Бруно Акрапович коментира равенството със Славия:

“Много рано вкарахме гол. Момчетата бяха много мотивирани преди мача. Исках да дам почивка на доста играчи. успяхме да го направим. Беше си риск, но момчетата показаха, че имат място в състава. Освен Пиргов мисля, че нямаше нито 1 титуляр. Ален при такива акции знаем, че действа добре и вкарва. Изравнителният гол бе плод на липса на дисциплина. Разкъса се стената. В последните секунди трябваше да вкараме. Карагерен трябваше да подаде топката, когато напредна в наказателното поле. Янко Агелов ми е любим играч. Направи голяма крачка напред. Днес свърши своята работа. Имаме много млади играчи, които се представят добре. Локомотив има бъдеще, има добра селекция и ще продължаваме по същия начин. Физически 100% ще издържим на предстоящия сгъстен цикъл. На топ ниво сме! За Купата искам да бием и в двата мача. Искам да ги бием и за първенството. Няма какво да смятаме и пресмятаме. С умна игра искам да ги победим. Искам тотална концентрация! Понякога става, понякога – не. Доволен съм от момчетата.”

29 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    3

    Ей , осирате всяка новина в тоя кенеф тук….Няма Локо ,няма Ботев . Яко сране , да ви се невиди и комплексарите ,и едните и другите . Абе нямате ли някво хоби , семейство ,деца ,приятели , да излезете , да се разходите , да пътувате , да пиете по кафе ,по бира , само тук висите трима -четирима многоникови и осирате пейзажа….ако не е лудия Стефан Мл. (стикса) ,ще е Фекал , или Тошковците , Коматевски , манафски..спрете се! Заради такива като вас , скоро този кенеф ще го затворят. Има вече предписание което собственика ще трябва да изпълни в скоро време .

    • 3
      2

      Съгласин съм с теби аби, амъ нъ пулвина!!!!! Не трева дъ съ убидъ и пцова!….а инъчи гледъ ли “Тоска” ут Пучини:????????:))))

    • 2
      1

      Аби, познафтъ!!!! Ти си Реджеп от фракцията Редосеялка 49,12-Пордим!!!!! Не си праф!!!! И майка ти ни е права, и башта ти!!!! Госпудин Буфироф си ходи за риба, кафенце, ала бала…. Тук се появява само за ДЕЗИНСЕКЦИЯ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!!! ….на 2-3 деня иднъж!!!! Тук имъ интриганти ут любимия ми столюпински тим!!!!…..фракционери кът теп!!!!! Съде Клоакомотиф, пуф паф!!!!!

    • Много си се завършил за този ЖЪЛТ кенеф. Всъщност половината от постовете са на СОБСТВЕНИКА.

      Той е пряко отговорен за това състояние на форума.
      Няма как да очаква друго след явната си пристрастеност и фенщина

  2. 9
    7

    Малоумник откъде те изровиха дано се чупиш по скоро , шиптър откачен , 50 човека ти се кефят и толкоз

  3. 15
    5

    Ами седмо място. За купата е добре, но седмицата е по добре
    В Европа ние може да идем само през седмо място. Няма кой да ни остави да вземем купата. ЦСКА са много силни. Ботев също. Трудно може да бием един от тях на финала. По добре да държим първенството

    • 10
      12

      По-добре кажи от кой отбор си. Да не си от многобройните коматевски слависти, открити за науката вчера? Аз лично предпочитам тасманийски 🐺 ,ама то не е концерт по желание…

    • 3
      2

      Какв се правиш наЛокомотивец Анонимен индианец,ще изнасилим и ЦСКА и БОТЯФ

    • Объркал си мила, аго!
      САМО БОТЯФЪ повече би прилагал на истинската ти футболна принадлежност

  4. 8
    8

    С резервите толкова!
    Титулярите си заслужиха почивката

  5. 7
    9

    АЛО ИНДИАНЦИТЕ СТОЙТЕ СИ ВЪВ ИНДИАНДКИЯ РЕЗЕРВАТ ДОМАТЕВУ..ИЛИАН ВИ СИПА С ЧЕРПАКА!
    КОЙ ДАВА ЛИЦЕНЗ ЗА А ГРУПА ВА ТРЕНИРОВЪЧНО ИГРИЩЕ И ПОСЛЕ ИНДИАНЦИ КРЕЩЯТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ 1 МЕТЪР!!!

