Ташунко Дебелото шкембе ще ви е кум. Яя Меледже и Омар ще са шафери. Покихонтас ще ви ощави бизонска кожа за зимата

  1. Аку земим купътъ даа пудърим нъ босъ зъ укарсъ в холъ!

  2. 7
    4

    За да избегна съмнението само ще каже, че с Фекала сме си много близки. Толкова близки, че сме един и същи човек когато ми подействат лекарствата

    Фекал, Целувам те!

    ПУДАВИЕБАМАЙКАТА СТОЛИПИНСКА ЛИЛАВА!!!

    • 3
      6

      айдеееее … отече се…
      Ти да не си колега на Минков?!
      Абе вие червенокожите се праскате без да подбирате много много

    • Обаче забрави ЧЕРНОБЯЛА!

      ПУДАТИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА ЧЕРНОБЯЛА!!

      КУР КУПА ЗА ВАС, АМЕБИ ОТ ДЖАМИЯТА ЛАЛУТА!

      This is how it’s done!

      • 1
        5

        Забрави да пожелаеш лека нощ на Фекалия, твоята любима индианка.

      • 4
        5

        eeeeЙ английския ти е като на Бареков.
        хахах Ебаси дудуците дето са тези индианци

    • 4
      2

      Сега си прочетох поста и се извинявам – не бях на себе с първия път като го писах.
      Сега си пих хапа и се извинявам.

      ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЧЕРНОБЯЛА ЦИГАНСКА

      • 5
        1

        Браво мойто момче!

        Тва ти е играта! КУР за чернобелите мангасари от Джамията Лалута!

        • 3
          4

          не знам за какви джамии говориш, може би тази в която се венча за пакито…
          В БотяфЪ има много повече черни арапи и бели за цвят. Така, че….
          Важното е, че всички разбраха, че ти и ФЕКАЛА сте едно!

          И кога ще научиш граматиката, бе Бареков?! Учител щял да става.

          ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА КОМАТЕВСКА!!

        • да, кур за черните индианци и белите педали от отбора 3то издание..

  3. 13
    8

    СЪС КУПА ИЛИ ИЛИ БЕЗ КУПА …ЦВЕТИН ИДВА А ТИ СИ ОТИВАШ СЕЛСКИ ТАРИКАТ …И ДА СИ ВЗЕМЕШ МАЖОРЕТКИТЕ ГОСПОДИН НИЩОЖЕСТВО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ КАК ИЗГОНИ СЪС СВОЯТА И НА ТВОИТЕ ПРОТЕЖЕТА НЕКАДЪРНОСТ ЦЯЛ ЕДИН ОТБОР ДЕЦА КОИТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ВДИГНАХА КУПАТА НА РЕФАН И ВЪПРЕКИ ПРОСТОТИИТЕ КОИТО ИМ СЪТВОРИХТЕ ТЕ ГОРДО ПОЗИРАХА СЪС ЕМБЛЕМАТА НА ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ НА ФЛАНЕЛКИТЕ МАКАР ЧЕ ВЕЧЕ СА ..ФА.. ПЛОВДИВ ТЕ ВИНАГИ ЩЕ НОСЯТ ЛОКОМОТИВ ВЪВ СЪРЦАТА СИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ ПАК ПОВТАРЯМ .. ГОСПОДИН НИЩОЖЕСТВО

    • 3
      12

      Е не издържа . Пак се появи и отново пусна……латерната. И не се радвай , че Цветин идва . Той , ако дойде ще измете първо такива отрепки като тебе.

    • 1
      14

      ооо индианец се прави на чаршаф. Безценно!!
      Мислех, че всичките 13 са пукнали от злоба!

    • 2
      11

      пич, ти от собствено име ли говориш или от името на всички 13 чаршафаджии?!

      Ние пък вече ви забравихме. Само помним как се опитахте да забогатеете на гърба на Локомотив

    • 2
      11

      Дончо, през кура ни е какво ще забравиш точно пък ти…

    • 1
      9

      Поеми си малко дъх , бе човече . Излезе ти пяна на устата от злоба и ярост . Чудя се дали изобщо си учил български език . В него има точки и запетайки , а ти изобщо си ги забравил . То бива неграмотник , но такъв като тебе не бях виждал .

