Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров има сериозни проблеми с контузени футболисти преди мача с Черно море от 29-ия кръг на Първа лига. Лекарският щаб на “канарчетата” е ангажиран с лечението на множество футболисти.

Димитър Пиргов е с разтежение и със сигурност ще пропусне срещата с “моряците”. Лечението на Джонатан Перейра продължава, като бекът също ще остане извън сметките за сблъсъка с варненци.

Васил Шопов е с болки в коляното и до последно ще бъде под въпрос за мача с Черно море. Същото е и състоянието на Антонио Вутов, който е с леко разтежение и до последно няма да е сигурно участието му в съботния мач.

Атанас Зехиров е на преглед в елитна столична клиника, като след него ще стане ясно колко сериозна е травмата му. Даниел Кайзер ще тренира на облекчен режим заради стомашен вирус.

Радослав Терзиев ще започне тренировки със своите съотборници, но за целта дефанзивният полузащитник ще тренира със специална маска на лицето си.

61 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Този трол започна да се бъзика и с никовете ви!!! КАКВО ЛИ НЕ ПРОБВА ЗА ДА СЕЕ ИНТРИГИ!!! ЗАТОВА СЕ МИСЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!! ВСИЧКО ДРУГО, НО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕДСТАВИ С ИМЕТО ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ ИЛИ ДА ПУСНЕ НАШАТА ГОРДА КЛОАКОМОТИФСКА ЕМБЛЕМА И ОФИС!!!! ПО ТОВА ЩЕ МЕ ПОЗНАЕТЕ АПАПИ!!!! МЕНТЕТО АКО СЕ ОПИТА ДА ПУСНЕ ЛАЙНУФЪРГАЧКАТА, ОФИСА ИЛИ ЕМБЛЕМАТА, В МИГ ЩЕ ПОЛУЧИ ИНСУЛТ!:)))))))))……….:))))) ПУФ ПАФ

    • просот защото ти си НИКОЙ!!
      Никой не чете безсмислените ти постове.

      Ясно е, че ти си крадеца на никове, но какво от това – това е един кенеф, който скоро ще бъде закрит

  2. 6
    12

    Белия не е треньор за нашия отбор, Този некадърник трябва веднага да бъде сменен с истински треньор. Докара Неделев до дебелариум!!

    • 10
      1

      На майка ти путката циганска лилава, дето крадне никове гаче са бакър, ахахаха, помияр прост!

      • 2
        1

        Виждате как псува имитатора. Виждате колко му е интелекта. Аз няма да падам на нивото му. Само Ботев и некадърника Киров ВЪН!!!

      • 3
        1

        Не се отклонявай, лапай!

  3. 5
    2

    Като липсват седем индианци , пусни 7 крана

  4. 3
    2

    АПАПИ! СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ АНДРЕШКО Е ЗАБЪРКАН В ИГРАТА!!! ТОЙ ИЛИ ПРОВЕЖДА ТАЗИ ТАКТИКА, ИЛИ Е НЕГРАМОТНИК И НЯКОЙ БУФЕР МУ УПРАВЛЯВА ИЛИ КОНТРОЛИРА САЙТА!!!! ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ, ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСИ И ДОПУСНЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!!! НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО МЕН МЕ Е БЛОКИРАЛ, ТА ТРЯБВА ДА ПОЛЗВАМ АЛТЕРНАТИВНИ МЕТОДИ ЗА ДА ПУБЛИКУВАМ СЛОВАТА СИ………и илюстрациите!:)))))), а сайта да е пълен с неграмотни тролове!? ЗА ДА ДОПУСКА ПСУВНИ И ВАРВАРСКИ ОБИДИ, А ДА БЛОКИРА МЕН, СЛУЖИТЕЛЯ ПО ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ДЕЗИНСЕКЦИЯ, ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО: ЗАБЪРКАН Е В УЙДУРМАТА ИЛИ НЯМА КОНТРОЛ ВЪРХУ САЙТА СИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ И ПУФ ПАФ:))))))

    • 4
      2

      Сус бе индианец , спри с огнената вода

  5. 4
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! За имблемъта, Напреш!!!!! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13. ТАКА КАЗА ВОЖДЪТ ДОН КРУШО!:))))))

  6. 5
    6

    На жалките селски жълтури вече много силно и трайно им лепнаха прякора-ИНДИАНЦИ.
    Отърване вече няма за тях.
    Много точен и верен прякор-ИНДИАНЦИ.
    Това ще им остане на жълтурите до гроб.
    А нали си имат за треньор.Белия вожд.
    Браво, Илияне!