    • МОЖЕ. Ама ако ти крещят мангали- педали си е друго. Нали чаве, локомотивско@

  6. 7
    4

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НЕ ДОПУСКАЙТЕ ПРОФАНИ И ПОТОМЦИ НА ГАГАУЗКИ КОМБАЙНЕРИ ДА ВИ ВКАРВАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ!!! НИЕ ИНДИАНЦИТЕ СМЕ ВЕЛИКО ПЛЕМЕ КОЕТО Е ИМАЛО И ДЪРЖАВИ И ИМПЕРИИ! ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА ВИ КАЖА ТОВА: „Понтиак – вожд на индианското племе Отава от племенната група на алгонкините.“ МОЖЕ ЛИ ВИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВА И СЛУЖИТЕ ЗА ПРИСМЕХ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ, НО И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ВИЕ КОИТО ЕДВА СТЕ СЪЗДАЛИ ЕДНО ОТБОРЧЕ КЛОАКОМОТИФФФ И СТЕ СЕ ВЛЯЛИ В ДРУГО ВЕЛБЪЖД, ДА ПРАВИТЕ ОПИТИ ЗА НЯКАКВИ ШЕГИЧКИ С НАС??? ДА НИЕ ПРЕДИ ОКОЛО 200 ГОДИНИ СЪЩО КАТО ВАС СЕ КЛАНЯХМЕ НА ТОЗИ ЖЕЛЕЗЕН КОН: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 , И ЗА НАС ТОЙ БЕШЕ ИДОЛ, НО ВРЕМЕТО ВЪРВИ НАПРЕД!!! ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО БОГОТВОРИТЕ И НОСИТЕ В СЪРЦАТА СИ, НО НЯМА ДА ВИ СЕ ПОДИГРАВАМЕ ЗАЩОТО СМЕ БЛАГОРОДНИ!!!! ОСТАНЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ БРАТЯ КЛОАКОМОТИФФФЦИ!! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ВАШЕТО СИМВОЛ ВЕРУЮ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ! ПУФ ПАФ Казах ХАУ!!!:))))))

  7. 18
    13

    На топ ниво сме ! При дънните риби !

    • 7
      7

      За това пък при майка ти на скобата сме на първо място, команч нещастен.

    • 7
      8

      АЛО ИНДИАНЦИТЕ СТОЙТЕ СИ ВЪВ ИНДИАНДКИЯ РЕЗЕРВАТ ДОМАТЕВУ..ИЛИАН ВИ СИПА С ЧЕРПАКА!
      КОЙ ДАВА ЛИЦЕНЗ ЗА А ГРУПА ВА ТРЕНИРОВЪЧНО ИГРИЩЕ И ПОСЛЕ ИНДИАНЦИ КРЕЩЯТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ 1 МЕТЪР!!!

  8. 25
    11

    Топ ниво ???!!! Майко мила , със старите кучета начело с Камбура този отбор на Акрапович ще отнесе поне 3-ка , ти гледай да отстраним Септември , че ако и това не направиш право си бий шута , топ ниво, защо сме в осмицата тогава и ходим по 500 човека на мач ???

    • 9
      9

      Глупак , друго не можеш ли да измислиш? Щял да отнесе тройка , но в другата врата.

    • 6
      5

      А ве Индианец бягай на село,какво се правиш на Локомотивец пумияр!

      • 5
        5

        Кой е луд да се прави на гейбандит ве тъпук?

    • 9
      3

      Със старите кучета, Камбуров и Войната сега да сме след Арда. Хайде кажи си,че това искате и ще сте 5000 на мач! Като не знаеш какво искаш – има лекари и хапчета.

  9. 11
    13

    Тоя посинкович не трябва на го пуска пълен тъшак! Иначе се опитаха да играят.

    • 8
      10

      ПОСИНКОВИЧ не е играл от доста време… Карата по точно още нищо не е показал…

      • 1
        2

        Да и карагерен не му върви играта но не прави толкова грешки колкото посинкович! Надявам се с този състав да бием септември

Коментарите са затворени