    • и като си представите дамо, че това е най-умния сред потниците с чаршафите…

  4. 6
    3

    За да избегнем съмненията и разобличим крадливите чернобели цигани, които заради идиотите поддържащи сайта могат да крадат никове, се налага следното уточнение:

    Всеки постинг от моя ник, който не завършва с ободряващото и жизнеутвърждаващо: ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЧЕРНОБЯЛА ЦИГАНСКА или нещо в този дух, е писан от самотния, ебан в главата гол охлюв Стикс или някой подобен нему изклесяк.

    ПУДАВИЕБАМАЙКАТА СТОЛИПИНСКА ЛИЛАВА!!!

    • 2
      3

      Не се притеснявай, миришеш на кухня, няма как да те объркаме .

  5. 3
    1

    Андрей, ако не направиш нещо тези от трибуната ще ти провалят сайта.
    Не те долюбвам, но другите в Пловдив са още по-зле

  6. Много се защитавате с Фекала, да нямате някаква „мъжка” дружба. Кой ще ин , кой ще ян? Или ще се менкате. Но внимавайте за пакистанеца.

  7. 3
    2

    Румен Минков, защо мълчиш?! Да не те заболя гъза?!
    Винету да не те оноди

  8. Това го знаем! Слагай кафевите гащи и атака!

  9. Крушарски започва все повече да ме кефи! Дано вземем и купата и да навре змиите в дупките им!

    Ей индианци, кога ще връщате 52 милиона?!

    • 4
      3

      Когато вие мангуси почнете да си плащате тока и водата !

      • 1
        4

        Знаех си, че сте по-зле и от циганите. Вечно с тях се сравнявате, но сте индианци

        • 1
          1

          Няма да ми крадеш ника и да говориш глупости. Всички знаят кой е Делян.

  10. 4
    1

    Този трол започна да се бъзика и с никовете ви!!! КАКВО ЛИ НЕ ПРОБВА ЗА ДА СЕЕ ИНТРИГИ!!! ЗАТОВА СЕ МИСЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!! ВСИЧКО ДРУГО, НО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕДСТАВИ С ИМЕТО ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ ИЛИ ДА ПУСНЕ НАШАТА ГОРДА КЛОАКОМОТИФСКА ЕМБЛЕМА И ОФИС!!!! ПО ТОВА ЩЕ МЕ ПОЗНАЕТЕ АПАПИ!!!! МЕНТЕТО АКО СЕ ОПИТА ДА ПУСНЕ ЛАЙНУФЪРГАЧКАТА, ОФИСА ИЛИ ЕМБЛЕМАТА, В МИГ ЩЕ ПОЛУЧИ ИНСУЛТ!:)))))))))……….:))))) ПУФ ПАФ

  11. 6
    2

    Явно в този сайт сериозни коментари не могат да се правят . Тук двама или трима пишещи под много ник-ове не го позволяват. Гледам , че и Андрей е съгласен сайта му да се превръща в гнусотия. Да е жив и здрав . Аз съм до тук.

    • 3
      2

      Абсолютно си прав, едни и същи простотии от простаци всеки път.Едно и също -само псуване и плюене и никакъв нормален коментар по темата.Андрей вземи се в ръце, защото отиваш надолу така.Трябва си малко модераторска работа за някои коментари.

