Вижте ВИДЕО от първата до последната секунда на лудостта при дузпите, с които Ботев Пловдив се класира за финал!

23 КОМЕНТАРИ

  1. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НЕ ДОПУСКАЙТЕ ПРОФАНИ И ПОТОМЦИ НА ГАГАУЗКИ КОМБАЙНЕРИ ДА ВИ ВКАРВАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ!!! НИЕ ИНДИАНЦИТЕ СМЕ ВЕЛИКО ПЛЕМЕ КОЕТО Е ИМАЛО И ДЪРЖАВИ И ИМПЕРИИ! ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА ВИ КАЖА ТОВА: „Понтиак – вожд на индианското племе Отава от племенната група на алгонкините.“ МОЖЕ ЛИ ВИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВА И СЛУЖИТЕ ЗА ПРИСМЕХ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ, НО И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ВИЕ КОИТО ЕДВА СТЕ СЪЗДАЛИ ЕДНО ОТБОРЧЕ КЛОАКОМОТИФФФ И СТЕ СЕ ВЛЯЛИ В ДРУГО ВЕЛБЪЖД, ДА ПРАВИТЕ ОПИТИ ЗА НЯКАКВИ ШЕГИЧКИ С НАС??? ДА НИЕ ПРЕДИ ОКОЛО 200 ГОДИНИ СЪЩО КАТО ВАС СЕ КЛАНЯХМЕ НА ТОЗИ ЖЕЛЕЗЕН КОН: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 , И ЗА НАС ТОЙ БЕШЕ ИДОЛ, НО ВРЕМЕТО ВЪРВИ НАПРЕД!!! ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО БОГОТВОРИТЕ И НОСИТЕ В СЪРЦАТА СИ, НО НЯМА ДА ВИ СЕ ПОДИГРАВАМЕ ЗАЩОТО СМЕ БЛАГОРОДНИ!!!! ОСТАНЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ БРАТЯ КЛОАКОМОТИФФФЦИ!! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ВАШЕТО СИМВОЛ ВЕРУЮ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ! ПУФ ПАФ Казах ХАУ!!!:))))))

  2. 1
    5

    ВЧЕРА, 04.04.2019 г. се роди новият селски футболен клуб“Индиана“-Коматево.
    За старши треньор на жълтите индианци е назначен БЕЛИЯ ВОЖД

  3. 6
    2

    СЯ СМЕ СЕДНАЛИ У ХОРЕМАКА В СТРЯМА И ПРАИМ РАЗБОР ЗА МАЧЪТ СЪС СИПТЕМВРИ .
    БАТ НАСО ВИКА АКО ТУК В ПЛОВДИВЪТ НА ИЗНАСИЛАТ С ЕДИН ГОЛ ТО КОЛКО ЩЕ НА ПЛЯКАТ В СОФИЯ.АЗИ МУ ВИКАМ АБА БАТЕ ЩА ДАДЕМ МАЛКО ДУПАРИ В ПЛОВДИВЪТ ПЪК БЕЛКИМ ЧАНДЪРЧЕТО СА СМЕЛИ НАД НАЗИ МАЛЦЕНСТВОТО.
    ОТ КАК СТАНАХМЕ ЕБАН КЛУБ С ЕБАНИ ФЕНОВЕ СЕ НАПРЕД ВЪРВИМ ТА БРАТЯ ТРЯБВА САМУ ДА СА СПЛОТЯВАМЕ ПО ДВОЙКИ И ИСТИНСКИТЕ ГЕЙ БАНДИТИ ДА ГИ ПЛЯСКАМ АЗИ БАТ КОЙЧО С БОЗДУГАНА.ТА ВИ КАЯ СЯ ПОНИДЕЛНИК ЖА ГОВОРЯ С КРУШАТА ЗА ПОЛУФИНАЛА ДА ПУСНЕ БИЛЕТЧИТАТА ПО 20 СТ. И ДА ВИДИМ КОЛКУ ГЕЙ ДВОЙКИ ЖА ДОЯТ НА ПОЛУМЕСЕЦА КРАСАВЕЦА СТАДИОН ДЕТ ГО ИМАМЕ.
    ПРЪВАТА РАБУТА Е ДА ДАВАМИ КУРБАН ЗА ДА ГИ УБИВАМЕ ТИЯ СИПТЕМВРИ КРУШАТА ДА ТЪРСИ КОЧОВЕ ОТ АРЖЕНТИНА ОТ ТУК МНОО МИРИШАТ КАТ НАЗИ ВА.
    НЯМА СА СТРЯСКАТЕ ВА ЖА ИГРАИМ КАТ ЗА ФИНАЛ ПА КО СТАНЕ.
    НИИ СМЕ ЛОКУ ЛОКУ ПЛОВДИВ И НА ШИКЕРА СМЕ ЛЮБИМЦИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ.

    • 3
      2

      Ава Стоене ти бати ти Койчо и Насо ги заеби ами по навреме се запаси с грес да смажеш лагерите че бат Любо Пенев бил приготвил оная специалната тръба ф-50 за обиране на луфтовете ва да тейба.

  4. 2
    22

    Как да говорят журналистите отстрани крещят Индианци от планетата на Маймуните!!!

  5. 24
    6

    Септември-Локо се очертава като един мн. интересен мач?! Това което и двата отбора играят не може да се нарече точно футбол. И едните ритат…и другите ръгат`…. Това тяхното по-скоро е някаква примитивна смесица от различни спортове.. Септември като едното нищо могат да отидат на финал…И защо не???!Аз обаче си мисля,че Боко ще се отблагодари на дон Крушо с яка съдийска подкрепа като поощрение затова,че си прахосва парите за да издържа тия цървули…Ще падне голям сеир…

    • 6
      9

      Ти си едно талантливо момче…..прозата ти ти е вдъхновяваща……продължавай и ще свърша ва да тейба и стрямската бичкия недна.

      • Ти също си мн.готин и винаги тотално ме кефиш ва датейба`
        Никой в сайта не пише толкова образно!!!

  6. 20
    11

    Айде черно-бели цигани….на ФИНАЛА ще ви чакаме !!!!

    • 12
      28

      Къв финал ве палячо ……ще ядете големия червен у….й без грес.

  7. 25
    7

    Тоя циганин Стикс ,се саноубеси и изчезна до безкрайност!
    Да си ебе майката Локомотиво-цигаска циганска !

  8. 23
    5

    АЙДЕЕЕЕ МАНГАЛИИИИ .ИДВА МАЧА НА ЖИВОТА ВИ !! ЩЕ БЪДЕТЕ БИТИ И ЕБАНИ МАМКА ВИ ДЕЙБА КЮСТЕНДИЛКА КАТУНАРСКА

    • 2
      1

      Аз като те гепа ще ти ева майката урод тъп!!!

    • 20
      8

      На Чичо Внци-Търбуха е по-весело : Селски отбор със селски фенове ….

Коментарите са затворени