Сайтът на феновете на Локомотив Пловдив отговори по интересен начин на вчерашното интервю на Христо Крушарски. Ето какво написаха в mainite.bg:

“Локомотив Пловдив не може да бъде вкаран в шаблонни и стереотипни измерения и нарицания. Той е неподвластен на дребнодушието и тесногръдието на властови механизми или управленски произволи.

През цялата си история Локомотив Пловдив винаги е бил неповторима симбиоза от одухотворени футболисти-творци и свободолюбива публика! Локомотив Пловдив е любов! Затова е велик клуб! Защото е закърмен, наложил се и пулсиращ с това велико чувство! То е непонятно за примитивни организми, определящи себе си като средняшки.

Нашата любов към черно-бялото райе е неподвластна!”

120 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    5

    Потниците да внимават защото Цацаров ги дебне.Този път няма да има прошка.А и Крушарски си има такава отлично охрана, че и бой ще ядат потниците. А за красивите момичета на Крушарски- БРАВО!

  2. 14
    5

    Има една свита хора, които постоянно са недоволни. Постоянно търсят някакви сензации. Аз си плащам за музиката, тя си върви. Три години ние си играем на Крушарски вътре, Крушарски вън, Крушарски отпред, Крушарски отзад. И какво се случва?
    Аз вадя и харча пари, плащам им глоби. На някои от тях. Защото с някои се разбирам. Аз зная кои са тези, които продължават да се ровят. Така ли се прави любимият Локомотив? Нека да извадят пари. Да седнем на масата и да си говорим”

  3. 16
    8

    Отбора има 3 последователни победи с голова разлика 11:1, бие Лудогорец, Левски, Берое… с млади и надеждни играчи, които играят със сърце за Локомотив, а те… НЕЗАДОВОЛЕНИ. Вдигат чаршафи…
    И за какво е всичко това? За пари естествено….

  4. 25
    8

    Всичко е ясно. Спряха им кранчето на двамата лапачи и веднага впрегнаха подлогите от групировките от по 10 потника които изгониха публиката. Сега ще се видите колко сте на следващия мач. Каква ви е алтернативата, кой ще докарате или вече са се наредили на опашка пред Лаута?

  5. 21
    8

    На тези не им ли омръзна?! Всички разбраха, че искат $$$, но няма да получат.
    10 човека тръгнали да изнудват всички. И защо??!! Отбора си е супер!!! Не ми пука кой е собственик

    • 4
      6

      Абе емигрант не си спал да сереш бе. И вашето време ще дойде на Лаута. Все някога ще се появите на стадиона подлоги….

      • 9
        3

        кой ще плашиш. бе мажоретке. Видяхме ви как бягате като изкара пистолета на Делян бодигарда. Страхливци и крадци сте вие

  6. 13
    9

    Вие изобщо не знаете къде се намирате. Хубаво му искате на Крушарски оставката, ама намерихте ли някой нов? С излишни пари и нерви? Или фенклуба е решил да поеме освен тактическата, стратегическата и финансовата част? Питам, защото все още не ми е известно да има клуб, който се издържа и развива от… на феновете приказките. Трябват пари и визия. Без тях „стълбът на футбола“ е обречен да бъде колче за домати.

  7. 14
    1

    Крушарски пуска семейни билети, ще важат и за гей двойки! Hahaha

  8. 19
    14

    Какви са тези фенове, които не се радват на победите на отбора??!!

  9. 26
    15

    Потници, съжалявам ви – отбора ви бие а вие тъгувате! Ще се пукнете от злоба

  10. 22
    5

    Интригантски отбор,фенове закърмени с омраза да мразят повече,отколкото да обичат собствените си традиции ….
    Лъжи,халюцинации и комплекси….
    Това наблюдаваме в момента в младите,а и изобщо…В нас самите..

  11. 34
    20

    Локомотивци, разберете че тези момчета с потниците и чаршафите са лакей на Колеви и Невестулката. Тези хора нямат отбор. Те имат един идол – шишето с ракията. А господарите им целят $$$, а отбора не ги интересува. После ще се покрият и ние, истинските локомотивци, ще страдаме и ще си мечтаем Крушарски да се появи отново. Питайте Зума, който мълчи като… каквата винаги е бил

    • 20
      9

      А така мойто циганче,тихи ви искаме …със свалени гащички и широкоооо отворени задни бузки 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