    • 3
      1

      Аби и ти си забъркан в уйдурмата!!!!! Виж, че под коментара ти от 19, 44ч., няма обиди! В същото време и ти, и Делян, хулите сайта?????? Перке бе джанъм????? Подготвяте почвата за гадости или сте тролове на друг сайт! Изтегляте хората и ги насочвате в друга посока!!!! Тук сте само двама артъкпъртъка които създавате проблеми!!! Ако ви няма вас, както намеквате, бат ви Фекал Буфероф, само ще чете и ще се смее!!!! …..или ще ходи за риба и джулязу!!!!:)))))) От хората се иска просто да не ви обръщат внимание!!! Под всеки тъп въпрос за кранове, милиони,…….. тишина и ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!!!!! И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ БЪРЗО!:)))))))

    • 1
      2

      Ами намери си друг сайт тогава! Нета е необятен. Току виж някъде те посрещнали с хляб и сол.
      Хубаво си написал,че си дотук , но още утре в ранни зори пак ще си в сайта. Такива като теб си личат отдалече.

        • И като го спрат какво?? Ще прекарваш повече време с мърлявата си жена..

          • 1
            1

            Ще ми липсва да те подигравам, индианецо многоников.
            Много добре го измисли Илиян – подли твари сте

          • Както кажеш. Ти си началникът.
            Знам,че си забелязал … дори минуси не ти слагам…Ти не заслужаваш да те заплюя дори!

    • И да крадеш никове, Мюмюне, все си си същата отчайваща утайка, която си личи отдалеч по лилавите венци.

      Циганина и в Армани да го облечеш, пак си е циганин.

      Пудатиебамайката селска!

  12. 4
    3

    Абе къде е СВОБОДЕН БОТЕВ да ни информира как до 10-тина дена почва КОПНЕЖА? Какво стана с Фонда на фондовете? Нали преди 2 месаца казаха, че до 10-тина дена дават заем… ама ако има бизнес план. Кой го пише този бизнес план?!
    Май пари няма но се чува за дела и за проблеми с НАП. Нека Андрей като добър журналист да направи едно журналистическо разследване по случая!
    Май пак ни туриха пръста в гъза

  13. 2
    3

    Отново искам да питам ръководството на „фенклуба“ ? Нали всяка седмица се срещате с Тотев за концесията . Какво става , докъде са придвижени документите . Или вас ви интересуваше само първата среща с кмета , за да напишете декларация , че Крушарски я бави. Защо не давате отчет или това важи само за другите , но не и за вас. Поствам го отново , защото от многото глупави , гнусни и провокативни коментари , сериозните въпроси се подминават. Моля досегашните коментатори за сдържаност и да си включат само посочените по-горе.

    • 1
      5

      теб лично много пъти съм те правел за смях. Винаги ще го правя и за в бъдеще. Не се тревожи
      Просто докато в този кенеф не се въведат правили и не останат само смислени коментари ще коментирам другаде. Какъв е смисъла да правя кликове на този безсмислен кенеф?! Този „журналист“ с крива глава трябва да осузнае докакво води фенщината му

      Значи ти си бил крадеца… Нядяваш се, че ще спрем да говорим за дълговете си!? Няма как да стане пич!! Както казах тези пари сте ги крали от нас и семействата

      • 2
        1

        Помолих провокаторите да не се включват в отговор на въпросът ми.

        • не пиша коментари защото е безсмислено да споря с малоумници.
          Обаче няма как да не благодаря на моите поклонници! Все пак всеки добър лидер трябва да благодари последователите си

      • 3
        2

        вече се правя и на Делян.
        Много съм болен

  14. 3
    2

    АПАПИ! СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ АНДРЕШКО Е ЗАБЪРКАН В ИГРАТА!!! ТОЙ ИЛИ ПРОВЕЖДА ТАЗИ ТАКТИКА, ИЛИ Е НЕГРАМОТНИК И НЯКОЙ БУФЕР МУ УПРАВЛЯВА ИЛИ КОНТРОЛИРА САЙТА!!!! ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ, ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСИ И ДОПУСНЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!!! НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО МЕН МЕ Е БЛОКИРАЛ, ТА ТРЯБВА ДА ПОЛЗВАМ АЛТЕРНАТИВНИ МЕТОДИ ЗА ДА ПУБЛИКУВАМ СЛОВАТА СИ………и илюстрациите!:)))))), а сайта да е пълен с неграмотни тролове!? ЗА ДА ДОПУСКА ПСУВНИ И ВАРВАРСКИ ОБИДИ, А ДА БЛОКИРА МЕН, СЛУЖИТЕЛЯ ПО ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ДЕЗИНСЕКЦИЯ, ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО: ЗАБЪРКАН Е В УЙДУРМАТА ИЛИ НЯМА КОНТРОЛ ВЪРХУ САЙТА СИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ И ПУФ ПАФ:))))))

  15. 8
    10

    Пълен ташак сме Локо, който и да ни барне на финала ще ни скъса жартиерите!

