Ботев Пловдив не успя да победи у дома 10-ия във временното класиране Ботев Враца, въпреки, че гостите играха с 10 души близо 40 минути с човек по-малко.

Резултата в полза на гостите от Враца откри Мартин Кавдански в 16-ата минута, но само три по-късно Васил Шопов изравни. В 55-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Мариян Иванов бе изгонен за втори жълт, респективно червен картон. Минута по-късно пък капитанът на “жълто-черните” Тодор Неделев пропусна от бялата точка.

Срещата в Коматево започна в 17:30 часа, а домакините ще се опитат да продължат успешната си серия през пролетта. Те са единственият отбор без загуба след подновяването на шампионата и при победа ще си гарантират 4-ото място преди старта на плейофите. Гостите от Враца са на 10-а позиция, но на малка разлика от намиращите се пред тях Славия и Локомотив (Пловдив).

Изненадващо през първия четвърт час в Коматево по-активният отбор бе този на гостите от Враца. Футболистите на Сашо Ангелов наложиха териториален превес, но не успяха да стигнат до реална голова възможност пред вратата на Даниел Кайзер. В 16-ата минута Георги Вълчев се престраши да стреля по посока вратата на “канарчетата”, но ударът му бе крайно неточен.

Логичното, на фона на началните минути, все пак се случи 180 секунди по-късно. Даниел Генов проби отдясно и бе фаулиран от Еберт Кардосо да Силва. След последвалото центриране включилият се в предни позиции Мартин Кавдански се извиси над всички и с глава откри резултата. Това бе второ поредно попадение за бранителя, който първи се разписа и миналата седмица при победата с 3:0 над Верея.

Радостта на врачани обаче трая твърде кратко, тъй като само две минути по-късно домакините възстановиха равенството. Васил Шопов проби през центъра на терена, подаде вдясно към Тодор Неделев, след което, вече в наказателното поле, получи обратното топката от капитана и с техничен удар с десен външен фалц се разписа във вратата на Красимир Костов.

В 27-ата минута стражът на гостуващия отбор предотврати сигурен втори гол, след като отрази от много близка дистанция изстрел на Антонио Вутов. Десет по-късно Костов не срещна проблеми да улови топката след изпълнението на пряк свободен удар от страна на Неделев. Малко преди края на първата част играчите на Николай Киров можеха да стигнат до пълен обрат, но ударът на Феребори Доре с левия крак премина встрани от вратата.

Малко след подновяването на играта домакините пропуснаха нова много добра възможност за гол, след като Костов отново бе на ниво и спаси. В 55-ата минута ситуацията за футболистите на Сашо Ангелов стана още по-тежка, след като Мариян Иванов спря с ръка пас на Антонио Вутов в наказателното поле и главният съдия Драгомир Драганов не се поколеба да отсъди 11-метров наказателен удар. За съжаление на врачани, Иванов бе декориран с втори жълт, респективно червен картон и те останаха с човек по-малко. В тази тежка ситуация обаче отново на преден план излезе вратарят им Красимир Костов, който отрази по перфектен начин удара на Тодор Неделев от бялата точка.

Ботев (Пловдив) – Ботев (Враца) 1:1
0:1 Кавдански 19′
1:1 Шопов 21′

Ботев (Пд): 22. Кайзер, 81. Зехиров, 3. Пиргов, 5. Димитров, 66. Да Силва (24. Марин 46′), 18. Терзиев, 16. Шопов, 8. Неделев (к), 11. Добрев (28. Филипов 64′), 39. Вутов, 10. Доре
Старши треньор: Николай Киров

Ботев (Вр): 33. Костов, 11. Васев, 8. Огнянов, 30. Домовчийски (6. Гаджев 66′), 37. Керчев, 7. Вълчев, 9. Генов, 71. Стоев (17. Вушорович 46′), 26. Иванов, 3. Кавдански, 23. Мечев
Старши треньор: Сашо Ангелов

134 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    6

    Имам следния въпрос :
    Защо винаги Локомотив се е сравнявал с Ботев и никога Ботев с Локомотив ?
    Замисляли ли сте се ?

    • 8
      6

      Ами защото си селско стрямско пичлиме ва да тейба……и няма как един селяк кът теб да се сравнява с гражданята ва да гоейба……питай Стоян канара той жа ти обясни ва кък стана градски ба.

    • Ти като седнеш някъде сигурно веднага започваш да мислиш??! Много мислиш ти , бе! За какво толкова мислиш??? Така като гледам мисленето не ти е силната страна…По-добре мечтай!

