Спортно – техническа комисия на БФС приема предложената програма за провеждане на 1/2 финала за Купа България, както следва:

Купа България 1/2 финали първи срещи

16.04/вторник/

Локомотив Пд – Септември 19.00 Диема спорт

17.04/сряда/

Ботев Пд – ЦСКА-София 19.00 Диема спорт

 

Купа България 1/2 финали реванши

23.04/вторник/

Септември – Локомотив Пд 19.00 Диема спорт

24.04/сряда/

ЦСКА София – Ботев Пд 19.00 Диема спорт

56 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Езе изрази дълбокото си разочарование, че няма да може да ебе индианци тази година. Оранжевите щели да свършат тази работа вместо него. Чернокожите щели да поемат към безкрайните ловни полета с широко разцепени задни халки.

    • ??? Ко каза? :))))) Ти добре ли си аби??? Пий чай от глог, че имъш някви халюцинации……не ти е яснъ мисълтъ!???? Кви ловни полета, кви черни кви бели???? Кажи си моштну, Съде Клоакомотифффф ибтва е!:)))))

  2. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НЕ ДОПУСКАЙТЕ ПРОФАНИ И ПОТОМЦИ НА ГАГАУЗКИ КОМБАЙНЕРИ ДА ВИ ВКАРВАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ!!! НИЕ ИНДИАНЦИТЕ СМЕ ВЕЛИКО ПЛЕМЕ КОЕТО Е ИМАЛО И ДЪРЖАВИ И ИМПЕРИИ! ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА ВИ КАЖА ТОВА: „Понтиак – вожд на индианското племе Отава от племенната група на алгонкините.“ МОЖЕ ЛИ ВИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВА И СЛУЖИТЕ ЗА ПРИСМЕХ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ, НО И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ВИЕ КОИТО ЕДВА СТЕ СЪЗДАЛИ ЕДНО ОТБОРЧЕ КЛОАКОМОТИФФФ И СТЕ СЕ ВЛЯЛИ В ДРУГО ВЕЛБЪЖД, ДА ПРАВИТЕ ОПИТИ ЗА НЯКАКВИ ШЕГИЧКИ С НАС??? ДА НИЕ ПРЕДИ ОКОЛО 200 ГОДИНИ СЪЩО КАТО ВАС СЕ КЛАНЯХМЕ НА ТОЗИ ЖЕЛЕЗЕН КОН: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 , И ЗА НАС ТОЙ БЕШЕ ИДОЛ, НО ВРЕМЕТО ВЪРВИ НАПРЕД!!! ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО БОГОТВОРИТЕ И НОСИТЕ В СЪРЦАТА СИ, НО НЯМА ДА ВИ СЕ ПОДИГРАВАМЕ ЗАЩОТО СМЕ БЛАГОРОДНИ!!!! ОСТАНЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ БРАТЯ КЛОАКОМОТИФФФЦИ!! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ВАШЕТО СИМВОЛ ВЕРУЮ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ! ПУФ ПАФ Казах ХАУ!!!:))))))

  3. Тука драска само един и шизовреник хахаххаххахахаха проста амеба

  4. 6
    2

    ДОБРЕ ЧЕ НЕ СЕ ПАДНАХТЕ С ЧОРБАТА ЧЕ ПАК ЩЯХА ДА ВИ ЕБАТ И БИЯТ НА ПИСТАТА НА ДЖАМИЯТА :):):):)
    КАЛАЙДЖИЙСКИ КЪСМЕТ
    ДЕЙБЪ ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ КАЗА ВОЖДА

  5. 7
    4

    1 минута , 1-0 за градския любимец.
    А бе ръцете ли се схванаха на админа,
    че няма тема за мача на отбора на ШПловдив ?

  6. 6
    6

    А дните и часовете за крановете кога ?
    На пОткин байрям

    • 5
      1

      Бягайте, че много малко австралопитек на скелето!

  7. НА 16 ТИ СЕ ПЕЧЕ СТРАШНО ТОТО !!!!

  8. 3
    5

    ТАШУНКО САПА, ОТ СТОЛИПИНОВО.

  9. 12
    18

    И се пръкна новия ПФК “Индиана” /комаНЧево/ 2019 с Кръстник Сър Елиан. Е, чада мои, от два дена сте в лоното на правата вяра! Честито! И да си почитате Кръстника, защото той е поел обет за вас пред Господа Бога! Амин!

  10. 15
    23

    Аз съм доволен, 19 часа е перфектно, ще мога да ида и на двата мача!

    КУПАТА Е ЧЕРНО БЯЛА И САМО ЛОКО!!!