    • Ако изобщо се докопаме до финала, че тези от “Септември” вече ни разпориха халките няколко пъти.

  16. 8
    8

    Как ще ревете ако въобще стигнете до финала 😂😂😂

    Свалете си черно-белите очила и вижте,че освен капитана ви,другото е пълнеж!
    Нямате отбор да се преборите за купата….един мач с болярите, не ви прави моментално шампиони.
    Мечтите са безплатни,но да бъдем реалисти.

        • 5
          2

          Бареков, Коматевски каза, че си търси нов дудукчия.
          Омръзнало му от чаршафи… искал индиански дудук…

    • 1
      6

      вие и това нямата – само баберек и НЕНУЖНИЦИ

      • 7
        2

        Ние яко имахме само баберик,нямаше да вземем купата 2017, а 2018 ни закла съдията на полуфинала , който вече е с отнети права и….нямаше да ви изплющим с 0:2 насред Джамията!

        Вие ,какво постигнахте ?
        Чакам да ми отговориш!

      • 5
        5

        Успокой се, Коматевски. Гледай си там гейбандата на Лаута и си свиркай

        • 2
          5

          ние сме по свирките

          • 3
            1

            Аз никога няма да се уморя да защитавам правдата и моят любим Локомотив. Всички като един да подкрепим отбора и неговия президент Крушарски. САМО ЛОКО
            Reply

  17. 6
    2

    този сайт окончателно се превърна в ТОАЛЕТНА!

  18. 8
    5

    Абе къде е СВОБОДЕН БОТЕВ да ни информира как до 10-тина дена почва КОПНЕЖА? Какво стана с Фонда на фондовете? Нали преди 2 месаца казаха, че до 10-тина дена дават заем… ама ако има бизнес план. Кой го пише този бизнес план?!
    Май пари няма но се чува за дела и за проблеми с НАП. Нека Андрей като добър журналист да направи едно журналистическо разследване по случая!
    Май пак ни туриха пръста в гъза

      • 2
        5

        хаха. Фекале, пак те боднаха в гъза. Добе повтаряш, папагале.
        Get a life, weirdo!!

      • 5
        1

        Ами то ти манго си свикнал да ходиш с нещо в задника си

    • 5
      2

      Абе къде са комплексарите, дето в тема за Локо пак Ботев им човърка в задниците?

      • 3
        4

        А на въпросите ще отговориш ли, жълт троле

      • 3
        2

        А ти какво правиш в темите за Локомотив , жълт помияр .

  19. 5
    4

    Тодор,Фекал, ФЕН, Рачо и още 10-ки други ника – това е един и същ човек, на когото Андрей плаща да провокира кликове.

    • 6
      5

      Тодор е на работа – идва weekend-a. За него това е средата на седмицата. Той със сигурност работи като мияч на чинии в един индийски ресторант в Лондон

  20. 7
    4

    Моля който знае какво става с делата против КТБ да каже – копирам коментар от форума:
    Делата срещу КТБ вървят с пълна сила. Милионите борчове на Ботев излизат един след друг. От фонда на фондовете вече решиха, че заем е обсолютно невъзмаожно да се отбуска на ФК пълно с борчове, задължения и неясна собственост

  21. 3
    5

    Призовавам прокуратурата да си свърши работата по-скоро и да върне тези 52 милиона на хората!

