Лекарският щаб на Ботев (Пловдив) продължава лечението на контузените футболисти Джонатан Перейра и Антон Карачанаков. Двамата са с травми от двубоя с Черно море и ще отсъстват от терените за известен период от време.

Джонатан Перейра бе изпратен на ядрено-магнитен резонанс, на който бе установено, че има възпален аддуктор. Лечението на защитника ще отнеме около 10 дни и лекарският щаб на “канарчетата” ще се опита да го възстанови за първия мач от плейофите на шампионата.

От началото на следващата седмица Антон Карачанаков ще се готви по индивидуална програма във фитнеса. Крилото е с болки в коляното и след приключване на програмата ще стане ясно дали ще може да бъде използван за началото на плейофната фаза.

14 КОМЕНТАРИ

    • Румене , ако имаш патрони – гръмни се . Изживян “комплексарски живот” ,АФД то го няма бе , и млафостта я няма…и мозъка го няма. Вземи Стикса и действайте….огън!

  1. 1
    4

    Обаче “селекцията” кърти – един 40 годишен негър и един хронично контузен с 1 гол за последните 6 години… Браво., Йотков! голяма браво!!

  2. 3
    7

    Къв тоа бежанец ва кьнари?
    При нази ли играи?

  3. 14
    1

    Карачанаков е в кофти форма. Дано тези проблеми с коляното да не са хронични. Но това е идеална възможност за Крис Добрев да поеме отговорност и да си спечели титулярното място. Желание определено не му липсва!

  4. 3
    18

    Какви са тия тривиални новини ,бре Андреа, я надуй, надуй балона…не са ли вкарали някоя ръчна количка на Строежа, бутана от трима??? Надувай, да е по- весело като се чуе ПУК ПУК ПУК. ЗАКРИВАЙЙЙ…

    • 17
      4

      Стикс,пендермиш лилав….само хабиш кислорода.
      Освен, че не си роден,а си изсран се обадих и в друго нещо….ти сижълтур под прикритие!

      • 7
        2

        Жълтур под прикритие е на леля ти племенника!:) И ти и той, сте храбри клоакомотиффци, буферляци ут Стулюпинуу:))))

        • 6
          3

          Румене, Румене дай му непоряди или направо в ареста го вкарай.Как така ще се осмелява да има мнение, различно от това, родено от празната ти шапкарска кратуна! Разрешете да напусна, другарю полковник!

        • 9
          2

          Фекале , гледай си бариерата кашон омотан….

      • 9
        2

        Не знам дали е жълтур пич ,но със сигурност не е локомотивец!Откакто се е появил само всява раздори и гледа сеир….

Коментарите са затворени