  2. 6
    1

    Апапи, вий не знаете какви интриганти, какви нивестулки съ тия ут Валяк 49,12-Шекеря?!!!!!! Прости момчетъ!!!! Нъ такива ни им убръштайти фнимание!!! Какту казвъ фелтфебелът, дайте им: Свободно, на занятия води! Покажете им схемата на действие на лайнуфъргачката или някуя друга весела илюстрация от столюпинския фолклор.:)))) ….и без коментар на простотиите им си пишете каквото сте си решили!:)))))

    • 3
      7

      Дърт изчаткал Жълтур!
      Гледай си старините дъртанян

      • Няма дърти или млади, има грамотни, можещи и знаещи, и некадърни заядливи ненужници като теб!:)))

        • Румене, Румене! Не каза една дума за мача от вчера, обаче се побърка да ръсиш твоите простотии. Сламката виждаш, но гредата не ти пречи.Не каза дали са те били локомотивци, та толкова ги мразиш?И по- специално Вола и Къдравия.Чувал си за тях, нали? И повече да четеш! Разрешете да напусна, другарю полковник!

          • Аби, яз съм Клоакомотифец и не ми е работа да коментирам Великия Ботев!!!! Пиша саму, кугат видя, чи е гъбаву от хлебарки, бълхи и гниди ут фракциити: Самосфал49,12-Шекеря, Редосеялка49,12-Пордим, Валяк49,12-Аджасана и некуи други!!!!:))))

        • Veritas odium parit. Румене, Румене! Да четеш още! Ходи сега на бариерата! Разрешете да напусна, другарю полковник!

          • Ни съ прай нъ Ромлянин!! Комшия си ми в Стулюпинуу и си май Орхан от вретенарите. Многу сдрав клоакомутифец!!!!! Усвен аку ни тъ бъркъм с някуй калайджия???:))))))

          • А оня Румин за койту ми гувориш е Кармъзъ Кармазуф, той е копанар и е ут Самосфал 49,12-Шикеря:))))))))

          • Омразата,Румене, е типично женска черта, злобата също. Да не си объркан хормонално, ако е така ние тук не можем да ти помогнем.Обърни се към бате Жоро педераста, от една порода сте и мисля, че ще те направи щастлив и по-спокоен, защото се държиш като незадоволена жена. Стига си брисал глупости, а иди прочети малко. Препоръчвам ти Малкият принц, ще те направи малко по-добър, ако това е възможно при теб. Разрешете да напусна, другарю полковник Минков!

          • Потвърждаваш думите ми!!! Ти си абсолютен наглец и интригант- Клоакомотифец!!!!!!! Аз се появявам само тогава, когато се навъдят много хлебарки, въшки, бълхи и мишки в новините за Великия Ботев!!! Тоест, не може да иа омраза!!!!! Има обикновенна Дезинфекция!!!! Омраза има, когато такива като теб се появят в чужда къща, неканени и ни занимават с жалкото си отборче, Клоакомотиф, правейки плах опит за сравнение с Колоса на Пловдив, Ботев!!!!

          • Ха, полковникът се ядоса и започва да лъже. Не знам дали си забелязал,ако не си ти обръщам внимание- отговарям в повечето случаи само на теб и Елза( Тодор), защото сте ми интересни и се палите.Другите теглят по една майна и приключват , докато ти се мислиш за велик интелект и държиш винаги последната дума да е твоя, но това не означава, че си прав. Дори твоите хора негодуват от начинът ти на изразяване на отношението си към противника, а това че си от старата школа трябва да те е научило да уважаваш нас, привържениците на друг отбор. Или си отсъствал на този урок. Жалко за теб! И ако не ти отърва нещо, което става тук или не го харесваш иди на друго място, където всички са на едно мнение- кой да е първи в листата да речем.Постигнах и един добър резултат с теб, принудих те да пишеш на български и сериозно, но за четенето има още какво да се желае. Има едно упражнение „четене с разбиране”, наблегни на него. Следващата книжка, която ти препоръчвам са поемите на Валери Петров- чети и имаш шанс да станеш по-добър човек, а не заядливо и сърдито старче. Това е от мен колонел.Разрешете да напусна, другарю полковник!