  22. 7
    1

    Мисля че е крайно време да се спрат излиянията на болни мозъци като Коматевски. Този форумец виси по цял ден тук и под различни никове бълва глупости и злоба към всички и към самия себе си. Нека да се направи като други форуми, където се влиза и коментира с профила на Фейсбука.Така ще видим наистина кои са педали, жълтури и индианци и няма да има брътвежи на болни хора като Коматевски и многоблойните му превъплъщения..

    • 1
      4

      крадеца вика: Дръжте крадеца…. и преписва собствените си грехове на други.
      Тодор,Фекал, ФЕН, Рачо и още 10-ки други ника – това е един и същ човек, на когото Андрей плаща да провокира кликове.
      Всички знаем кой е Делян Коматевски и на кой пречи. Имитаторите си личат от далече -много под нивото му са…

      • 2
        2

        ХАХАХА Няма такъв лаутски цирк ДЕЛЯНЧО пречи на някого ХАХАХА

  23. 3
    4

    Призовавам прокуратурата да си свърши работата по-скоро и да върне тези 52 милиона на хората

  24. 3
    3

    Много се радвам, че всички тук искат да бъдат Делян Коматевски! Приемам го като комплимент. Благодаря!

    Андрей, сега вече съм твърдо убеден, че плащаш на тролове да ти правят кликове. Ще се погрижа рекламодателите ти да го разберат

  25. 4
    3

    Най -после се кротна Коматевски. Разбра че е безмислено да се псуваш и хвалиш едновременно. Така и не помагаш на любимия си Локомотив или на Крушарски….все пак преглед при психиатър е задължителен. Не чакай дълго! ОБАДИ СЕ СЕГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 4
      4

      теб лично много пъти съм те правел за смях. Винаги ще го правя и за в бъдеще. Не се тревожи
      Просто докато в този кенеф не се въведат правили и не останат само смислени коментари ще коментирам другаде. Какъв е смисъла да правя кликове на този безсмислен кенеф?! Този „журналист“ с крива глава трябва да осузнае докакво води фенщината му

      Значи ти си бил крадеца… Нядяваш се, че ще спрем да говорим за дълговете си!? Няма как да стане пич!! Както казах тези пари сте ги крали от нас и семействата ни!!

      • 3
        2

        Ти наистина си много болен Престани да занимаваш хората със себе си

        • 2
          3

          всъщност ти занимаваш хората с мен. Кой е болния?

    • 2
      3

      ПРОЗРЕНИЕ на сляп черченокож конекрадец

      • 4
        2

        Аз никога няма да се уморя да защитавам правдата и моят любим Локомотив. Всички като един да подкрепим отбора и неговия президент Крушарски. САМО ЛОКО

          • 2
            1

            Млък жалък трол еби си майката

          • 1
            1

            хахах. Гордия носител на олигофрения и Фекала се правят на Делян Коматевски. Явно много ги е унизил

  26. 3
    3

    Този боклук, Крушарски ни спря далаверата. Ама скоро ще го бутнем

  27. 4
    4

    Мразя го този Крушарски дори и в червата! Ако не беше той ние щяхме да управляваме Локомотив. А сега съм принуден да бачкам за стотинки

  28. 3
    4

    ей мангусти, толкова време не разбрахте, че аз съм на заплата при Андрей. Никакъв емигрант не съм. Лондон съм го виждал само на снимка.

  29. Сега пък ме изкараха, че не пиша в този форум. жалки жълти тролове. Аз винаги съм за Локомотив и за Крушарски. Без него нямаше да го има отбора. САМО ЛОКО! Да живее Крушарски!

    • 1
      4

      Делян е за ЛОКОМОТИВ!!! Той отдавна вече не пише в тази клоака
      Запомни го, индианецо
      ти си лондонския Бареков-Ганев

  30. 3
    3

    Много се радвам, че всички тук искат да бъдат Делян Коматевски! Приемам го като комплимент. Благодаря!

