Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е гост на Септември (София) в мач от плейофите на втората осмица. Срещата е утре (12 април) от 19:30ч. на стадион „Васил Левски“. Двубоят ще бъде ръководен от рефера Никола Попов.

Наказан за срещата е Парвиз Умарбаев. В групата попаднаха националът до 18 години Филип Колев, както и играещият при U19 Уирис Густаво.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Стамен Бояджиев, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Асен Георгиев, Йосип Томашевич, Димитър Везалов, Уирис Густаво, Янко Ангелов, Игор Банович, Елитон Жуниор, Един Бахтич, Никола Марич, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Филип Колев, Димитър Илиев, Анте Аралица, Ален Ожболт

14 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    2

    Илиян се отказва от думите си. Били лоша интерпретация .Той не смята че публиката на жълтите е индианска. ПРЕДАТЕЛ! Сега какво ще пишем ния феновете от Лайнута…. Може би оди за нашия президент@@@

  2. 3
    5

    ЗАБРАВИХТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ВАШИЯТ КАТОЛИК ЛЪЖЕЦ, КОГА СТАДИОН БЕ ИНДИЯНЦИ, ТАШУНКОСАПА ОШЕ МНОГО ШЕ ВИ ЛЪЖЕ И ШИБА ЗА КОПНЕЖА.

    • 10
      1

      Шенсой каза, че в Локото е пълно с педали Сега ще си намерят майстора в мое лице. НЯМА ДА ДОПУСНА банда гейове да ми дава наклон. Всичко в тоя живот съм постигнал с тая кратунка. Никъде другаде няма толкова интриганти като в моя отбор. Ама аз ще ги сложа на място. И ТАКА, ЗАПОВЯДВАМ, ЧЕ ИСКАМ КУПАТА. Рапорт даден!

  3. 3
    8

    Днес една победа с резервите, а в следващите два мача с титулярите разгроми и ФИНАЛ…КУПАТА Е ЧЕРНО- БЯЛА!!!

    • 6
      2

      Само така. И да не забравяме никога какво направи Крушарски за нашия отбор. САМО ЛОКО. ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ.

      • Браво! Само така, имитаторе. Прав си!

  4. 5
    8

    Само Жълти Тръпки писали,не могат да забравят Локомотивния УЙЙ влече ги!!!!

    • 3
      1

      Задникът ти е жълта тръпка, педал. Само ЛОКО .

  5. 11
    6

    Ако ни набарат на тясно индианците не само ще ни пръснат трътките, ами ще ни вземат и скалповете за трофеи. После плешиви кой ще ни погледне в гейбара “СИНЯТА СТРИДА”. УЖАС !!!!!

  6. 13
    6

    С Крушарски или без него все сте си банда гейове Аз първи ви разкрих

  7. 13
    7

    Имаме велик отбор с велик президент. Без Крушарски сме загубени. Само Локо.

Коментарите са затворени