  3. 11
    4

    Стига сте ревали бе ! За какви се мислите? Юве ,Ливърпул ,Барса? Играете в първата шестица, ще се борите за медали . Има и такива мачове -смотани . Треньор като Белия няма да видите скоро ,така че какви оставки му искате и го обвинявате. Стадиона ви го подготвят , евентуално за довършване ,кво повече . Стига рев , а се стегнете малко и си спомнете какви и къде бяхте преди 10години!

    • 6
      3

      Тоа па. Оставка искат само пребоядисани буфери. Кой фен на Ботев ще е против най-успешния ни треньор в последните 50 години. И все още единствен непобеден 2019. По-тъп си и от циганските провокатори. Ще полаете още един ден и Бистрица като ви напълни кошницата ще се изпокриете пак по дупките.

  4. 5
    1

    Апапи, вий не знаете какви интриганти, какви нивестулки съ тия ут Валяк 49,12-Шекеря?!!!!!! Прости момчетъ!!!! Нъ такива ни им убръштайти фнимание!!! Какту казвъ фелтфебелът, дайте им: Свободно, на занятия води! Покажете им схемата на действие на лайнуфъргачката или някуя друга весела илюстрация от столюпинския фолклор.:)))) ….и без коментар на простотиите им си пишете каквото сте си решили!:)))))

  5. 4
    7

    АМИИ, ЖЪЛТИТЕ КРАСТАВИ ЦИГАНИ СА ПО УДОБНИ НА АГАТА, ИМАТ СИ 6 ТОЧКИ ВЪРЗАНИ, ЛОКОТО НЕСА ЗАТОВА БЯХА КЛАНИ ОТ СЪДИТЕ, ТОВА Е ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ШОПАРИ КРАСТАВИ МАНГАЛИ НА СТОЛИПИНОВО.

    • 5
      3

      Цял живот да ядеш банани и лимони…лилава дънна рибо! 🙂

    • 7
      3

      Жялки дънни риби, на нивото на Верея и Бистрица. Няма да добавя Септември, защото те ви денят където ви хванат. Още ви търся в класирането, явно екрана ми е къс.
      Няма как циганското отборче, съставено от хърватски бармани и сервитьори, да е близо до все още непобедения Ботев.
      И не сме в ТОП 6, а в ТОП 4, жалък манго.
      Цялата ти теория за Киро Гела се разпадна още като взехме точка там. И за разлика от вас играхме открит футбол, не циганско катеначо.

    • Омразата,Румене, е типично женска черта, злобата също. Да не си объркан хормонално, ако е така ние тук не можем да ти помогнем.Обърни се към бате Жоро педераста, от една порода сте и мисля, че ще те направи щастлив и по-спокоен, защото се държиш като незадоволена жена. Стига си брисал глупости, а иди прочети малко. Препоръчвам ти Малкият принц, ще те направи малко по-добър, ако това е възможно при теб. Разрешете да напусна, другарю полковник Минков

  6. 1
    8

    ЖълтоЧерен Аналгон за гей не въздържащи се има бол…

  7. 13
    4

    Моля циганите да преминат в дънната секция!

  8. 9
    6

    Тоя Доре ми скъса нервите и в предишния мач и вчера. Да го гонят лятото!

  9. 10
    14

    не ви ли е срам, бе ритнитопковци!!??
    Всички вън!!! Начело с мързеливата звезда Тошко!!

    • 2
      5

      Ти си лайнар! Една машина за лайна, произвеждаш и после ядеш! Това си ти, Лайнарски идиот!

  10. 15
    18

    Момчета нищо добро не ни очаква с това поставено лице от Раковски! Да се маха този селяндур колкото се може по-бързо и да идва някой свестен!
    Омръзна ми от лъжи и липса на пари!
    Няма и този лъжец да го търпим като селския 10 години!!!

  11. 28
    12

    Метнах едно око на коментарите, 90% са на мангали с наши никове и се опитват да плюят играчи и треньори. Долни цигански провокатори…
    А фактите са:
    Ботев все още е непобеден тази година.
    Не само е в ТОП 6, ами е в ТОП 4.
    Локо ще играе с другите дънни риби и велики дербита срещу Бистрица и Септември.
    Т.е. разликата между Ботев и мангалите е от небето до земята.
    Да си коментират великата селекция от хърватски бармани, физкултурника и най вече селския президент, дето ги мисли за гейове.
    Още ви търся в класирането, трябва да ползвам скрола..

    • 5
      9

      Виждаш разликата, като се качиш на минарето на Изгрев бойс джамия, или на пакистанската рязана ланга?

