Стадион „Пловдив” да остане изцяло футболен, а леката атлетика ще има собствено съоръжение. Това е решението, което е взето от градските власти, съвместно с лекоатлетическите клубове под тепетата.

Заради разнобоя между клубовете и Общината, процедурата за най-големия стадион в Пловдив бе замразена.

„Ако решим стадионът да е изцяло за футбол, първо трябва да се заемем с лекоатлетически стадион. Може да ползваме този, който е от североизточната страната на стадиона. Там е възможно да се направи подобно съоръжение, с което да се покрият всички дисциплини. Такъв стадион би струвал 5 млн. лева, което е по силите на общинския бюджет”, каза наскоро Тотев. Все пак решението е съоръжението да е изцяло футболно.

Зам.-кметът Георги Титюков заяви, че се подготвя конкурс за нов лекоатлетически стадион. Той ще е с награден фонд от 200 хил. лева, като първото място ще вземе 190 хил. лева, с които ще се направи техническия проект. Проектантите на второто и третото място ще вземат съответно 6000 и 4000 лева. След проекта ще се търси и финансиране за стадиона.

Дотогава процедурата за ст. „Пловдив” ще бъде замразена. За да се направи изцяло футболен, пистата на градския стадион трябва да бъде премахната, а голяма част от трибуните да се разрушат. Държавата изрази готовност да финансира стадиони, с които да се кандидатираме за Световно първенство със съседни държави.

trafficnews.bg

46 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Амин,кой ще даде толкова пари,мисията невъзможна

  2. 6
    11

    ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!:))). Тъй като само по себе си ухапването е безболезнено и не предизвиква силните сърбежи свързани с ужилвания на комари или болките от ужилване от пчели или оси, важно е при пътувания в местности с ендемично присъствие на кърлежи(СТОЛИПИНОВО, ШЕКЕРА, АДЖАСАНА, ПИЧ МААЛА), в края на деня да се направи пълна инспекция на потенциално откритите (а по възможност на всички) части на тялото и ако се забележи кърлеж, много внимателно да се отстрани. Опитните БОТЕВИСТИ, или хората живеещи в потенциални ендемични райони на болестта ТРЯБВА ДА имат винаги пинцета, за бавно и предпазливо изтръгване на паразита!!!!!:)))))))))))))))) ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))). https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif

  3. 14
    18

    Кьнари, май няма да видим стадион? Жалко!

    • 9
      11

      Га жа влизат багерите на свлачището Лаута?

      • 8
        9

        Ко мъ интирисувъ Лаута ба? Важну е нашту кенеф да стани!

  4. 24
    8

    Точно така, Голямата къща-за 60 000 зрители, Джамията-за 40 000 правоверни муслимани, а ние като най-скромни-едно стадионче за 20 000, берекят версин, търкай на брадата!

    Също така ще има още една гребна база, стадион за лека атлетика, зала за бадминтон, 3 покрити тенис корта и хиподрум!

    Също така ще бъде построен космодрум, откъдето ще излитат големите корелиански кораби и междузвездните разрушители, които ще возят агитките за галактическото първенство по куидич 2050 година на Марс.

    • 8
      5

      Бареков, в кое училище ще ставаш учител?

    • Рано си прекалил бе Тодоре,да беше изчакал до към надвечер.

  5. 11
    8

    Тодор Недвлев номер едно в момент като талант. истински артист. невероятен футболист.
    който плюе по него, хабер няма от футбол.
    Да е жив и здрав и да се маха от Доматево.
    Той ми се види много добро момче, уважително , та жълтите жени да не му вменяват своята комплексирана омраза. Сигурен съм , че уважава всички съперници.
    Тези , които се злобите, себе си гнетите, тъй да знаете

    • 17
      5

      Да ти върна топката: Митко Илиев е много добър футболист и изключително скромно момче, пролича си на церемонията за Футболист на Пловдив.

      За разлика от чернобелите парапитеци във форума.

      Пожелавам му успех в кариерата и скоро да се махн от Джамията, където само си пилее таланта.

      • 5
        15

        Пакистанска мръсницо , джамията е Изгрев бойс в Столипиново! Тя е люпилня на жълтата циганска наглост на получовеци от фен клуба на Металик-Коматево, а ти ЛАПАЙ!

      • 3
        9

        тези двамата си сложат гъмза и си говорят зад гърба. Това са те папагалите. Няма нормален фен на футбола, който не е папагал, да мисли че Неделев е нещо повече от дебел балон

      • Тодоре,какво е ПАРАПИТЕЦИ,тълковния речник не се справи,дай ти малко повече информация.

  6. 20
    3

    Нито Ботев, нито Локо ще имат скоро стадиони. Колкото и да се напъвате тука, всички ще го духаме. Щото е по-важно вуте да е зле…
    Ако един път се бяха обединили феновете на двата отбора и се изсипят по 5000 души няколко пъти пред общината някой можеше и да ни вземе на сериозно.
    Докато едните са селяни, другите цигани ще го лапате тука всички до сливиците.

    • Прав си friend,абсолютно си прав,ние ще се плюем из форумите,а ония ЗАДНИЦИ нагушени ще си правят с нас ташак докато гласуваме за тях.
      Живи да са мечтите.
      ДА АМА НЕ.
      Надеждата крепи човека.
      ДА АМА НЕ.
      Надеждата крепи глупака,а умния?
      РАЗУМА.
      Давайте,давайте да се плюем,
      Благодарение на нашите плюнки,и противопоставяне онези мижетурки съществуват,те живеят благодарение на нас,ние им плащаме вратовръзките,командировките,бъдещето на децата им,кога мислите да се обединим,и да им покажем,че НЯМАТ ПРАВО ДА НИ ПРАВЯТ НА ЗАДНИЦИ.