    Андрей, сега вече съм твърдо убеден, че плащаш на тролове да ти правят кликове. Ще се погрижа рекламодателите ти да го разберат

    • 3
      2

      Делян е за ЛОКОМОТИВ!!! Той отдавна вече не пише в тази клоака
      Запомни го, индианецо
      ти си лондонския Бареков-Ганев

      • 2
        2

        не пиша коментари защото е безсмислено да споря с малоумници.
        Обаче няма как да не благодаря на моите поклонници! Все пак всеки добър лидер трябва да благодари последователите си

        • 2
          1

          Най -после се кротна Коматевски. Разбра че е безмислено да се псуваш и хвалиш едновременно. Така и не помагаш на любимия си Локомотив или на Крушарски….все пак преглед при психиатър е задължителен. Не чакай дълго! ОБАДИ СЕ СЕГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        • 1
          1

          теб лично много пъти съм те правел за смях. Винаги ще го правя и за в бъдеще. Не се тревожи
          Просто докато в този кенеф не се въведат правили и не останат само смислени коментари ще коментирам другаде. Какъв е смисъла да правя кликове на този безсмислен кенеф?! Този “журналист” с крива глава трябва да осузнае докакво води фенщината му

          Значи ти си бил крадеца… Нядяваш се, че ще спрем да говорим за дълговете си!? Няма как да стане пич!! Както казах тези пари сте ги крали от нас и семействата ни!!

          • 1
            2

            това беше за потребителя с ник ФЕН .. с малък член

  31. 8
    1

    Бразо на Президента ! Пусна билети за гейдвойки на Лаута и научи гейбандата да му дава правилен наклон. Е това вече за НОБЕЛОВА НАГРАДА

  32. 5
    6

    Крушарски! Вън от Локомотив! Стига сте се връзвали на лакардиите на тоя дърт комуняга.

    • 1
      2

      Пак се почна…… Много ви се иска , но няма да ви огрее.

  33. 7
    3

    Крюшо стана безсмъртен под тепетата с няколко фрази за феновете и футболистите на Локо:
    1. “Не може банда гейове да ми дават наклон на оная работа…”
    2. “Пускам семейни билети за гей-двойки фенове на Локо…”

    • 4
      2

      От всички приказки само това ли запомни ? Аман от зложелатели . А хората вече наистина използват семейните билети и ги купуват като водят и децата си на стадиона.

    • 8
      3

      Ами аз отдавна казах че в Локото е пълно с педали Бях им треньор и знам това

  34. 12

    Искам да питам ръководството на “фенклуба” ? Нали всяка седмица се срещате с Тотев за концесията . Какво става , докъде са придвижени документите . Или вас ви интересуваше само първата среща с кмета , за да напишете декларация , че Крушарски я бави. Защо не давате отчет или това важи само за другите , но не и за вас.

  35. 12
    2

    хубав,лош той е собственикът. трябва да го подкрепяме

    • 5
      2

      Това казвам и аз, ама някакъв педал столипиновски ми краде ника и все дрънка мокрите си сънища за жълтури и индианци. Само ЛОКО. Да живее Крушарски.

      • Ти си упорит глупак . Не спираш да злоупотребяваш . Не мисли , че хората са глупави и не могат да различат истинския от фалшивия коментар.

          • 5
            3

            превъртя ти, лондонски миячо на чинии. Обаче аз те разбирам – всеки иска да е Делян Коматевски защото е най-умния тук

  36. 6
    4

    Сладун!!! Прилича на индиански вожд с името “смачкан хуй”

  37. 13
    2

    НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК НЯКАКВИ ПЕДАЛИ, ПСЕВДОЛОКОМОТИВЦИ, НЕПРЕКЪСНОТО ГОВОРЯТ В ТЕМИТЕ ЗА локотО ЗА ЖЪЛТИТЕ. кАКВО МИ ПУКА ЗА ДЪЛГОВЕТЕ ИМ? нИЕ ВСИЧКИ ОТ Локото ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ ЗАД Крушарски…. ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ. МОЛЯ ПЕДАЛЧЕТА, ИЗМЕКЯРИ НА АДВОКАТИТЕ,ДА НЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ЖЪЛТУРИТЕ. НАШАТА ТЕМА Е ЛОКОМОТИВ И КРУШАРСКИ!!!!!! КУПАТА Е НАША !!!