  12. 20
    11

    Ботев е непобеден цяла пролет , само можем да мечтаем за повече с тоя ресурс, мангалите имат за харчене 50 бона отгоре и са жив пърдеж, перфектни сме, не смейте да плюете отбора, а циганите не ни вълнуват да пишат каквото си искат

    • 10
      12

      Ботев не може да бие никой свестен отбор и то дори със съдийска помощ тази пролет!!

    • 8
      8

      ами освен да ви пожелаем все така да сте “перфектни”….хахахахха

  13. 28
    12

    В устенцата на всички Буферляци , отбора си ни е супер, айде ходете на дербито с Витоша, че сома е дъна риба и не ходи на ЦЕНТЪРА на реката, стои преди 49 -ят метър, Ботев е перфектен отбор, а и да държите наклона Манговци, Ботев няма загуба пролетта , аре ходете да спите по кошовете

    • 12
      18

      Джанго-зе ти заеби 49-я метър че днес за малко да на отпорат от 52-я метър ва да тейба.

      • 19
        9

        За малко не е като да ти го отпорат , ма на вас ви харесва поренето всички знаем какви палавници сте , поемате отвсякъде и навсякъде

        • 14
          14

          Благодари са на Кайзерчето че не си беше резал ноктите на ръцете 10-ина дена ва да ва да тейба.

          • 13
            9

            Той дане е Лукова глъвъ бе аби????? Къде утювъш може би?:))))))))

    • 3
      7

      На мяучи ли се от минарето на Изгрев бойс джамия, бе столипиновски жълт циганин! Пак си се нашмъркал с некачествена дрога, дето я продавате в Столипиново!

      • Гърчиш ли се от злоба – манги, пяна ти излиза на лилавата уста?
        Гърчи се, мамка ти опушена!
        Хванал си се за това 7:3, като удавник за сламка и се мъчиш да си успокоиш черната душичка, но уви истината те изяжда вътрешно. Комплексът ви от вековния Ботев е вроден и е за цял живот, ама то и без това живот ли е тази ваша циганска мъка?

  14. 16
    8

    Не се интересувайте от Джипси – Гей – Докос и тяхното мнение , просто има такива мачове, ако хулите отбора и треньора сте истински ИЗРУДИ, в дивия на Доковците

  15. 25
    12

    Отбора ни е много добър. Стига с тази грандомания,че взехме да приличаме на локомотивците. Киров заедно с Кочев са перфектни. Отбора се представя по-добре от миналата година какви са тези призиви за оставки не мога да проумея. Трябва мощна подкрепа, защото предстоят много важни мачове. Иначе Ботев Враца са добър отбор. Можехме и да загубим,така че по добре равен отколкото загуба.Самия факт ,че влизаме като фаворит във всеки мач и това.че отборите се радват на точка е достатъчно показателен. На прав път сме. Стадиона се строи,а ний ще запееемм….

    • 11
      18

      Враца “много добър отбор” дето буферите ги биха 4:0. На другите бръжтолевици нама смисъл да ти отговарям.

      • 15
        6

        Първо казах,че са добър отбор,а не много добър.И второ не сравнявай нашия мач с този на локомотивците. Мач с мач не си приличат.

        • 5
          8

          абе селски, вир контроли сравнявате за да се изкарате нещо, а сега – “,ач с мач не си приличат”….
          ебахва в лицемерите

  16. 15
    8

    мале ,мале само миризливи мангали, представящи се за ботевисти срали тук.
    нищо фатално не е станало за да се драматизира толкова. получи се корав мач.нашите испуснаха много положения,враца се мобилизираха с десет души и така закономерно 1:1.
    Ботев продължава да е единственият отбор без загуба пролетта!

    • 3
      5

      Вие сте Коко канара или Коко лайнара, като всички от изгрев бойс Столипиново, селянията от околията, и да не забравяме родопската част от феновете на Ботевъ2011-Металик, наречени помаци! Е, това сте гомнишарите!

  17. 12
    26

    Биферите ги отнесоха тези с лекота миналата година. При това с Божинов!
    Докога ще ги търпим тези мастии от ръководството? Ами този некадърен треньор?!

    • 14
      5

      Те буферите колко неща отнесоха , но най – много а…на любов отнесоха

      • 3
        5

        Ти да не си на Тодор чинията пакистанския ебач, А!