        • 5
          4

          И нъ мен тъй ми съ струва!:)))) Тоа апап е мнооогу просту парче!:)))) В речникъ му има саму три изричения!!! 80% от куминтарите са му:
          “Цигани,еби*те си майките локомотиво-цигански!”. Пофтаря гу кату латерна!:)))????…..пък никъ му нашенски, ама не съвсем???? Шъ излези, чи е никъквец, интригант!!! На такивъ екземпляри им е криф целия свят! Обикнувенну при подобни случки има любовни триъгълници!:))) Какту казвъ Швейк, на идин негуф приятил Ружичка, шибали жена му с пръчка двама подред, клоакомотифец и дърт ботевист……. .и сега Ружичка мразил и двата утбора:))))))))

      • 8
        10

        Тва да не сте вие,бе помияр кирляшки!Долна селска утайка!
        Марш към Родопската яка,турски капут!
        ДЕЙБА ВАШТА МАМА жълТУРСКА!!!

  12. 17
    16

    Виждам, че потниците с чаршафите вече ми крадат и ника. Много се радвам, че ме копират. Обаче всички тук вече знаят кой е Делян Коматевски и какво мисли по въпроса.
    Това показва,че здраво ги лашкам. Лесно е защото са много прости горките. За някой лев или пък една бира всеки може да ги излашка както правят крадливите адвокати без спечелено дело!
    Дерзайте, потници. Скоро ще бъдете история. Всичките 13!

    • 13
      2

      Жълтите са виновни. Те ти крадат ника и баничката и семките…..

  13. 23
    6

    Това е легендарна снимка. Крюши, сипвай едно голямо и шибай мангалите отсега сдо края на света 🙂

  14. 23
    10

    С оглед на това, че Крушарски има общо с футбола, колкото ние с астрофизиката за мен е магьосник.
    Аз честно, очаквах да хванем влака към Б група още преди два сезона.
    Обаче човека с минимални разходи взе че събра ОТБОР. Отбор бе пичове, не звезди и мюхлюзи, отбор. Имаме процентно по-добри шансове за Европа и от жълтите.С изключение на цска всички други ядоха черно-белия. За А група, където топ 3 е ясно от преди старта сме си бетон. Физически отбора са машини, е вярно, нямаме Месита и Роналдовци, ама повечето са прилични МЛАДИ футболисти и им предстои развитие. Не е редно да оставим отбора без подкрепа. Не е редно на домакинство да сме колкото на селски мач. Локото не го заслужава.Гаврим се сами със себе си.
    Никой не е по-голям от името Локомотив.
    Нито Крушарски, нито тези с декларации те. Казах.

    • 17
      15

      Пич, пий само качествени питиета и лекарства. Крушарски се гаври с отбора и феновете. Засрами се, подлого……

      • 11
        11

        Престани лъжец долен . Не ми използвай ник-а.

      • 6
        11

        горди носителю на олигофрения, крадящ никове, нали знаеш че си пътник

      • Само дето вие сте подлоги,за някоя обещана стотинка правите интриги…

  15. 15
    11

    За всички, които подкрепят Крушарски! За вас е важно някой да дава пари, не е важно как играе отбора, къде е в класирането, как върви налагането на юношите…. И това ли е ЛОКОТО, което искате да гледате: с ексюгославскии играчи във втората половина на таблицата… Казваме ди следващата година???? Ама няма да стане. Нямаме добри български футболисти. Взимаме играчи менте, които не могат да ни вкарат в шестицата. И на какво залагаме? На думите на президента, че отборът е гейбанда? А Легендата или мълчи или псува… ПАРИ….ПАРИ… ПАРИ …

    • 9
      12

      Бих ти повярвал , но не мога . И знаеш ли защо ? Защото използваш чужд ник. Как да повярвам на човек , който лъже даже с ник-а . Толкова ви е честта и достойнството потници . Всичко от горе до долу е лъжа. Така лъжехте и на сбирките , когато управлявахте . Вземахте ни парите и ги крадяхте . Ако имахте малко съвест , щяхте да се скриете в някой ъгъл и да молите за прошка . Но не , вие се обявихте за най- ВЕЛИКИТЕ И ЕДИНСТВЕНИТЕ ИСТИНСКИ локомотивци . Гнус ме е от вас.

      • 7
        1

        Пич, ти сам си пишеш и отговаряш…….. Та това си е диагноза

    • Чичо Ади... след като изслуша съветите на специалистите
      12
      5

      до този който е откраднал на Делян ника (предполагам онзи алкохолик гордия носитен на хуя на Колеви), напротив за нас е много важно. За вас не е.
      Локомотив върви СУПЕР. Отбора е пълен с млади и талантливи футболисти. Ние не сме ксенофоби и не делим играчите на български и чуждестранни – това го правят само хората от селата с архаично и примитивно мислене, които още живеят в 19 век!! С две думи – неандарталци. Това теб едва ли те обижда защото ти не знаеш значението на тези думички.
      Налагането на юношите също върви СУПЕР! Учат се и който се научи ще има кариера – всеки му според възможностите пич, Локомотив не е пансиони, а футболен отбор.
      И не чувствате ли, че ставате вече смешни с лъжите си и никой не ви вярва?!