    • 2
      4

      Пак ми крадеш ника и се опитваш да ме иронизираш като с Крушарски.
      Крушарски не е велик, но издържа Локомотив и го прави много професионално и добре.
      А за дълговете на Ботев трябва да се говори, защото това са пари ОТКРАДНАТИ от всички нас – дори от теб и твоето семейство.
      Предполагам, че ти си онзи бай Ганьо от Лондон или Чичо Ади. Който и да си си еби майката. Ти си един трол

      • 4
        1

        Пич, ти наистина си много жалък. Търсиш някаква медийна изява, представяш се под различни никове, сам си говориш и се псуваш. Е това се е направа диагноза!!!! Никой не му пука за тебе и твоите терзания за Крушарски, купи и гейдвойки,индианци и бледолики, ама продължавай. С тебе е весело и си пример за това, докъде може да дове развитата форма на шизофрения…….

        • 1
          5

          хаха. всички тук знаят кой е Делян Коматевски и какво мисли.
          Ти си просото един индианец, който прави жалък опит да се направи на бледолик.
          Абе къде изчезна Чичо Ади/Гордия носител на олигофрения?
          Да не пукнаха от злоба?

      • 3
        1

        Ти си еби майката, псевдолокомотивец смотан. Аз съм за Крушарски и отбора, а не да дрънкам за жълтури и индианци. ПЕДАЛ ,СМОТАН …

        • 2
          3

          Делян е за ЛОКОМОТИВ!!! Той отдавна вече не пише в тази клоака
          Запомни го, индианецо
          ти си лондонския Бареков-Ганев

          • 1
            3

            Делян Коматевски – оригинала 11.04.2019 at 15:48

            хаха. всички тук знаят кой е Делян Коматевски и какво мисли.
            Ти си просото един индианец, който прави жалък опит да се направи на бледолик.
            Абе къде изчезна Чичо Ади/Гордия носител на олигофрения?
            Да не пукнаха от злоба?

  38. 13
    5

    Ние с Косьо отиваме в Ботев.Решено е.Това не се издържа отбора на полуфинал и на бараж за лига Европа.Изгоряха ни един куп декларации.Даже нямаме средства да плащаме на Гордия Носител на Подарените Купи да пиши в чата.Сега и Ботев ще оправим подготвили сме много декларациики.Ние сме вечните спасители.

  39. 30
    2

    КРУША, 99% ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ СА ИЗЦЯЛО ЗАД ТЕБ.ВЗЕМИ КУПАТА И НАКРАЙ НЯКОИ ХОРА ДА ТИ МИЯТ И ПИЯТ ВОДАТА!!!!

  40. 16
    9

    Делата срещу КТБ вървят с пълна сила. Милионите борчове на Ботев излизат един след друг. От фонда на фондовете вече решиха, че заем е обсолютно невъзмаожно да се отбуска на ФК пълно с борчове, задължения и неясна собственост

    • 11
      13

      Скоро ще започнат дела и срещу такива като теб. Поднасяш публично невярна информация и уронваш престижа на ФК Ботев. Нали знаеш, че не си анонимен?

      • 5
        9

        Дъ ни дойдоа крануити на Копнежъ ба? Ъййй кьнарйеее

      • 2
        5

        Ами кажи истината като това не е вярно?
        Или май ТОЧНО ТИ ЗАБЛУЖДАВАШ.
        Какъв “престиж” може да има един клуб направил опит за подкуп на УЕФА?

    • 14
      11

      Ботев няма много задължения и борчове, само едни 52 милиона и 2 цесии :))))

      • Истината е, че дори вашите теми започвате с мнение за Ботев. Жалко е. Истината е, че Ботев не дължи пари на нито една институция. Може да се провери. Даже май ще се окаже, че Локо е длъжник. Тези милиони дългове са в болните мозъци на някои хора. Типично по цигански – мислят си, че като повторят една лъжа няколко пъти и тя ще стане истина.

Коментарите са затворени