Home Други ДНЕС! Включете се в юбилейното издание на Националният мемориален крос „Стефан Попов“

ДНЕС! Включете се в юбилейното издание на Националният мемориален крос „Стефан Попов“

177
0

Националният мемориален крос „Стефан Попов“ тази година ще се проведе за юбилейният десети път. Той ще се състои в събота сутринта /23.03.2019 г./ от 9:45 ч. на Гребната база в Пловдив. Първият старт ще даде големият Йордан Йовчев – вече се превърна в традиция спортната легенда да поздравява и амбицира участниците в кроса преди началото му.

Състезанието се организира от Национално движение „Спорт за всички” – „Мама, татко и аз – баба, дядо и внуче“ с генерален спонсор „Рефан България“. Събитието се провежда ежегодно по случай първа пролет и се радва на голяма популярност сред пловдивчани и гостите на града. До момента в него са се включили над 5000 състезатели от различни възрасти. Всеки, който желае, може да стане част от кроса и да потича за тонус и добро настроение!

Събитието се провежда в памет на основателя на „REFAN“ Стефан Попов, известен в града под тепетата със своята щедра подкрепа на многобройни благотворителни, културни, здравни и спортни каузи. Всички участници, класирали се от първо до шесто място, ще получат подаръци от пловдивския козметичен бранд, а след награждаването ще се проведе и томбола с много награди.

Очакваме ви!