    Успех и след малко на Лаута срещу славия.Има мач на Пловдивския любимец ,а отговорникът на сайта е в депресия… за първи път в историята за Купата на България, отборът победител отпада 30 минути след победата си!…ЦСКА ни чака на финала, а индианците не могат да излезнат от шока цял ден, е няма такива глупаци! Андрей, Локото играе, спокойно, да, на финал сме, но ще пукнеш така от злоба, ей, преглътни го, не си ли изживял вече Титлата ни и вашето отпадане в Б група??? Тази година ще е по-скромно, Купа и фалит на коматевското отборче…

    • 18
      12

      Купата никога в историята и на Локомовив и на Велбъжд не е била черно бяла!

      • 11
        20

        Че кой ти говори за миналото?Но нормално за индианец, не можеш да четеш!…

      • 5
        11

        Локо е взимал купата на съветската армия, курво, която беше с много по-голямо значение от купата на България…

        • 4
          1

          Толкова ценна,че и Локо и Чирпан бяха в Б група

          • 1
            1

            Някой помни ли рефрена: Дайте ни купата, влизайте в групата.Ще вземем и купата, ще влезем и в групата.

    • 9
      11

      Ти никога не си идвал на мач на Локо, говедо просто!

      • 8
        16

        Е, нормално за индианец…как да ме видиш като не ви пускат от резервата? Е няма такива селяци с криви глави като в село Коматево…

        • 13
          5

          Ти ги заеби Ботев ние локомотивците не сме те виждали, говедо! Само срамиш името на Локо по форумите!

          • 5
            12

            Илиян ви го каза- ИНДИАНЦИ… че как да ме видиш като не ме знаеш, е няма такива глупаци като в Коматевската прерия!

            Кажи как се чувстваш след отпадането от Ловеч?

            п.п. изписвай правилно ботевЪ и Локомотивците…

        • 8
          2

          Има ама ти си жив пример за това див Цървул със голяма глава и малко пълнеж във нея и много комплекси във душата да ти сера на гърдите и Боклук!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 8
      2

      Само питай дежурния доктор дали ще те пусне, че лудите имате вечерен час! Че и решетки има на прозорците не можеш да избягаш! Абе пий си хапчетата редовно пък каквото стане

      • Стикс не съществува ,той е плод на болното въображение на някакъв индивид ,който е решил че ще е от Локомотив ,пише глупости постоянно ,никой не го познава на Лаута , обижда други локомотивци и е прост комплексар…Не виждам никакъв смисъл да го четете и отговаряте.

  11. 14
    6

    Този е истински джендър,типичен гей бандит.Чел ама не е разбрал,като черно бял абориген.
    Който си има и малко познания по осигуровки и данъци, знае че дори работодателя да не внася осигуровките, които дължи, то здравните права не се прекъсват на работника – поради простата ричина, че задълженията не са негови!
    АБЕ МОМЧЕТА ВИЕ ОТ ЛОКОМОТИВ КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ СТЕ РОМИ И ЦИГАНИ И НЕЩА КАТО ТОВА ПИСАНЕ НА НЯКОЙ СИ ЖУРНАЛИСТ НА ХОНОРАР НЕ СА ЗА ВАШИТЕ КВАДРАТНИ ПЛИТКО МОЗЪЧНИ КАРТУНИ.
    КАКЪВТО Е СОБСТВЕНИКА ТАКИВА СА И ФЕНОВЕТЕ,СЕЛСКИ ПРАНГИ.
    СЕГА КАТО ЧЪНДЪРЧЕТО ВИ ГО НАБУТА ЯКО КАКВО ПРАВИМ,БОРИМ СЕ ЗА ОТЦЕЛЯВАНЕ ДА НЕ ИЗПАДНЕМ.КАК НЕ РАЗБРАХТЕ,ЧЕ ВЪВ ПЛОВДИВ Е САМО ЕДИН ОТБОР КОЙТО Е ЛИЦЕТО НА ГРАДЪТ.

    • 3
      5

      ВЧЕРА ВАРНАЛИТЕ МОЩНО ВИКАХА, ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ, ВИЕ СТЕ ХЕМ ЦИГАНИ ХЕМ ИНДИЯНЦИ,ЖЪЛТИ КРАСТАВИ ШОПАРИ ОТ СТОЛИПИНОВО.

  12. 4
    12

    всъщност „индианци“ е комплимент за неандерталците от Коматево!!
    Там си е точно Планетата на маймуните. Разни немити и некъпани от лани овчари ходят там да се напсуват на воля.
    Ако БФС и цялото ни царство не беше така корумпирано, то лиценза на това игрище отдавна щеше да е отнет.
    Чух, че НАП погнал БотевЪ 2011 за неплатени данъци. ЗАПОЧВА СЕ!!!
    Честито! на Пловдив!!

  13. 8
    8

    К’во става с крановете , мълчите като индианци на разпит.

  14. 8
    6

    Пловдив срещу Ловеч и Кюстендил срещу София!

    • 9
      7

      Много си се ограмотил за индианец !

  15. 6
    7

    Хау, дано Бледоликият треньор разчете добре следите на оранжевото племе, за да ги изненадаме в гръб на нашата прерия, там където преди много луни имаше казан за огнена вода.

