Фенове oт Садово: Ще се доиграе ли сезона?

3
840
През лятото на 2018 г. Садово надви Хасково 1957 и влезе в Трета лига, снимка: ХасковоНЕТ

Ще се доиграе ли сезонът ???????

Това се питат фенове на третодивизионния Садово в страницата на клуба в социалните мрежи. Причина за тревогата не са загубите (б.а. последната с 1:3 у дома от Созопол). Повод е отношението на силните хора в клуба.

Мачовете в Трета лига са в тежест за пожарникарите и за шефовете им. Управата на клуба не взима мерки за рефрешване на отбора. Футболистите, повечето от които са пожарникари, също не се напрягат много.

„Защо ни е да ходим по трета лига да падаме, да пътуваме до след полунощ и след това да сме дежурни в Пожарната?“ Това се питат футболисти от Садово. За тях по-удачно е отборът да е в А Областна група, където и разстоянията са по-малки и шансовете за някоя премия са повече.

Ще го има ли Садово до края на сезона? Кой знае… но, пък, който знае, мълчи!!!!

marica.bg

3 КОМЕНТАРА

  1. Да сезона ще се доиграе със сигурност.Продължаваме напред!!!

  2. Но пък от Зоналния съвет в Пловдив напарвиха всичко възможно да ги вкарат, а защо е било, само двете страни си знаят. Вероятно едните не са се преценили колко сили имат, а другите – нали щом е пловдивски отбор, се прави всичко възможно. Даже сега чувам, че търсят вариант да спасят и боклуците от Асеновград с вратички и подмяна на регистрации. Отдавна е време за промени в тия В групи, но ние нали сме си закостенели хора, не пипаме дори да се разпадат нещата

  3. И защо се напъваха толкова, защо влезнаха, защо се преместиха от Чардака? Малко циркаджийска работа.

Comments are closed.