    • 3
      1

      Нищо не разбираш от футбол,кои са уникалните Български футболисти?

  16. 16
    10

    ЦВЕТИН ИДВА А ТИ СИ ОТИВАШ СЕЛСКИ ТАРИКАТ И ДА СИ ВЗЕМЕШ МАЖОРЕТКИТЕ ГОСПОДИН НИЩОЖЕСТВО

    • 21
      10

      Да Цветин може и да дойде . Но ако той дойде първо ще изхвърли вас от стадиона и клуба . Защото вие се доказахте като крадливи и интриганти.

  17. 25
    2

    😂😄😃😀😊😛😝😝😛😊😀😃😄😂

    Симбиоза от гейове и интриганти
    ми следи наклона

    😁😁😁

  18. 26
    10

    Още помня , когато феновете взеха властта , запознах се с фен , приятел на Митко Ботушаров ,който много уважавам , та тоя другият на въпросът ми – как ще се издържа отбора ми отговаря , ще си рекламираме на стадиона нашите фирми , всеки има фирма ,ще плащаме вика за рекламата на стадиона ни и така а той имаше фирма за поливане ,представете си и с неговата реклама сме щели да издържаме отбора , пълен смях а не ми се пуска повече смс -си , не става с тях , осъзнайте се

    • 22
      5

      А адвокатите рекламираха кантората си на цял сектор и питай ги колко пари са внесли в касата на клуба?! А защо като милеят толкова за клуба сега не рекламират и да вкарват пари, така ще помогнат на Крюшо който “няма”?!

    • 10
      4

      Абе не е лошо някой да вземе да опише подробно онова време защото се забравя и змиите пак започват да съскат…

  19. 27
    10

    Тези Колеви за някой лев са готови и майка си да опетнят, та какво остава за Локомотив.
    Тези хора са просто едни псевдофенове, който преследват лични интереси. Не го правят в Ботев, защото там си има други на хранилка, които ще ги бият. Затова са избрали да са “феновете на Локомотив”… време е локомотивци да ги изгонят завинаги от стадиона

  20. 8
    10

    Ако парите са като кредит от Крушарски това е много лошо, защото заем винаги може да се търси, аз не съм против Крушарски но ако това се издръжката са заеми кофти……

    • 19
      10

      заем даваха Колеви. Сега Локомотив няма дългове – просто това е сумата която Крушарски иска за да продаде отбора. Който иска да заповяда.
      И защо да е лошо – човека си върши добре работата – отбора е силен и играе добър футбол.
      На който не му харесва да не идва на стадиона, а не да хули и клевети

      • 8
        6

        или да изкара сумата и да го направи по-добър.

    • 4
      1

      Пич той изплаща и двата милиона дълг от Спасителите..

  21. 18
    9

    Кога най-после ще чуем един единствен, повтарям ЕДИН ЕДИНСТВЕН смислен аргумент от 13-те чаршафаджии на Колеви, който да не е манупулативна ЛЪЖА или КЛЕВЕТА към Крушарски и Бойко Борисов?
    Няма ли прокуратура в тази държава??!! От кога клеветата не е престъпление?!

  22. 17
    23

    Кефи ме обаче колко ви е дълбоко бръкнато в гъза на 2-3 те ника на Варгов + 2-3 жълтура + двама изкукуригали фена на Крушарски.

    Скъпи, слабо интелигентни същества, щом недовлните от тоя говедарски селянин сме 10 човека, може ли да ни обясните къде са останалите хиляди и десетки хиляди, които не идват на стадиона от както този е начело на Локомотив? Нали направихме три славни победи с фамозни резултати къде срещу десет човека, къде повече? Къде са хилядите фенове на говедарския? Стадиона е празен, празен е не заради друго, а заради гнусния, просташки начин, по който се ръководи клуба.

    Жалки интернет тролове – издишате от всякъде. В Локомотив пари трябва да се дават, печалба няма, това е единственото, за което е прав селяка. Но той печели, защото тия пари, които дава на заем в момента, и си ги търси, ги плаща за да получава държавни поръчки и това го знаят и децата. Само ще го питам утре като му кажат, че трябва правилния човек да му купи завода, дали ще си иска парите, които е давал за заплати тези години?