  16. 10
    5

    Локо поредна година дънни риби, Ботев поредна година първа шестица и полуфинал за купата!

  17. 13
    8

    О, Кюстендилци,мангали прости,обречени сте в Пловдив да сте гости.

  18. 8
    7

    На 17.04 на планетата на маймуните ще има масово обрязване на индиански скалпове ,
    средно по 49,12 кв/см от всяка крива глава

  19. 10
    7

    Дойдофа ли пачките за Гомнежъ

  20. 11
    4

    Този сайт УМИШЛЕНО се превръща в КЛОАКА !!!Причините ги знаете…това е отвратително и е крайно време тази идиотщина да свърши!За психичноболни дебили си има специализирани медицински “заведения”за лечение и изолиране!Отвратен съм!

    • 5
      6

      Като си отвратен влизай в сайтове за сценични изкуства

  21. 11
    11

    Футболният клуб Ботев не е плащал осигуровки от началото на годината, заради което футболистите и служителите са със спрени здравноосигурителни права.

    Босовете на жълто-черните не са се разплатили с бюджета и по авансовите вноски за корпоративния данък и ДДС, става ясно от справка в НАП. Заради забавата изискуемите задължения на клуба са продадени към Дирекция „Събиране“ на приходната агенция. Там вече е образувано изпълнително дело от инспекторите, които трябва да съберат дължимото.

    Според процедурния правилник на НАП и ДОПК следва покана за доброволно погасяване, след която е възможно клубът да постигне договорка за разсрочване на задълженията. Това обаче няма да възстанови здравните права на близо 100 души, на които ПФК Ботев 1912 АД е осигурител. Най-лошият вариант за клуба остава принудителен запор на активи или банкови сметки.

    За ситуацията със забавените плащания се разбра, след като централният защитник на тима Радослав Терзиев пострада по време на мача с Левски и се наложи да бъде опериран. Оказа се, че интервенцията се е забавила, защото при проверка в болницата се оказало, че футболистът е със спрени здравноосигурителни права.

    Всички текущи и нови задължения на Ботев ще бъдат присъединени към вече заведеното изпълнително дело. Така борчовете на клуба към хазната ще набъбнат с допълнителните разходи по събирането, ако собственикът и ръководството не предприемат съответните постъпки за погасяването им.

    Изпълнителното дело би било сериозен проблем и за преговорите на клуба с Фонда на фондовете, пред който мажоритарният собственик на ПФК Ботев 1912 АД Георги Самуилов кандидатства за нисколихвен заем, с който да рестартира замразения строеж на клубния стадион.

    • 8
      3

      „Това е спекулация, плащаме редовно здравните осигуровки и другите задължения към НАП“, заяви пред репортер на „Марица“ изпълнителният директор на Ботев Иван Йотков по повод информацията, че клубът е задлъжнял на хазната.

      • 2
        7

        а концесионни вноски плащате ли?

        • 3
          1

          А ти буферчо колко си платил от 2 милиона към НАП И ОБЩИНАТА НИИИИЩО, ТАКА, ЧЕ ТРАЙ

  22. 8
    5

    Същия ОЛИГОФРЕН продължава с три нови “мнения през минутка.

  23. 6
    4

    Само за информация-в 15:57,16:00,16:01,и16:02 е “творил”един и същ ОЛИГОФРЕН.

  24. 7
    7

    Къв Индианец съм ва?
    Ас съм си Селски циганин ба!

  25. 9
    7

    Затруднявам се как да се обърна към жълтурците? Жълтурци, цигани, бездомници, турци, индианци, селяни, криви глави, банда горе ръцете, Y trup, малките прасета, малката чорба,
    жълти курви, гюбеците,Делиорманскияя сателит,абонатите, клуб 500, тотоботевЪ,металик Сопот, ботевЪ, коматевци, Строителите, караибрахимовци…Само на осем години е ботевЪ, а с богата “ визитка“…

    • 8
      1

      А пък ние хората от цяла България не се затрудняваме как да ви наричаме и за това ви посрещат на всеки един стадион в нашата родина с мощен възглас: ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ!

  26. 6
    7

    Андрио не се прави на луд. Пусни новината за индианците. И ти ще имаш голяма изгода, защото ще имаш хиляди кликове.

  27. 6
    8

    Защо им викат ИНДИАНЦИ на нате момци от Коматево-Сопот не разбирам,кой вожд ги води?

  28. 7
    11

    Индианската чета пак ще се гъзи на големия комунистически брат!
    Локото може и да отпаднат, може и да продължат?

  29. 8
    11

    ВЧЕРА, 04.04.2019 г. се роди новият селски футболен клуб“Индиана“-Коматево.
    За старши треньор на жълтите индианци е назначен БЕЛИЯ ВОЖД

Коментарите са затворени