  18. 8
    13

    triset mangala v kletkata i dvesta choveka ot manole i strqma jalti smeshnici

  19. 22
    17

    Пичаги само да питам за протокола….тия 20 маймуняка в клетката от Манолиту ли бяа или от Ракуски ва да гоейба че бат Стоян канара ми вика тва са наши момчета от Стряма ва да сейба.

  20. 20
    17

    Нито един добър мач през пролетта. Късмет и много мъка. Това че нямаме загуба в пролетните не ни прави добри. Слаб футбол и футболисти които нямат желание за игра. Ясно , че Тошко и някои други напускат, ама нали вземат заплати. Няма ли кой да им го каже.Киров за чий хуй е там. Ако не може да ги накара да играят да си ходи. Влизаме в шестицата и за какво? Да разхождаме фланелките и да ни тупат всички ли? Киров стягай ги ако можеш тия мърди- звезди, ако ли не освобождавай поста.

  21. 7
    15

    Tragichna igra ot krivite glavi nikakva duzpa cqla Bulgaria moje da go vidi vratca s deset dushi mojeha da biqt otborcheto na vsichki vlasti i komunisticheski prium bazata otnovo prazna a iskat stadion dokazani toto kurvi sega shte lqgat na bratqta ot razgrad shte biqt edin pat Levski i tova shte …sadiiqta totalno eba maikata na Istinskiq Botev ot Vratza andrei naduvai balona sega .. belozemskiq mesi tragichen

  22. 15
    13

    Обаче Андрей е много тъп журналист. При такава издънка на отбора, качва сто теми за мача. Вместо да си заровят муцуните някъде от срам ,те сега ще ми плямпат по интервюта…Не става така. Много си повярваха някои звезди ,пък и Белия май си помисли че втора фаза на първеството кяма да има…

    • 7
      4

      Тъп е, че те допуска тук, а блокира мен!!!!!!!! Всичко друго му е на висота!:))))))

  23. 11
    10

    Време е машинката за стригане да забръмчи.

    • 12
      16

      аз като ви казвах, че оставането на Неделев е вредно за всички ми слагахте минуси!! На ви сега

      • 4
        2

        Това е геният на школата! Не говорете против него! Когато вкара гола на Локо, го боготворяхте! Сега го плюете и псувате! Жълтурите сте най-неблагодарното и олигофренясало по рождение племе!

  24. 16
    24

    Гледам троловете на другарите от ръководството са се активизирали сериозно. Също когато от отбора избягаха много ДОБРИ футболисти. Тогава замазваха с някаква измислена селекция и с някакви пари от изходящи трансфери, а сега с какво ще ни замажете очите, тролове жалки??!!!

    Всички ВЪН!!! Начело с онова поставено лица Самуилов!!

  25. 19
    32

    Докато този некадърник Белия е в отбора така ще е!! Андрей, какво чакаш ами не пуснеш една анкета дали това нещо трябва да е треньор!
    Никаква селекция, никаква игра.
    Тези дънни риби за малко да ни бият с 10 човека.
    А Неделев да се маха – явно ме му се играе и е фигурант

    • 27
      13

      Айде` върви да си пиеш хапчетата. Докога ааа??? Ботев класира ли се в шестицата? Класира се.
      За какво толкова да се напъват сега? Когато им се наложи ще играят както трябва. Сега за какво при положение,че първите три места са предварително бетонирани?! Какво щеше толкова да те зарадва ако бяха били Ботев Враца??? На умряло куче нож ли ще вадим?!Ще дойдат и мачовете в които ще се играе здраво. Май тук вече гъмжи от провокатори…

      • 10
        12

        Умряло куче ??? За малко да бият с 10 човека.

        • 17
          7

          Не се прави и ти на идиот. Ти поне си наясно с нещата. Нашите просто не искаха да бият , а и не беше необходимо. Защо да не проявят великодушие към един симпатичен отбор?!

          • 3
            7

            хахаха. не искали да бият…
            ами хората за какво са дошли??

      • 11
        12

        всички знаем защо “се класира” в шестицата. Това ли е твоето мерило за УСПЕХ?!
        Свали си розовите очила и погледни истината в очите иначе винаги ще ни клатят

        • 22
          4

          Не! Не ми е това мерилото но такива са днешните реалности в BG футбола. Нима някой от хората които мислят трезво би дръзнал да мечтае за нещо повече от 4-тото място???Според теб тия от футболната централа ще допуснат ли в призовата тройка някой друг освен Лудогорец ЦСКА и Левски??? Няма как да стане. Поне не на тоя етап…Не се правете на луди. Всички сте наясно как стоят нещата.