    На комсомолския секретар му остава малко и скоро ще има нов, силен човек на Лаута. Тая мишка и за това му са се свили малките топки и в нервен амок ръси глупост след глупсот след всеки мач.

    Времето ви в Локомотив изтича селяни, курви и платени интернет утрепки!

    • 16
      10

      що за липса на логика?!?!
      Ами щом сте толкова много защо не се покажете?????!!!

    • 14
      11

      ти знаеш ли, че в момента клеветиш не само Крушарски но и Бойко Борисов?!

    • 16
      8

      По твоята логика – а къде бяха “останалите хиляди и десетки хиляди, които не идвах на стадиона” по времето на вашето управление, бе Колев?!?!
      Като си глупав, по-добре си мълчи за да не разсееш съмнението!!

    • 12
      8

      Ще ти отговаря къде да хората ,отливът на публика започна от тогава когато Феновете забравиха за какво точно се ходи по стадионите , почнаха да кадруват , не щем тоя не щем оня , коко да се махне ,ние ще издържаме отбора , сега Крюшо да се махне , пак ли ние ?

      • 10
        8

        те това много добре го знаят, но просто ЛЪЖАТ!
        На тези ако ще и стадиона да е пълен и да сме шампиони няма да им хареса защото искат $$$

    • 20
      8

      Еее, браво бе, бизнесмен!
      Ами ти си готов да вземеш отбора, виж как ги знаеш тънкостите. Да се чуди човек, къде е финансовият отчет от управлението на господа феновете чак.
      Слушай сега мъжки, този път схемата няма да сработи. Отделно има голяма вероятност някои от вас да станат клиенти на цацаратурата, защото сметката е хубаво да се плаща. Така че го раздавайте по-кротко и не забравяйте компромиса на Крушарски към вас.

      • 6
        10

        Леко, че ще ти се изтърка езика от ибрикчийство.
        Схемата, елече, е да го лапате на Крушата, докато е в Локото, Щото после нзли знаеш, че няма как да стъпите на Лаута повече. Така че лапайте дълбоко, хващай го за макарите и лапай, щото си ебало майката. Сега ти е паднало.

        • 10
          4

          Простакът си е простак. Като нямаш аргументи започваш с псувните, заканите и вулгарен език . Ето това отблъсква хората от стадиона . На стадиона вие директно налитате на бой.

    • 5
      2

      Ami nali s tezi darjavni porachki se izdarjat otborite v a grupa i na tova li veche zavijdate…to zatova iskate da vzemete LOKOMOTIV PLOVDIV ZA DA CUCATE I VIE…

    • 3
      10

      Много точен коментар ВЪН СЕЛЯКА ОТ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ

      • 5
        1

        хаха. паднахте дотам, че да крадете и никове. Вие сте едни обикновени КРАДЦИ!!!

  23. 30
    11

    Деклараторите!Колко време ви е необходимо за да разберете, че феновете не са на стадиона заради вас.
    Ебахте майката на една от най-истинските публики с постоянните си интриги и искания. Като искате пари има работа. Локомотив не ви е бащиния за да се препитавате с него, мизерници!
    Айде, давайте името на човека, който иска да купи отбора или се спрете.
    Този път няма да има подарък акции, ще трябва кешо. Яко при това.
    И дайте най-накрая отчета или хващайте пътя, защото града ще ви отеснее. Крушарски може да е всякакъв, ама не съм му давал от парите си за да управлява клуба за разлика от на вас. Това да крадеш от на братята си залъка е… баси!

    • 29
      6

      ТОЧНО,КРАТКО,ЯСНО.БРАВО ЗА КОМЕНТАРА.,,НЕПОДВЛАСТНИТЕ” ДА ДОВЕДАТ ЧОВЕК ОТ РАНГА НА БОЖКОВ,ДОМУСЧИЕВ И ТОГАВА ДА КАЗВАТ НА КРУШАТА ОТИВАЙ СИ,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДРУГОТО Е ОЛИГОФРЕНИЯ…

      • 22
        7

        Не е олигофрения, майна. Не се заблуждавайте!
        Двама трима от тях много добре знаят какво искат – $$$.
        Олигофрени са останалите 9-10, които ги подкрепят

    • 2
      4

      Не ти ли се струва леко психопатично да пишеш и сам да си отговаряш?

      • Не ти ли се струва леко параноично да подозираш другите в това, което ти самия правиш?

  24. 21
    9

    Или го подкрепете или го гонете. Ебати и смотаните буфери. За нищо не ставате. Като толкова ви пречи тоя, Крушо, всички на бунт, по всички фронтове. Не може 50 да се мъчат, на другите през хуя. Тоя няма да даде лесно отбора. Също като селския е. Ако го подкрепяте Крушо, хвърлете един хубав бой на чаршафите, Невестулките, Колеви, ако ви стиска, разбира се. И подкрепяйте отбора. Дейба вашата мама циганска дейба!