  7. 7
    10

    На куматио в клетката имам поичи набити наши отколкото буфери

  8. 19
    6

    Тоя стадион винаги като почнат да го правят усещам че наближават избори 🙂 Чак за толкоз тъпи ли ни имат?А и това е излишен стадион,Ботев скоро ще си има нов стадион красавец,мангалите пък останаха 130 човека публика на джамията,за чий ни е толкова голям стадион?А който вярва че България някой ден ще е домакин на световно да иде да се гръмне,на световно по гребане или по федербал може,ама по футбол…

    • 8
      11

      Ще си имате от трите най-дългото , …с крем ,да ви е сладко като го лапате.
      Кранове кога ?
      Тик-так , тик-так.

  9. 8
    10

    Ние от коматиу драскаме антифа знаците щото сме подчовеци

  10. 4
    14

    Каньрйеееее туй ша стани по-бързо от кольежа уаааа , бъли му мйечааа дайти са организирами на протест да искаме от държавата

  11. 12

    няма по-лъжливи от герберите! не им вярвайте!

    дори само факта че Тотяф няма да е кандидат за кмет говори много..
    Коцето – на Тракия кмета ще издигнат.

    • 12
      9

      мнооо си малък да задаваш въпроси. лъскай бастуна, лепилар.

      • 6
        7

        Тихо чичак,пий си ракийката и не посягай на стрината.

  12. 6
    15

    Ще режа вени, за нищо не ставам или един сезал и за някое дърво това е моята съдба- на дъното!

    • 18
      2

      Пич ,не разбирам кво общо има ушатия Тошко с новината за градския стадион….или давай да серем ,че да ни забележи някой!

      • 6
        15

        Национален стадион и национален състезател, пишлеме, вземи да четеш, че си като Челсито- без мозък! Там на село в Коматево сте безмозъчни!Нали същия скопен футболист ще излезе(да не дава Господ)и на стадион Пловдив, да срами като гей-парад града!

        • 10
          3

          Да говориш за мъртвите е не само грозно. Безбожно е. Ще гориш в Ада мършо !

          • 4
            3

            Господ е казал не лъжи! Да ти пуснали клипа с гюбеците на Челсито, които доказват умствените му способности?…

  13. 15
    1

    Яснооо !Нито клубни ,нито градски стадион. Закривай ,и да се мирясва….

  14. 4
    3

    Лекоатлетически с формата на римски стадион. Бахти кефа.

  15. 14
    8

    ИДВАТ ИЗБОРИТЕ И КМЕТА СЕ НАТЯГА НА ЖЪЛТИТЕ КРАСТАВИ ЖЕНИ, КАТО ГО ИВЕРАТ ПАК ТИШАНА ВЪВ ТУНЕЛА, КАЗАНСКА ТАТАРСКА МАСТИЯ.

    • 22

      Тотев няма да бъде въобще кандидат за изборите. Разкрит е. Сега пак ще пробват някоя от старите мастии, Славчо, Зико или някое от районните кметчета на герб. Ама все тая. Промяна към по-добро няма да има. Лъжите ще продължат, както упадъка на футбола и държавата ни въобще!

  16. 18
    1

    Майче медийките сте залъсали за новинки тези дни??? 30 години я слушаме тази!

  17. 12
    13

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ

    ИЗЧАКВАМ ДА СЕ НАВЪДЯТ ПОВЕЧЕ ВРЕДИТЕЛИ, ЗА ДА НАПРАВЯ ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!! САМО В КРАЙНИ СЛУЧАИ, ПРИ СИЛНА ПОПУЛАЦИЯ, ЩЕ ПРАВЯ ПЕРСОНАЛНА МОЩНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!!! ЗА СЕГА САМО В БОРДЕИТЕ НА ШЕКЕРА ИМА МНОГО ХЛЕБАРКИ И ГНИДИ НА КЪРЛЕЖИ! ТАМ ЩЕ НАБЛЕГНЕМ МОЩНО!!! ЩЕ ИМА ИНТЕНЗИВНИ ТРЕТИРАНИЯ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН!:))))))))))
    https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif. :))))))))ПУФ ПАФ:))))))

  18. 18
    15

    Ванкааа, га жа почвами строежъ ва? Мани го тоа ст. Пловдив ва!

  19. 14
    5

    Нека открием предизборната кампания на тотю СЕГА!

  20. 13
    14

    В сериала търсим палячо с наднормено тегло, мислещ се за голяма работа, а посрамен като емигрант ГЕРМАНИЯ???Предимство е ако е грозен, с големи уши, няма знания по немски, живее на село, а се мисли за гражданин и е свършил с кариера и живот!

    Подочухме за някаой си тошко от Майнц 05, преизпълващ условията?Може ли повече информация за този клоун топкандидат???

    • 10
      14

      Този същият шиба яко буферите в гъза,затова злорадстват и ги е страх да не ги изчука пак от разстояние достатъчно,за да не им диша миризмата,то мангала си е мангал,вари го,къпи го,пак си мирише,запомни го манго!

      • 9
        10

        E, пак буферите ти в главата, аз дочух от два независими източника, че Y trup имали страхова невроза да преминават покрай Петербург, въртели по околовръстното, защото тарторчето и м ревяло като жена всеки път види ли асфалта на Петербург?Там същите тези буфери ги потрошили…

        А за тошко, този е свършил с футбола, националите са обречени… играем с 10 човека срещу 12, справка, мачът с Черна горА, ТОДОР позореше България!!!

        • 5
          6

          Дано се пържиш сам някъде, утайка гнусна

Коментарите са затворени