    • 7
      1

      Колега, не дърпай дявола за опашката. Тия индианци не сама порят трътките на педалите от гейбандата, ами имат и навик да взимат скалпове. Поне така говорят. А цял живот плешиви няма как да се котираме сред гейбандата на Лаута. Абе направо жална ни майка локомотивско циганска…

      • 3
        3

        И да крадат коне. Абе диваци… точно като селяндурите на базата в Коматево

  7. 5
    9

    Те не плащат с месеци здравните осигуровки на футболистите, ние чакаме Колежа да направят. Мошеници.

  8. 4
    3

    Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде обширно интервю за предаването “Домът на футбола” по Диема спорт, в което говори за настоящата ситуация при “смърфовете”, за свършеното през последните месеци и за мечтата му, свързана с клуба.

    На въпрос, дали обстановката в Локомотив е “пивка”, както е казвал преди, Крушарски отговори: “Мога да кажа, че обстановката е лежерна, тя е вече спокойна, с очакване на добри резултати и радостни мигове за мен и феновете, въобще за Локомотив Пловдив.”

    Крушарски сподели и своите емоции от драматичните дузпи с Етър за Купата:

    “След 30 часа пътуване, трябва да ви кажа, че инфарктът беше близо, но преживях и този момент, защото не знам човек дали може да се почувства в по-стресова ситуация от тази с дузпите. Бил съм вратар, надявах се, че рефлексът на Илко Пиргов ще надделее и той постигна това, което трябваше да постигне.”

    “Аз съм казал, че ще оставя клуба, когато видя, че има човек, който да представи план, да каже, че иска да работи, иска да вземе акциите. Но аз ще запазя една акция, която ще е златна, да се върна, ако не се спазват ангажиментите.”

    “Аз мисля, че ние сме налучкали ваксата. Целият екип започва да работи за развитието на отбора, а не на досегашните действия. Това ще покаже още по-добър резултат в оставащите мачове. Ще изпитаме всички играчи кой какво може, разбрали сме се, че не гоним кой знае какво в първенството до решаващите мачове. Тогава ще видим какво могат играчите.”

    “След разговора, който проведохме през януари, стана ясно, че трябва всички да се хванем за ръката и да тръгнем в една посока. И стари, и млади, и локомотивци, и бивши локомотивци, да работим в посоката, в която трябва да върви клубът. Това нещо промени коренно ситуацията в Локомотив и се отрази коренно вътре в съблекалнята и на резултатите.”

    Относно ролята на Александър Станков в клуба, Крушарски отговори: “Той може да е в клуба колкото той пожелае. Цялата работа се завъртя около избора на футболисти, да търсим българското. Аз винаги съм казвал, че търся българското, въпреки че европейците също са българи, защото сме едно семейство. Коментарите “имаме българи, вие не щете да ги вземете”. Сега 8 човека се занимават с това. Имаме три момчета в Рилски спортист, две момчета в Арда Кърджали, които се гледат и който покаже резултат, мястото му е отворено при нас. До 10 май ще стане ясно кой накъде и за какво се бори и кой ще остане и кой няма да остане.”

    “Това беше малко целенасочено към нас. Ние не може само чужденци да имаме. Ние сме горе-долу на едно средно ниво. Ако може европейците да ги наречем чужденци. Защото чужденците в Локомотив са четирима. Останалите са европейци. Да се уточним. Чужденци няма, има българи. Тези хора, които се занимават с това, трябва да ми предложат българско. Млади хора, които имат дарба към футбола. Един футболист в днешно време не е локомотивец, той е професионалист, дошъл да играе за емблемата. Много е смешно като кажеш аз съм локомотивец, а играеш за пари. Един локомотивец би трябвало да играе за емблемата и за удоволствието. Моята мисъл от самото идване в Локомотив, е да започнем да изграждаме от основите, отдолу, не от покрива. Когато едно дете го възпитаваш от малко към емблемата, към обичта към клуба, любовта към Локомотив, тогава получаваш истинският герой. А не купеният герой. Купени герои колкото искаш.”