    • 12
      7

      Фене, тия са сбъркани и много страхливи. Как ще скочат срещу адвокатите, те треперят от страх. Иначе на думи, равни нямат. Ние Селския го бихме, плашихме, бомби му слагаха, къщата му палиха, цехове и конра от всички, а тия не знаят, какво искат

      • Само дето Сега има чисто нов закон за Футболно хулиганство и ще има опандизени!!

    • 9
      11

      Айде да си гледаш БотевЪ 2011, а?!
      Самуилката е по-зле и от Селския, ама не го гоните. Щото сте бавноразвиващи се и ще го разберете след година чак

    • Няма всички ве пич 20 човека правят чаршафи!

  25. 13
    3

    С бат Крюшо напреш!!! Шъ ставъми шампоани!!! Той е опитен селски бек и знай ко да прай!!! Саму сдравъ сплаф ут кюндари шефуви и публика моштнъ столюпинскъ, шъ нъ въздигнът и Клоакомотиффф ша става Ивропейски утбор!:)))) пуф паф!:))))

    • 7
      10

      Фекалчо,хайде стига,моето момче, с този завален български. Бива 2-3 пъти да избъзикаш нещастните буфери,но ти прекали.

      • 11
        3

        Ти дън искъш дъ гуворя кът професур??? Нъ мен Клоакомотиф ми е в серсету и приказвъм какту в маалатъ!!! Интигриръм съ оустипенну. Ако ни мъ разбиръш, сори аби!!!!! Чити дуругити апапи!!! Яз съм си ф нашти нувини, за столюпинския утбор и заштитавъм Дон Крюшо, нашийът Благодетел!:))))))

        • 4
          11

          Просто искам да те предпазя,за да не се превърнеш в жълто-черния Стикс

          • 10
            1

            Аферим аби!!!!! Яз следя индикациите!!!!! Ку ни съ доволни ората, пишът минуси!!!!! Пък и знаят, чи ни съм от Великия Ботев, а съм си чист столюпински Клоакомотифец!!!! Няма кък да направя лоша риклама на пловдивския отбор!!!! Усвен тува, яз съм тук, саму и идинствену за Дезинфекция!!!! Унищужавъм хлебрки, въшки, бълхи и гниди!!!! През дуругуту времи си трайкам и чита бисери!:)))))

          • 3
            7

            Това е онзи имигранта от Лондон. Андрей му плаща за кликове

  26. 12
    8

    Първо,това не е Локомотив пд.а някакъв измислен кюстендилски урод!Второ,точно ограничените амеби се пишат локомотивци.Всеки с мъничко мозък стои далеч от тая гейбанда .И трето,цялата история на тоя локомотив започва 2004година когато стана великото преселение . Преди това се е наричал Велбъжд!Аха!

    • 5
      8

      А, Рачо – ПРОСТАЧО се опитва да оригиналничи?! Вие от коя година сте? Защо, ПРОСТАЧО ми си струва, че годината е 2011-а,след като прекръстиха МЕТАЛИК Сопот в ботевъ!

    • 4
      3

      Абе я по-добре отивай да задоволиш пакито за да не те изхвърли на улицата

  27. 20
    6

    Аз нямам никакъв проблем вечните спасители от фенклуба на Колеви да пишат каквото си искат, да петнят Локомотив както си искат, да вдигат каквито си искат чаршафи, но НЯМАТ ПРАВО да говорят от името на ВСИЧКИ нас феновете на Локомотив. Никой, НИКОЙ НИКЪДЕ не ги е упълномощил тези 13!, да 13 фена да се изказват от името на всички!

    Точно тази ЛЪЖА за мен показва, че на тези хора не са им чисти намеренията!!
    Точно тази лъжа настройва всички други против тях! Омръзна ми вече от крадливи политици и фенове, които говорят от ИМЕТО НА НАРОДА!!!

    • 11
      7

      И това им,, поведение”се използва от жълтурският сайд и то доста умело, за да се създава противопоставяне между феновете на любимеца на Пловдив ЛОКОМОТИВ! Една малка угодническа група около крадците Колеви са готови да върнат безвластието, анархията в Локо, само за лични материялни облаги! Истински Локомотивци, не се по давайте на провокативно то поведение на малката псевдо фенска организация!