        • 11
          12

          Класира се в шестицата за да помага на големия брат Лудогорец в борбата му с шопите

  26. 27
    12

    Вижте, приятели, дайте да не обсъждаме качества на футболисти, постройка на отбора, кво било па що било.

    Съжалявам че се налага да го кажа, но този мач беше ОЧЕВАДНО РЕДЕН!!!

    Сори, ама фактите са си факти. В нормални условия тея селяци ги отнасяхме с 5-6:0, днес просто не искахме да бием, това е.

    • 7
      20

      Пакистанска Курво, освен че си мъжка курва, си и скаран с правописа! Ти си унижението на ботевъ! Жълта мастийо, ЛАПАЙ!

    • 13
      12

      Оставете Васето на мира, ще обърка финансовите операции….

  27. 20
    8

    Доре е много зле. Мястото му не е сред титулярите. Иначе много крив мач. Нашите си мислиха, че лесно ще вземат този мач. Явно подценяване.

  28. 18
    3

    Еми това е, за съжаление, подценяване на противника… Има и такива мачове, но този младеж Зехиров, мисля, прави лошо впечатление, последните минути най-вече

  29. 14
    21

    Кур за аджисанските жълти мангали! Дузпа няма, поради само 2 причини- 1.говедото Вутов му я бие от 50 см, защитникът опита да си дръпне ръката, но как да стане от половин метър??? 2.”Нарушението” е вън от пеналта. С малко но навън. Ама той и Господ гледа, а и вашия Аллах, затова Пеленгатора пропусна.

    • 6
      3

      Аби, мънгалите ут Аджасана играхъ оня ден!!!! Днес Ботев имъши мач! Ти дън си нъ две мастики или облъче??:))))))

  30. 26
    14

    На всеки домакински мач съдия е Драгомир Драганов!!! Такъв прецедент няма дори на мачове на Лудогорец, Левски и Цска!!! Коментаторчетата по Диема жалки. За Враца има засади без дори да гледа повторения, за Ботевъ няма. Не се заяждам, но тези неща дразнят и се набиват на очи. Ако на Локомотив свиреха по начина който свирят на Ботевъ сега щяхме да сме в челната тройка.

    • 17
      10

      Ааааааа, не само в тройката. Щяхте да водите Лудогорец поне с 10 точки. 😀

      • 11
        10

        ами да ти кажа, не си далеч от истината. ако дойде Цветин и спре издевателството на БФС ще ви разпорим

    • 21
      12

      Важното е че си гледал внимателно мача на жълтите.Това показва кой е гранда.Аз мач на циганите не бих гледал.

    • 6
      3

      Ама ти не знаеш че е закрит ли?Даже съдебно ако искаш ще ти го докажа!Я виж-Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”

      • 7
        3

        Е не е закрит де,заличен е!!Мухахахахаха!!

  31. 21
    11

    Нашите си помислиха ,че ще го вземат на ходом този мач.
    Кур за лилавите които ще започнат да серът след малко

  32. 14
    14

    Три провалени зимни трансфери на Киров.Доре, Зехиров, Карачанаков

        • 15
          1

          Щото явно си пропуснал тази зима да дадеш милионите за селекция. Нищо, лятото идва приготвяй ги да даваш.

          • 3
            7

            ми…нали си има собственик… или искаш да кажеш, че този е едно поставено лица.
            ми за какво го търпим тогава?!!

          • 6
            1

            Казвам, че прави толкова колкото може. Залага си фирми за заеми за стадиона, плаща заплати като за първата шестица. Ако ти можеш повече да даваш и да заложиш повече фирми си добре дошъл ( не вярвам някой да те върне ). Или може би няма да ти се наложи да теглиш кредит, защото си паралия. Хайде живи и здрави и не ги мислете толкова тези безсмислени мачове!

      • 5
        9

        Нали имахте много пари? Пари и от трансфери и от Собственика.

    • 6
      8

      Нали трансферите ви беа най-убавите, бе селски, А?!

  33. 5
    6

    И да си представим,че играем без централен нападател

  34. 19
    12

    Този “мач” не си заслужава да бъде коментирам.
    Хайде просто да се престорим че никога не се е състоял.

    • 7
      17

      хахха. хайде просто да се престорим, че Пакито не те ебе всяка вечер

    • 4
      14

      ПАКИСТАНСКА МАСТИЙО, лапай!

Коментарите са затворени