    “След разговора последната среща в тази стая, мисля, че всички си дадохме ясна представа, че така повече не може да продължим. Всички трябва да дръпнем своето его, да изчистим своята глава и да тръгнем в единна посока. И треньори, и легенди, и локомотивци. Оттогава има коренна разлика, която повлия и на резултатите.”

    “Александър Станков многократно е заявявал, че никога няма да дойде в Локомотив. Той идва да помогне да направим това, което трябва. Той започна да работи вътре в школата, той няма пропуснат мач на 17 и 19. Той гледа и тренировки, това е показателно.”

    “Акрапович имаше сериозен подпор, в нашето село има една приказка: Юга като духа всичките ли плетове бута, или тия, които имат подпори, остават. Значи когато духа южният вятър всичките ли плетове събаря или тези, които имат подпори остават. Бруно Акрапович винаги е имал моята подкрепа на 100%, не на 99%, а на 100.”

    “Говорим си истини, аз приемам критиките. Аз не съм безгрешен. Имам много грешки, така че винаги се уча от грешките си и приемам критиката, когато е градивна. Акрапович някои неща ги казва в негова защита или да защити някой. Затова си повишаваме тон, но това е градивен тон, той не е тон за надмощие.

  9. 4
    7

    Аба със стадион кво става голямо реване за нищо пхахаха

  10. 12
    4

    тук пише само един глупак на който Андрей плаща. Това е истината за този кенеф.
    Всички разумни хора вече четат П24 на Стойчо Генов

    • 4
      2

      СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ, НО НАПОЛОВИНА!!! ПЪРВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ДАЛИ ПЛАЩА.ВТОРО МАЙ СА ДВАМА?!!! ТРЕТО, БЛОКИРА НЕУДОБНИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО ОТ КОЙ ОТБОР СА, А ПСУВАЩИТЕ И РУГАЕЩИТЕ СА ПОД ЗАКРИЛА!!! ТОЕСТ, ПЪРВО БИЗНЕСА, ПОСЛЕ ПРИСТРАСТИЯТА!!!!
      И ЧЕТВЪРТО, ВЛИЗАЙКИ В П24, АКО НЕ КАЖЕШ СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ, ВМЕСТО ДОБЪР ДЕН ,НЕ ТЕ ПУСКАТ!:)))) НАЙ-ГНУСНИЯ И НЕДЕМОКРАТИЧЕН САЙТ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ!!! ………….така че, засега сне тук! ПОНЕ МОЖЕМ ДА СИ КАЖЕМ КАКВОТО МИСЛИМ, А ПСУВАЩИТЕ НЕ ГИ ЧЕТЕМ!:)

      • Пълни глупости говориш , в Пловдив 24, за да пишеш ти трябва регистрация със имейл ,или да пишеш от фейсбука . Там затова престанаха обидите ,има все още разни индивиди, но като цяло е спокойно , защото една жалба до редакцията и ония се насират…И няма нищо такова че трябва да си локомотивец ,напротив Стойчо Генов макар че е локомотивец не надува излишни балони , а се публикуват само реални неща без изищна фенщина. Андрей тук като публикуваше по 20 статии за стадиона и кво? Започна ли се ? Не! Така че ,не е важно кво пишеш , а да го поднесеш така ,че да бъде четено , няма да споменавам и за правописните грешки в сайта. Статия за Ботев относно мача с Берое беше видяна от близо 1500души ,колко мислиш са я прочели тук ?Добре че ги споделят другите фен страници на Ботев…
        Така че пич където има ред ,има и качество…ясно ли е… Пуф паф!

  11. 10
    3

    ПРАВЯ НАЙ ХУБАВИТЕ СВИРКИ С ГЪЛТАНЕ !!
    МОЖЕ ДА МЕ НАМЕРИТЕ НА КИМЕРА ОТ ЛЯВО НА МАЙКА МИ.