  28. 29
    5

    ЧИЧО АДИ ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИТЕ ТИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИ НИЩО ДРУГО ЗА ТЕБ ОСВЕН, ЧЕ СИ ИЛИ ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН ИЛИ ПРЕКАЛЯВАЛ С НЯКОИ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ВЕЩЕСТВА ИЛИ МОЖЕ БИ И ДВЕТЕ. НЕ ЗНАМ КАКВО И ЗАЩО ИСКАШ ДА ВНУШИШ НА ХОРАТА, НО В ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА ГРУПА, НЕ БИХ Е НАРЕКЪЛ ГРУПИРОВКА ИНТЕЛЛОКО ТОВА СА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ПРОФЕСОРИ, ЛЕКАРИ, ХУДОЖНИЦИ, АДВОКАТИ(НО ИСТИНСКИ И УВАЖАВАНИ), БИЗНЕСМЕНИ И Т. Н. КОЙ СИ ТИ ДА ГОВОРИШ ЗА ТЕЗИ ХОРА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОДАДАТ ЗА 50 ЛВ КАТО НА ДЕН СИГУРНО ПЕЧЕЛЯТ КОЛКОТО ТИ ЗА 2 МЕСЕЦА. А ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ КОИТО СЕ ПРОДАВАТ ЗА 2 КРОАСАНА И БЕЗПЛАТЕН ВХОД ЗА МАЧА?! ТИ САМ КАЗА, ЧЕ ОТ 15 ГОДИНИ ХОДИШ НА МАЧОВЕ. ЗНАЧИ ТИ СИ ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ “НОВИ ФЕНОВЕ”. Т. Е. ТЕЗИ КОИТО ПОДОБНО НА ТИШО, НЕЖНИЯ, АДВОКАТИТЕ И ОЩЕ ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ СТАНАХТЕ ИЗВЕДНЪЖ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ, ТОЧНО КОГАТО ГЕОРГИ ИЛИЕВ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ. КОЙ СИ ТИ ДА КЛЕВЕТИШ И ДА СМЕНЯШ ПРЕЗИДЕНТИ?! ИЗЛЕЗ ПОКАЖИ СЕ, КАЖИ КОЛКО ПАРИ ИМАШ ИЛИ КОЙ ПРЕДЛАГАШ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И НЕКА ХОРАТА ДА РЕШАТ ДАЛИ ДА ТЕ ПОДКРЕПЯТ. КОКО НЕ ТИ ХАРЕСВА, КРЮШО НЕ ТИ ХАРЕСВА, А ЗАЩО НЕ СКОЧИ НА МАРЕШКИ КОЙТО БУТНА ТРИБУНАТА, ЗАЩО НЕ СКОЧИ НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ ЗА ЕДИН МАЧ В ДЪЖДА С ПИРИН, ЗАЩО НЕ СКОЧИ НА КОКО ДИНЕВ КАТО СПАСИ ОТБОРА ДА НЕ ИСПАДНЕ?! НЕ ЗАЩИТАВАМ КРУШАРСКИ, НО АКО ГО НЯМАШЕ КАЖИ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ?! ИСКАМ КОНКРЕТНИ ОТГОВОРИ А НЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ КОИТО БЪЛВАШ!

    • 13
      26

      Ти пък от къде знаеш,че не съм скачал срещу магарешки бе? И не ми говори какви са били в интел куку защото поименно ги знам и знам какви продажници са бе ахо.Ти сигурно си един от тези морално разградени олигофрени,където искат да налагат продажното си мнение на останали,които все още милеем за отбора и ни е болно,че такъв бавно развиващ ни е президент.И ако твърдите че сте лекари,адвокати и като цяло интелектуалци как тогава търпите селско и нагло държание от един тъп селянин дето сигурно няма завършен и 3-ти клас. Противоречите си!! Отивай ся да пиеш една ракия при чаво ,че дойде обедната.Мощно в дивия.

      • 26
        9

        ЧИЧО АДИ ОТНОВО ПРОСТАШКО ПОВЕДЕНИЕ И НИКАКВИ КОНКРЕТНИ ОТГОВОРИ. КАЖИ КОГА ЗА ПЪРВИ ПЪТ СТЪПИ НА ЛАУТА НА ЛЮБИМИЯ ТИ ОТБОР?! АЗ РАКИЯТА ЗНАМ С КОЙ ДА СИ Я ПИЯ, А ТИ ПОСПРИ С ЛЪЖИТЕ И НАМАЛИ МАЛКО ДОЗИТЕ, ЧЕ ПОСТОЯННО СИ ПРОТИВОРЕЧИШ. И ДА НЕ СИ ЗАБРАВИШ БЕЗПЛАТНИТЕ КРОАСАНИ.

      • 4
        11

        ти не знаеш да пишеш грамотно на български, а се изкарваш компетентен по всички въпроси.
        Неграмотен алкохолик, който иска да захлеби а гърба на Локомотив.

        Понеже много добре си се описат (заедно с останалите твой 12 “братя по оружие”), моля те позволи ми да те цитирам:
        “Ти сигурно си един от тези морално разградени олигофрени,където искат да налагат продажното си мнение на останали”

        • 13
          2

          ЧИЧО АДИ ЦИТАТ :”ТВОЙ 12 БРАТЯ” ТОВА ГОВОРИ ВСИЧКО ЗА ТВОЯТА ГРАМОТНОСТ. И ПОНЕЖЕ СПОМЕНА ЗА ЗАХЛЕБВАНЕ ЗАБРАВИХ ДА ТЕ ПИТАМ ИСКА ЛИ ОТЧЕТ ОТ СПАСИТЕЛИТЕ КАТО СИ ТАКЪВ БОРЕЦ ЗА ПРАВДА?! ХАРЕСВАШЕ ЛИ ТИ ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ ИЛИ ТИ СИ ПРОСТО ТЯХНА Подлога?! ОТГОВОРИ И НЕ БЯГАЙ ОТ ВЪПРОСИТЕ ЗАЩОТО ИЗГЛЕЖДАШ ЖАЛКО.

  29. 15
    5

    Бат Крюшо им казвъ: Дайте 8 000 000 и земъйте Клоакомотиф, той не ми е Нужен!!!!!! …. Те лозунги пишът???? Посли ши упоскът тийъ вложения,…….и пак с шапкътъ за помушти!????

  30. 9
    17

    Тези от група “Интел Куку” са морално разградени и много ниски хорица.Те ги плюят ,а те си мислят че вали.Съжалявам ви наистина вие не сте достойни да сте от ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ. Продали сте душите си за 50лв.

    • 11
      8

      хахаха – а ти ли си достоен да си от Локомотив Пловдив, бе момче младо и дрогирано?!
      Ами излез от на майка си апартамента първо, намери си работа, вземи заплата пък тогава определяй кой е достоен и кой не…
      аман от дебили в тази държава

  31. 10
    3

    Ясну е вечи, чи фракцийътъ Самосвал 49,12- Шекеря, требе да съ закрий!!!! Те искът Само да свалят и лапат!!!! Затуй и имиту им таковъ!!! Само свал!:)))))))))

  32. 10
    6

    ХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХХХАХА
    НЯМА ПО ЖАЛКИ ШИЗОФРЕНИЦИ
    ХАХАХАХХХХХХХХХАХААХАХА

  33. 12
    5

    Съде Клоакомотифффффф. Пуф паф

  34. 15
    3

    Братята и другите революционери около тях са получили муза и днес пак излизат със стихотворения,момчета намерете пари и го купувайте отбора,но забравих ще ги дадете на кредит със 100% лихва !!!

  35. 16
    7

    Болиме куру за Ади мади и носители в това число и спасители и незнайни фенклубове Уважавам този който дава пари за да го има Локомотив и ако има някой да дава повече ще го Уважавам още повече Наполи така ли е !Такива плюки по отбора кой какъв що ама този или онзи не презнавам .

  36. 16
    3

    “неповторима симбиоза от одухотворени футболисти-творци и свободолюбива публика!”

    Ше умра майна, ахахахахахахахахаха…….

    https://m.youtube.com/watch?v=0Is0q9adgTw

    Свободни от сметки за ток, вода, данъци, ахахах

    • 10
      4

      Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!
      КЛОАКОМОТИФЦИ! АБИТА!…….И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛОЧ!!! НИЕ СНЕ НАЙ-НЕНУЖНИТЕ НУЖНИЦИ!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))…….но одухотворени Ненужници!!!:))))))(( Му хаааааааааааа

  37. 25
    12

    До нещастните потници!
    Крушарски не е Коко Динев !
    Този път си намерихте майстора!

  38. 17
    30

    Крушо, времето ти изтече, Тъпанар!
    Никой не ти вярва! видяхме за 4г в какво превърна Локомотив!
    Не само, че нямаш нужния финансов ресурс да управляваш клуб, като Локомотив, ами се доказа, и като абсолютен прост селяндур.Бихме Берое раздиран от вътрешни интриги, два отбора от дъното на талицата, и си мислиш, че всичко е ОК, но преди това паднахме 33 пъти.При теб записваме поредния нулев сезон.Хората ги няма вече, щото никой не иска да те вижда…нито теб, нито този посредствен отбор, който направи, нито некадърното ти управление.Задайте си въпрос защо това чучело от Говедарци се натиска да стои и се инати така!