  12. 6
    8

    ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ КЛОАКОМОТИФ И НАШИЯ ЧОРБАДЖИЯ, ГОСПОДИН КРУШО, МОЛЯ ДА СЕ ЯВЯТ В НОВИЯ ОФИС НА ОТБОРА В СТОЛИПИНОВО!!! ЩЕ ОБСЪДИМ НОВОТО ИМЕ НА ОТБОРА::ЕКСКРЕМЕТ49,12 И ЗАСИЛВАНЕ ПРОЦЕСА НА ЛАЙНУМЕТСТВАНЕ В ТЕМИТЕ НА БОТЕВ!!! ЗАПОВЯДАЙТЕ, ВСЕКИ ДЕН СЛЕД ОБИЛНО ЛАЙНОМЕТСТВАНЕ В НОВИНИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, МОЖЕТЕ ДА СЕ ЯВИТЕ НА АДРЕС: ТОДОР ШИБАЧЕВ 49,12!!! ПРИЛАГАМ СНИМКА НА ОФИСА ПРИДОБИТ НА ТЪРГ С ПАРИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ!!! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13

  13. 9
    9

    Да попитам за едно приятелче , ще има ли сватба с китайците,
    или пак ще пасете трева в прерията.
    За крана разбрах че ще е ”ще ,ама надали”

  14. 11
    12

    Белия в колапс! 7 индианци с контузии – повечето титуляри

    • 14
      12

      От нашите локомотивци по-големи индианци никъде няма

      • 14
        9

        ТАКА Е!!!! В романа “Столипиновски предания и митове”, главния герой Боничели, споменава: По-голямата част от феновете на Клоакомотиф, са от племето мангасури!!!:))))))

  15. 7
    8

    В една дебела книга прочетох, че природата е дала на някои животни опашки, за да се пазят от конски мухи, кърлежи и други нагли и мръсни същества!!!НА НАС ХОРАТА, ПРИРОДАТА Е ОТНЕЛА ОПАШКИТЕ ПОСТЕПЕННО И ЕВОЛЮЦИОННО, НО НИ Е ДАРИЛА С УМ И РАЗУМ!!!! ПОЛЗВАЙКИ УМА СИ, НИЕ ХОРАТА ПРОГОНВАМЕ ОТВРАТИТЕЛНАТА, ГАДНА И НАХАЛНА НАПАСТ!!! ДОРИ И ДВЕ ТРИ КОНСКИ МУХИ, ДОЛЕТЕЛИ ОТ СТОЛИПИНОВО, МОГАТ ДА ОТРОВЯТ ЖИВОТА НА ДОСТА ХОРА ПО ДОМОВЕТЕ ИМ!!!! АКО НЕ СЕ ИЗТРЕБВАТ ТЕЗИ ТВАРИ, ТО ТЕ СЕ ЧУВСТВАТ НЕДОСЕГАЕМИ И СМУЧАТ КРЪВ ИЛИ ОСИРАТ ВСИЧКО!!! ТЪЙ КАТО НИЕ ХОРАТА СМЕ РАЗУМНИ СЪЩЕСТВА, ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ ДОБРА И ЧЕСТА ДЕЗИНСЕКЦИЯ, ПОСРЕДСТВОМ СЛЕДНИЯ УРЕД: http://ingenerov.net/images/stories/articles_img/steam/180632524.gif :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) КОНСКИТЕ МУХИ, КЪРЛЕЖИТЕ И БЪЛХИТЕ, ДОЛЕТЕЛИ ОТ СТОЛИПИНОВО, НЯМАТ МЯСТО В ДОБРЕ ПОДРЕДЕНИТЕ И ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!!!

    • 4
      6

      В Столипиново всичко е мръсна, жълта сган! Мухи, тъй наречените конски колкото искаш! Индианците малко ли коне имат! Да, те и конете им и целия цигански отбор преименуван от Металик на Ботевъ ще си отидат от футболната история на БГ футбола! Всичко това изтребление се започна със съда по кражбите на баш циганина Цв. Василев!

  16. 18
    7

    Тази информация не е ли за първата шестица? Като чете човек остава с впечатлението че се отнася за дъното,заради многото дънни риби тук.