    • 12
      6

      Близначе или Косьо все тая вашто време отдавна изтече и на 50 те ви платени фена.

      • 13
        3

        50??!! Много ги изкара. 13 човека са и си крият лицата зад един чаршаф…. половината от тях не знаят кой е Крушарски и кой са играчите на Локомотив

    • май твоето време изтича...колебая си само кой точно си измежду 13
      10
      5

      браво, браво – доста добре се опитваш да опетниш Локомотив. Защото си “истински” локомотивец. Колко шишета изкара с този пост?

      Локомотив никога не е имал толкова силен отбор, бе мишок. Скривай се бързо зад чаршафа!

    • 6
      3

      Да, видяхме в какво превърна Локомотив – в един МНОГО СИЛЕН отбор с млади и перспективни футболисти, който бие Лудогорец, Левски, Берое, Ботев където ги хване… Който в последните 3 мача има 3 победи с голова разлика 11:1. С най-добрия треньор в БГ.

      Какво не ти харесва??

    • 1
      1

      Abe momche tochno tezi s charshafite dadohte akciite na Krusho a sega poneje ste bavnorazvivashti se setihte che krusho njama pari …e nali ste mnogo umni …

  39. 25
    8

    Да се уточни,че става дума за еднополова любов. Каквито феновете – такава и любовта

  40. 46
    14

    Неуважаеми “неподвластни”въшльовци,съберете помежду си 8 милиона лева и вземайте клуба от Крушарски!Направете селекция,плащайте заплати,премии,текущи разходи,издържайте школата!А,за малко да забравя…довършете стадиона с нови трибуни и козирки,постройте новата база!Деградирали отрепки паразитиращи от години около и в клуба искат оставки и пишат декларации!Отборът бие в три поредни мача с по три гола разлика,те чаршафи разпъват и декларации пишат.Боклуци жалки!

    • 28
      10

      БРАВО ИВАНЕ.КОМЕНТАРЪТ ТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ТОЧЕН.ТИЯ ,,НЕПОДВЛАСТНИТЕ” ИСКАТ НЕ ДА БЪДЕМ ВОДЕЩ ОТБОР,А ДА ЛАПАТ ПАРИ ОТ ОТБОРА И ДА СИ ВЪРТЪТ ТЕ ИГРИЧКИТЕ.САМО ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ТОВА НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ.КРУШАРСКИ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ,НО ИЗДЪРЖА ОТБОРА 4 ГОДИНИ И Е НАЛЯЛ МИНИМУМ ПО 2 МЛН НА ГОДИНА,КОЕТО ПРАВИ 8 МЛН. ЛВ.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ДА НЯМАШ АЛТЕРНАТИВА И ДА ИСКАШ ПРОСТО ДА ГОНИШ НЯКОЙ.ЕДИНСТВЕНО МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ,КОГАТО ДОКАРАТ ГОТОВ ЧОВЕК,КОЙТО ДА КАЖЕ АЗ ПРАВЯ ЕДИ КАКВО СИ С ОТБОРА И ИСКАМ ДА СЪМ СОБСТВЕНИК,А НЕ ПРОСТО ДА МАХАШ,ЗА ДА СТАНЕ БАТАКА ПЪЛЕН КАКТО СТАНА СЛЕД МАХАНЕТО НА КОКО ДИНЕВ,КОЙТО СПАСИ ОТБОРА 2 ПЪТИ ОТ ПЪЛЕН РАЗПАД,ЗАЩОТО НЕ КОКО ПРОДАДЕ ФИНАЛА,А БОЙКО БОРИСОВ ГО НАТИСНА И НАРЕДИ ТАКА ДА СТАНЕ.

    • 16
      16

      И като е бил 3 пъти, къде е в класирането, фактите сочат, че преди това е паднал 13 пъти, е кел-файда от тия 3 победи, че и без победите пак същата работа, чужденците са ниска летва , а взимат двойно на Българите, та изниква въпроса с Камбуров и компания 4-ти, а с Аралица и компания 9-ти

      • 13
        6

        МОни, ти си си бе майна?! “Чужденците били ниска летва”!! Ми ти тогава си и под тази летва, бе набеден ритнитопковец

    • 11
      14

      Група “Интел Куку” съвсем се побъркаха от злоба и станаха неадекватни.

  41. 5
    26

    Дейба твойта мама уродливожълтокафявакривопомашка кратуна

  42. 31
    13

    Хахахаха де*ба ваша мама Локомотиво-цигаска хахахах

Коментарите са затворени