    • 13
      6

      Ти кърлежи и конски мухи нали си виждал!? Тяхната наглост е несравнима с тази на столипиновски клоакомотифец!!!!-БУФЕР!:)))))))

  17. 8
    7

    НАШТУ ЛОКУ КАТ ВЕНО Е КОНТУЗИНО КО ДА КАЖИМ НИИ ТО СОБСТВЕНИКА НИ Е КОНУЗИН ПО РОЖДЕНИЕ НИ КВИ ДА СМЕ КУЦИ СЪКАТИ АМА СМЕ САМУ ЛОКУ.
    ТИЯ ЖЪЛТУРЯТА КАТ ГИ ГЛЕДЪМ МИ СЕ РИВЕ САМУ КАК Е ДЖИТКАТ ЯКО ОЩЕ НЯМАТ ЗАГУБА ПА НИИ СЯ КАТ ПОЧНАТ КУЦИ САКАТИ ДА НИ СА ИЗРЕЖДАТ УЖАС.
    ФК “АБОРИГЕН” – ЛОКУ – ГЕЙ БАНДАТА ТЪЙ ЖА НИ ОТИВА НА НАЗИ.

  18. 9
    7

    Днес е паметен ден за България! 40 години от полет на българин в Космоса! Предлагам да променим нашето вехто име Клоакомотиффф на Ракета 49,12!!!! Все пак сме 2019г и тази емблема е малко демоде!!! Не върви това: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 да е символ на Столипиново!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

    • 9
      9

      предлагам да се прекръстиш на – ВЕЧНО ИЗЛАГАЩ СЕ.

      Не е ясно защо някои “хора” се раждат на тази земя…

      • 7
        5

        Ако си бесен, че предците ти са избрали това смешно и жалко име за любимия ти отбор, то избери си друг!!! Аз затова предлагам, модернизация!!! Ти можеш да предложиш друго име!??? Например: Стрела, Дрон, Отходна яма на инките-49,12……..в това няма нищо лошо!!!!!! 128 -те фена да гласуват!!!!!! , а за сега, остава това име: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 пуф паф:))))

  19. 13
    15

    Многото “контузени е алиби за предстоящата загуба/нагъзване/!

    • 10
      10

      пазят се за купата. горките си мислят,че имат шанс…

    • 8
      8

      Вдигат коефициента на ТОТОТО…
      Индиански номера

  20. 16
    11

    Индианците да не са ходили на война в съседното село?
    Или просто тренировките са им смешни?!

  21. 24
    6

    Който не е контузен ще играе и толкова , все пак това са само Черно Море не е Барселона , имаме достатъчно състезатели за този двубой конкретно

  22. 15
    19

    Белият вожд няма проблем.В индианския резерват има достатъчно селски индианци.
    Проблем е ,че индианците прекаляват с огнена вода.
    Само “Индиана”- Коматево!!!

    • 11
      8

      Черти талъсъми с бели потници, навирайте се в темите за кюстендилци, ако не там откъдето сте излязли, т.е. от на майките ви задниците!

  23. 27
    10

    Остави, ами ние в елиминациите трябва да връщаме на Етър. Ако и Октомври ни отстранят за купата,
    ще играем за “Черешовата купа”. Както казваше преди Коко Динев.

    • 13
      22

      Индианец Акото мирише и ти цапа гащити 😂😂😂😂

      • 8
        5

        Palqcho tova shte vi e ako se klasirate na final do tam ste koito i da e ot nashata dvoika shte vi sipi bob chorba

  24. 9
    28

    Това значи кондиционната подготовка е в Гъзо!

      • 9
        13

        не. разбирач!
        Глупака си ти, защото не виждаш какъв корем е пуснал Тошко … от много тренировки. Изигра 2 мача за национала и после почива 2 седмици…

  25. 27
    11

    Бял , щом имаш такива проблеми ние не искаме задължително красив футбол срещу тия ръгбисти от Черно море. То срещу тях никога не се играе и футбол , де. Пусни младоци и резерви но ги надъхай да се бият здраво … да рушат и накъсват играта както правят това т. нар. “моряци” Пази си играчите за полуфинала с ЦСКА но още от сега им кажи да се пазят от контузии и съдийски провокации.

  26. 11
    29

    Пуснаха за купата, сега нагъзване в Доматево.

    • 25
      7

      Ти си бил специалист по конспирациите , бре?! Леле какъв ум??? Като бръснач?!

  27. 20
    6

    Да ви дефекирам на малоумното заглавие! САМО БОТЕВ!!!

Коментарите са затворени